|
Post by Atahan on May 10, 2024 17:17:28 GMT
Tytuł: A Boss and a Babe Inne tytuły: ชอกะเชร์คู่กันต์ Gatunek: komedia, romans Reżyseria: New Siwaj Sawatmaneekul Scenariusz :Inthira Thanasarnsumrit Odcinki: 12 Stacja: GMM 25 Emisja: 3.03.2023 - 19.05.2023 Opis: Cher jest gamerem, który chce zaistnieć w branży e-sportu. Na ostatnim roku studiów odbywa staż w podupadającej firmie zajmującej się grami. Tam przyciąga uwagę swojego szefa Guna, który każe mu wykonać kilka dość dziwnych spraw, dezorientując przy tym Chera co do jego prawdziwych intencji. Oprócz gier Cher prowadzi kanał ASMR i to właśnie jego filmy każdej nocy pozwalają Gunowi zasnąć. Obsada:Force Jiratchapong Srisang - Gun Gungawin Book Kasidet Plookphol - Cher / Laem Mike Chinnarat Siriphongchawalit - Jack Fluke Pusit Dittapisit - Thi Ohm Thipakorn Thitathan - Zo Leo Saussay - Tubtab
|
|
|
Post by Atahan on May 10, 2024 17:30:06 GMT
Drama mi się podobała. Po kilku wcześniejszych obejrzanych przeze mnie projektach GMM trochę się obawiałem, ale niepotrzebnie. Nie było niepotrzebnych zapychaczy, relacja głównych bohaterów ciekawie prowadzona. W sam raz na rozluźnienie, jest sporo humoru, ale nie głupkowatego czy doprowadzającego do cringu. No i Mike w obsadzie. Oczywiście nie jest to produkcja odkrywcza, ale za to bardzo urocza. Piosenka przewodnia
|
|
|
Post by Atahan on Sept 25, 2024 15:01:33 GMT
|
|