|
Post by Atahan on Aug 1, 2024 20:44:48 GMT
Tytuł: I Saw You in My Dream Inne tytuły: เธอ ฉัน ฝัน เรา Gatunek: romans, supernatural Reżyseria: Tee Bundit Sintanaparadee Scenariusz :Chot-anan Kasamwonghong, Prig Apichayar Sinithichayanon Odcinki: 12 Stacja: We TV Emisja: 24.07.2024 - 25.09.2024 Opis: Ai i P'Yu, chłopak z sąsiedztwa, od dzieciństwa są największymi wrogami. Pewnego dnia Yu zaczyna przenikać do snów Aia, a każda scena jest jeszcze bardziej romantyczna od poprzedniej. Od wrogów do ukochanych ze snów? Nagle sny zaczynają stawać się rzeczywistością, a Ai nie rozumie co się dzieje. Obsada: Putter Phubase Pratumrat - Yu Ryu Ingkarat Damrongsakkul - Ai Surf Patchara Silapasoonthorn - Yo Game Orarig Tanoi - Ing Steve Salisa Jaroenkijnumchok - Punpin JJ Radchapon Phornpinit - Wan
|
|
|
Post by Atahan on Aug 3, 2024 15:17:16 GMT
Dramę produkuje Dee Hup, oni mają na koncie naprawdę niezłe "Lovely Writer" dlatego liczę, że tą też będzie się dobrze oglądać. Przy LW jednak czas trwania odcinków był nierówny - niektóre trwały 50 minut z hakiem, niektóre prawie lub ponad 1:20:00, oby tutaj z tym nie przegięli. Widziałem też, że We TV zainwestowało w produkcje z Tajlandii, ale sama firma jest chińska i budzi kontrowersje związane z rasizmem - nie wiem o jakie dramy konkretnie chodzi, ale były one też nadawane na Channel 3.
|
|
|
Post by Atahan on Aug 7, 2024 10:48:22 GMT
Pozostałe plakaty: Trailer
|
|
|
Post by Atahan on Aug 16, 2024 16:26:27 GMT
Niezły wynik
|
|
|
Post by Atahan on Sept 11, 2024 11:08:58 GMT
|
|
|
Post by Onedine on Sept 16, 2024 17:32:14 GMT
Ten plakat to jest trochę jak plagiat koreańskiej dramy "Extraordinary You" (bardzo fajna drama).
|
|
|
Post by Atahan on Sept 17, 2024 13:02:02 GMT
Nawet by mnie nie zdziwiło gdyby się okazało, że coś pozgapiali. Chociaż tu bohater spada z huśtawki, przynajmniej tak wnioskuję i z boku dali choinkę, bo z tego co pamiętam tu jest akcja osadzona gdzieś w okolicach świąt, ale czy cała drama to nie wiem, bo skoro nadal jej nie zacząłem oglądać to już do finału najpewniej nie zacznę. Jeśli cała drama dzieje się w święta to ktoś nieźle tam myśli, że dali premierę w środku lata.
|
|
|
Post by Atahan on Sept 22, 2024 18:08:02 GMT
|
|
|
Post by Atahan on Oct 2, 2024 7:43:17 GMT
|
|
|
Post by Atahan on Oct 12, 2024 7:38:00 GMT
|
|
|
Post by Atahan on Oct 29, 2024 8:10:30 GMT
Skończyłem oglądać, końcówka już była gorsza od całej dramy. Tak jakby twórcy nie bardzo wiedzieli co wepchnąć na dwa ostatnie odcinki, więc wymyślono stalkera dla byłej Yu. Trochę ten wątek był dla mnie odklejony od dosyć sielankowej historii. Tak poza tym jest to bardzo przyjemna, urocza drama - bardziej na jesienną chandrę niż lato.
|
|
|
Post by Atahan on Nov 1, 2024 13:21:47 GMT
Jakiś czas temu pisałem o Wannie, że wzbudził we mnie pozytywne odczucia. Aktor go odgrywający, JJ, otrzymał główną rolę w serialu produkowanym przez Mandee "Love Upon a Time". Jego bohatera początkowo miał grać James, ale zawiesił on swoją karierę aktorską. Kibicuję JJ'owi i mam nadzieję, że dostanie porządny scenariusz do gry, tym bardziej jak długo pracują nad "Love Upon a Time".
|
|