|
Post by lucy on Mar 20, 2024 11:38:55 GMT
Plakat Tytuł: Kuma Wytwórnia: Stellar Yapim | VIP 2000 | GoQuest Media Producent: Inci Gulen Oarr Reżyseria: Scenariusz: Kanał: Emisja: Dzień tygodnia: Gatunek: Dramat codzienny Ilość odcinków: ok. 100 Miejsce: Kapadocja Opis:Ceylan jest miłą i posłuszną córką, ale kiedy ojciec próbuje ją sprzedać jako drugą żonę, czyli „kumę”, aby spłacić swoje hazardowe długi, ona ucieka. Po drodze spotyka Karana, bogatego młodego biznesmena, który bierze Ceylan pod swoją opiekę. Oboje zakochują się w sobie, ale kiedy Ceylan zostaje wmanipulowana w morderstwo brata Karana, miłość zamienia się w nienawiść. Karan poślubia wdowę po swoim zmarłym bracie i sprawia, że Ceylan staje się jego kumą. Uwięziona w domu, w którym wszyscy pałają do niej nienawiścią i nie mogąc wrócić do domu, jedyną nadzieją Ceylan jest udowodnienie swojej niewinności i być może odzyskanie miłości Karana. (tłum. lucy) Obsada:
|
|
|
Post by lucy on Mar 20, 2024 11:39:29 GMT
|
|
|
Post by lucy on Mar 20, 2024 11:39:38 GMT
Zwiastuny:
|
|
|
Post by lucy on Mar 20, 2024 11:39:46 GMT
Plakaty:
|
|
|
Post by lucy on Mar 20, 2024 11:40:13 GMT
Reytingi:
|
|
|
Post by lucy on Mar 20, 2024 22:56:30 GMT
Nowy serial "Kuma" jest przygotowywany przez Stellar Yapim we współpracy z indyjską firmą GoQuest Media z siedzibą w Bombaju oraz VIP 2000 TV z Miami. Obie firmy będą współpracować w ramach tej własności intelektualnej i dystrybuować serial. Produkcją pokieruje oczywiście Stellar Yapim. Współpraca kondensuje mocne strony każdego partnera: VIP 2000 TV wnosi swoją wiedzę specjalistyczną w zakresie dystrybucji na rynku latynoskim, duże osiągnięcia Stellar Yapim w produkcji wysokiej jakości treści tureckich oraz doświadczenie GoQuest Media w dystrybucji treści na całym świecie. Ma to być serial codzienny premium. Zdjęcia rusza niebawem (były zapowiedziane na wiosnę). i.imgur.com/3JRZ6vE.jpeg i.imgur.com/iBdHrOu.png i.imgur.com/3V2ToyR.pngi.imgur.com/4wbZZcy.jpeg
|
|
|
Post by lucy on Apr 14, 2024 7:38:23 GMT
Wystartowały zdjęcia..
|
|
|
Post by man1000 on Apr 14, 2024 7:41:03 GMT
Proci nie są źli jak na serial dzienny zobaczymy czy coś z tego wyjdzie ☺️
|
|
|
Post by man1000 on Apr 14, 2024 15:12:01 GMT
W Kapadocji rozpoczęły się zdjęcia do nowego serialu . Producentem serialu „The Other Wife” (Kuma) jest firma GoQuest Media z siedzibą w Bombaju , a firmą producencką İnci Gülen, która wcześniej kręciła serial telewizyjny „Elif” , jest Stellar Productions... Wiodąca gwiazda żeńska serial wyreżyserowany przez Atillę Cengiza i autor zdjęć Sinana Onura to raczej Aybüke Yılmaz, odegrał także główną rolę w projekcie „Fedakar” … Aybüke Yılmaz, Ceylan ze 100-odcinkowego serialu, towarzyszy Emre Özmenowi w roli Karana . Serial telewizyjny „The Other Wife” będzie dystrybuowany na całym świecie pod patronatem VIP2000tv w Miami . W serialu Ceylan jest zmuszony być bratem mężczyzny, o zabicie którego jest oskarżony.
|
|
|
Post by Matthias on May 4, 2024 16:01:23 GMT
Serial opowiada historię Ceylan, która ucieka z domu i spotyka Karana, bogatego młodego biznesmena. Zakochują się w sobie i wkrótce planują ślub. Ale kiedy Ceylan zostaje wrobiona w morderstwo brata Karana, Karan zamiast Ceylan, poślubia wdowę po swoim bracie i zmusza Ceylan, by została "kumą", drugą żoną.
|
|
|
Post by lucy on May 4, 2024 17:01:32 GMT
Matthias, czyli Cicekowa była kumą Savasa?
|
|
|
Post by lucy on May 4, 2024 20:15:42 GMT
Logo.
|
|
|
Post by lucy on May 4, 2024 20:16:27 GMT
|
|
|
Post by lucy on May 4, 2024 20:30:49 GMT
|
|
|
Post by lucy on May 4, 2024 20:34:46 GMT
|
|
|
Post by lucy on May 4, 2024 20:35:25 GMT
|
|
|
Post by elysa7 on May 4, 2024 20:44:12 GMT
Ojej. Nawet nie wiem co mam myśleć o tej produkcji. Nie lubię takich motywów i ich unikam. Zerknę pewnie tylko na fragment i tyle.
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on May 5, 2024 7:03:24 GMT
Ja z tymi dziennymi produkcjami mam problem bo wiele jest zapowiadanych na rynki zagraniczne i w sumie rzadko można je potem gdzieś sprawdzić. Mam nadzieję że ta wyjdzie szybko. Patrząc że już tyle fotek i logo promocyjne jest to podobny status ma ten serial Yalan na Kanal D tylko tam już jest frag.
|
|
|
Post by Matthias on May 5, 2024 12:36:40 GMT
Jeszcze takie, z innego ujęcia:
|
|
|
Post by lucy on May 5, 2024 13:08:20 GMT
Ja z tymi dziennymi produkcjami mam problem bo wiele jest zapowiadanych na rynki zagraniczne i w sumie rzadko można je potem gdzieś sprawdzić. Ale które trudno sprawdzić? Z tego co kojarzę tylko 1 serial nie miał emisji w Turcji (Leylifer - leci w Latam), bo wszystkie pozostały już leciały (Maviye Surgun, Hicran, Yeşil Vadi'nin Kızı). Dwa najnowsze są jeszcze w trakcie nagrywania (Kuma, Narin - ten został dopiero co ogłoszony). A serial Asya poszedł na półkę.
|
|
|
Post by man1000 on May 5, 2024 13:10:46 GMT
Protka i Prot nawet przystojni moze zerkne na pierwsze odcinki jak gdzies beda dostepne
|
|
|
Post by lucy on May 5, 2024 13:26:54 GMT
man1000, protkę już znasz, grała w Fedakar.
|
|
|
Post by man1000 on May 5, 2024 14:02:49 GMT
lucy,O kurcze nie poznałem jej moze dlatego ze Fedakar byl niewypałem totalnym
|
|
|
Post by elysa7 on May 11, 2024 9:41:42 GMT
Jest pierwszy zwiastun
|
|
|
Post by man1000 on May 11, 2024 10:47:23 GMT
Nic interesujacego w tym zwiastunie nie widze
|
|
|
Post by elysa7 on May 11, 2024 12:16:04 GMT
Od Esaretu tak wyglądają pierwsze fragi tych codziennych seriali. A przynajmniej takie mam wrażenie.
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on May 11, 2024 12:16:06 GMT
Pierwszy frag. raczej klasyczny jak na tego typu produkcję. Proci i ładne widoki.
|
|
|
Post by elysa7 on May 11, 2024 12:20:00 GMT
Szafir póki co obrzydził mi Kapadocję. Tytuł angielski to The Other Wife Nie mam zamiaru tracić czasu na tą produkcję.
|
|
|
Post by man1000 on May 14, 2024 12:12:45 GMT
Po wcześniejszym ogłoszeniu koprodukcji pomiędzy GoQuest Media i VIP 2000 TV , sfinalizowano obsadę i ekipę niecierpliwie oczekiwanego tureckiego serialu codziennego „Kuma / The Other Wife” . Główne zdjęcia rozpoczęły się już w Kapadocji i będą kontynuowane w Stambule, a serial zostanie zaprezentowany podczas LA Screenings. Za reżyserię serialu odpowiada wybitny showrunner Inci Gulen Oarr („Elif”, „Cannim Annem” i „Wounded Birds”). Serial zyskał międzynarodowe uznanie, zwłaszcza na rynkach hiszpańskojęzycznych, w tym w Kolumbii, Peru, Ekwadorze, Meksyku, Puerto Rico, Stany Zjednoczone (Latynosi) i Hiszpania. Za reżyserię serialu odpowiadają doświadczeni Atilla Cengiz i Irmak Çengel („Ask Yarasi” i „Toprak ile Fidan”). Za scenariusz odpowiada Ahmet Köşeoğlu, przy znaczącym udziale głównego scenarzysty Hande Öksüza („Canim Annem” i „Toprak ile Fidan”). „Kuma” śledzi podróż Ceylana, który ucieka z domu i spotyka Karana, bogatego młodego biznesmena. Zakochują się w sobie i wkrótce mają się pobrać. Kiedy jednak Ceylan zostaje wrobiony w morderstwo, Karan zamiast tego poślubia wdowę po swoim bracie i zmusza Ceylana, by został jego kumą, drugą żoną, która będzie rodzić jego dzieci. W obsadzie głównej występuje dynamiczna Aybüke Yilmaz („Fedakar”) i Emre Özmen („Bir Zamanlar Kibris / Pewnego razu na Cyprze” ), wcielających się odpowiednio w postacie Ceylana i Karana. Dołącza do nich Ufuk Kaplan („Ask-I Memnu/Zakazana miłość”). Rosalind Rotundo, wiceprezes VIP 2000 TV, powiedziała : „Podczas naszej wizyty na planie byliśmy świadkami magii, która może powstać jedynie z doskonałej harmonii pomiędzy niezwykle oddanym zespołem i niezrównanym talentem artystycznym. Cały zespół produkcyjny stworzył odpowiednie środowisko gdzie każda nakręcona scena jest dziełem sztuki. Wyraźne zaangażowanie i pasja, jakie każdy członek wnosi do projektu, z pewnością zdefiniują „Kuma” jako sukces na rynku międzynarodowym. Ten projekt odzwierciedla nie tylko nasze zaangażowanie w tworzenie międzynarodowych produkcji, ale także naszą wiarę w moc historii inspirujących i poruszających ludzi, przekraczających granice i jednoczących widzów we wspólnym doświadczeniu.” Ten projekt odzwierciedla nie tylko nasze zaangażowanie w tworzenie międzynarodowych produkcji, ale także naszą wiarę w moc historii inspirujących i poruszających ludzi, przekraczających granice i jednoczących widzów we wspólnym doświadczeniu”
|
|
|
Post by lucy on May 14, 2024 19:57:42 GMT
Mnie się zwiastun podoba. Pomimo, że bardzo mi przypomina zwiastun Kan Cicekleri.
Poniżej link na YT.
|
|