|
Post by man1000 on Apr 22, 2024 10:34:23 GMT
Odcinki drugiego sezonu serialu „Książę” nadal spotykają się z widzami. Çağlar Ertuğrul , który wcielił się w postać Kapitana Vandyke w serialu nakręconym przez MGX Film w ramach produkcji Müşvika Guluzade , podkreślał, że nie ma młodego ego. Ertuğrul w wywiadzie dla Giraya Altınoka i Zeynepa Tuğçe Bayata , którzy są także autorami serialu, na kanale YouTube Birsen Altuntaş powiedział : „Oczywiście społeczeństwo w jakiś sposób nadaje tytuł Młodego. To kultura wywodząca się z Yeşilçam… Istnieją legendarne nazwiska. Nieżyjący już Tarık Akan, Cüneyt Arkın, Kadir İnanır … Nie tylko mężczyźni, ale także kobiety… Türkan Şoray … To oczywiście bardzo wartościowi ludzie w społeczeństwie dla ekranu… Nie wiem jeśli mam coś takiego. Może to być nawet scena z całego godzinnego lub dwugodzinnego filmu. Jeśli naprawdę podoba mi się zespół, gracze... Jeśli chodzi o mnie, mogę to zaakceptować. Nie mam wiodącego ego... Kiedy mówię ego, sprowadza się to do mnie... Szacunek i etyka pracy są dla mnie ważne, niezależnie od branży, w której się znajduję..."
|
|
|
Post by lucy on Apr 23, 2024 13:17:14 GMT
Ramówka na ten tydzień.
|
|
|
Post by man1000 on Apr 29, 2024 10:18:34 GMT
Çağlar Ertuğrul zyskuje obecnie sławę zarówno dzięki serialowi Giray Altınok z BluTV „Prince”, którego nowy odcinek jest emitowany w każdy wtorek, jak i sztuce Override , którą gra z Ceylą Odman. Na kanale YouTube odnoszącego sukcesy aktora Birsena Altuntaşa przedstawił ważną sugestię dotyczącą korzystania z mediów społecznościowych i powiedział: „Wszyscy są zaangażowani w media społecznościowe… Myślę, że powinno to zostać uwzględnione w programie nauczania… Innymi słowy, takie taki kurs powinien być prowadzony na poziomie szkoły podstawowej i średniej... Czy od początku jest z tego sława... Bo „Może należałoby dać lekcje o cyberprzemocy... Należy to robić już w bardzo młodym wieku” – on powiedział. „Byliśmy prześladowani, ale cyberprzemoc dotyczy wszystkich”. Wskazując, że w mediach społecznościowych dochodzi do okrutnego i niekontrolowanego znęcania się nie tylko wobec celebrytów, ale także wobec wszystkich, Çağlar Ertuğrul kontynuował swoje słowa w następujący sposób: „Jesteśmy dobrze znanymi twarzami. Jesteśmy teraz zepsuci. Możemy powiedzieć „OK”, ale cyberprzemoc zdarza się każdemu. Niezależnie od tego, czy jesteś sławny, czy nie... Jeśli w dowolnym momencie pobłażliwa dziewczyna powiedziała: „Jak pięknie dziś wyglądam” i podzieliła się tym... Czasem tak się dzieje... „A co z tobą też.... Myślisz, nie wiem co... Straszne rzeczy... Dobra, nudzimy się, po prostu patrzymy i mijamy... Czasem patrzę na to 16-17 lat, 15-latka. stara dziewczynka... Co się dzieje. Znani czy nie... Może powinno być ogłoszenie o służbie społecznej czy coś..."
|
|
|
Post by Matthias on May 5, 2024 11:28:42 GMT
💥💥💥 Według serwisu JustWatch, w kwietniu serial BluTV „The Prince” stał się najchętniej oglądanym projektem w Turcji.
|
|
|
Post by lucy on May 7, 2024 13:25:39 GMT
Ramówka na ten tydzień..
|
|
|
Post by man1000 on May 8, 2024 21:19:43 GMT
Giray Altınok kręci projekt „Spotkania” na podstawie serialu „Prins” . Altınok, który zyskał wielkie uznanie zarówno za pisanie, jak i grę aktorską, pożegnał się z programem „Güldür Güldür Show”, aby poświęcić czas własnym projektom. Był gościem na kanale YouTube Birsen Altuntaş i powiedział: „Prawdopodobnie nie będzie już powrotu do Güldür Güldür. To była ogromna przyjemność być w Güldür Güldür ... Moja grupa przyjaciół, moi najbliżsi przyjaciele nadal tam są... Już chodzę na strzelaniny i tak dalej, kiedy mam czas... Bardzo brakuje mi rozmów za kulisami ponieważ…” – powiedział. Podkreślając, że BKM jest jak dom, Altınok powiedział: „ Ostatni raz czułem, że mam trudności z robieniem tych rzeczy, kiedy poświęciłem większość swojego czasu Güldürowi Güldürowi … Wszyscy, którzy stamtąd odeszli, wyszli bardzo słodko. BKM to dom. Wychodzisz, potem wracasz po coś innego i robisz to jeszcze raz. Dlatego zarówno Necati (Akpınar) , jak i pani Elif (Yakarçelik) i Güldür Güldür są jak moja rodzina… Nie mam żadnych problemów, ale w tym okresie nadszedł czas, aby stworzyć własne prace i je zazielenić…” powiedział.
|
|
|
Post by lucy on May 16, 2024 9:09:34 GMT
Przedwczoraj został udostępniony ostatni odcinek 2.Sezonu.
|
|
|
Post by lucy on May 16, 2024 9:15:34 GMT
Teraz czekamy na 3.Sezon.
|
|
|
Post by Matthias on May 28, 2024 18:16:49 GMT
💥💥💥 Dokument „The Making of a Prince”, który opowiada o przygodach aktorów za kulisami serialu #Prens, o tworzeniu produkcji, dziś o 19:00 miał premierę w BLUTV!
|
|
|
Post by Matthias on Jul 13, 2024 11:53:34 GMT
💥💥💥 Według JustWatch „Prens” stał się w ciągu ostatnich 6 miesięcy najchętniej oglądanym serialem na platformach cyfrowych w Turcji.
|
|
|
Post by man1000 on Oct 23, 2024 12:58:09 GMT
Serial „Książę” to jeden z najpopularniejszych seriali komediowych ostatnich lat. Trzeci sezon serialu, który ma fanów w każdym wieku od 7 do 77 lat, zostanie nakręcony na żądanie. W tym samym czasie główny reżyser Bülent İşbilen, który nakręcił także pierwszy sezon „Prins” , zasiądzie na fotelu reżyserskim serialu, którego scenariusz napisał Giray Altınok, główny aktor serialu , wraz z Keremem Özdoğanem . Trzeci sezon serialu, którego producentem jest Müşvik Guluzade, będzie się składał z 8 odcinków. Ciekawostką jest, jakie znane nazwiska będą gośćmi w nowych odcinkach serialu, nad którym wciąż trwają prace nad scenariuszem... Zapowiadane wczoraj zdjęcia do 3. sezonu „Księcia” rozpoczną się w grudniu.
|
|
|
Post by man1000 on Oct 23, 2024 14:19:19 GMT
Zapowiedz 3 sezonu
|
|