|
Post by Matthias on Jun 20, 2023 16:53:48 GMT
Tytuł: Prens - Książę Wytwórnia: MGX Film Producent: Müşvik Guluzade Reżyseria: Bülent Isbilen Scenariusz: Giray Altınok, Kerem Özdoğan Kanał: BluTv Emisja: 16 czerwca 2023 (S1) | 9 kwietnia 2024 - 14 maja 2024 (S2) | Dzień tygodnia: Piątek Gatunek: Komedia Ilość odcinków: 8 + 7 + Miejsce: Bongomia Opis:Bongomia to kraj, o który nikt się nie troszczył w historii, i nie troszczy w czasach obecnych. Skomplikowana historia zaczyna się, gdy po nagłej i podejrzanej śmierci Thenio, króla Bongomii, na tron zasiada książę, którego nikt nie traktuje poważnie. Książę ten jest ciekawym przypadkiem - rodzina nawet nie zadała sobie trudu, by nadać mu imię. Obsada:Çagdas Onur Öztürk ....................... Thenio Derya Pinar Ak ....................... Hasharia Serdar Orçin ....................... Kalesh Asli Tandogan ....................... Anarkhia Giray Altinok ....................... Prens Onur Özaydin ....................... Orion Yilmaz Gruda ....................... Larousse Canberk Gültekin ....................... Köle Bahadir Vatanoglu ....................... Larg Ceyda Düvenci ....................... Kraliçe Sion Hüseyin Avni Danyal ....................... Kral Thun Das Suleyman ....................... Dorrias Doga Yaltirik ....................... Valentine
|
|
|
Post by Matthias on Jun 20, 2023 16:54:16 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Jun 20, 2023 16:55:23 GMT
Zapowiedzi:
|
|
|
Post by Matthias on Jun 20, 2023 16:56:59 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Jun 20, 2023 16:57:55 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Aug 7, 2023 8:23:17 GMT
💥 Platforma cyfrowa Blu TV postanowiła kontynuować serial komediowy „Książę” - tym samym produkcja doczeka się drugiego sezonu. i.imgur.com/LhHDVpp.jpg
|
|
|
Post by Matthias on Aug 25, 2023 7:33:19 GMT
💥 Serial platformy cyfrowej Blu TV „Prens” został przedłużony na drugi sezon. Serial komediowy Giraya Altinoka cieszy się dużą popularnością na platformie. Zdjęcia mają rozpocząć się w listopadzie tego roku.
|
|
|
Post by Matthias on Nov 20, 2023 19:01:38 GMT
💥 Zeynep Tuğçe Bayat dołącza do obsady drugiego sezonu serialu Blu TV „Prince” w roli Karen. Zdjęcia rozpoczną się w drugim tygodniu grudnia.
|
|
|
Post by lucy on Nov 28, 2023 20:55:54 GMT
|
|
|
Post by lucy on Dec 2, 2023 11:37:53 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Dec 5, 2023 19:36:11 GMT
BLU TV - #Prens - 2. sezon 💥
|
|
|
Post by Matthias on Dec 16, 2023 16:20:45 GMT
Prens 2. sezon 💥
|
|
|
Post by Matthias on Jan 1, 2024 17:04:23 GMT
#Prens2 - Giray Altınok & Çağlar Ertuğrul 💥
|
|
|
Post by lucy on Jan 18, 2024 14:34:56 GMT
|
|
|
Post by lucy on Jan 18, 2024 16:54:41 GMT
|
|
|
Post by lucy on Feb 22, 2024 14:10:57 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Mar 2, 2024 16:43:09 GMT
Plakat:
|
|
|
Post by lucy on Mar 18, 2024 14:11:32 GMT
Plakat..
|
|
|
Post by Matthias on Mar 18, 2024 17:33:06 GMT
Jeszcze taki:
|
|
|
Post by lucy on Mar 18, 2024 18:53:45 GMT
Niby taki sam, a jednak inny
|
|
|
Post by Matthias on Mar 28, 2024 15:53:12 GMT
💥💥💥Caglar Erturgul i Zeynep Tugce Bayat na konferencji prasowej 2. sezonu serialu BluTV #Prince.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 2, 2024 19:35:38 GMT
|
|
|
Post by lucy on Apr 3, 2024 14:48:05 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Apr 4, 2024 14:41:07 GMT
Aktor Giray Altinok w wywiadzie poświęconym premierze drugiego sezonu serialu #Prens powiedział, że w trzecim sezonie do obsady dołączy aktorka Elçin Sangu 🧡
|
|
|
Post by Matthias on Apr 4, 2024 18:55:15 GMT
W sieci pojawił się nowy plakat fenomenalnego serialu Prince.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 9, 2024 17:52:08 GMT
💥 Dziś na platformie cyfrowej Blu TV premierę będą miały pierwsze dwa odcinki drugiego sezonu serialu „Książę”.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 10, 2024 17:15:17 GMT
💥📸 Plakat promocyjny Ebru Sahin w serialu platformy cyfrowej Blu TV „Prens”
|
|
|
Post by man1000 on Apr 14, 2024 9:59:53 GMT
Drugi sezon serialu „Prins” , który zadecydował o wspaniałej grze aktorskiej i pisarstwie Giraya Altınoka , zaczął być emitowany w Blutv w ostatnie wakacje. Çağlar Ertuğrul dołączył także do mocnej ekipy serialu sygnowanego przez MGX Film, który przyciąga uwagę nowymi aktorami, fabułą i obsadą . Çağlar Ertuğrul, który w serialu gra postać kapitana Vandyke , powiedział w wywiadzie dla kanału Birsen Altuntaş na YouTube : „Z uwagą śledziłem Giraya, zanim go poznaliśmy. Wysyłaliśmy sobie nawzajem jednominutowe filmy Giraya. Mój ojciec też jest fanem... Za czasów Güldüra Güldüra Güldüra mówił: „Pojawił się twój dzieciak z Seferihisar”… Po obejrzeniu pierwszego sezonu bardzo mi się podobał. Jeśli chodzi o taką pracę, zbiegło się to z moją przerwą w pracy, niesamowitą postacią... Gram Kapitana Vandyke, pirata z północy. Istnieją sytuacje związane z rolą w roli; Podobało mi się to bardzo. Nasze ścieżki krzyżują się z Księciem. „Udajemy się do Królestwa Północnego, aby poprosić o dziewczynkę” – powiedział. Çağlar Ertuğrul, który również zwrócił uwagę na wrażliwość okazaną kostiumom serialu i pochwalił jego scenariusz, powiedział: „ Kiedy wspomina się o średniowieczu, zawsze wspomina się o wojnach. Opowiedziano więcej historycznych punktów zwrotnych, ale to bardziej przypomina Zakazane Jabłko, rezydencję, serię rezydencji... Trzeba opowiedzieć rzeczy, o których nie mówiono w średniowieczu. „Myślę, że to właśnie lubi publiczność… Niespodziewane rzeczy pojawiają się nagle” – powiedział.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 16, 2024 16:43:09 GMT
💥💥💥 Elcin Sangu i Giray Altinok za kulisami nowego sezonu serialu #Książę! 👑
|
|
|
Post by man1000 on Apr 18, 2024 11:35:31 GMT
Drugi sezon serialu „Książę” w dalszym ciągu spotyka się z widzami na Blutv. Uwagę przyciągają także imiona bohaterów uznanego serialu, którego scenariuszem i udziałem jest Giray Altınok . Giray Altınok powiedział, że decydując się na nazwiska, korzystał ze sportowej strony internetowej i powiedział : „ Jedną z osób, która naprawdę ma imię, jest holenderski kapitan Liverpoolu Van Dijk… Powiedziałem kapitan, jeden z dobrych kapitanów…” Odnosząc się do swojej roli kapitana Vandyke w Çağlar Ertuğrul , powiedział: „Ale wyszło to tak pięknie… Odkryliśmy to później. Zrobię piracki obrazek. Istnieje styl strzyżenia zwany brodą Van Dijk. Zarówno moja postać ma na imię Vandyke, jak i wąsy i broda, które zapuściłem, to Vandyke…” i Giray Altınok wyjaśnił: „A najbardziej przerażającymi piratami tamtego okresu byli Holendrzy… Van Dijk jest kapitanem holenderskiej drużyny narodowej Zespół..."
|
|