|
Post by lucy on Aug 26, 2024 11:03:31 GMT
Plakat
Tytuł:
Wytwórnia: OGM Pictures Producent: Onur Guvenatam Reżyseria: Çağrı Vila Lostuvalı Scenariusz: Pelin Gülcan, Lara Bulut Tecim, Batuhan Özbay Autor historii:
Kanał: Star Emisja: Dzień tygodnia: Gatunek: Ilość odcinków:
Miejsce:
Na podstawie irańskiego serialu z lat 2015-2018. pt. "Shahrzad".
Opis: Historia miłosna osadzona w latach 80., opowiadająca o studentce medycyny Sehrazad, która zostaje zmuszona do poślubienia szefa mafii w zamian za wykorzystanie jego wpływów, aby uratować Farhata, mężczyznę, którego kocha, aresztowanego z powodu wojny politycznej.
Obsada:
|
|
|
Post by lucy on Aug 26, 2024 11:03:54 GMT
|
|
|
Post by lucy on Aug 26, 2024 11:04:07 GMT
Zwiastuny:
|
|
|
Post by lucy on Aug 26, 2024 11:04:45 GMT
Plakaty:
|
|
|
Post by lucy on Aug 26, 2024 11:05:27 GMT
Reytingi:
|
|
|
Post by lucy on Aug 26, 2024 11:08:32 GMT
|
|
|
Post by lucy on Sept 26, 2024 13:32:14 GMT
Scenariusz: Pelin Gülcan, Lara Bulut Tecim, Batuhan Özbay Reżyseria: Çağrı Vila Lostuvalı Także patrząc na reżyserkę zapowiada się kolejny serial z wisielczym klimatem.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Sept 26, 2024 16:08:31 GMT
Kolejna patolowa wersją od Ogm, dziękuję postoję xd.
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 27, 2024 7:17:22 GMT
Oby klapa. Tego życzę
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Sept 27, 2024 21:19:58 GMT
Mi wszystko jedno czy będzie klapa czy nie. Jedno wiem że nie ma takiej siły która by mnie zmusiła do oglądania patoli od OGM.
|
|
|
Post by Mavi on Sept 27, 2024 21:46:48 GMT
Mi wszystko jedno czy będzie klapa czy nie. Jedno wiem że nie ma takiej siły która by mnie zmusiła do oglądania patoli od OGM. Czekaj, idę ogłosić
|
|
|
Post by mira on Sept 30, 2024 6:43:16 GMT
Ależ tu wszyscy wyczekują tej premiery Mnie obojętne, czy to się uda, czy nie. Ja w każdym razie trzymam się z daleka. Wystarczy mi to, co serwują w "Yali Capkini".
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Sept 30, 2024 22:29:50 GMT
Ależ tu wszyscy wyczekują tej premiery Mi wszystko jedno, oglądał nie będę. Ale wydaje mi się że jest już trochę zmęczenie materiału klasycznymi patolami od ogm, albo mi się tylko tak wydaje. Ani się nie będę cieszył gdy serial zostanie hitem, czy też jak będzie klapą. Jeśli o mnie chodzi mogą kręcić nawet i trzy sezony.
|
|
|
Post by lucy on Oct 1, 2024 6:31:42 GMT
Mi wszystko jedno, oglądał nie będę.(...) Ani się nie będę cieszył gdy serial zostanie hitem, czy też jak będzie klapą. Jeśli o mnie chodzi mogą kręcić nawet i trzy sezony. Tylko, że hit oznacza wzrost popytu na tego typu potworki w Turcji i za granicą (nawet do nas to dziadostwo trafia, bo oprócz Yali Capkini niebawem zagości (na Novelas+) Sakla Beni). Po drugie, szanse na to, że inne dobrze przygotowane i rokujące seriale zainteresują Turków (jeśli ci będą wpatrzeni w patole od OGM) znacznie maleją... Więc nie jest to zupełnie bez znaczenia.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Oct 1, 2024 18:35:57 GMT
Tylko, że hit oznacza wzrost popytu na tego typu potworki w Turcji i za granicą Mam wrażenie że kraje kupują jak leci nie używają mózgu. Ja prywatnie również bym wolał by odchodzili od takich potworków. Ale moje niezadowolenie niczego nie zmieni.
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on Oct 5, 2024 11:18:10 GMT
Nie jestem pewien czy to już potwierdzone, ale mają tu zagrać Cansu Dere i Ibrahim Celikkol.
|
|
|
Post by mira on Oct 7, 2024 6:52:58 GMT
Nie jestem pewien czy to już potwierdzone, ale mają tu zagrać Cansu Dere i Ibrahim Celikkol. ... sama nie wiem, czy to dobre połączenie. Znaczy Ibo to taki facet z krwi i kości, a Cansu taka laleczka, trochę wyniosła się wydaje. Aczkolwiek to może być mylne wrażenie. Aktorsko nie mam pojęcia, jak ona wypada. Widziałam wiele produkcji z udziałem Ibo, ale ani jednej Cansu ( z wyjątkiem fragmentów serialu "Sila").
|
|
|
Post by Matthias on Oct 7, 2024 7:47:50 GMT
Już uprzedzam lucy - Ibrahim jest wyższy niż Cansu, więc nie będzie miała niższego prota od siebie .
|
|
|
Post by man1000 on Oct 18, 2024 20:08:28 GMT
İsmail Hacıoğlu został głównym aktorem w długo oczekiwanym nowym serialu Szeherezada stacji Star TV. Hacıoğlu, który niedawno zasłynął wspaniałą rolą w filmie Cem Karaca, wcieli się w rolę „Kubata” w serialu Şehrazat. Reżyserem przygotowywanego serialu będzie Çağrı Vila Lostuvalı. Serial, napisany przez Pelin Gülcan, Larę Bulut Tecim i Batuhan Özbay, jest adaptacją fenomenalnego irańskiego serialu o tym samym tytule…
|
|
|
Post by Mavi on Oct 18, 2024 20:54:02 GMT
Mi wszystko jedno czy będzie klapa czy nie. Jedno wiem że nie ma takiej siły która by mnie zmusiła do oglądania patoli od OGM. Czekaj, idę ogłosić Ja pierdykam
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Oct 18, 2024 20:54:36 GMT
Mi wszystko jedno czy będzie klapa czy nie. Jedno wiem że nie ma takiej siły która by mnie zmusiła do oglądania patoli od OGM. Czekaj, idę ogłosić I po co było tak chojraczyć. Mavi wyrazy współczucia, idę szukać czarnej garderoby.
|
|
|
Post by Mavi on Oct 19, 2024 17:02:15 GMT
Także ten tego... Z przyczyn naturalnych... Napisy wyprodukuje Czar Tureckich Seriali.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Oct 19, 2024 19:44:50 GMT
Także ten tego... Jak jeszcze dadzą Iso Özge Yağız jako protkę. Pozostanie ci życzyć wytrwałości lub szybkiego finału.
|
|
|
Post by elysa7 on Oct 19, 2024 22:23:04 GMT
Oby nie. Aż mam ciary jak przypomnę sobie jej płacz, krzyk czy ogólny wykrzyw twarzy.
|
|
|
Post by lucy on Oct 20, 2024 17:37:45 GMT
Tyle, że Ismail się absolutnie nie nadaje do roli głównej. Naprawdę brak w Turcji aktorów? Druga sprawa, to Ozge Yagiz do niego kompletnie nie pasuje.
|
|
|
Post by Mavi on Oct 20, 2024 18:28:29 GMT
Tyle, że Ismail się absolutnie nie nadaje do roli głównej. Naprawdę brak w Turcji aktorów? Druga sprawa, to Ozge Yagiz do niego kompletnie nie pasuje. W m.in. "Mahkum" udowodnił, że się nadaje i stoi aktorsko świetnie. Nie rozumiem, co ci tu nie pasuje... Ach, no tak, pewnie znowu nie ma wyglądu instagramowego przystojniaczka. Natomiast... Ozge to zamiast Motyla w zeszłym roku powinna odebrać bon na lekcje aktorstwa. Już niech lepiej Melike Ipek Yalovą ściągną chociażby.
|
|
|
Post by elysa7 on Oct 20, 2024 19:24:30 GMT
Dla mnie aktor nie musi być standardowym przystojniakiem. Ważniejsza jest charyzma. To aby kradł każdą scenę w jakiej się znajduje. Ozge, tak. Zamiast się rozwijać to się zwinęła. I zaraz to Hande będzie od niej lepsza Ale tak bez złośliwości. Liczę,że jeśli wróci z nowym projektem to będzie widoczna poprawa w jej grze. Ma urodę i w Baba była świetna.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Oct 20, 2024 21:25:36 GMT
Tyle, że Ismail się absolutnie nie nadaje do roli głównej. Naprawdę brak w Turcji aktorów? Niestety się z tobą nie zgodzę , widziałem cały drugi sezon Mahkum. I tutaj Mavi mnie zabije. Bił na głowę Onura, ma coś czego nie ma wielu aktorów tureckich charyzmę i kamera go kocha. Kradł cały serial, i ten jego omen w oczach .
|
|
|
Post by lucy on Oct 20, 2024 23:34:52 GMT
Ach, no tak, pewnie znowu nie ma wyglądu instagramowego przystojniaczka. Nie, nie musi być instagramowym przystojniaczkiem (cokolwiek to oznacza, bo na IG nie siedzę i nie wiem jakie sa tam kanony), ale niech chociaż nie odpycha wyglądem. Niestety się z tobą nie zgodzę , widziałem cały drugi sezon Mahkum. I tutaj Mavi mnie zabije. [img style="" src="::icon_lol:: Bił na głowę Onura, ma coś czego nie ma wielu aktorów tureckich charyzmę i kamera go kocha. Ale przecież nigdzie nie napisałam, że Ismail źle gra. Niestety nie ma wyglądu (i charyzmy) amanta, dlatego jeśli już muszą go obsadzać jako prota to niech go biorą do tzw. klonów Cukura. Ten serial to melodramat i prot powinien tutaj móc stworzyć odpowiednią aurę wokół postaci, a nie wyglądać jak przestępca, czy psychopata.
|
|
|
Post by mira on Oct 21, 2024 6:49:37 GMT
A ja gościa nie znam, w niczym nie widziałam, ale jego wygląd mnie nie zniechęca. Byle tylko wąsa nie miał Dalej trzymam się z daleka od produkcji OGM, ale dla jakiegoś super serialu mogę zrobić wyjątek. Zobaczymy.
|
|