Liam
Moderator
|
Post by Liam on May 3, 2024 16:50:10 GMT
Tytuł: Con la misma mirada Tytuł PL: Z tym samym spojrzeniem
Wytwórnia: Argos Producent: Epigmenio Ibarra Reżyseria: Scenariusz: Historia oryginalna: Bernardo Romero Pereiro
Adaptacja telenoweli „Señora Isabel” z 1993 roku.
Gatunek: melodramat Rok: 2024 Ilość odcinków:
Kanał: Emisja: Emisja w PL: -
Fabuła: Oddana żona i matka, po rozwodzie z mężem-kobieciarzem, musi na nowo ułożyć sobie życie. Kiedy poznaje znacznie młodszego mężczyznę i zakochuje się w nim, jej rodzina i przyszłość zmieniają się na zawsze.
Obsada: Angélica Rivera Diego Klein Iván Sánchez Blanca Guerra Sofía Castro Ximena Herrera Fernanda Borches Iliana Fox Nico Haza Juan Ríos Cantú Pamela Almanza
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on May 3, 2024 16:50:58 GMT
Angélica Rivera i Sofía Castro podpisały kontakt z Telemundo. W nowej produkcji mają zagrać matkę i córkę.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on May 3, 2024 16:55:47 GMT
Mówi się, że będzie to adaptacja słynnej książki „Mommie Dearest” („Mamita querida”). Jeśli będzie to serial to przeniesie się późnej do odpowiedniego działu.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on May 9, 2024 15:44:35 GMT
Angélica Rivera początkowo miała zagrać w nowej wersji telenoweli „Mirada de mujer”. Towarzyszyć miał jej Danilo Carrera, jednak ten projekt w styczniu upadł. Telemundo szuka dla Rivery nowego projektu.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jun 7, 2024 23:01:54 GMT
Będzie to adaptacja telenoweli „Señora Isabel” z 1993 roku. Tytuł to „Con la misma mirada”.
Za produkcję odpowiada Argos.
Obsada: Angélica Rivera Diego Klein Iván Sánchez Blanca Guerra Sofía Castro Ximena Herrera Fernanda Borches Iliana Fox Nico Haza Juan Ríos Cantú Pamela Almanza
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jun 7, 2024 23:08:24 GMT
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jun 7, 2024 23:21:36 GMT
lucy, na ten moment temat można przenieść do działu seriali latynoskich. Niektóre media donoszą, że to produkcja Argos dla Telemundo i będzie to serial przeznaczony dla platformy streamingowej jak „Tajemnica rodziny Greco”, „Dziennik żigolo” czy „Kobieca broń”. Z kolei, bardziej wiarygodne źródła podają, że to serial dla platformy VIX. Jeśli jednak ta produkcja okaże się być telenowelą to temat pójdzie do koprodukcji.
|
|
klaras
Nowicjusz
|
Post by klaras on Jun 9, 2024 15:12:36 GMT
Jest tyle ciekawych historii, które można opowiedzieć w formie telenoweli czy serialu, a producenci dalej sięgają po to samo... Jestem zawiedziona, że Angelica Rivera wraca do aktorstwa po tylu latach akurat w tej fabule.
|
|
|
Post by lucy on Jun 10, 2024 12:52:52 GMT
Ja jestem w ogóle zbulwersowana, że jednak wraca do poprzedniego zawodu. Uważam, że ze względu na powagę i prestiż funkcji, jaką pełniła (nieważnie, że niechlubnie) zawód aktora powinna sobie darować bezpowrotnie. Tym bardziej, ze już chyba niczym nie złagodzi wizerunku zdrajczyni i złodziejki, jaki zbudowała w oczach swoich rodaków poprzez afery korupcyjne za czasów bycia pierwszą damą. Wg niektórych źródeł jest znienawidzona przez aż 98% Meksykanów. Pod jej grzecznościowymi komentarzami na innych profilach na IG (na swoim ma komentarze wyłączone z oczywistych względów) widziałam wiele razy wysyp bardzo brzydkich wyzwisk, więc tym bardziej nie rozumiem tej odwagi, żeby stawić czoła ekranowi, przed którym siedzą z kosami. Jeszcze nie tak dawno czytałam, że producenci Televisy (i pewnie sama wytwórnia) nie chcą ryzykować współpracy z Riverą w obawie przed odrzuceniem przez widzów, także ciekawe, której wytwórni będzie będzie to projekt. Osobiście nie uważam Rivery za dobrą aktorkę, bo ma tendencję do ulegania manierze. Jej wszystkie bohaterki są charakterologicznie do siebie podobne, bo nie potrafi wyzbyć się "pazura" (w jej grze jest zawsze wiele pretensjonalności, która na dłuższa metę mnie męczy i nudzi). Bardzo lubiłam "Angelę" (aczkolwiek bardziej ze względu na kreację Juana), "Destilando amor" mnie aż tak nie urzekła, a w "Mariana de la noche" już mnie odrzuciło (gdzieś w połowie telki) od Rivery totalnie. No jedno co trzeba jej przyznać to, że ma ponadprzeciętną urodę. Jest po prostu piękna, choć to co zrobiła ze swoją twarzą w ostatnim czasie... jest trochę zdradą tej urody, bo patrząc na nią, widzi się zupełnie inną osobę.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jul 17, 2024 1:36:25 GMT
Ruszyły nagrania.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Aug 2, 2024 11:11:23 GMT
Według mediów Rivera w kontrakcie ujęła sobie, że nie będzie pracowała w pełnym wymiarze godzin dziennie (8-10h). Aktorka pojawia się codziennie na planie na około 4-5 godzin.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Oct 20, 2024 13:56:05 GMT
Nagrania do serialu zakończyły się we wrześniu. VIX i Argos w dalszym ciągu trzymają projekt w tajemnicy. Premiera w 2025 roku.
|
|