|
Post by Onedine on May 29, 2023 15:45:54 GMT
Tytuł: 사운드트랙#2 Inne tytuły: Soundtrack #2, Soundtrack Number Two , Soundtrack Season 2 , Soundtrack No. 2 , Saundeuteuraek #2 Gatunek: romans, muzyka Reżyseria: Kim Hee Won Scenariusz: Jung Hye-seung Stacja: Disney + Liczba odcinków: 6 (po ok 45 min) Emisja: 06.12.2023-20.12.2023 Prequel dramy pt. "Soundtrack #2 ( LINK) Opis by Onedine Kochający muzykę: wokalistka Hyeon Seo i keybordzista Soo Ho spotykają się w studenckim zespole muzycznym, zakochują się w sobie i spędzają razem prawie każdy dzień przez sześć lat. Jednak ta dwójka ostatecznie zrywa pod presją życia, z którą borykają się po ukończeniu studiów. Cztery lata później los sprawia, że spotykają się ponownie. Ona jest nauczycielką pianina, która porzuciła swoje marzenia, on jest wypalonym zawodowo dyrektorem generalnym. Czy ich miłość może zacząć się od nowa? Obsada: Geum Sae Rok- Hyun Seo Steven Noh- Soo Ho Disney+: www.disneyplus.com/pl-pl/series/soundtrack-2/1Pq2nCYgl7PR
|
|
|
Post by Onedine on Aug 22, 2023 15:04:14 GMT
Jeszcze w tym roku drama „Soundrack #2” będzie transmitowana wyłącznie na platformie Disney +. W „Soundrack #2” wystąpią aktorka Keum Saerok („The Interest of Love”, „Youth of May”, „The Fiery Priest”) w roli Hyeonseo i Steve Sanghyun Noh („Pachinko”, „Behind Every Star”, „Curtain Call”) jako Suho i wyreżyserowany przez Kim Heewon („Ścieżka dźwiękowa nr 1”, „Małe kobietki”, „Vincenzo”). Akcja „Soundtrack #2” rozgrywa się we współczesnej Korei i opowiada historię Hyeonseo i Suho, dwójki młodych zakochanych, którzy rozstają się po sześciu latach spędzonych razem. Rozerwani kłamstwami i nieporozumieniami, ich drogi rozchodzą się, by ponownie połączyć się, gdy Suho, odnoszący sukcesy dyrektor generalny, zatrudnia nauczycielkę gry na fortepianie, którą okazuje się być Hyeonseo. Seria zapowiada się na wzruszającą historię romantyczną, która poruszy każdego, kto doświadczył już miłości, straty i zdrady.
|
|
|
Post by Onedine on Sept 30, 2023 8:50:56 GMT
|
|
|
Post by Onedine on Nov 6, 2023 15:39:53 GMT
Emisja w grudniu.
|
|
|
Post by Onedine on Nov 6, 2023 15:40:20 GMT
teaser
|
|
|
Post by Onedine on Nov 15, 2023 16:20:57 GMT
|
|
|
Post by Onedine on Nov 15, 2023 16:21:49 GMT
Emisja od 06.12.2023
teaser 2
|
|
|
Post by Onedine on Nov 20, 2023 16:12:21 GMT
trailer
|
|
|
Post by Onedine on Dec 10, 2023 11:10:31 GMT
|
|
|
Post by Onedine on Dec 10, 2023 11:14:21 GMT
Drama jest krótka, ma tylko 6 odcinków, pewnie dlatego, że skupia się przede wszystkim na głównej parze. W #1 chyba też było tak samo, tam były 4 odcinki. #1 nie widziałam, bo raczej nie lubię głównej aktorki i scenariusz mi się nie podobał. #2 o wiele bardziej mnie zainteresowała z powodu aktorów, zwykle nie graja głównych ról. Na razie wyemitowano 2 odcinki i mi się podobały.
|
|
|
Post by Onedine on Dec 21, 2023 15:47:30 GMT
Drama mi się podobała, aktorzy mieli dobrą chemię, fabuła była ok. Drama dostała od mnie 9, czyli dużo, bo każdy odcinek przyjemnie mi się oglądało, mimo że nie wszystkie sceny były szczęśliwe. Zakończenie było dobre dla bohaterów i w tej historii to miało sens. Piszę o sensie, bo ogólnie uważam, że powroty do ex po latach nie mają szans na dobre zakończenie. Tutaj o tyle to nie było bezsensowne, bo ona i on nauczyli się jak rozwiązywać swoje problemy. Zrozumieli co z ich zachowania doprowadziło do wydarzeń sprzed lat. Najważniejsze nigdy nie przestali się kochać i nie ułożyli sobie w czasie rozstania życia z nikim innym. Nawet nie próbowali, skoro tej drugiej osoby nie przestali kochać, więc byli wobec siebie samych uczciwi.
|
|
|
Post by lucy on Apr 15, 2024 17:28:48 GMT
Opis wg Disney+:
Suho i Hyeonseo, którzy byli kiedyś parą, spotykają się ponownie – on młody, bogaty dyrektor generalny, a ona nauczycielka gry na fortepianie, która porzuciła swoje marzenia. Pomimo niezręcznego spotkania zaczynają lekcje gry na fortepianie – każde dla swoich celów. Tymczasem utalentowany muzyk K przyjmuje ofertę Suho, by pracować nad wspólnym projektem i zaprasza Hyeonseo, by do nich dołączyła. Zirytowany nowym partnerstwem Suho proponuje, by przenieśli się do niego do domu i tam pracowali, co powoduje napięcie między całą trójką. Suho jest zdezorientowany, gdy dowiaduje się, dlaczego Hyeonseo go zostawiła. Hyeonseo martwi się o zdrowie Suho, a K nie ukrywa swoich uczuć do Hyeonseo. Suho i Hyeonseo ruszają wyboistą, romantyczną drogą pełną zwrotów akcji. Czy historia się powtórzy?
|
|
|
Post by lucy on May 21, 2024 14:15:09 GMT
|
|
|
Post by lucy on May 21, 2024 14:20:05 GMT
|
|