Tytuł: Sakla Beni - Zatraceni w Miłości | Ukryj mnie Poprzedni tytuł: Saklambaç - Zabawa w Chowanego
Wytwórnia: OGM Pictures 2023 Producent: Onur Guvenatam Reżyseria: Nadim Güç Scenariusz: Armagan Gülsahin, Nergis Otluoğlu Akoğlu Autor historii: Gülseren Budayıcıoğlu
Kanał: Star Emisja: 2 listopada 2023 - 2 maja 2023 Dzień tygodnia: czwartek Gatunek: Dramat Ilość odcinków: 26
Emisja w PL: 4 października 2024 - | Novelas+ Ilość odcinków: 77
Miejsce: İstanbul
Opis: W świecie bogactwa, rywalizacji i skrywanych tajemnic, obiecane od dzieciństwa małżeństwo Mete i Naz zostaje zakłócone, gdy İncila, lojalna pokojówka Naz, rozpala zakazane uczucie w sercu Mete. "Zatraceni w miłości" przedstawia złożone więzi i ukryte pragnienia, które kształtują życie bohaterów, pozostawiając ich uwikłanych w sieci miłości, rywalizacji i konfliktów rodzinnych. (Novelas+)
Info jest od szefowej sprzedaży Ekin Koyuncu: OGM Pictures przygotowuje na jesień 2023 3 nowe seriale dla Star TV. Oczywiście w ramach trwającej już współpracy z kanałem. Jednym z nich jest "Jeśli król przegra" Drugim - serial z Urazem Kaygılaroğlu Trzeci - serial z Feyyazem Şerifoğlu
OGM Pictures przygotowuje na jesień 2023 3 nowe seriale dla Star TV. Oczywiście w ramach trwającej już współpracy z kanałem. Jednym z nich jest "Jeśli król przegra" Drugim - serial z Urazem Kaygılaroğlu Trzeci - serial z Feyyazem Şerifoğlu
Na rolę w jednym z nich kontrakt podpisała już Cemre Baysel.
⚡ Birsen Altuntas informuje, że Uraz Kaygilaroglu, który podpisał kontrakt z OGM Pictures na 1,5 roku, w pewnym momencie odmówił udziału w serii "Cop Adam", decydując się na przerwę. Aktor powraca na ekrany w nowym serialu „Saklambaç (Zabawa w chowanego)”, w którym Cemre Baysel zostanie jego partnerką. Reżyseria: Nadim Güç. Kanał nadawczy - Star TV
Widziałam tę informację wczoraj i uczucia miałam mieszane. Mam coś takiego, że widoczna różnica wieku mnie razi, a Cemre naprawdę wygląda bardzo młodo. Faktem jest jednak, że zarówno ją, jak i Uraza bardzo lubię i oboje mają zacięcie komediowe. Serial z pewnością będzie dramatyczny, ciężki, ale aktorzy mają w sobie taki luz, że może to wyjść całkiem fajnie. Będę obserwować rozwój sytuacji
mira właśnie mam dokładnie to samo zdanie. Po serialu Senden Daha Guzel - jestem całkowicie przekonany do Cemre. Uwielbiam tą jej spontaniczność, całkowite wyluzowanie. Uraza kojarzę z dwóch produkcji i też myślę, że da sobie radę . Oj, chciałbym, żeby odnieśli sukces i przełamali w końcu te 4% .
Ja również będę bacznie przyglądał się tej produkcji. Oby tylko jakieś drewno nie dołączyło. Weźmy ekipę z Ptaka (Erkenci Kus) i będzie dopiero zabawnie.
💥 Według Birsen Altuntas, scenariusz do serialu „Zabawa w chowanego / Saklambaç” napisze Armagan Gülsahin, która pracowała także w ekipie seriali „Istanbullu Gelin”, „Kadin” i „Camdaki KIz” przez OGM Pictures.
Ten dramat opowie porywającą historię postaci o imieniu Mete, która utknęła między dwiema kobietami.
Obecnie trwają negocjacje z aktorką, która zagra drugą główną bohaterkę. W serialu wystąpią Uraz Kaygiraloglu i Cemre Baysel.
Podziwiam Was, że nie macie dość "psychopotwórków" od OGM Pistures. Ten tytuł pasuje do każdego z poprzedników (z wyjątkiem IG ), choć oprócz zabawy w chowanego (z widzem) jest mnóstwo absurdologii i powierzchowności fabularnej w miejscach, gdzie aż się prosi o rzetelniejszy scenariusz. Ja w każdym razie życzę klapy, bo serialiki od Gulseren i Onura mają bardzo zły wpływ na losy pozostałych dizi, które szybko giną w gąszczu tego badziewa jeszcze zanim pokażą jakąkolwiek klasę.
Też myślę że koniec października to możliwa opcja tym bardziej że STAR ma trzy seriale a wyniki Cop Adem nie powalają. Pewnie jeszcze jeden już szykują bo jak dobrze kojarzę OGM w zeszłym sezonie jednocześnie tworzyli 5 seriali (1 dla Kanal D i 4 na STAR).
Z jednej strony chętnie bym sprawdził ten projekt przez obsadę. Jednak patrząc na producenta i stację spodziewam się patoli najwyższych lotów wiec czekam na jakieś promo i wtedy dopiero podejmę decyzję.
Obsada jest ciekawa, dużo znajomych twarzy. Cemre i Asude podobały mi się w ostatnich projektach (nie wiem, czy Asude w ogóle grała gdzieś poza serialem "Kulup"?), Uraz darzę sympatią od bardzo dawna. Możliwe, że się skuszę, ale poczekam jeszcze na zwiastuny.
Dawno nie widziałam żadnej fotki Uraza, ciekawe jaki będzie miał wizerunek, jaką długość włosów. Jemu nie we wszystkim jest dobrze, ale jako Gediz w SK wyglądał świetnie.
Dzięki lucy. Fryzura niezbyt mi się podoba, za krótko. A ciuchy, jeśli to z serialu, wskazują, iż będzie grał dobrze sytuowanego mężczyznę. Aczkolwiek luźne białe portki też nie wzbudzają mojego entuzjazmu