|
Post by Atahan on Jun 28, 2024 15:41:09 GMT
Tytuł: Bad Buddy Inne tytuły: แค่เพื่อนครับเพื่อน Gatunek: komedia, romans, młodzieżowy Reżyseria: Aof Noppharnach Chaiyahwimhon Scenariusz :Pratchaya Thavornthummarut, Bee Pongsate Lucksameepong, Best Kittisak Kongka Odcinki: 12 Stacja: GMM 25 Emisja: 29.10.2021 - 21.01.2022 Opis: Rodziny Prana i Pata od wielu lat zaciekle ze sobą rywalizują. Zostaje ona przekazana dalszemu pokoleniu, do czasu gdy obaj, zmęczeni tą sytuacją, postanawiają zostać przyjaciółmi. Ukryta przed rodzinami przyjaźń powoli przeradza się w coś więcej. Obsada: Nanon Korapat Kirdpan - Pran Parakul Siridechawat Ohm Pawat Chittsawangdee - Pat Napat Jindapat Love Pattranite Limpatiyakorn - Pa Milk Pansa Vosbein - Ink Jimmy Jitaraphol Potiwihok - Wai Drake Sattabut Laedeke - Korn Marc Natarit Worakornlertsith - Louis Prom Theepakon Kwanboon - Mo Lotte Thakorn Promsatitkul - Safe Mark Pakin Kunaanuwit - Chang Leo Put - Ming Ple Paradee Wongsawat - Dissaya Khom Kongkiat Khomsiri - Tong Cnine Passkorn Chaithep - Junior Chertsak Pratumsrisakhon - Pichai
|
|
|
Post by Atahan on Jun 28, 2024 15:46:06 GMT
Dramę oglądałem już dawno, ale nie podobała mi się. Nie potrafiłem się wkręcić, ani w relację głównych bohaterów, ani tym bardziej w te konflikty i rywalizacje. Momentami miałem wrażenie, że większość bohaterów nie zachowuje się jak ludzie...
Mimo to jest to jedna z najpopularniejszych produkcji GMM 25. Na samym MDL jest ponad 50 tyś. komentarzy... mnie tak mniej więcej w połowie przestało już interesować jak się to dalej potoczy.
|
|
|
Post by Atahan on Jun 28, 2024 15:49:34 GMT
|
|