|
Post by Matthias on Jun 18, 2024 18:36:38 GMT
Plakat
Tytuł:
Wytwórnia: Limon Film Producent: Reżyseria: Yüksel Aksu | Deniz Yılmaz Scenariusz:
Kanał: ATV Emisja: Dzień tygodnia: Gatunek: Ilość sezonów: Ilość odcinków:
Miejsce:
Opis:
Obsada: Musa Uzunlar Macit Koper Ali İl
|
|
|
Post by Matthias on Jun 18, 2024 18:36:44 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Jun 18, 2024 18:36:53 GMT
Zapowiedzi:
|
|
|
Post by Matthias on Jun 18, 2024 18:37:01 GMT
Plakaty:
|
|
|
Post by Matthias on Jun 18, 2024 18:37:09 GMT
Reytingi:
|
|
|
Post by Matthias on Jun 18, 2024 18:40:31 GMT
💥💥💥Firma Limon Film („Poyraz Karael”) przygotowuje w nowym sezonie nowy projekt dla #ATV. Serial opowiada o intensywnych zmaganiach młodej kobiety, mistrzyni świata w nurkowaniu swobodnym, o przejęcie kontroli nad jednym z największych holdingów w kraju przeciwko swojemu rodzeństwu i mafii. Serial ma na celu zbadanie pytania: „Czy ludzki kapitalizm jest możliwy?” W serialu główny bohater, kierując się hasłem „Będę zarządzał tym gospodarstwem, będę nim zarządzał sprawiedliwie, rozdzielę sprawiedliwie i nie stanę się smokiem walczącym ze smokami!”, w niekonwencjonalny sposób podchodzi do tematu. przedstawiający turecką klasę kapitalistów. Za scenariusz serialu, który wyreżyserują Yuksel Aksu i Deniz Yilmaz, odpowiada grupa scenarzystów #LimonYapim. W obsadzie znaleźli się: Musa Uzunlar i Macit Koper. Zdjęcia rozpoczynają się w przyszłym miesiącu!
|
|
|
Post by Matthias on Aug 3, 2024 17:31:41 GMT
Zapowiedź nowego sezonu dizi ATV.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 3, 2024 17:38:42 GMT
Zapowiedź:
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on Aug 3, 2024 17:40:46 GMT
Próbowałem znaleźć ten pod tytułem Holding i on chyba nawet nie ma tu własnej strony. Czy to do niego Ozgu negocjowała z Limon Films?
|
|
|
Post by Matthias on Aug 3, 2024 17:44:12 GMT
Próbowałem znaleźć ten pod tytułem Holding i on chyba nawet nie ma tu własnej strony. Czy to do niego Ozgu negocjowała z Limon Films? Serial miał już swoj temat . Tylko nie wiadomo było co z tytułem. Zapowiedź już zamieściłem .
|
|
|
Post by Matthias on Aug 5, 2024 8:40:08 GMT
💥💥💥 Firma produkcyjna Limon Film prowadzi negocjacje z aktorem Canerem Topcu. Spółka przygotowuje do emisji w przyszłym sezonie dwa seriale: „Holding” i „Dynastia”.
|
|
|
Post by lucy on Aug 5, 2024 9:22:23 GMT
Zwiastun 1..
|
|
|
Post by lucy on Aug 5, 2024 9:24:27 GMT
Logo..
|
|
|
Post by lucy on Aug 5, 2024 10:25:59 GMT
Popularność 1.Zwiastuna w zestawieniu z konkurencją ATV.
|
|
|
Post by lucy on Aug 5, 2024 14:01:07 GMT
Negocjacje z Limon prowadzi Caner Topcu. Ciekawe, o który projekt chodzi.
|
|
|
Post by lucy on Aug 5, 2024 14:11:27 GMT
Krążyły plotki, że główną rolę zagra Cansu Dere, ale zostały zdementowane. Aktorka jak na razie odrzuciła wszystkie propozycje. PS: jak dla mnie niech dalej odrzuca za co trzymam kciuki
|
|
|
Post by Matthias on Aug 6, 2024 12:27:38 GMT
💥💥💥 Limon Film negocjował z Ozge Gurel by dołączyła do serialu „Holding”. Spotkania te zakończyły się jednak niepowodzeniem i nie osiągnięto porozumienia. Wytwórnia producencka prowadzi obecnie negocjacje z innymi aktorkami.
|
|
|
Post by lucy on Aug 6, 2024 13:39:57 GMT
I całe szczęście.
|
|
|
Post by lucy on Aug 6, 2024 19:55:54 GMT
Negocjacje z Limon prowadzi Caner Topcu. Ciekawe, o który projekt chodzi. Chodzi o ten projekt.
|
|
|
Post by lucy on Aug 7, 2024 22:07:55 GMT
Ale heca Pisarz Mehmet Murat Somer pozwał Limon Film za produkowanie serialu telewizyjnego dla kanału ATV opartego na jego książce "Holding", napisanej w 2005 roku, bez jego pozwolenia.
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on Aug 8, 2024 8:33:31 GMT
Ciekawe, że pozew poszedł jeszcze przed premierą. Jak dla mnie sam tytuł, który jest słowem powszechnie stosowanym to żart a nie powód do pozwu. Chyba, że typ ma dostęp do scenariusza co by znaczyło, że ktoś z nim z ekipy współpracuje i kopie dołki pod projektem.
|
|
|
Post by mira on Aug 8, 2024 9:08:05 GMT
Ciekawe, że pozew poszedł jeszcze przed premierą. Jak dla mnie sam tytuł, który jest słowem powszechnie stosowanym to żart a nie powód do pozwu. Chyba, że typ ma dostęp do scenariusza co by znaczyło, że ktoś z nim z ekipy współpracuje i kopie dołki pod projektem. Może akcja jego książki też dzieje się w Kapadocji
|
|
|
Post by lucy on Aug 8, 2024 13:41:28 GMT
Jak dla mnie sam tytuł, który jest słowem powszechnie stosowanym to żart a nie powód do pozwu. Chyba, że typ ma dostęp do scenariusza co by znaczyło, że ktoś z nim z ekipy współpracuje i kopie dołki pod projektem. Nikt nie składa pozwu o kradzież praw autorskich na podstawie tytułu (no chyba, że jest zastrzeżony). ATV udostępnił rys fabuły na swojej stronie i pokrywa się ona z historią zawartą w książce.
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on Aug 8, 2024 14:00:13 GMT
Nie widziałem tego opisu. I myślałem, że autor się po prostu odpalił. Nie takie wiksy w showbizie widywałem, ale jak to tak szybko nastąpiło to może ktoś z nim/wydawnictwem próbował gadać o adaptacji, lecz się nie zgodził? Pytanie jak w Turcji wyglądają przepisy apropo praw autorskich/własności intelektualnej i tak dalej. No to lekko się tym tematem zainteresowałem i będę jak tutaj zerkał. Lubię takie spory.
|
|
|
Post by lucy on Aug 8, 2024 14:03:58 GMT
O tym już piszą prawie wszędzie. Ciekawe co teraz zrobi Limon i ATV. Jeden z artykułów: LINK
|
|
|
Post by man1000 on Aug 9, 2024 20:15:09 GMT
Limon Yapım, który wyprodukował popularne projekty, takie jak „İşler Güçler”, „Poyraz Karayel”, „Şevkat Yerimdar” i „Avlu”, przygotowuje na nowy sezon dla ATV serię „Holding” . „Czy możliwy jest humanitarny kapitalizm? Bade İşcil dołączył także do ekipy serialu, która będzie szukać odpowiedzi na pytanie w ramach zasad rządzących uniwersum dramatu. Odnosząca sukcesy aktorka, która ostatnio pojawiła się w Kimler Geldi Kimler Geçti , zagra rolę „Ceydy” w serialu. W serialu na ekranie zostaną przeniesione wydarzenia, które miały miejsce w Altın Ordu Holding . Serial wyreżyseruje Deniz Yılmaz , w którym wystąpią także Musa Uzunlar, Macit Koper i Ali İl . Serial, w którym Caner Topçu udzielił także wywiadu w sprawie głównej roli, opowie historię młodej kobiety, rekordzistki świata we freedivingu, oraz jej trudnej walki z siostrami i mafią o przejęcie zarządzania jednym z największe konglomeraty w kraju.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Aug 9, 2024 21:11:54 GMT
Negocjacje z Limon prowadzi Caner Topcu. Ciekawe, o który projekt chodzi. Nie rozumiem fenomenu tego aktora, przyszła nowa moda na nowych amantów. Nie mnie oceniać czy jest ładny. To tylko moja opinia, ale ani on nie jest urodziwy w stylu tureckich amantów serialowych. Jak też warsztatowo bieda aż piszczy, Udał mu się jeden letniak i kreują go na gwiazdę wielkiego formatu xd.
|
|
|
Post by man1000 on Aug 22, 2024 20:25:18 GMT
Przygotowania do serialu Holding trwają. Cykl Limona Yapıma pt. „Czy humanitarny kapitalizm jest możliwy? „ Ogłoszono głównego aktora serialu, w którym na ekran przeniesione zostaną intrygujące wydarzenia rozgrywające się w Altın Ordu Holding . Aydanem serialu była Tuğba Sunguroğlu, która swoim filmem „Mustang” zwróciła na siebie uwagę światowej sławy autorytetów kina. Caner Topçu wcieli się w Kerema, główną gwiazdę serialu, który opowiada historię rekordzisty świata w nurkowaniu swobodnym , Aydana , który walczy z siostrami i mafią o przejęcie zarządzania jednym z największych konglomeratów w kraju . Bade İşcil, grając rolę „Ceydy”, należy do czołowych aktorek serialu , a w obsadzie serialu znajdują się takie nazwiska, jak Musa Uzunlar i Ali İl.
|
|
|
Post by lucy on Aug 22, 2024 22:56:44 GMT
Partnerka Canera została Tugba Sunguroglu.
|
|
|
Post by lucy on Aug 27, 2024 21:38:11 GMT
Spekulowano, że protkę zagra Simay Barlas, która rzuciła rolę w Yabanci, ale to raczej nieprawda.
|
|