|
Post by Atahan on Jun 1, 2024 16:56:47 GMT
Tytuł: Nabi, My Stepdarling Inne tytuły: นาบี ฉันจะไม่รักเธอ Gatunek: thriller, tajemnica, romans, dramat Reżyseria: Oh Kritsada Techanilobon Scenariusz :Ying Wanwipa Samngamjam Odcinki: 22 Stacja: GMM 25 Emisja: 22.02.2021 - 11.05.2021 Opis: Pichet jest mężem Waree, z którą ma syna Kawina. Sirin natomiast zarządza klubem nocnym Picheta "DUBAI CLUB". Pichet kocha i ufa jej tak bardzo, że Waree podejrzewa męża o romans. Siostra Waree, Weeranat, dokłada wszelkich starań by utwierdzić ją w tym przekonaniu. Z każdym dniem, Weeranat popada w coraz większą paranoję spowodowaną zakochaniem się w mężu siostry. Wkrótce Waree zostaje znaleziona martwa, a Sirin przepada bez śladu. Nabi, siostra Sirin, rozpoczyna pracę w klubie Picheta, aby odkryć sekrety zniknięcia Sirin. Tymczasem Kawin pospiesznie wraca do Tajlandii. Chce dowiedzieć się czy jego matka miała wypadek, czy popełniła samobójstwo. Uczucia między Nabi i Kawinem sprzed lat powracają, jednak Kawin błędnie wierzy, że Nabi tak naprawdę chce zostać jego macochą. Obsada: Nat Myria Benedetti - Weeranat Joss Way-ar Sangngern - Kawin Fah Yongwaree Anilbol - Nabi Luke Ishikawa Plowden - Pongpop Jan Ployshompoo Supasap - Saendee Godji Tachakorn Boonlupyanun - Finne Papang Phromphiriya Thongputtaruk - Phraphai Kapook Ploynira Hiruntaveesin - Chonlada Foei Patara Eksangkul - Ohm
|
|
|
Post by Onedine on Jun 2, 2024 7:50:00 GMT
Widziałam fragmenty tej dramy, ale za mało, aby zrozumieć o co tam naprawdę chodziło. Bardziej byłam ciekawa roli tej aktorki w postaci pozytywnej, bo widziałam ją w czymś innym jak nie grała dobrej postaci.
|
|