|
Post by elysa7 on Feb 13, 2024 10:52:22 GMT
Nie ma jeszcze tłumaczenia. Ale przypuszczam,że rozwiedzie się z Nedime. Bo kto mu teraz coś zrobi? Jak nawiązał sojusz z Yilmazem, to przecież jego szwagier (brat Nedime) nie zakaże mu rozwodu. Staremu Rizvanowi po obudzeniu ze śpiączki po prostu konkretnie odwaliło. Wypiął się na swoje dzieci od Nedime. Cap sądził,że każdy wyrzecze się wszystkiego dla jego dobra. Cieszę się,że Zeynep jest mądrą kobietą i wróciła do swojego męża. Wygląda na to,że Fikret znowu będzie w rozsypce. Nedime pewnie szybciej się otrzepie i zacznie działać.
Edit. Obejrzałam z tłumaczeniem. Yep. Asiye czekała 32 lata i się w końcu doczeka. Rizvan się z nią oficjalnie hajtnie. Wcześniej rozwód z Nedime. Będzie się działo.
|
|
|
Post by man1000 on Feb 14, 2024 15:17:35 GMT
„Hudutsuz Sevda” gromadzi publiczność przed ekranem w czwartkowe wieczory. Do obsady serialu podpisanego przez MedYapım wciąż dołączają nowe nazwiska , które od pierwszego odcinka kontynuują swoją podróż na ekranie, zwiększając liczbę widzów . Wreszcie dwóch aktorów dołącza do serialu NOW , wyreżyserowanego przez Murata Öztürka i napisanego przez Bahadıra Özdenera Do obsady serialu dołączył Sedat Kalkavan, w którym dowiedział się, że w jego historii pojawi się nowa rodzina. Kalkavan wcieli się w rolę „Davuta” w serialu fenomenalnym. Do ekipy serialu dołączył także utalentowany aktor Kaan Turgut , w którym omawiana jest walka Halila İbrahima (Deniz Can Aktaş ) o honor . Turgut w serialu wcieli się w rolę „Serkana”.
|
|
|
Post by elysa7 on Feb 14, 2024 18:04:39 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Feb 15, 2024 17:58:23 GMT
💥💥💥 Miray Daner i Deniz Can Aktas za kulisami nowego odcinka serialu #HudutsuzSevda!
|
|
|
Post by Matthias on Feb 16, 2024 20:19:28 GMT
📌 Reytingi za 15.02.2024TOTAL:1. İnci Taneleri (4 odcinek) - 9.07% ⬇ (-1.16) 3. Hudutsuz Sevda (20 odcinek) - 5.78% ⬇ (-0.33)9. Aldatmak (58 odcinek) - 4.07% ⬆ (+0.07) 11. Sakli Beni (16 odcinek) - 3.47% ⬆ (+0.25) 25. Kül Masalı (1 odcinek) - 1.58% 🆕 АВ:1. İnci Taneleri - 10.80%% ⬇ (-2.39) 6. Aldatmak - 3.57% ⬆ (+0.30) 8. Hudutsuz Sevda - 2.91% (=)13. Sakli Beni - 2.27% ⬇ (-0.12) 21. Kül Masalı - 1.13% 🆕 АВC1:1. İnci Taneleri - 11.67% ⬇ (-1.35) 6. Hudutsuz Sevda - 4.64% ⬆ (+0.19)8. Aldatmak - 3.70% ⬆ (+0.01) 9. Sakli Beni - 3.45% ⬆ (+0.64) 23. Kül Masalı - 1.40% 🆕
|
|
|
Post by Matthias on Feb 18, 2024 9:50:36 GMT
💥💥💥Ekipa #HudutsuzSevda!
|
|
|
Post by man1000 on Feb 19, 2024 22:08:56 GMT
Zwiastun 21 odcinka
|
|
|
Post by elysa7 on Feb 19, 2024 22:10:32 GMT
Może teraz uda się zabić Yilmaza
|
|
|
Post by lucy on Feb 20, 2024 19:27:25 GMT
|
|
|
Post by lucy on Feb 20, 2024 19:58:14 GMT
|
|
|
Post by man1000 on Feb 21, 2024 20:56:23 GMT
2 Fragma 21 odcinka mam nadzieje ze nie zabiją hali Ibrahima i wyjdzie z tego cało fikret tez ma kłopoty
|
|
|
Post by elysa7 on Feb 21, 2024 21:19:12 GMT
Ależ to będzie dobry odcinek! Nie, oczywiście,że nie zabiją teraz Halila. Ani Fikreta. Jakoś z tego wybranie scenariusz. Tak jak zawsze. I podoba mi się to,że jak już akcja zawiązała się teoretycznie beznadziejnie dla Halila Ibrahima to zaraz scenariusz w jakiś fajny, ciekawy sposób sprawia,że ten się uwalnia. Tak jak było w 13/14 odcinku jak go Yilmaz porwał i był torturowany. Już się zdawało,że go powiesi na tym drzewie, a ten w ostatnim momencie się uwolnił. I oczywiście na pewno Halil Ibrahim ma jakiś plan. A po za tym jest byłym (a może nadal czynnym?) komandosem super wyszkolonym. I te typki Davout i ten drugi młody jeszcze nie wiedzą z kim mają do czynienia Fikret znalazł swój rozum. Cieszę się,że od 17 odcinka znowu zaczął sensownie myśleć. Rizvan i Yilmaz od początku gadają o więzach krwi. A jak przychodzi co do czego to mają to gdzieś i bez skrupułów są zdolni poświęcić członków swojej rodziny. Jutrzejszy odcinek będzie naszpikowany akcją!
|
|
|
Post by elysa7 on Feb 22, 2024 21:21:48 GMT
Widziałam tylko fragmenty odcinka. Ale rety!! Wrócił dziwny, szalony dowódca Oguza i Halila Ibrahima ❤️ Wychudzona, wkurzająca Ceylan nadal irytuje i zabiera czas antenowy. Ale typa ma taki tupet jakiego dawno nie widziałam na ekranie. Nie dość,że chuda to na dodatek głupia. Ona chyba serio myśli,że coś znaczy dla Halila... No ludzie kochani Zeynep wpadła w pułapkę. No cóż, chciała dobrze, a wyszło jak zawsze. Znowu tylko ciekawa jestem jak w następnym odcinku HI się uwolni. A sądzę,że tym razem nieprzewidywalny dowódca coś pomoże. Poczekam do jutra na koślawe napisy angielskie i coś się więcej dowiem. Ale serio, nikt mnie nie przekona,że jest w tym sezonie lepszy serial niż ten. Lekka drama, intrygi, wstawki komediowe, budowanie poszczególnych relacji czy to romansowych czy przyjaźni. Postacie, które mają chemię na ekranie i chce się ich więcej i więcej oglądać. No naprawdę nie ma praktycznie wad.
|
|
|
Post by lucy on Feb 23, 2024 16:04:01 GMT
|
|
|
Post by elysa7 on Feb 25, 2024 19:18:20 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Feb 26, 2024 19:15:11 GMT
📌 Reytingi za 22.02.2024TOTAL:1. İnci Taneleri (5 odcinek) - 8.86% ⬇ (-0.21) 3. Hudutsuz Sevda (21 odcinek) - 5.49% ⬇ (-0.29)8. Aldatmak (59 odcinek) - 3.88% ⬇ (-0.19) 9. Sakli Beni (17 odcinek) - 3.82% ⬆ (+0.35) 27. Kül Masalı (2 odcinek) - 1.46% ⬇ (-0.12) АВ:1. İnci Taneleri - 10.97% ⬆ (+0.17) 6. Hudutsuz Sevda - 3.29% ⬆ (+0.38)8. Sakli Beni - 2.77% ⬆ (+0.50) 9. Aldatmak - 2.74% ⬇ (-0.83) 17. Kül Masalı - 1.56% ⬆ (+0.43) АВC1:1. İnci Taneleri - 12.02% ⬆ (+0.35) 6. Hudutsuz Sevda - 4.38% ⬇ (-0.26)8. Sakli Beni - 3.67% ⬆ (+0.22) 12. Aldatmak - 3.12% ⬇ (-0.58) 20. Kül Masalı - 1.55% ⬆ (+0.15)
|
|
|
Post by man1000 on Feb 27, 2024 15:33:00 GMT
2 fragma 22 odcinka brak Fikreta na zwiastunie dziwne
|
|
|
Post by elysa7 on Feb 27, 2024 15:56:54 GMT
Nieźle. Podoba mi się! Ciekawi mnie kim jest ten snajper. Są dywagację,że młodszy brat tej wychudzonej Ceylan. Bo młoda Sevda mówiła ,że mają brata Murata i ten ma 22 lata. Więc może, może. Jednak szczerze, nie chce kolejnej postaci. Jest ich już tak dużo, że czasem myślę, że przypadała by się kolejna strzelanina
|
|
|
Post by elysa7 on Feb 29, 2024 23:50:17 GMT
Mam wrażenie,że wciąż się powtarzam. Bo znowu odcinek był rewelacyjny. Choć było w nim sporo takiej obyczajowej dramy. Jednak i tak wszystko się idealnie łączy. Plus jak zawsze, postępowanie jakiegoś bohatera, a zaraz potem konsekwencje działań. I to jest logiczne. Rozwijanie wciąż fabuły. Nadal nie podoba mi się to co zrobił Fikret. Zdrada żony. Ale Ayse znowu pokazała,że nie jest odpowiednia na żonę takiego człowieka jak Fikret. Zamiast rozegrać to jak należy to zrobiła co zrobiła dwa odcinki temu i żniwa ruszyły w tym samym czasie. Jednak Damla z Fikretem? Nie jestem do końca przekonana. Bo jeśli ta okaże się w pełni lojalna wobec Fikreta to spoko. Bo Damla ma sporo cech Asiye. A ta przynajmniej zawsze była wierna Rizvanowi. Halil Ibrahim i te jego wyczyny to jakaś inna gęstość. Autentycznie. Ale, no znowu ja to kupuje i uwielbiam ❤️ Szalony Dowódca. Oo moja nowa ulubioną postać. Kradnie każdą scenę w jakiej się pojawi. Cudowny jest. Chcę jego scenę z Zeynep. Bo to będzie prawdziwe złoto. Cały czas po troszkę jest odrywana prawda tajnej misji. Także jestem zadowolona. To jak reżyser zastosował w tym odcinku retrospekcje było fantastyczne. I coś co jest wisienką na torcie. Związek Zeynep i Halila Ibrahima. Chyba nigdy nie widziałam w dizi tak czystej, prawdziwej i pięknej relacji. Doskonale się znają, mówią sobie wszystko. A jeśli nawet Halil nie może powiedzieć wszystkiego, to Zeynep nie robi dram i kłótni o to. Jest wyrozumiała, ufa mu. To samo Halil Ibrahim. Oboje doskonale rozumieją w jakim otoczeniu żyją, co muszą zrobić, jak się zachować. Jest jakiś problem to rozmawiają o nim. Jedno szanuje zdanie drugiego. To jest cudowne mogąc oglądać taką parę, gdzie nie ma żałosnych i durnych kłótni o nic. Gdzie nie ogląda się jak co odcinek dramę, rozstanie, powrót i tak w kółko. Nie, tu czegoś takiego nie ma. Największą wadą obecnie jest chuda Ceylan. Kurde, naprawdę wkurza mnie ostro. Najlepiej będzie jak powrócą w jej przypadku do schematu z początku. Czyli wprowadzenie postaci, rozwinięcie jej wątku i szybkie zakończenie (śmierć) Życzę sobie aby Ceylan jawnie zaatakowała Zeynep fizycznie. I wtedy już oficjalnie straciłaby życie. Co w sumie byłoby ciekawe, jakby to Ceylan (kobieta) zagroziłaby Zeyenp i co wtedy zrobiłby Halil Ibrahim. Bo jak wiadomo, kto grozi Zeyenp ten umiera. W każdym razie, znowu jestem monotonna. Odcinek 22 był kolejnym, który bardzo mi się podobał. Nie widzę wad w tym serialu. Uważam go za ideał. Przynajmniej dla mnie. Idealna równowaga. Mam parę protów, która nie generuje żadnej patologii, dram. Wręcz przeciwnie. Jest cudowna, piękna i urocza. Zaś Deniz Can od jakoś 6 odcinka jest taki męski i charyzmatyczny, że jestem pod wrażeniem. A obecnie jak Halil Ibrahim włada praktycznie całym tym majdanem to jeszcze bardziej jest wspaniały. Deniz idealnie pokazuje dominację nad otoczeniem. Czysto samcze zachowania, aczkolwiek nie takie prymitywne. Coś al'a Gra o Tron. Rewelacja ❤️
|
|
|
Post by Matthias on Mar 1, 2024 19:45:33 GMT
📌 Reytingi za 29.02.2024TOTAL:1. İnci Taneleri (6 odcinek) - 8.38% ⬇ (-0.48) 3. Hudutsuz Sevda (22 odcinek) - 6.22% ⬆ (+0.73)10. Sakli Beni (18 odcinek) - 3.77% ⬇ (-0.05) АВ:1. İnci Taneleri - 9.39% ⬇ (-1.58) 5. Hudutsuz Sevda - 3.76% ⬆ (+0.47)9. Sakli Beni - 2.32% ⬇ (-0.45) АВC1:1. İnci Taneleri - 10.83% ⬇ (-1.19) 5. Hudutsuz Sevda - 4.86% ⬆ (+0.48)9. Sakli Beni - 3.48% ⬇ (-0.19)
|
|
|
Post by man1000 on Mar 4, 2024 15:02:40 GMT
Zwiastun 23 odcinka Fikret ozeni sie z Damla a Ayse oczywiscie zazdrosna nie zal mi jej bo traktowala go jak smiecia
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 4, 2024 15:27:59 GMT
Chuda Ceylan jest tragiczna. A jeśli Halil Ibrahim naprawdę będzie chciał wyrzucić z domu Seme no to będzie idiotyzm z jego strony. Zabawne jest to,że chyba wszyscy zapomnieli,że to dom Zeynep. Słabe jest to,że taki przeszkolony żołnierz nie widzi,że Ceylan manipuluje i nikogo nie szanuje. I tylko posługuje się swoją młodszą siostrą do manipulacji otoczenia. Ayse faktycznie nigdy się nie nadawała na żonę. Tylko przez krótką chwilę odcięła się od ciotki. Ayse nie była nigdy w pełni lojalna wobec Fikreta.
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 5, 2024 20:08:44 GMT
Kolejny frag youtu.be/KVaJX2JLQ6I?si=7GzHZdXSJ3YYVZF3I po co Halil Ibrahim gada takie rzeczy do tej chudej idiotki? Fandom już płonie na tt. Zgadzam się,że niepotrzebnie robią to głupie zamieszanie z Ceylan. HI nigdy nie zdradzi Zeynep. Ale takie głupie dramy mogą się źle odbić na reytingu. I znowu Yilmaz przeżyje... Ileż można?
|
|
|
Post by man1000 on Mar 7, 2024 22:44:14 GMT
Serial Hudutsuz Sevda trafił do Rosji na platformę IVI
|
|
|
Post by man1000 on Mar 8, 2024 8:08:15 GMT
Tak jak myślałem że będą spadki w tym tygodniu
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on Mar 8, 2024 8:40:16 GMT
man1000, Moim zdaniem wczorajsze wyniki lepiej porównać do tych sprzed dwóch tygodni, bo w zeszłym tygodniu 2 seriale nie puszczały nowych odcinków a względem 21 odcinka Total wzrósł o ponad 0,5 AB spadło o 0,2 faktycznie ale ABC1 wzrosło o 0.2. Więc serial trzyma się nieźle szczególnie w porównaniu do Yabani, które coraz bardziej dołuje.
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 8, 2024 10:22:19 GMT
Praktycznie każdy serial zaliczył spadek. Dzisiaj na spokojnie obejrzę odcinek. Ale oczywiście widziałam fragmenty. I o ludzie, niepotrzebny jest mi drugi sezon jeśli mają być takie wątki jak ten z chudą Ceylan. W poprzednim odcinku Zeynep szczerze i bez ogródek powiedziała co uważa odnośnie tej osobny. Halil Ibrahim był sceptyczny, ale powiedział,że ufa słowom żony. No i spoko. Więc jako super przeszkolony żołnierz mając takie uwagi o Ceylan, Halil Ibrahim powinien teraz ją bacznie obserwować. Ale nie,kurde nie. Ceylan przez swoją mimikę sama się odkrywa, swoją zazdrość i chęć bycia na miejscu Zeynep, a ten dalej głupio jak szczeniak się uśmiecha i jeszcze komplementuje jej wygląd przy swojej żonie! Noo,uważam,że mężczyzna nie powinien głośno prawić komplementów innej kobiecie. Zwłaszcza obcej i to w towarzystwie swojej żony. Nie uważam,że to jest jakiś plan zdemaskowania Ceylan. Po prostu Halil i reszta mężczyzn jest ślepa i ignoruje to jaka jest Ceylan. A jej chora głowa jeszcze doprowadzi do jakieś tragedii. I właśnie takie zbyteczne, głupie wątki nie są potrzebne. Bo cały czas mamy rozgrywkę mafijną, tajne służby, a tu nagle pół odcinka wałkowane jest takie coś. Ceylan i jej chęć bycia kobietą Halila. No, błagam. Żeby to jeszcze była jakaś królowa innej mafii, czy coś. A to jest zwykła jakaś przybłęda. Minus.
A końcówka odcinka mnie zszokowała. I serio, uwielbiam ten serial. Przymykam oczy na różne mniejsze czy większe absurdy. Ale to już jest John Wick na sterydach. Chwalę ten scenariusz,że ogólnie trzyma się kupy , jest spójny i logiczny. Że bohaterowie zachowują się zgodnie (większości ostatnio jednak) ze swoim charakterem. Te akrobacje al'a Rambo przyjmowałam z takim czysto guilty pleasure, ale wczoraj to przesadzili. Wybuch bomby. I to takie,że Halil Ibrahim był ile, kilka metrów od głównego wybuchu. Także, jak wczoraj widziałam tą końcówkę to miałam takie "Okey, okey, okey" ?? 🤨 Nie rozumiem po co tyle tego. Halil Ibrahim zawsze był na granicy dużego niebezpieczeństwa śmierci. Jasne. Tyle,że od pewnego momentu to jest co odcinek prawie. Ja wiem,że on przeżyje. Więc po jaką cholere znowu robić to samo, skoro w poprzednim odcinku było podobnie? Tylko wciąż i wciąż podnoszą poziom. Ale już obecnie jak popatrzeć tak po prostu jest ta skala zbyt wysoka. Taki absurd z tego wychodzi.
Uwielbiam serial, ale nie będę wobec nie niego bezkrytyczna. Jeśli już widzę takie spore problemy.
Szkoda, bo mam wrażenie,że jest mniej ostatnio Asiye i Leventa.
|
|
|
Post by lucy on Mar 8, 2024 10:28:30 GMT
Więc po jaką cholere znowu robić to samo, skoro w poprzednim odcinku było podobnie? To się nazywa brak pomysłu na fabułę i (sposób na) szukanie cyferek.
|
|
|
Post by man1000 on Mar 8, 2024 12:06:58 GMT
Mnie na ten moment interesuje watek Halila i Zeneyp , Fikreta , Ayse i Damli ciekawe czy Fikret wroci do Ayse ale watpie w to. wkurza mnie strasznie Nedime do wszystkiego sie wtraca tak jakby fikret musial byc na sile z Ayse bo maja dzieci Asye i Levent to postacie komediowe
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 8, 2024 15:18:45 GMT
Więc po jaką cholere znowu robić to samo, skoro w poprzednim odcinku było podobnie? To się nazywa brak pomysłu na fabułę i (sposób na) szukanie cyferek. Słaby sposób. A naprawdę nie wiem dlaczego trochę zbaczają z dobrej drogi. Bo jeśli ktoś już musi zostać ranny, go mogłaby by to być w końcu Zeynep. Jakieś urozmaicenie
|
|