Next
Moderator
|
Post by Next on Oct 21, 2024 13:15:41 GMT
Dalej trzymam się z daleka od produkcji OGM, ale dla jakiegoś super serialu mogę zrobić wyjątek. Zobaczymy. Ja życzę Iso by serial nie okazał się dużym sukcesem, i miał wynik na poziomie 4/5%. Bo statystyki pokazują że seriale ogm które startowały z wysokiego pułapu potem szły tylko w dół. Bo dla nich jak i większości tureckich wytwórni nie liczy się przekaz artystyczny i jakie emocje ma przekazać. Tylko byle jak najwięcej wydoić kasy. Scenariusz sens i logika schodzi na bardzo daleki plan. Pokazali to dobitnie w każdym serialu który odniósł większy sukces.
|
|
|
Post by man1000 on Oct 22, 2024 10:45:48 GMT
OGM Pictures, które ma stałą umowę dotyczącą treści ze Star TV, zaprezentuje widzom projekt „Właściciele”, oprócz Yalı Çapkını. Następnym krokiem będzie projekt „Szeherezada”. İsmail Hacıoğlu zagra Kubata, głównego aktora serialu, który w środę ma próbę czytania. Nie ogłoszono jeszcze , kto wcieli się w Ferhata, ukochanego dziennikarza, który złoży największą ofiarę w swoim życiu, aby ocalić Szeherezade przed egzekucją. Reżyseria: Çağrı Vila Lostuvalı . W sprawie roli Szeherezady udzielono wywiadu z Gülsimem Alim , Dilanem Çiçek Denizem i Simayem Barlasem . Decyzja w sprawie kobiecej gwiazdy już wkrótce zapadnie... Mistrzowski aktor Tamer Levent wciela się w Beybabę w serialu, a w obsadzie są także Mehmet Çevik i Nazlıcan Demir . Istnieją plany, aby serial miał ruszyć na planie w niedzielę. Następnie OGM rozpocznie film „Kral Kaybederse” z Halitem Ergençem w roli głównej, nakręcony przez Taylana Biraderlera. Oprócz serialu „Halef” , który wyreżyseruje Sinan Öztürk, firma ma na stole jeszcze jeden serial zatytułowany „Fikriye”, który będzie kręcony w Amasrze.
|
|
|
Post by man1000 on Oct 22, 2024 10:49:54 GMT
Negocjacje z Dylanem Denizem, Simayem Barlasem i Gulsumem Alim w sprawie występu w serialu „Szherezada” u boku Ismaila Hacioglu Trwaja Kto Twoim zdaniem jest bardziej odpowiedni?
|
|
|
Post by mira on Oct 22, 2024 11:42:19 GMT
Dilan odpada, za wysoka dla niego to raz, a dwa że taka sobie z niej aktorka. Pozostałe kojarzę, ale nie znam ich umiejętności aktorskich. W sumie już się nawet oswoiłam z myślą, że zagra tu Ozge Yagiz, ale chyba jednak nie.
|
|
|
Post by lucy on Oct 22, 2024 18:38:32 GMT
Czyli to Onur wyciągnął Simay z Yabani. Szkoda, że musiała dołączyć akurat tutaj. Obsada..
|
|
|
Post by Mavi on Oct 22, 2024 18:41:53 GMT
lucy, skąd info o Aytacu? To pewne?
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Oct 22, 2024 18:45:30 GMT
Dla mnie obaj bracia Şaşmaz, czy to Aytaç czy to İsmail są kiepscy aktorsko. Trochę przerost formy nad treścią.
|
|
|
Post by lucy on Oct 22, 2024 18:53:03 GMT
Mavi, tak, nazwiska są potwierdzone. Osobiście tez nie przepadam za braćmi Sasmaz. Jutro odbędą się próby scenariuszowe. Obsada..
|
|
|
Post by Mavi on Oct 22, 2024 19:00:06 GMT
Największą wadą Aytaca jak dla mnie jest fakt, że nie jest Onurem.A tak to może być. Zawsze mogłabyć większa tragedia pokroju Alpa czy Buraka, który właśnie stał się bezrobotny.
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on Oct 22, 2024 19:15:57 GMT
W sumie to, że nie jest o "oryginalna" produkcja OGM i nie dzieję się w teraźniejszości zachęca mnie by zerknąć.
|
|
|
Post by lucy on Oct 22, 2024 19:48:52 GMT
W sumie to, że nie jest o "oryginalna" produkcja OGM Omer też nie był oryginałem (dokładnie oparty był na izraelskiej historii), a macki Gulserenki i tak się w nim znalazły.
|
|
|
Post by lucy on Oct 22, 2024 20:33:09 GMT
Czy to oznacza, że Ismail zagra jednak tego złego? Jeśli tak, to jestem na "tak"
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on Oct 22, 2024 20:34:31 GMT
Omer to był ostatni serial od tej wytwórni, który jeszcze starałem się oglądać tak długo jak dawałem radę.
|
|
|
Post by mira on Oct 23, 2024 6:34:01 GMT
Ten starszy pan w niebieskiej marynarce zagra pod rząd w czwartym serialu OGM, biorąc pod uwagę występ w kilku odcinkach "Yali Capkini". Podpisał umowę na wyłączność, czy co? Zobaczymy, co też z tego wyjdzie.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Oct 23, 2024 17:09:10 GMT
Ten starszy pan w niebieskiej marynarce zagra pod rząd w czwartym serialu OGM, biorąc pod uwagę występ w kilku odcinkach "Yali Capkini". Podpisał umowę na wyłączność, czy co? Może ma dobre chody, lub jakaś rodzina producenta.
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on Oct 23, 2024 18:14:35 GMT
Tamer Levent , bo o tym aktorze mówicie. Ja bym sprawdził czy udziałów nie ma w OGM, bo znajomości na bank po Camdaki Kiz ma.
|
|
|
Post by lucy on Oct 23, 2024 19:15:11 GMT
Tamer Levent grał u Onura jeszcze wcześniej, a dokładnie w IG (było to w O3 Medya tj. zanim Onur założył OGM). Miał tam bardzo ważny wątek, w którym zreszta zabłysnął.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Oct 23, 2024 21:44:32 GMT
Tamer Levent grał u Onura jeszcze wcześniej, a dokładnie w IG (było to w O3 Medya tj. zanim Onur założył OGM). Miał tam bardzo ważny wątek, w którym zreszta zabłysnął. Skoro się zna bardzo dobrze z założycielem wytwórni, to nic dziwnego ze mu zawsze gdzieś małą rolę znajdzie i go obsadzi.
|
|
|
Post by man1000 on Oct 24, 2024 16:02:57 GMT
Odnosząca sukcesy aktorka Burcu Cavrar zagra żonę Kubata Şirin w serialu, w którym biorą udział Simay Barlas (Şehrazat), İsmail Hacıoğlu (Kubat) i Aytaç Şaşmaz (Ferhat) .
|
|
|
Post by Mavi on Oct 24, 2024 16:05:34 GMT
Odnosząca sukcesy aktorka Burcu Cavrar zagra żonę Kubata Şirin w serialu, w którym biorą udział Simay Barlas (Şehrazat), İsmail Hacıoğlu (Kubat) i Aytaç Şaşmaz (Ferhat) . Ale awans - z asystentki na żonę.
|
|
|
Post by lucy on Oct 24, 2024 18:08:34 GMT
Obsada..
|
|
|
Post by man1000 on Oct 25, 2024 16:17:31 GMT
Simay Barlas rozpoczyna zdjęcia do swojego nowego serialu Szeherezada, którego premiera odbędzie się w przyszły weekend
|
|
|
Post by man1000 on Oct 26, 2024 13:20:54 GMT
Serial Szeherezada, wyprodukowany przez OGM Pictures, przyciąga uwagę mocną grą aktorską. Serial wyreżyserowany przez Çağrı Vila Lostuvalı , napisany przez Pelin Gülcan, Larę Bulut Tecim i Batuhan Özbay . W obsadzie długo oczekiwanego nowego serialu Star znajdują się İsmail Hacıoğlu, Simay Barlas, Aytaç Şaşmaz, Burcu Cavrar, Mehmet Çevik, Ayşegül Ünsal, Şehsuvar Aktaş, Özlem Tokaslan, Pınar Çağlar Gençtürk, Yağmur Özbasmacı, Khan Bekletenler, Zeynep Dreyfi Zuhri, Batuhan Bayar, Sami Istnieją ważne nazwiska, takie jak . Jeśli chodzi o temat serii; W serialu, którego akcja rozgrywa się w Stambule i opowiada o niemożliwej miłości; Podczas gdy Szeherezada, silna i pełna nadziei młoda kobieta studiująca na wydziale medycznym, marzy o szczęśliwej przyszłości ze swoim kochankiem Ferhatem, niewinny wyrok śmierci na Ferhat wywraca całe ich życie do góry nogami. Szeherezada desperacko szuka pomocy u Büyükbeya, znanego ze swoich mrocznych wpływów, aby uratować przed szubienicą ukochanego mężczyznę. Jest jednak fakt, o którym nie wie: żaden dobry uczynek dokonany przez Büyükbey nie pozostaje bez nagrody. Kiedy nieszczęśliwe małżeństwo córki Büyükbeya Şirin i jego siostrzeńca Kubata połączy się z opracowanym przez niego planem ochrony swojego imperium, życie wszystkich zmieni się radykalnie i nic już nie będzie takie samo.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Oct 26, 2024 22:27:33 GMT
Iso w tych loczkach wygląda bardzo interesująco.
|
|
|
Post by Mavi on Oct 26, 2024 22:29:57 GMT
Iso w tych loczkach wygląda bardzo interesująco. Ciekawe, ile czasu Onur siedział nad nim z lokówką.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Oct 26, 2024 22:35:48 GMT
Ciekawe, ile czasu Onur siedział nad nim z lokówką. Swoją droga trzeba się Onura zapytać jakiej lokówki używa, bo bym sobie kupił i swoje podkręcał na falę.
|
|
|
Post by Mavi on Oct 26, 2024 22:38:31 GMT
Ciekawe, ile czasu Onur siedział nad nim z lokówką. Swoją droga trzeba się Onura zapytać jakiej lokówki używa, bo bym sobie kupił i swoje podkręcał na falę. Napisz do obu na insta, może któryś odpowie.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Oct 28, 2024 22:45:41 GMT
Prawdopodobnie serialowy image iso. No no wygląda to ciekawie.
|
|
|
Post by lucy on Nov 1, 2024 12:41:23 GMT
|
|
|
Post by lucy on Nov 1, 2024 19:19:51 GMT
Filmik z prób kostiumowych..
|
|