dizifreak
Początkujący
|
Post by dizifreak on Nov 5, 2024 21:57:00 GMT
Mnie też dziwi jego naiwność. To, że tak ostro reaguje w stosunku do Zeynep można jedynie tłumaczyć tym, że jako jedyna wzbudzą w nim prawdziwe emocje. Pozostałe są mu w sumie obojętne. Ale to, że się daje wodzić za nos tym babom jest wprost niewiarygodne.
|
|
|
Post by man1000 on Nov 7, 2024 14:55:36 GMT
Za kulisami , Miłość bez granic Nowy odcinek zostanie wyemitowany dziś wieczorem
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 7, 2024 16:08:21 GMT
Doszedłem do 30 odcinka, jestem w jego połowie i stwierdzam wszem i wobec że to było najgorsze rozstanie ever jakie widziałem w dizilandze. To było beznadziejne, na siłę wymuszone jak i to że zeynep nie może mieć dzieci. I potem stwierdziła że Halil İbrahim chce mieć dzieci, a on mu tego nie zrobi więc się z nim rozstanie serio. Jak ich chcieli rozdzielić bo fabuła tego wymaga mogli to zrobić na dziesiątki innych lepsze poziomy. Zagranie rodem z telenoweli klasy b. I teraz będą osobo do siebie wzdychać wtf. A to był pierwszy serial gdzie prosi jak już się w sobie zakochali to zachowywali się jak przystało na ich wiek, bez żądnych cyrków jak to jest chociaż w Bir Gece Masali. A teraz z czymś takim wylecieli. Mam wrażenie że śmierć Tuncaya była bo troche nie wiedzieli co zrobić z tym bohaterem. Jego rola i tak była mocno epizodyczna a tak wprowadzili więcej dramaturgii. Tamer to jest diabelskie nasienie w rękach psychicznego braciszka nedime. Już nawet Asiye miała jakieś zasady, bo te diabelskie nasienie zaślepione zemstą, brat nie brat strzela jak do kaczek. I chyba z fragów które widziałem to on strzeli w finałowym odcinku do Halil İbrahima.
|
|
|
Post by elysa7 on Nov 7, 2024 17:30:12 GMT
Dlatego wpadłam w szał. Tak debilnego rozstania dawno nie widziałam.
A dalej jak Halil się buja z Didem to tylko podnosi mi ciśnienie.
|
|
|
Post by elysa7 on Nov 7, 2024 20:34:06 GMT
1 frag 41 odcinka
Nie wiem jak mam to skomentować
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 7, 2024 21:01:41 GMT
Miałaś racje że nastąpi pogodzenie, tylko pytanie na ile.
|
|
|
Post by elysa7 on Nov 7, 2024 21:11:49 GMT
Obawiam się,że na krótko. Didem chciała się dowiedzieć od wuja jaki był powód rozwodu Halila i Zeynep. Jak się dowie dlaczego to sądzę,że może nakłamać o swojej domniemanej ciąży. Zobaczymy. Bo tu wątki Halila Ibrahima, Zeynep i tej idiotki Didem są nacechowane tanią i złą telenowelą.
Ale przynajmniej fajnie,że wrócili do letniego domku. To tam w pierwszych odcinkach Zeynep była z Halilem. A raczej go chowała, jak się bawił w Robin Hooda.
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on Nov 7, 2024 21:56:58 GMT
Ja nada myślę, że urojona ciąża Didem kontra realna ciąża Zeynep. Bo coś mi tu takim tematem pachnie,
|
|
dizifreak
Początkujący
|
Post by dizifreak on Nov 7, 2024 21:57:08 GMT
Nie, tylko nie ciąża Didem. Lütfen. Ale znając tureckie telki tak może być. Stary, dobry na wszystko numer z ciążą... 🤪Gorąco się zrobiło między Zeynep i Halo chociaż mi smutno, że mu tak szybko wybaczyła tą Didem. Powinien trochę pocierpieć zanim ją odzyskał.Ale może akurat w ciąży będzie Zeynep🙂Niby nie może mieć dzieci, ale nie takie przypadki medycyna w turkiszach widziała😁Na IMDB podają, że Didem będzie w 8 odcinkach. Nie liczyłam w ilu się już pojawiła.
|
|
dizifreak
Początkujący
|
Post by dizifreak on Nov 7, 2024 21:58:26 GMT
Ja nada myślę, że urojona ciąża Didem kontra realna ciąża Zeynep. Bo coś mi tu takim tematem pachnie, Dodałam swój post zanim przeczytałam twój i też mi ciąża Zeynep przyszła do głowy😁
|
|
|
Post by elysa7 on Nov 7, 2024 22:09:46 GMT
Jeden lekarz raptem stwierdził,że nie będzie miała dzieci. Gdzie w takim przypadku powinno się skonsultować z kilkoma nawet. A ona bogata jest więc mogłaby odwiedzić wielu specjalistów. Ale wiadomo jakiś powód rozłamu musiał być... Myślę,że za odcinek, dwa zrobią zbiorową amnezję bohaterom i jak gdyby romans Halila z Didem nigdy nie istniał Bahadir z tym swoim głupkowatym pisaniem jest w stanie to zrobić. A sama Didem pewnie za maks trzy odcinki zniknie z planu. Uśmiercą ją. Mogłoby to zrobić Kaan. Jako,że jest psycholem to po prostu mógłby ją zastrzelić,bo go zdenerwowała i tyle. A i oczywiście. Te jełopy (banda Halila( przygarnęły do domu nieznajomego, który zastrzelił napastnika w ostatnim odcinku. Jak można wpuścić do domu człowieka, którego się nie zna. I na dodatek przecież oni są w stanie wojny ze wszystkimi. Rety. Co za idiotyzm. A przecież Halil i reszta są kreowani na super inteligentnych. Ostatnio coraz częściej zastanawiam się gdzie ich intelekt. Niby Halil jest czujny i mu nie ufa. Ale wpuścił go do domu. Przepraszam Iskandera za to,że jeszcze nie tak dawno uznałam go za przeciętniaka. Typ jest mądrzejszy i bardziej przebiegły niż mi się wydawało. Tylko jego synalek dalej to socjopatyczna marionetka - tu się nic nie zmieniło. Didem dalej jest wywłoką.
|
|
dizifreak
Początkujący
|
Post by dizifreak on Nov 7, 2024 22:16:18 GMT
Doszedłem do 30 odcinka, jestem w jego połowie i stwierdzam wszem i wobec że to było najgorsze rozstanie ever jakie widziałem w dizilandze. To było beznadziejne, na siłę wymuszone jak i to że zeynep nie może mieć dzieci. I potem stwierdziła że Halil İbrahim chce mieć dzieci, a on mu tego nie zrobi więc się z nim rozstanie serio. Jak ich chcieli rozdzielić bo fabuła tego wymaga mogli to zrobić na dziesiątki innych lepsze poziomy. Zagranie rodem z telenoweli klasy b. I teraz będą osobo do siebie wzdychać wtf. A to był pierwszy serial gdzie prosi jak już się w sobie zakochali to zachowywali się jak przystało na ich wiek, bez żądnych cyrków jak to jest chociaż w Bir Gece Masali. A teraz z czymś takim wylecieli. Mam wrażenie że śmierć Tuncaya była bo troche nie wiedzieli co zrobić z tym bohaterem. Jego rola i tak była mocno epizodyczna a tak wprowadzili więcej dramaturgii. Tamer to jest diabelskie nasienie w rękach psychicznego braciszka nedime. Już nawet Asiye miała jakieś zasady, bo te diabelskie nasienie zaślepione zemstą, brat nie brat strzela jak do kaczek. I chyba z fragów które widziałem to on strzeli w finałowym odcinku do Halil İbrahima. To rozstanie było mega do doopy.Od wielkiej miłości w dwa odcinki do, nawet nie wielkiej nienawiści bo to chociaż by była jakaś emocja, tylko do wielkiej obojętności HI wobec Zeynep. Nawet jak jej chciał Kaana wybić z głowy to nie chodziło mu o to, że Zeynep ma faceta tylko o to, że to Kaan, i że de facto chodzi o uderzenie w niego. Gdyby to był jakikolwiek inny facet to by go to moze nie obeszło. On sobie szczęśliwie żyje z Didem i radośnie się z nią buja wszędzie włącznie z domem Zeynep.
|
|
dizifreak
Początkujący
|
Post by dizifreak on Nov 7, 2024 22:29:29 GMT
Jeden lekarz raptem stwierdził,że nie będzie miała dzieci. Gdzie w takim przypadku powinno się skonsultować z kilkoma nawet. A ona bogata jest więc mogłaby odwiedzić wielu specjalistów. Ale wiadomo jakiś powód rozłamu musiał być... Myślę,że za odcinek, dwa zrobią zbiorową amnezję bohaterom i jak gdyby romans Halila z Didem nigdy nie istniał Bahadir z tym swoim głupkowatym pisaniem jest w stanie to zrobić. A sama Didem pewnie za maks trzy odcinki zniknie z planu. Uśmiercą ją. Mogłoby to zrobić Kaan. Jako,że jest psycholem to po prostu mógłby ją zastrzelić,bo go zdenerwowała i tyle. A i oczywiście. Te jełopy (banda Halila( przygarnęły do domu nieznajomego, który zastrzelił napastnika w ostatnim odcinku. Jak można wpuścić do domu człowieka, którego się nie zna. I na dodatek przecież oni są w stanie wojny ze wszystkimi. Rety. Co za idiotyzm. A przecież Halil i reszta są kreowani na super inteligentnych. Ostatnio coraz częściej zastanawiam się gdzie ich intelekt. Niby Halil jest czujny i mu nie ufa. Ale wpuścił go do domu. Przepraszam Iskandera za to,że jeszcze nie tak dawno uznałam go za przeciętniaka. Typ jest mądrzejszy i bardziej przebiegły niż mi się wydawało. Tylko jego synalek dalej to socjopatyczna marionetka - tu się nic nie zmieniło. Didem dalej jest wywłoką. Hahaha, zbiorowa amnezja😁Dobre. Co więcej, Zeynep go jeszcze za to przeprosi, że wprowadziła Didem do jego życia🤣
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 7, 2024 22:44:47 GMT
Obawiam się,że na krótko. Didem chciała się dowiedzieć od wuja jaki był powód rozwodu Halila i Zeynep. Jak się dowie dlaczego to sądzę,że może nakłamać o swojej domniemanej ciąży. Zobaczymy. Bo tu wątki Halila Ibrahima, Zeynep i tej idiotki Didem są nacechowane tanią i złą telenowelą. Sądziłem że takie zagrania poniżej pasa zdarzają się bardziej w tasiemcach. A to jest jednak serial wyższych lotów. Ale mnie już nic w tym serialu nie zdziwi xd. To rozstanie było mega do doopy.Od wielkiej miłości w dwa odcinki do, nawet nie wielkiej nienawiści bo to chociaż by była jakaś emocja Mogli stopniowo budować to ochłodzenie stosunków między nim. A tu Zeynep niby znalazła to miejsce z informacjami i nagle obraza bo jej wszystkiego nie mówi xd. Przecież ona jest chyba inteligentna i wiedziała że Halil nie jest zwykłym bandziorem, zwłaszcza po tym ze sam potrafi wybić tuzin ludzi. To wszystko jest szyte bardzo grubą nicią. Musze przebrnąć przez tą szopkę i będę na równo z wami z oglądaniem serialu.
|
|
|
Post by elysa7 on Nov 8, 2024 4:36:40 GMT
Od pewnego momentu Bahadir sięga po tanie i żenujące zagrania scenariuszowe.
Wychodzi na to,że Iskander z tamtym wiedzieli,że Halil ma wjechać do nich i ich załatwić. Dlatego była tam Zeynep. A nie , że chciał odzyskać ją. Także znowu Zeynep nie była najważniejsza.
I najgorsze. Zabili mi Binbasiego 😭😭 Gnojki. Nie ma Asiye, Leventa i teraz Majora.
|
|
dizifreak
Początkujący
|
Post by dizifreak on Nov 8, 2024 11:23:37 GMT
No szkoda, że nie chodziło tylko i wyłącznie o nią. Ale mimo wszystko fajnie, że postanowił ją zabrać stamtąd. Zawsze jednak mógł ją zostawić i wyjść.
|
|
|
Post by elysa7 on Nov 8, 2024 12:39:34 GMT
On ostatnio to mało co robi dla Zeynep. Oprócz oskarżania.
|
|
dizifreak
Początkujący
|
Post by dizifreak on Nov 8, 2024 16:37:25 GMT
Fakt. Ale chyba zaczął się nawracać😉Ewodentnie nie spodziewał się tam zastać Zeynep ale postanowił ją stamtąd wyrwać i to się mu chwali. Fajne też było jak Oguz powiedział, Halo go wykorzystał i dał mu pierścionek dla Edanur, zeby sie pozbyć Didem🙂Halo jakby zaczął jarzyć, że Didem cos się za bardzo interesuje jego przeszłością bo ją o to pytał. Mam nadzieję wkrótce jej pomachać na do widzenia. Liczę, że udzieli mi się zbiorowa amnezja bohaterów serialu i wymażę Didem z pamięci razem z nimi😄
|
|
|
Post by elysa7 on Nov 8, 2024 16:45:41 GMT
Teraz scenariusz powoli się wycofuje z tej bliskości Didem i Halila. Jednak, on nie mógł Zeynep tam tak po prostu zostawić. Widzi na czerowo jak tylko jakiś mężczyzna stoi obok Zeynep. Z Hakanem też tak było. Mimo to cieszę się nawet z ich powrotu, bo wyglądają razem pięknie.
|
|
|
Post by Matthias on Nov 8, 2024 17:18:30 GMT
ZALEGŁE❥ Reytingi za 31/10/2024▪TOTAL:1. Hudutsuz Sevda (39 odcinek) - 6.10% ⬆ (+0.23)2. İnci Taneleri (20 odcinek) - 6.09% ⬆ (+0.75) 7. Siyah Kalp (7 odcinek) - 3.86% ⬇ (-0.53) ▪АВ:1. İnci Taneleri - 7.12% ⬆ (+1.13) 7. Hudutsuz Sevda - 3.01% ⬇ (-0.53)8. Siyah Kalp - 2.79% ⬇ (-0.10) ▪АВС:1. İnci Taneleri - 8.08% ⬆ (+0.89) 3. Hudutsuz Sevda - 4.91% ⬇ (-0.06)8. Siyah Kalp - 3.64% ⬇ (-0.91)
|
|
|
Post by Matthias on Nov 8, 2024 17:18:36 GMT
❥ Reytingi za 07/11/2024▪TOTAL:3. Hudutsuz Sevda (40 odcinek) - 5.48% ⬇ (-0.62)6. İnci Taneleri (21 odcinek) - 4.67% ⬇ (-1.42) 8. Siyah Kalp (8 odcinek) - 3.88% ⬆ (+0.02) ▪АВ:3. İnci Taneleri - 5.60% ⬇ (-1.52) 7. Hudutsuz Sevda - 2.51% ⬇ (-0.50)10 Siyah Kalp - 2.17% ⬇ (-0.62) ▪АВС:3. İnci Taneleri - 6.02% ⬇ (-2.06) 6. Hudutsuz Sevda - 4.21% ⬇ (-0.70)8. Siyah Kalp - 3.75% ⬆ (+0.11) #AzAlkmaar & #Fenerbahçe Total | (2) | 9,25 AB | (2) | 12,86 ABC1 | (2) | 11,98 #Galatasaray & #Tottenham maçı reyting sonuçları.. Total | (1) | 13,27 AB | (1) | 17,16 ABC1 | (1) | 17,20
|
|
dizifreak
Początkujący
|
Post by dizifreak on Nov 8, 2024 17:56:11 GMT
Teraz scenariusz powoli się wycofuje z tej bliskości Didem i Halila. Jednak, on nie mógł Zeynep tam tak po prostu zostawić. Widzi na czerowo jak tylko jakiś mężczyzna stoi obok Zeynep. Z Hakanem też tak było. Mimo to cieszę się nawet z ich powrotu, bo wyglądają razem pięknie. Też się cieszę. Jestem jednak fanką tego duetu🙂 Choć wkurza mnie, że jedyną winną rozpadu związku nadal czynią Zeynep. Już widzę scenę, jak Zeynep przeprasza za to Halila😡
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 8, 2024 18:09:56 GMT
Oficjalnie ogłaszam wszem i wobec że Ayşe jest najbardziej irytującą postacią. Czy to pogrzeb Tuncay czy to spotkanie żałobne Levanta a ta swoje gierki z damlą urządza. Jak mogła tak niski upaść, i ona nadal się łudzi że Fikret ją przyjdzie przepraszać na kolanach xd. Ona w bajki wierzy, jeszcze ta ciąża dalli, tu matka cierpi po stracie syna a ta dalej urządza sprzeczki. Niech ją ktoś kropnie i skróci moje męki. Druga w kolei jest zeynep, i szukanie idealnej partnerki dla halila wtf litości, ten scenarzysta się musiał czegoś naćpać podczas pisania tego. Dorosła kobieta, ale nie ona nie może z nim być bo halil ibrahim chciał mieć dużą rodzinę. A czy ty go spytałaś o zdanie ja jebie. Ktoś to mądrze powiedział, nie pamiętam już kto. Że jest tyle sierot można adoptować is tworzyć rodzinę, to nie bo tej jebnęło że musi się rozstać z halilem. A za to następny mądry, ze dobrze że się rozejdą to nikt nie skrzywdzi zeynep. Wtf mam ochotę walnąć głową o framugę, ale szkoda framugi i mojej głowy. Dawno nie widziałem tam bezsensownie rozwiązanego wątku xd. Pocieszam się że zostały mi już tylko cztery odcinki do końca sezonu. Chodź z tego co tu czytam im dalej wcale lepiej nie jest.
|
|
dizifreak
Początkujący
|
Post by dizifreak on Nov 8, 2024 18:20:47 GMT
Oficjalnie ogłaszam wszem i wobec że Ayşe jest najbardziej irytującą postacią. Czy to pogrzeb Tuncay czy to spotkanie żałobne Levanta a ta swoje gierki z damlą urządza. Jak mogła tak niski upaść, i ona nadal się łudzi że Fikret ją przyjdzie przepraszać na kolanach xd. Ona w bajki wierzy, jeszcze ta ciąża dalli, tu matka cierpi po stracie syna a ta dalej urządza sprzeczki. Niech ją ktoś kropnie i skróci moje męki. Druga w kolei jest zeynep, i szukanie idealnej partnerki dla halila wtf litości, ten scenarzysta się musiał czegoś naćpać podczas pisania tego. Dorosła kobieta, ale nie ona nie może z nim być bo halil ibrahim chciał mieć dużą rodzinę. A czy ty go spytałaś o zdanie ja jebie. Ktoś to mądrze powiedział, nie pamiętam już kto. Że jest tyle sierot można adoptować is tworzyć rodzinę, to nie bo tej jebnęło że musi się rozstać z halilem. A za to następny mądry, ze dobrze że się rozejdą to nikt nie skrzywdzi zeynep. Wtf mam ochotę walnąć głową o framugę, ale szkoda framugi i mojej głowy. Dawno nie widziałem tam bezsensownie rozwiązanego wątku xd. Pocieszam się że zostały mi już tylko cztery odcinki do końca sezonu. Chodź z tego co tu czytam im dalej wcale lepiej nie jest. 😀Super, że rozumiesz mój wk*rw. Tak, przygotuj melisę i "kolonya" na drugi sezon. Początek równie denerwujący😄 Ale dobrze, że są emocje. Powolutku do przodu w związku protów. Pocieszmy się, że na końcu i tak będą razem. Choć jak to piszę, to niestety przypomina mi się, że są i nieszczęśliwe zakończenia, a ja potem mam ochotę rozwalić komputer bo po co ja zmarnowałam tyle czasu! U mnie musi być happy end albo nie ogląd wcale. W przypadku zakończonych seriali to luz, mogę zrezygnować z oglądania. W przypadku tych na bieżąco nie mam tego luksusu.Oby tu było szczęśliwe zakończenie.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 8, 2024 21:56:04 GMT
😀Super, że rozumiesz mój wk*rw. Tak, przygotuj melisę i "kolonya" na drugi sezon. Początek równie denerwujący😄 Ale dobrze, że są emocje. Powolutku do przodu w związku protów. Pocieszmy się, że na końcu i tak będą razem. Choć jak to piszę, to niestety przypomina mi się, że są i nieszczęśliwe zakończenia, a ja potem mam ochotę rozwalić komputer bo po co ja zmarnowałam tyle czasu! U mnie musi być happy end albo nie ogląd wcale. W przypadku zakończonych seriali to luz, mogę zrezygnować z oglądania. W przypadku tych na bieżąco nie mam tego luksusu.Oby tu było szczęśliwe zakończenie. Zrobić taki downgrade, na początku to była całkiem spoko postać, jak sobie ćwierkali z fikretem. A potem za duży wpływ cioteczki i rodzinki i zrobili jej z mózgu wodę xd. Uważam że po tym co Tamer zrobił, ta jego śmierć była nazbyt humanitarna. On nie miał oporów władować całego magazynku w yavuza czy fikreta. Za to te przywitanie tym lewym sierpowym przzez halila było piękne wiele osób na to czekało. Zacząłem oglądać 32 odcinekm a tam kolejne żenujące sceny z zeynep i z rozwodem. Jedyne co mnie pociesz to ten finałowy odcinek i piękne sceny zeynep z umierającym na rękach halilem. Edit 2 : Oglądam 34 odcinek(Finał 1 sezonu), jaka ta Ayse zrobiła się żenująca xd. Podstępem zostaje na noc u fikreta. Paraduje w koszuli nocnej tylko po to by podnieść ciśnienie Nedime. A na końcu robi sobie zdjęcie z fikretem i wysyła damli. Ale że ona się tak nie szanuje, niezła z niej intrygantka, Asiye jak by żyła byłaby dumna. Jej szkoła przynosi rezultaty. Mam nadzieje ze tym razem Halil Ibrahim nie będzie tak łaskawy i drugi raz zdrady serkana nie wybaczy i wpakuję mu kulkę między oczy. Zeynep mam już dosyć, ona jest głupia czy głupią udaje. Została mi jeszcze ta szopka w sądzie. Ten scenarzysta chyba tego na trzeźwo nie pisał xd.
|
|
|
Post by elysa7 on Nov 9, 2024 13:35:08 GMT
Ayse to zwykła mściwa idiotka. Nie ma żadnego punktu zaczepiania, który mógłby sprawić by ją mimo wszystko polubić.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 9, 2024 13:48:27 GMT
Ayse to zwykła mściwa idiotka. Nie ma żadnego punktu zaczepiania, który mógłby sprawić by ją mimo wszystko polubić. Właśnie kończę 34 odcinek, i przyszła z rewelacjami o ciąży. Chodź nie wiem czy to nie jakiś tani chwyt. Kiedy z tak normalnej osoby zrobiła się taka su*****ta intrygantka i manipulantka. A do tego zrobiła się tak żałosna, jak ten ślub tatulka z jej psiapsi. A zeynep to bym miał ochotę sprzedać rodzinnego plaskacza na opamiętanie się. Dorosła osoba a zachowuje się jak rozkapryszona gówniara. Wcale się nie dziwię że Halil Ibrahim mi do niej żal. Pytanie nr dwa, jakim prawem ta gnida przeżyła przecież podobno go zabili w tym domku xd. Jak Halil umiera zeynep nagle odnalazła pokłady miłości xd. Spieprzyć tak fajnie napisaną relacja, ach tylko się niepotrzebnie wnerwiłem.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 11, 2024 12:35:32 GMT
Jestem w połowie 37 odcinka i mam wrażenie ze oglądam dzieci a nie dorosłych ludzi. Ona przychodzi do niego i mówi ze to błąd, on ją kocha ale nie wybaczy i didam siada mu na kolana. Potem on lata z a nim by się nie żeniłam z kaanem. Swoją drogą ta zagrywka z ślubem już jest tak częsty w dizilandzie że to wątek bardzo niskich lotów, Jeszcze może w tasiemcu by przeszedł. Didem czy jak jej tam miałbym ochotę wziąć za kłaki i wywlec z tego domu. Mam wrażenie że jej jedyna rola w tym serialu jest taka by wk*****ć. Nedime i jej spisek pokazuje żę ona nie różniła się niczym od Rizvan czy Asiye. Ona to tylko robiła po cichu. Ale mam nadzieje że jej los skończy się podobnie jak małżonka czy konkubiny. Kaan to jest tak mdła i bezosobowa postać. A sam Burak Çelik jest takim samym drewnem jakiego go zapamiętałem z senden daha guzel. Mam wrażenie że jest on tam tylko po to by Halil İbrahim miał więcej typków do zabicia. Mam nadzieje że oni się już w tym 41 odcinku pogodzą, bo patrzenie na ich dziecinne zachowanie sprawia ból. A ayse jest tak samo żenująca jak zawsze, myśli ze będzie na czele piramidy z gemze.
|
|
|
Post by elysa7 on Nov 11, 2024 13:09:17 GMT
Pełna zgoda. I też bez polotu wymyślili przymusowy ślub Kaana i Zeynep. Nuda.
Nedime zawsze była największą gnidą. Ale na początku dobrze to ukrywała.
|
|
|
Post by elysa7 on Nov 11, 2024 17:27:30 GMT
Drugi frag 41 odcinka youtu.be/u4CXCV_GZbM?si=frugaT2bpJ5gNC-dMoże Kaan już skończy swój żywot. A Didem razem z nim. O błagam niech już nigdy nie wracają do tamtego domu. Bo widać,że Didem siedzi na ich łóżku. Łóżku Halila i Zeynep...
|
|