|
Post by lucy on Mar 4, 2024 8:40:47 GMT
Plakat
Tytuł: Aşk Bir An Poprzedni tytuł: Hırsız
Wytwórnia: MF Yapim Producent: Reżyseria: Scenariusz: Pinar Blut
Kanał: Now Emisja: Dzień tygodnia: Gatunek: Ilość odcinków:
Miejsce:
Opis:
Obsada:
|
|
|
Post by lucy on Mar 4, 2024 8:40:55 GMT
|
|
|
Post by lucy on Mar 4, 2024 8:41:05 GMT
Zwiastuny:
|
|
|
Post by lucy on Mar 4, 2024 8:41:13 GMT
Plakaty:
|
|
|
Post by lucy on Mar 4, 2024 16:08:49 GMT
Reytingi:
|
|
|
Post by lucy on Mar 4, 2024 16:28:25 GMT
|
|
|
Post by man1000 on Mar 12, 2024 13:41:46 GMT
Serial „Bahar” nakręcony przez MF Yapıma dla Show TV bije rekordy oglądalności. Drugi serial, Taş, Kağıt, Scissors , nakręcony przez wytwórnię w tym sezonie i wyemitowany na antenie Kanal D, kontynuuje swoją ekranową przygodę, zwiększając liczbę widzów. Szef firmy produkcyjnej zapowiedział nowy serial „Złodziej”, nad którym pracuje od poprzedniego sezonu . Scenarzystą serialu, którego reżyser nie został jeszcze ustalony, jest Pınar Bulut, autor wielu fenomenalnych seriali telewizyjnych. Serial, który przeniesie na ekran silną historię miłosną i dramaturgiczną, będzie można zobaczyć w NOW w nowym pora roku.
|
|
|
Post by Mavi on Mar 12, 2024 15:04:43 GMT
Serial „Bahar” nakręcony przez MF Yapıma dla Show TV bije rekordy oglądalności. Drugi serial, Taş, Kağıt, Scissors , nakręcony przez wytwórnię w tym sezonie i wyemitowany na antenie Kanal D, kontynuuje swoją ekranową przygodę, zwiększając liczbę widzów. Szef firmy produkcyjnej zapowiedział nowy serial „Złodziej”, nad którym pracuje od poprzedniego sezonu . Scenarzystą serialu, którego reżyser nie został jeszcze ustalony, jest Pınar Bulut, autor wielu fenomenalnych seriali telewizyjnych. Serial, który przeniesie na ekran silną historię miłosną i dramaturgiczną, będzie można zobaczyć w NOW w nowym pora roku. Ludzie kochani, ja nie mam czasu, a ci mi z czymś takim.
|
|
|
Post by lucy on Jun 22, 2024 16:49:35 GMT
Ciekawe co tym razem Pinarka wymyśli. Widziałam od niej tylko Sahmaran Netflixa i bardzo mi się podobał. Dzisiaj potwierdził się kanał.
|
|
|
Post by lucy on Jun 23, 2024 10:22:34 GMT
Zmienił się tytuł.
|
|
|
Post by Mavi on Jun 23, 2024 13:33:24 GMT
Meh x 10000000 Wzięłaby się Pinarka za coś normalnego, a nie kolejne miłosne pitu-pitu. I tym samym na 35 seriali zapowiedzianych w sezonie dla mnie jest kompletnie NIC.
|
|
|
Post by lucy on Jul 8, 2024 11:16:38 GMT
Ayca Aysin Turan otrzymała propozycję roli.
|
|
|
Post by Mavi on Jul 8, 2024 11:43:49 GMT
|
|
|
Post by lucy on Jul 31, 2024 13:25:30 GMT
Zerrin i Aleyna. Być może jest to zapowiedź wspólnego projektu. Swoja drogą... czyżby Zerrin miała nową psiapsiólkę?
|
|
|
Post by Mavi on Jul 31, 2024 13:26:57 GMT
Ech, już myślałam, że jakiś konkretny news. Już sierpień prawie, a tu nic się nie dzieje.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Aug 11, 2024 12:24:53 GMT
Pinar to piszę, o matko ratuj się kto może.
|
|
|
Post by Mavi on Aug 11, 2024 16:52:47 GMT
Pinar to if, o matko ratuj się kto może. Patrzę, biegnę, bo temat podbity, a tu... Narobiłeś mi nadziei, że w końcu zobaczę newsa dotyczącego jedynego dizi, które mnie interesi w tym sezonie.
|
|
|
Post by Alex on Aug 11, 2024 19:13:58 GMT
Pinar to if, o matko ratuj się kto może. Patrzę, biegnę, bo temat podbity, a tu... Narobiłeś mi nadziei, że w końcu zobaczę newsa dotyczącego jedynego dizi, które mnie interesi w tym sezonie.Ej, bo ja już nie kumam. Na MF narzekałaś, na Pinar narzekałaś, a potem najbardziej czekasz na ich seriale? Temat serialu Pinar to powinnaś omijać szerokim łukiem od czasu MD...
|
|
|
Post by Mavi on Aug 11, 2024 19:39:23 GMT
Patrzę, biegnę, bo temat podbity, a tu... Narobiłeś mi nadziei, że w końcu zobaczę newsa dotyczącego jedynego dizi, które mnie interesi w tym sezonie. Ej, bo ja już nie kumam. Na MF narzekałaś, na Pinar narzekałaś, a potem najbardziej czekasz na ich seriale? Temat serialu Pinar to powinnaś omijać szerokim łukiem od czasu MD... Na bezrybiu i rak ryba, jak to mówią.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Aug 11, 2024 20:20:39 GMT
Ej, bo ja już nie kumam. Na MF narzekałaś, na Pinar narzekałaś, a potem najbardziej czekasz na ich seriale? Temat serialu Pinar to powinnaś omijać szerokim łukiem od czasu MD Przypominam że to ja oglądałem kilka razy MD nie ty. Dialogi takie kulawe że ja wale. Aktorki typu sinam co nie mają umiejętności kładły to koncertowo. Bo taner, Onur czy Reha mieli charyzmę i talent i nawet z takie gniota scenariuszowego coś wyciągali. Puki pinar miała materiał bazowy to jej te przepisywanie jakoś szło. A botem jak trzeba było się wykazać kreatywnością to leżało i kwiczało.
|
|
|
Post by Alex on Aug 11, 2024 20:24:06 GMT
Ej, bo ja już nie kumam. Na MF narzekałaś, na Pinar narzekałaś, a potem najbardziej czekasz na ich seriale? Temat serialu Pinar to powinnaś omijać szerokim łukiem od czasu MD Przypominam że to ja oglądałem kilka razy MD nie ty. Dialogi takie kulawe że ja wale. Aktorki typu sinam co nie mają umiejętności kładły to koncertowo. Bo taner, Onur czy Reha mieli charyzmę i talent i nawet z takie gniota scenariuszowego coś wyciągali. Puki pinar miała materiał bazowy to jej te przepisywanie jakoś szło. A botem jak trzeba było się wykazać kreatywnością to leżało i kwiczało. No i właśnie o tym piszę? I że po MD to Ewa powinna unikać Pinar jak ognia a nie czekać na jej serial? Ps. ja chociaż MD skończyłam 😉
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Aug 11, 2024 20:25:24 GMT
No i właśnie o tym piszę? I że po MD to Ewa powinna unikać Pinar jak ognia a nie czekać na jej serial? Ps. ja chociaż MD skończyłam 😉 Tak zdecydowanie muszę udać się do okulisty.
|
|