|
Post by Onedine on Sept 5, 2023 14:53:54 GMT
Tytuł: Perfect Marriage Revenge Inne tytuły: Standard Procedure of Perfect Marriage, The Essence Of A Perfect Marriage Gatunek: romans, fantazja, dramat, tajemnica Reżyseria: Oh Sang Won Scenariusz: Young, Lee Beom Bae, Jerryball (komiks internetowy), Im Seo Ra Stacja: MBN Liczba odcinków: ? Kraj: Korea Południowa Emisja: od 28 października 2023 Opis by Onedine Han Yi Joo jest malarką, która w dzieciństwie została adoptowana przez bogatą rodzinę. Jej ojciec stoi na czele Hanwool Financial Group. Han Yi Joo nie była kochana przez swoich rodziców ani młodszą siostrę Han Yoo Ra. Zawsze była odizolowana od rodziny. Dorosła Han Yi Joo jest żoną Jung Se Hyeok'a. Dowiaduje się, że jej mąż kocha jej siostrę, a nie ją. Tego samego dnia Han Yi Joo ulega wypadkowi samochodowemu i ginie. Kiedy młoda kobieta się budzi, cofa się w czasie do momentu, gdy była zaręczona z Jung Se Hyeok'iem. Aby zmienić swój los i zemścić się na rodzinie, zrywa zaręczyny. Następnie proponuje Seo Do Kook'owi, którego chce poślubić jej młodsza siostra, aby się wziął z nią kontraktowy ślub. Seo Do Kook, który jest wnukiem założyciela Taeja Gruop to mądry i przystojny młody człowiek. Do Kook zgadza się na małżeństwo z Yi Joo, ale chce, aby to małżeństwo stało się prawdziwym związkiem. Obsada: Sung Hoon- Seo Do Kook Jung Yoo Min- Han Yi Joo Kang Shin Hyo- Seo Jung Wook Jin Ji Hee- Han Yoo Ra Lee Min Young- Lee Jung Hye
|
|
|
Post by Onedine on Sept 6, 2023 15:55:38 GMT
|
|
|
Post by Onedine on Sept 6, 2023 16:03:07 GMT
teaser
|
|
|
Post by Onedine on Sept 12, 2023 15:14:05 GMT
|
|
|
Post by Onedine on Sept 12, 2023 15:14:33 GMT
teaser 2
|
|
|
Post by Onedine on Sept 19, 2023 14:40:33 GMT
|
|
|
Post by Onedine on Oct 17, 2023 16:16:52 GMT
|
|
|
Post by Onedine on Oct 17, 2023 16:17:30 GMT
Zapowiedź 1 odcinka
|
|
|
Post by elysa7 on Nov 7, 2023 21:49:23 GMT
Przymierza się do oglądania. Widziałam na tt kilka bardzo zachęcających scen.
|
|
|
Post by Onedine on Nov 13, 2023 15:59:37 GMT
|
|
|
Post by elysa7 on Nov 23, 2023 21:36:43 GMT
Cudna drama ❤️ Oglądam na bieżąco.
|
|
|
Post by Onedine on Nov 24, 2023 15:32:57 GMT
Cudna drama ❤️ Oglądam na bieżąco. Oglądzasz całe odcinki czy fragmenty ? Wszyscy bohaterowie są ciekawi ?
|
|
|
Post by elysa7 on Nov 24, 2023 15:58:50 GMT
Całe odcinki z napisami angielskimi. Bardzo ciekawa historia z ekstremalnie piękną parą protów, którzy mają rewelacyjną chemię ❤️ Są również stawki komediowe, ale nie jakoś dużo i nie są iditoczne. Podoba mi się,że jakby naprzemiennie w jednym odcinku jest sporo scen z protami, a w następnym już więcej jest rodzi. To bardziej taka drama rodzinna. Fabuła jest również świetna, wszystkie wątki mają sens, niektóre są rozwiązywane z odcinka na odcinek. Główna bohaterka stopniowo przechodzi zmianę. Wraz z protem zmagają się z różnymi traumami. Jest odpowiedni bilans. Nie oglądałam zbyt wielu dram koreańskich. Ale ta jest najlepsza. I tą parę protów stawiam na równi z moimi ulubieńcami z tureckich seriali ❤️
|
|
|
Post by Onedine on Nov 26, 2023 13:22:24 GMT
|
|
|
Post by Onedine on Nov 26, 2023 13:26:45 GMT
Całe odcinki z napisami angielskimi. Bardzo ciekawa historia z ekstremalnie piękną parą protów, którzy mają rewelacyjną chemię ❤️ Są również stawki komediowe, ale nie jakoś dużo i nie są iditoczne. Podoba mi się,że jakby naprzemiennie w jednym odcinku jest sporo scen z protami, a w następnym już więcej jest rodzi. To bardziej taka drama rodzinna. Fabuła jest również świetna, wszystkie wątki mają sens, niektóre są rozwiązywane z odcinka na odcinek. Główna bohaterka stopniowo przechodzi zmianę. Wraz z protem zmagają się z różnymi traumami. Jest odpowiedni bilans. Nie oglądałam zbyt wielu dram koreańskich. Ale ta jest najlepsza. I tą parę protów stawiam na równi z moimi ulubieńcami z tureckich seriali ❤️ Tego aktora widziałam w kilku dramach i raczej zawsze ma chemię ze swoimi partnerkami. W tym aspekcie można na niego liczyć. Aktorkę widziałam chyba tylko w jednej roli drugoplanowej kilka lat temu i już wtedy się dziwiłam, że się nie wybiła do głównych ról. W końcu się doczekała głównej. Ogólnie to widzę tylko dobre komentarze o tej dramie, w kontekście gatunku i chemii, więc pewnie spróbuję ją kiedyś obejrzeć, zwłaszcza, że ma chyba tylko 12 odcinków.
|
|
|
Post by elysa7 on Nov 27, 2023 10:15:23 GMT
Też go widziałem w jednej i mi się spodobał. Jej zupełnie nie znam, też przez to,że nie oglądam zbyt dużo dram. Ale dobrze odgrywa swoją rolę. Warto, polecam. Ogląda się szybko i przyjemnie.
|
|
|
Post by Onedine on Dec 4, 2023 17:26:28 GMT
|
|