|
Post by Onedine on Jun 16, 2023 15:07:43 GMT
Tytuł: The Trauma Code: Heroes on Call Inne tytuły: Severe Trauma Center: Golden Hour, Golden Hour Gatunek: dramat, medyczny Reżyseria: Lee Do Yoon Scenariusz: Hansanyiga (powieść internetowa), Choi Tae Kang Stacja: Netflix Liczba odcinków: ? Kraj: Korea Południowa Emisja: 2024 Opis by Onedine Baek Gang Hyeok jest genialnym chirurgiem urazowym, który przeprowadzał operacje w strefach konfliktów na całym świecie. Jest pewny swoich umiejętności i ma osobowość przypominającą buldożer, kiedy myśli, że postępuje właściwie. Podejmuje pracę w szpitalu uniwersyteckim i kieruje tam zespołem ciężkich urazów. Zespół ten to miecz obosieczny dla szpitala uniwersyteckiego. Dzieje się tak dlatego, że w miarę jak zespół ciężkich urazów ratuje więcej pacjentów, szpital coraz bardziej traci finanse. Oprócz Baeka Gang Hyeoka, zespół składa się z Yang Jae Won'a, pielęgniarki Cheon Jang Mi i rezydenta anestezjologi Park Kyung Won'a. Yang Jae Won należał do oddziału chirurgii proktologicznej kierowanego przez profesora Han Yoo Rim'a, ale został ściągnięty do zespołu Baeka Gang Hyeoka i został jego pierwszym uczniem. Spowodowało to niechęć byłego szefa młodego mężczyzny i zawodową rywalizację między szefami obu zespołów. Baek Gang Hyeok zmienia zespół poważnych urazów z nominalnej egzystencji w zespół, który faktycznie wyrusza w teren i ratuje życie. Obsada: Ju Ji Hoon - Baek Gang Hyeok Choo Yeong Woo - Yang Jae Won Yoon Kyung Ho- Han Yoo Rim Ha Young- Cheon Jang Mi Jeong Jae Kwang- Park Kyung Won
|
|