|
Post by lucy on Jan 30, 2024 22:36:06 GMT
Ale ten serial to ATV
|
|
|
Post by elysa7 on Jan 30, 2024 23:07:17 GMT
Trudno. Nie można mieć wszystkiego Jestem ciekawa jak główna para będzie się prezentować.
|
|
|
Post by lucy on Jan 30, 2024 23:35:50 GMT
Obsada.. Akın Akınözü ............... Kılıç Tütüncü Aslıha nMalbora ............... Deniz Ataman Tilbe Saran ............... Nurten Ataman Feri Baycu Güler ............... SemihaTütüncü Sena Arat ............... Zuhal Tütüncü Halil Babür ............... Kenan Ataman Arif Pişkin ............... İhsan Kuloğlu Serhat Teoman i.imgur.com/QxG2sDH.jpg
|
|
|
Post by lucy on Jan 30, 2024 23:53:49 GMT
Swoją drogą... ten serial to jest nie tylko następca ostatniej klapy ATV czyli Yıldızlar Bana Uzak, bo jest też kolejnym (dokładnie drugim) serialem O3 Medya dla ATV. Notabene Saner nigdy wcześniej nie współpracował z tym kanałem, a tu nagle serial za serialem. Trochę dziwne. I tak się zastanawiam, czy YBU nie poświęcili wspólnie - może dlatego, że AA ma większy potencjał, a ATV szuka teraz na gwałt kolejnego hita. Reszta seriali oprócz Osmana to co najwyżej średniaki. A Osman za chwilę kończy byt i nie wiadomo, czy jego następca (też od Bozdaga) się uda. Nie każdy serial historyczny staje się hitem. Więc po wakacjach ATV zostanie z jednym tylko pewniakiem (Kardeslerim), bo reszta dizi pójdzie pewnie na zieloną trawkę. Ogólnie słaba perspektywa i kanał pewnie jest tego świadomy. Tym bardziej, że Fox się coraz bardziej rozpycha w tabelce... Tak sobie "głośno" spekuluję
|
|
|
Post by elysa7 on Jan 31, 2024 8:07:46 GMT
To niech zrobią dobry, sensowny serial. A nie, że spójność fabuły prawie nie istnieje. I troszkę więcej pieniędzy,bo mam wrażenie,że te ich seriale często wyglądają jakoś ubogo.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 31, 2024 18:09:42 GMT
💥 Arif Piskin, znany z roli w serialu „Yargu”, dołączył do obsady nowego serialu „Aile Albümü, w którym główne role grają Akin Akinozü i Aslikhan Malbora.
|
|
|
Post by man1000 on Feb 6, 2024 14:54:29 GMT
Zdjęcia do serialu Album rodzinny , które miały rozpocząć się na początku tego tygodnia, zostały nieco przesunięte ze względu na zmiany wprowadzone w scenariuszu. Tymczasem do ekipy serialu, gdzie trwały próby fryzur, makijażu i kostiumów, dołączył bardzo silny aktor. Büşra Beijing, zapamiętana dzięki udanym występom w wielu niezapomnianych serialach i filmach, została Berną Atamanem długo oczekiwanego serialu. Berna Ataman spotka się z publicznością jako ciotka Ela Ataman z Aslıhan Malbora , która ma na imię Deniz . Obsada serialu przedstawia się następująco: Akın Akınözü (Kılıç Tütüncü), Aslıhan Malbora (Ela Ataman), Halil Babür (Kenan Ataman), Tilbe Saran (Nurten Ataman), Büşra Pekin (Berna Ataman), Feri Güler (Semiha Tütüncü), Sena Arat (Zuhal Tütüncü), Emirhan Dönmez (Ali Tütüncü), Serhat Teoman (Gökhan Kuloğlu), Arif Pişkin (İhsan Kuloğlu), Öykü Su Okur (Canan), Onuryay Evrentan Atasalihi (Zarife)…
|
|
|
Post by man1000 on Feb 8, 2024 22:03:29 GMT
W serialu telewizyjnym Aile Album w rolach głównych wystąpili Akın Akınözü (Kılıç Tütüncü) i Aslıhan Malbora (Ela Ataman). W scenariuszu serialu, który miał być kręcony przez O3 Media dla ATV, wprowadzono zmianę, a postać Behice, która była w pierwszych wersjach roboczych, została usunięta. Z najnowszych informacji wynika, że do historii ponownie dodano Behice … I okazało się, że rolę Behice zaproponowano odnoszącemu sukcesy nazwisku Bige Önal , a piękna aktorka kontynuuje negocjacje w sprawie serialu. W serialu wyreżyserowanym przez Zeynepa Günaya , Akına Akınözü i Aslıhana Malborę towarzyszyć będą Halil Babür , Tilbe SaranB, Üşra Beijing , Feri Güler , Sena Arat , Emirhan Dönmez , Serhat Teoman , Arif Pişkin, Öykü Su Okur i Onuryay Evrentan Atasalihi .
|
|
|
Post by elysa7 on Feb 8, 2024 22:31:39 GMT
Tak zwane Ptaszydło z SCK? Widziałam ją jedynie w tamtym serialu. Zaś fajnie gdyby Album zajął poniedziałkowe pasmo. Chętnie rzucę okiem, jeśli nie będzie za dużo płaczu i dziwnych, żałosnych powiązań protów. Bo każdy serial będzie lepszy niż to co obecnie leci na atv w poniedziałki
|
|
|
Post by man1000 on Feb 14, 2024 15:19:11 GMT
Z niecierpliwością wyczekiwany jest serial telewizyjny „Album rodzinny” . Dziś trwają ostatnie przygotowania do serialu sygnowanego przez O3 Media , który będzie emitowany na antenie ATV . Bige Önal dołączył niedawno do obsady serialu, w którym wystąpili Akın Akınözü (Kılıç Tütüncü) i Aslıhan Malbora (Ela Ataman) w roli „Behice”. Niedawno zmienił się scenarzysta serialu, którego pierwsze odcinki wyreżyseruje Zeynep Günay . Autorem serii jest odnoszący sukcesy pisarz Zülküf Yücel . W serialu „Aile Album” główne role zagrają Halil Babür , Tilbe Saran, Büşra Beijing , Feri Güler , Sena Arat , Emirhan Dönmez , Serhat Teoman , Arif Pişkin, Öykü Su Okur i Onuryay Evrentan Atasali . Zdjęcia do serialu, który skutecznie opowiada historię dwojga młodych ludzi, których łączy wielka miłość, będą kręcone w Stambule, regionach Ayvalık i Cunda .
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 14, 2024 18:01:20 GMT
Fajnie że Aslıhan znów zagra protkę. Trzymam kciuki by tym razem Aslıhan Turcy pokochali. Mam nadzieje że nikt mnie nie zje ale nie jestem fanem Akına. On na początku coś tam grał a potem jechał na oparach. Nadal to robi, nie rozumiem jego fenomenu.
|
|
|
Post by man1000 on Feb 16, 2024 13:52:40 GMT
Rozpoczęły się zdjęcia do serialu Aile Album . Serial, którego nowa nazwa została zdecydowana, będzie kontynuował swoją ekranową przygodę pod nazwą „Yaban Çiçekleri”. Udostępniono także pierwszy kadr z serialu w reżyserii Zeynepa Günaya. Zdjęcia do serialu, którego zdjęcia rozpoczęły się w Stambule i będą kontynuowane w Ayvalık, poruszą serca na temat miłości, życia i nowych początków. Tematyka „Dzikich kwiatów” jest następująca; „Historia Kılıça i Eli zaczęła się, gdy byli zaledwie dwójką małych dzieci... Miłość była dla nich długą drogą do przebycia. Ale wracając, do samego końca... Niektóre historie pozostają niedokończone nie dlatego, że nie mają już nic do powiedzenia; Był niekompletny, ponieważ brakujące linie i brakujące zdjęcia czekały na uzupełnienie. Czy te niewinne serca będą w stanie napisać na nowo tę pełną życia historię miłosną z takim samym podekscytowaniem?
|
|
|
Post by lucy on Feb 16, 2024 15:13:17 GMT
Wg mnie Aslihan wygląda w tej fryzurze po prostu brzydko. Nie pasuje jej ona kompletnie. Co więcej ma okropny makijaż. Oby jej stylizacja była w serialu nie taka jak tych dwóch zdjęciach. Tym bardziej, że w tym wydaniu Aslihan i Akin do siebie nie pasują wizualnie. i.imgur.com/kH8thdq.jpg
|
|
|
Post by lucy on Feb 16, 2024 15:23:36 GMT
|
|
|
Post by lucy on Feb 17, 2024 15:08:13 GMT
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on Feb 17, 2024 15:19:30 GMT
O czyżby liczyli na sukces? Ciekawe na jaki dzień pójdzie poniedziałek, niedziela a może piątkowy serial poleci?
|
|
|
Post by lucy on Feb 17, 2024 16:04:14 GMT
Wg mnie w poniedziałek. W niedzielę są Milionerzy. No i skoro Safir leci to Ates Kuslari jeszcze chwilkę pociągną. Pewnie niebawem usłyszymy o postępie w rozruchu kolejnych nowości ATV.
|
|
|
Post by man1000 on Feb 26, 2024 17:39:17 GMT
Pierwszy Zwiastun
|
|
|
Post by man1000 on Feb 26, 2024 17:44:53 GMT
Dla mnie nie ma tu nic ciekawego para portów jedzie samochodem w nieznane xd
|
|
|
Post by elysa7 on Feb 26, 2024 17:55:23 GMT
Hm, patrząc na minę Akina zaczęłam się bać, że zaraz popłyną mu łzy. A czegoś takiego nie chce widzieć. Nie wiem szczerze jakie mam zdanie. Pożyjemy, zobaczymy.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 3, 2024 10:37:46 GMT
💥 Jak podaje oficjalne konto serialu, do obsady serialu „Dzikie kwiaty” dołączyły dwa nazwiska: Bedir Bedir i Muhammet Uzuner. Głównymi bohaterami serialu będą Akin Akinozu w roli Kilica Tutunciego oraz Aslihan Malbora w roli Eli Ataman.
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on Mar 4, 2024 18:46:22 GMT
Kolejny tym razem już konkretniejszy zwiastun. Wciąż Yakinda, lecz na chwilę obecną ATV ma tylko wolny poniedziałek i pytanie tylko, który dokładnie.
PS: To mieszkanie z EGO nie?
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 4, 2024 18:48:55 GMT
Blada twarz Akina mi się nie podoba.
|
|
|
Post by lucy on Mar 4, 2024 21:45:03 GMT
|
|
|
Post by mira on Mar 5, 2024 7:52:10 GMT
Nawet niezłe, ale coś nie mam ostatnio serca do tureckich seriali. Czyżby po tylu latach zaczynały mi się przejadać? Wcześniej potrafiłam oglądać jednocześnie nawet 7-8, śledziłam odcinki na żywo i jakoś się tym fascynowałam. Teraz mam problem, żeby na bieżąco ogarniać odcinki z napisami, a oglądam tylko dwa seriale. Denerwują mnie te dłużyzny.
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 5, 2024 12:24:44 GMT
Ja zaś zaczynam rozumieć dlaczego niektórzy nie lubią Akina. Nie powiem, ale uwielbiałam go w Hercai. Ale obecnie jak na niego patrzę to zupełnie nie czuje zachwytu. A wręcz przeciwnie. Będę się jednak przyglądać. Mira, może za dużo na oglądałaś się badziewia w ostatnim czasie? Podziwiam, że oglądasz do końca. Ja bez skrupułów porzucam/przerywam oglądanie jak coś mi się nie podoba
|
|
|
Post by lucy on Mar 5, 2024 15:38:41 GMT
Nawet niezłe, ale coś nie mam ostatnio serca do tureckich seriali. Czyżby po tylu latach zaczynały mi się przejadać? mira, więc może czas zmienić taktykę i przy wyborze serialu przestać podążać za ulubionymi aktorami (??) To nie dzięki aktorom podoba nam się jakiś serial, bo na to się składa wiele czynników. Po drugie pomyśl o zaprzestaniu oglądania na siłę/ dla zasady, że ja się coś zacznie to trzeba to skończyć. Serial ma być rozrywką i przyjemnością, a nie dennym obowiązkiem. Jeśli dobrze kojarzę to od ok. roku oglądasz same seriale, które Cię ogólnie męczą i frustrują. Więc wcale mnie nie dziwi, że masz już prawie dość. PS: też kiedyś miałam skrupuły, żeby rzucić serial, który mnie nie porwał (albo jeszcze gorzej - wymęczył do granic możliwości) i kończyło się to u mnie detoksem i odwykiem. Po kilku tygodniach lub miesiącach wracałam jednak do dizi - bo pomimo wszystko, nie ma to jak w dizi. Tylko wiadomo, że nie każdy serial jest dla każdego. Dlatego warto szukać. Znam nawet takich, którzy zaczynają oglądać od środka... i dopiero jak ich fabuła wciągnie uzupełniają początek..
|
|
|
Post by mira on Mar 6, 2024 7:45:27 GMT
lucy, któryś raz mi piszesz, że oglądam seriale tylko z powodu aktorów. To nie jest prawdą. Ani w "Yali Capkini", ani w serialu "Safir" nie grał i nie gra nikt z moich ulubieńców. Spodobał mi się początek, więc się wciągnęłam. Owszem, czasem się zdarza, że obejrzę coś m.in. dlatego, że gra tam ktoś, kogo lubię, ale przecież nie tylko dlatego. Przykładowo "Bambaska Biri" oglądałam z powodu udziału Hande, Buraka, ale i scenarzysty, który zrobił na mnie wrażenie przy okazji serialu "Marasli". Z kolei do moich ulubieńców śmiało mogę zaliczyć Serkana, ale przecież nie będę się z tego powodu katować serialem historycznym. "Bahar" mnie nie męczy (póki co ). "Ruhun Duymaz", "Adim Farah", "Bambaska Biri", "Yargi" - te seriale też mnie absolutnie nie męczyły. Ostatnio umęczyłam się przy "Camdaki Kiz", a teraz to chyba "Safir" mnie tak przeczołgał. Dawno nie oglądałam tak beznadziejnego serialu, a jeszcze go nie dokończyłam. Ogólnie to chyba chciałabym już obejrzeć coś lekkiego, bardziej w wiosenno-letnich klimatach. Pewnie niebawem zaczną się pojawiać informacje o serialach planowanych na lato.
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 6, 2024 11:49:45 GMT
Oj tak, rozumiem. Przez Safir teraz podejrzliwie patrzę na każdego prota, który robi miny jakby sugerujące płacz bądź stan zbliżony do płaczu
|
|
|
Post by man1000 on Mar 13, 2024 13:30:49 GMT
W serialu telewizyjnym „Dzikie kwiaty” w rolach głównych wystąpili Akın Akınözü i Aslıhan Malbora. Z krążących za kulisami informacji o dacie emisji serialu w reżyserii Zeynepa Günaya wynika, że wyczekiwany projekt trafi na ekrany już w poniedziałek, 25 marca. Tym samym „Wild Flowers” w poniedziałek powalczy o notowania z „Red Buds”, „Salahaddinem Ayyubim, zdobywcą Jerozolimy” i „Omarem”. Zdjęcia do serialu, które trwają w Stambule, trwają w Ayvalık. W mocnej obsadzie serialu, który skutecznie ukazuje niedokończoną historię miłosną Kılıça i Eli, znajdują się takie nazwiska, jak Tilbe Saran, Arif Pişkin, Feri Baycu, Serhat Teoman, Halil Babür, Onuryay Evrentan i Sena Arat.
|
|