|
Post by Atahan on May 14, 2024 20:40:00 GMT
Tytuł: The War of Flowers Inne tytuły: สงครามดอกไม้ Gatunek: romans, dramat Reżyseria: Golf Tanwarin Sukkhapisit Scenariusz :Patty Phatphatson Warissaraphuricha, Chert Sangsan Santimaneerat Odcinki: 18 Stacja: GMM 25 Emisja: 14.02.2022 - 12.04.2022 Opis: Niechęć między dwoma miłosnymi rywalami przechodzi na kolejne pokolenia i przeradza się w wojnę między rodami. Onnapa jest kochanką milionera, właściciela największego kwiatowego biznesu w kraju. Jego żona, Kannika, przez lata ją maltretowała, a po śmierci męża wyrzuciła ją i ich córkę Onsalao z posiadłości. Kilkadziesiąt lat później Onnapa i Onsalao zaczynają knuć przeciwko swoim rywalom. Jak zakończy się wojna pełna podstępów, oszustw i zdrad? Obsada: Lukkade Metinee Kingpayome - Tawan / Thantawan Bussababan Sonia Couling - Onsalao Krist Perawat Sangpotirat - Worakorn Aye Sarunchana Apisamaimongkol - Mintra Thepwattanapaisan June Wanwimol Jaenasavamethee - Ai / Iris Gun Atthaphan Phunsawat - Nonsee Duangdao Jarujinda - Kannika Bussababan Tuk Deuntem Salitul - Ornnapa Fiat Patchata Janngeon - Worawech Willie Ruengrit McIntosh - Warut Mike Chinnarat Siriphongchawalit - Namchiao M Apinan Prasertwattanakul - Win Cheewin Thepwattanapaisan Ava Pawornwan Verapuchong - Yogurt
|
|
|
Post by Atahan on May 14, 2024 20:46:05 GMT
Bardziej rozbudowany opis prawdopodobnie zawiera sporo spojlerów, przeleciałem go tylko wzrokiem i mam wrażenie, że gdybym się wczytał poznałbym zbyt wiele szczegółów. Dramę mam w planach i wydaje mi się, że mogą to być moje klimaty. Oczywiście jako drama całkowicie rozrywkowa nastawiona na szokowanie widza plot twistami, mam przynajmniej nadzieję, że taka się okaże.
|
|
|
Post by Onedine on May 15, 2024 15:38:09 GMT
Jakie plaskacze w tym trailerze Kojarzę chyba większość aktorów z tego serialu z jakiś innych produkcji.
|
|