|
Post by Atahan on Aug 10, 2024 15:28:31 GMT
Tytuł: Ossan's Love Inne tytuły: รักนี้ให้ "นาย" Gatunek: Reżyseria: Au Kornprom Niyomsil Scenariusz :Odcinki: Stacja: GMM 25 Emisja: 2024- Opis: Obsada: Earth Pirapat Watthanasetsiri - Heng Mix Sahaphap Wongratch - Mo Thor Thinnaphan Tantui - Ten Ryu Phudtripart Bhudthonamochai - Newyear
|
|
|
Post by Atahan on Aug 10, 2024 15:34:33 GMT
Ruszyły nagrania, premiera pod koniec roku. W maju opublikowano zapowiedź w związku z galą GMM, jednak w rezultacie trailer będzie się na pewno różnił. Jest to adaptacja japońskiej dramy o tym samym tytule emitowanej w latach 2018-2019, ale która doczekała się kontynuacji w postaci filmu, speciali, a w tym roku wyemitowano "Ossan's Love Returns". Drama w Japonii miała oglądalność na poziomie 2,9%-5,8% (z czego 2,9 to premiera) - nie wiem czy to dobrze czy nie, bo nie znam japońskiego rynku medialnego. W 2021 roku powstała adaptacja w Hongkongu dla VIU.
|
|
|
Post by Onedine on Aug 18, 2024 7:53:35 GMT
Jest to adaptacja japońskiej dramy o tym samym tytule emitowanej w latach 2018-2019, ale która doczekała się kontynuacji w postaci filmu, speciali, a w tym roku wyemitowano "Ossan's Love Returns". Drama w Japonii miała oglądalność na poziomie 2,9%-5,8% (z czego 2,9 to premiera) - nie wiem czy to dobrze czy nie, bo nie znam japońskiego rynku medialnego. Nie znam wyników oglądalności programów w Japonii. Japonia, która ma przeszło 120 milionów obywateli, ma dużo swoich stacji, gdzie konkurują przede wszystkim ich produkcje, to chyba dobre wyniki. Nie tak wiele dram japońskich ma więcej, niż 1 sezon. jak czasami patrzę na listę ich premier to np w miesiącu mają po kilka razy więcej, niż w Korei i emisja tam jest tylko raz w tygodniu. Z tego, co wiem, to produkcja zwykle jest trochę podobna do tureckiej, zaczyna się krótko przed premierą i jak nie ma wyników oglądalności to drama długo się nie utrzyma.
|
|
|
Post by Atahan on Sept 25, 2024 15:13:10 GMT
|
|
|
Post by Atahan on Oct 24, 2024 7:39:49 GMT
|
|