|
Post by man1000 on Mar 13, 2024 22:14:19 GMT
Kolejny zwiastun
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 13, 2024 22:27:19 GMT
O widzę kilka znajomych twarzy Blondyna z SCK chyba zawsze będzie grała postać tej drugiej kobiety prota. Ona go chce, ale on jej nie Czy Atv bierze dla siebie seriale tylko takie, w którym jest pełno krzyku, płaczu i ogólnej rozpaczy protów? Nie może być dla odmiany, lekka drama, ale bez przesady w ilości wspólnego wylewania łez? Bo to co widziałam od Atv jest właśnie zawsze takie samo. Płacze, nieszczęśliwa miłość, krzyki, mokre twarze protów. I tak w kółko. Hercai, Kardeşlerim, Safir (fuj) i teraz Kwiaty zapowiadają powtórkę.
|
|
|
Post by lucy on Mar 13, 2024 23:22:40 GMT
Wg mnie to krzyków i spazmów jest więcej na innych kanałach. Z tych seriali, które oglądałam na ATV (wymienię je poniżej), było ich najwięcej w Hercai. I jeśli mam być szczera to darcie się Reyyan było dla mnie gorsze od płaczu Mirana. Ona się darła gorzej niż stare prześcieradło. Coś okropnego to było i musiałam rzucić serial w diabły, bo nie wytrzymywałam tego. Z seriali ATV oglądałam: W sercu miasta Olene Kadar Kara Para Aska Cena Miłosci (Ask ve Ceza) Asi (telenowela) Sahin Tepesi W Sieci Kłamstw (Son) Sila: Odnaleźć Przeznaczenie Maria i Mustafa I w żadnym z nich nie ma ani darcia się, ani spazmów. W Bir Zamanlar Cukurova, który leciał 4 lata raczej też nie ma płaczliwo-krzykliwych klimatów. ATV ma swojej ofercie przeróżne seriale. Średnio 1-2 dni w tygodniu zajmuje akcja i sensacja (BBCS, wcześniej Mafia, Yalniz Kurt, Marasli, Akinci, 8. Gün, Can Kırıkları), potem a'la historyczne (Kurulus Osman, Destan), prawnicze (Aldatmak, Hakki), komediowe (dużo tytułów, nie chce mi się wymieniać), familijno-obyczajowe. W powyższym zwiastunie Akin nie ma ani razu czerwonych oczu i ani razu nie zbiera mu się na płacz. Oglądałam ten zwiastun kilka razy, więc mi chyba nic nie umknęło.
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 14, 2024 8:24:22 GMT
Nie wykluczam, że mogę być przewrażliwiona. Po prostu nie chce oglądać kolejnego serialu, w którym prot/protka płaczą w każdym odcinku.
|
|
|
Post by man1000 on Mar 14, 2024 13:08:57 GMT
„Życia nie należy mierzyć ilością oddechów, ale chwilami, które zapierają dech w piersiach. Wild Flowers 03, nakręcone pod hasłem „ Ale najpierw będziesz potrzebował kogoś, kto zapiera dech w piersiach”, spotka się z publicznością w poniedziałek, 25 marca . W niezwykle oczekiwanym serialu wystąpili Akın Akınözü (Kılıç) i Aslıhan Malbora (Ela), a także Büşra Beijing, Serhat Teoman, Halil Babür, Bige Önal, Tilbe Saran i Arif Pişkin . Wild Flowers, którego Zeynep Günay jest konsultantem kreatywnym, reżyseruje Aydın Bulut . W Wild Flowers w imponujący sposób opowiedziana jest historia dwojga kochanków z dzieciństwa, którzy spotykają się ponownie po bolesnej stracie.
|
|
|
Post by man1000 on Mar 16, 2024 14:47:34 GMT
Zdjęcia do „Dzikich kwiatów” w Ayvalık trwają pełną parą. Uwagę przykuła harmonia głównych aktorów serialu, którego pierwszy odcinek poznamy widzowie już w poniedziałek, 25 marca. Ela i Kılıç z serialu, Akın Akınözü i Aslıhan Malbora, pozowali razem na naturalnym tle drzew oliwnych. Serial reżyseruje Aydın Bulut , którego Zeynep Günay jest konsultantem kreatywnym . Akınowi Akınözü i Aslıhanowi Malborze towarzyszą Büşra Beijing, Serhat Teoman, Halil Babür, Bige Önal, Tilbe Saran i Arif Pişkin w serialu, który opowiada historię dwojga starych kochanków, którzy po latach spotykają się ponownie .
|
|
|
Post by lucy on Mar 16, 2024 16:43:42 GMT
Aydin Bulut pracował ostatnio przy Sevgili Gecmis, więc to powrót po latach. Pomimo, że serial został skasowany po 8 odcinkach, kojarzę, że chwalono jego hacjendowy klimat. Ciekawe co tutaj wykombinuje. To foto protów przy drzewie... Śliczne
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on Mar 16, 2024 17:05:03 GMT
Czekam na plakaty i jakieś opisy postaci.
|
|
|
Post by lucy on Mar 18, 2024 15:25:29 GMT
Kolejne foto protów. Przy powyższym foto przewija się ta piosenka..
|
|
|
Post by man1000 on Mar 19, 2024 18:13:24 GMT
Oficjalny plakat
|
|
|
Post by lucy on Mar 19, 2024 18:49:12 GMT
OMG. Już to gdzieś widziałam
|
|
|
Post by lucy on Mar 19, 2024 18:51:05 GMT
Nowy zwiastun..
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 19, 2024 18:54:03 GMT
O rety...
|
|
|
Post by Matthias on Mar 19, 2024 18:55:39 GMT
No z tym plakatem to polecieli...
Mogliby coś oryginalniejszego wymyślić.
|
|
|
Post by man1000 on Mar 19, 2024 19:00:58 GMT
Mam takie same zdanie wszystkie plakaty teraz robią na jedno kopyto
|
|
|
Post by lucy on Mar 20, 2024 12:39:11 GMT
Tytuł międzynarodowy..
|
|
|
Post by Matthias on Mar 22, 2024 16:57:52 GMT
💥💥💥 Bige Onal opowiedziała o swojej postaci w serialu #WildFlowers: 📌 „Mogę powiedzieć, że jest niesamowitą postacią, stojącą pomiędzy Kilicem a Eloy. Potrafi zmienić równowagę każdym ruchem. Fakt, że jest tak silną postacią i sposób, w jaki została opowiedziana jej historia, przyciągnął mnie do tego projektu. O procesie przygotowawczym tak mówiła: 📌„Od dawna nie pracuję w telewizji, ale ta historia mnie podekscytowała. Pracowałam nad poznaniem tej postaci i stworzeniem listy muzyki, której mogłaby słuchać. Wspólnie stworzyliśmy tę postać, wymieniając się pomysłami i odbywając próby z naszymi reżyserami na planie”.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 23, 2024 8:55:51 GMT
✨📸 Tilbe Saran opowiada o swojej bohaterce w serialu ATV „Wild Flowers” (Yaban Çiçekleri): „Gram rolę Nurten, matki rodziny Atamanów. Świat Nurten wali się w momencie, w którym się nawet nie spodziewała. Staje w obliczu utraty wszystkiego, co udało jej się osiągnąć, i zaczyna rozumieć, co ją czeka. Historia zaczyna się od imponującego początku, który zmusza ją do ponownego przemyślenia całego swojego życia. Nie mogę się doczekać, jak rozwinie się jej historia Nurten - kobiety żyjącej w zgodzie ze sobą." „Ma silną osobowość. Jest troskliwą matką, która cieszy się szacunkiem innych. Mam nadzieję, że widzowie docenią jej kreację”.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 23, 2024 9:30:31 GMT
News #2💥💥💥 Akin Akinozu i Aslihan Malbora, główni aktorzy nowego, ambitnego serialu kanału ATV #FieldFlowers, opowiedzieli o swoich rolach i tym, co czeka widzów. 📌Akin: „Kilic pochodzi z tradycyjnej i ugruntowanej w mieście rodziny. To silny charakter, uczciwy, rzetelny, ma swoją prawdę, nie uznaje kompromisów i którego prawdziwym bogactwem są relacje. Wraca do rodzinnego miasta, bo życie miejskie w Stambule, gdzie studiował, nie dorównuje wartościom jego własnego miasta. Staje się to jedną z pierwszych poważnych przeszkód między nim a jego ukochaną z dzieciństwa, Elę, z którą chodził do szkoły. Pomimo tego, że później się rozstali, nieoczekiwany rozwój wydarzeń ponownie zbliża Kilica i Elę.” 📌 Aslihan: „Ela jest odnoszącym sukcesy prawnikiem. Jest trochę wojowniczką, silną kobietą, która wie, czego chce. To kobieta walcząca, która stoi na własnych nogach. Najbardziej w scenariuszu podobała mi się niedokończona historia Eli z Kilicem. Choć Ela stara się to ukryć, w rzeczywistości wciąż cierpi z powodu miłości i ma złamane serce. Jak tylko to przeczytałam, zakochałam się w Eli i jej miłości, spodobała mi się jej relacja z Kilicem.”
|
|
|
Post by man1000 on Mar 23, 2024 13:22:42 GMT
Pierwszy odcinek serialu „Dzikie kwiaty” poznamy z widzami już w poniedziałek, 25 marca. Zeynep Günay, reżyser niezapomnianych seriali telewizyjnych, jest konsultantem kreatywnym serialu sygnowanego przez O3 Media . Ogłoszono, że Serhat Teoman wcieli się w postać Gökhana, który znalazł się w 2. odcinku serialu w reżyserii Aydına Buluta . Jednak decyzją podjętą w ostatniej chwili Serhat Teoman opuścił serial za obopólną zgodą z produkcją. Do roli Gökhana, jednej z zaskakujących ról w serialu, w którym biorą udział Akın Akınözü i Aslıhan Malbora , wybrano bardzo udanego aktora. Yunus Narin, który pracował z Zeynepem Günayem w İstanbullu Gelin , został Gökhanem w Wild Flowers . Yunus Narin pojawił się dzisiaj na planie serialu kręconego w Ayvalık.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 24, 2024 17:04:34 GMT
✨ Birsen Altuntas donosi, że Halil Babur i Yunus Narin, aktorzy, którzy wcześniej wystąpili razem w serialu „Ostatnie lato”, ponownie połączą siły w serialu „Yaban Çiçekleri”.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 25, 2024 17:46:23 GMT
💥 Dziś na kanale ATV odbędzie się premiera nowego serialu „Yaban Cicekleri”, w którym główne role grają Akin Akinozu i Aslihan Malbora
|
|
|
Post by lucy on Mar 26, 2024 8:42:40 GMT
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 26, 2024 8:48:41 GMT
AB jest przykre. Total nie najgorszy.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 26, 2024 8:52:37 GMT
Dramat... To chyba jeden z najgorszych startów w tym sezonie 😂 Jeśli chodzi o AB.
|
|
|
Post by lucy on Mar 26, 2024 8:55:59 GMT
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 26, 2024 12:12:44 GMT
Końcówka marca to chyba nigdy nie jest najlepszy moment na premierę.
|
|
heyciarz
Stały Bywalec
|
Post by heyciarz on Mar 26, 2024 17:08:04 GMT
Lud przemówił… NIKT NIE CHCE OGLĄDAĆ EKINA!!!
To już kolejna porażka „aktora” na koncie… Może w końcu producenci zrozumieją, że dla ludzi bez talentu, urody i charyzmy nie ma miejsca na pierwszym planie??? Mam nadzieję, iż jest to ostatni serial z tym panem w roli głównej…
|
|
|
Post by Matthias on Mar 26, 2024 17:32:53 GMT
📌 Reytingi za 25.03.2024TOTAL:1. Kizil Goncalar (Odcinek 12) - 6.80% ⬇ (-0.63) 3. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi (Odcinek 18) - 5.67% ⬆ (+0.54) 9. Ömer (Odcinek 49) - 3.26% ⬇ (-0.07) 19. Yaban Çiçekleri (1 odcinek) - 2.62% 🆕AB:1. Kizil Goncalar - 9.45% ⬇ (-0.34) 5. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi - 3.81% ⬇ (-0.15) 7. Ömer - 2.90% ⬇ (-0.37) 31. Yaban Çiçekleri - 0.88% 🆕ABC1:1. Kizil Goncalar - 9.89% ⬇ (-0.08) 4. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi - 5.45% ⬆ (+0.51) 7. Ömer - 3.56% ⬇ (-0.28) 22. Yaban Çiçekleri - 1.73% 🆕
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 26, 2024 17:43:41 GMT
Lud przemówił… NIKT NIE CHCE OGLĄDAĆ EKINA!!! To już kolejna porażka „aktora” na koncie… Może w końcu producenci zrozumieją, że dla ludzi bez talentu, urody i charyzmy nie ma miejsca na pierwszym planie??? Mam nadzieję, iż jest to ostatni serial z tym panem w roli głównej… Turcy oglądają co chcą i kiedy chcą. Oni naprawdę nie oglądają dla wybranego aktora. Jakieś nazwisko może daną część przyciągnąć, ale jak im nie siadzie fabuła to odrzucają taki produkt. Po za tym czas premiery jest też super ważny. Są w połowie ramadanu, wiosna już zawitała.
|
|