|
Post by Matthias on Sept 4, 2024 16:05:46 GMT
Żółty... No właśnie. Yan Oda też miał żółte tło. Dla mnie - bardzo podobne.
|
|
|
Post by man1000 on Sept 4, 2024 16:50:43 GMT
Jest kolejny zwiastun dalej Yakinda
|
|
|
Post by lucy on Sept 4, 2024 17:01:05 GMT
Wyniki zwiastunów na YT..
|
|
|
Post by Matthias on Sept 4, 2024 18:13:50 GMT
Czekam, czekam, czekam. Chcę zobaczyć, cóż to będzie za produkcja. Warta uwagi, czy szybko wyleci.
|
|
|
Post by Mavi on Sept 4, 2024 18:19:31 GMT
Czekam, czekam, czekam. Chcę zobaczyć, cóż to będzie za produkcja. Warta uwagi, czy szybko wyleci. Takie gówno jak Sahane cały sezon się utrzymało, więc myślę, że i to się utrzyma.
|
|
|
Post by lucy on Sept 4, 2024 18:23:31 GMT
Takie gówno jak Sahane cały sezon się utrzymało, więc myślę, że i to się utrzyma. Sahane się utrzymało, bo miało bardzo obiecujący początek. Wiele razy "5-tkę" z przodu, a i "6-tka" się zdarzyła. Gdyby nie te cyferki, to byłby wylot po kilku odcinkach.
|
|
|
Post by Mavi on Sept 4, 2024 18:25:03 GMT
Takie gówno jak Sahane cały sezon się utrzymało, więc myślę, że i to się utrzyma. Sahane się utrzymało, bo miało bardzo obiecujący początek. Wiele razy "5-tkę" z przodu, a i "6-tka" się zdarzała. Gdyby nie te cyferki, to byłby wylot po kilku odcinkach. Gdyby nie te cyferki, to byłoby wspaniale.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 4, 2024 18:26:38 GMT
Mavi - ale jak możesz pisać tak... Tam Onurek grał Specjalnie dla Ciebie . Chciał, żebyś oglądała jego produkcję. Ja tutaj chcę zobaczyć Cemre i Gonce
|
|
|
Post by Mavi on Sept 4, 2024 18:40:10 GMT
Mavi - ale jak możesz pisać tak... Tam Onurek grał Specjalnie dla Ciebie . Chciał, żebyś oglądała jego produkcję. Ja tutaj chcę zobaczyć Cemre i Gonce Mogę xD I to jeszcze zbyt łagodne określenie. Mój były to tam... Ma szczęście, że spierdzielił do Netflixa.
|
|
|
Post by lucy on Sept 4, 2024 20:10:14 GMT
Yiğit Kirazcı, Cemre Baysel, Halil İbrahim Ceyhan wzięli udział w dzisiejszym programie na żywo, zorganizowanym w celu zbiórki funduszy na wsparcie dla dzieci dotkniętych trzęsieniem ziemi z 6 lutego, aby mogły kontynuować naukę.
|
|
|
Post by mira on Sept 5, 2024 7:03:34 GMT
Zwiastuny są niezłe. Ale bardzo bym nie chciała, żeby ta historia szybko została spłycona. Tego się najbardziej obawiam. No i te intymne scenki z udziałem protów - ładne, to prawda, ale czy to aby nie za szybko? Od razu w pierwszym odcinku tak mocno się zbliżą?
|
|
|
Post by lucy on Sept 5, 2024 14:18:46 GMT
|
|
|
Post by lucy on Sept 5, 2024 14:24:21 GMT
Cd.. Ojciec Tufo, czyli ojciec męża macochy Dziad z wysypiska Babka z wysypiska To chyba siostra Tufo, czyli szwagierka macochy protki Ojciec protki z jej macochą
|
|
|
Post by lucy on Sept 5, 2024 14:33:53 GMT
|
|
|
Post by man1000 on Sept 5, 2024 14:59:09 GMT
Seria Leyla to jeden z najbardziej oczekiwanych projektów nowego sezonu. Serial, w którym biorą udział Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri, Yiğit Kirazcı, Halil İbrahim Ceyhan, Gamze Karaduman, Dilara Aksüyek, Seda Güven, Meltem Baytok, Melisa Duru Ünal i Berfin Ant, spotka się z publicznością w środę, 11 września . Serial, w którym występują Zeyno Eracar, Mustafa Avkıran i Cengiz Bozkurt , jest adaptacją „Avenida Brazil” . Emisja serialu, która pierwotnie planowana była na środę, 18 września, została przesunięta.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 5, 2024 17:00:16 GMT
💥💥💥Hafsanur Sancaktutan życzyła powodzenia swojemu byłemu partnerowi w serialu #SonYaz- Alperenowi Duymaz, komentując fragment serialu #Leyla!
|
|
|
Post by lucy on Sept 5, 2024 17:31:57 GMT
Zza kulis..
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 5, 2024 18:30:38 GMT
Ogólnie wolę mężczyzn gładko ogólnych. Zwłaszcza w tureckich serialach te brody czy zarost już mi lekko przeszkadzają przez ich nadmiar. Ale jednak patrząc na Alperena to wydaje mi się,że lepiej mu w chociaż lekkim zaroście.
|
|
|
Post by mira on Sept 6, 2024 6:40:10 GMT
Ogólnie wolę mężczyzn gładko ogólnych. Zwłaszcza w tureckich serialach te brody czy zarost już mi lekko przeszkadzają przez ich nadmiar. Ale jednak patrząc na Alperena to wydaje mi się,że lepiej mu w chociaż lekkim zaroście. Zdecydowanie! I trochę dłuższych włosach. Jednak w tym serialu ma chyba w miarę młodo wyglądać, a zarost dodaje lat.
W "Erkek Severse" przyjemnie się na niego patrzyło.
|
|
|
Post by lucy on Sept 6, 2024 11:16:37 GMT
Serial chyba zmienił tytuł.
|
|
|
Post by mira on Sept 6, 2024 12:05:01 GMT
Dobra, niech sobie ma podtytuł, ale po co od razu całość używać w #? Na platformie X już zaczęli... Dla mnie, zagranicznego widza, #LeylaHayatAşkAdalet to jakaś porażka
|
|
|
Post by man1000 on Sept 6, 2024 13:06:33 GMT
Sceny z serialu telewizyjnego „Leyla” z Cemre Bayselem i Zeyno Eracarem w rolach głównych zostały nakręcone dziś rano w parku Haydara Aliyeva w Kireçburnu . Do nazwy serialu NOW podpisanego przez Ay Yapım, którego data emisji została ogłoszona w środę, 11 września , dodano słowa „ Life Love Justice ”. W adaptowanym dla naszego kraju serialu „Avenida Brazil” , który pobił rekordy oglądalności w Brazylii, na ekranie zostaje przeniesiona wielka wojna zemsty Leyli, granej przez Cemre Baysel , na jej macosze, która otruła jej życie. W serialu „Leyla Hayat Aşk Adalet” Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri, Yiğit Kirazcı, Halil İbrahim Ceyhan, Gamze Karaduman, Dilara Aksüyek, Seda Güven, Meltem Baytok, Melisa Duru Ünal, Berfin Ant i mistrzowie aktorzy Zeyno Eracar, Mustafa Avkıran i w towarzystwie Cengiza Bozkurta.
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 6, 2024 13:21:45 GMT
Jeszcze dłuższy tytuł mogli dać. Na pewno człowiek zapamięta.
|
|
|
Post by lucy on Sept 6, 2024 15:20:35 GMT
Dobra, niech sobie ma podtytuł, ale po co od razu całość używać w #? Na platformie X już zaczęli... Fox równiez zmienił tytuł, także czekamy na nowy plakat. Obstawiam, że tytuł "Leyla" został zakwestionowany przez Globo. Stąd zmiana dopiero teraz, gdzie promocja już poszła wszędzie, gdzie się tylko dało. Szkoda, że nowy tytuł nie jest wymowniejszy. A jest o wszystkim i o niczym, gdzie tak naprawdę fabuła jest o zemście.
|
|
|
Post by lucy on Sept 6, 2024 16:44:32 GMT
Plakat..
|
|
|
Post by Matthias on Sept 7, 2024 7:41:24 GMT
Alperen z Cemre
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 7, 2024 9:05:58 GMT
Piękna para protów.
|
|
|
Post by lucy on Sept 9, 2024 9:30:12 GMT
Alperen nie wygląda tu korzystnie. Moim zdaniem do prota z Avenidy nawet się nie umywa.
Kolejny Zwiastun. Widać, że Fox mocno promuje serial.
|
|
|
Post by lucy on Sept 9, 2024 10:03:31 GMT
|
|
|
Post by mira on Sept 9, 2024 10:05:13 GMT
Źle nie wygląda, nadrabia mimiką, no i w duecie z Cemre fajnie wypada, tak naturalnie. Jednak faktem jest, że potrafił wyglądać lepiej. Była już o tym dyskusja wyżej. Wydaje mi się, że na plakatach ma już nieco dłuższe włosy niż w zwiastunach i wygląda korzystniej.
|
|