|
Post by lucy on May 8, 2021 9:23:05 GMT
Serial się sprzedał do Libanu.
|
|
|
Post by lucy on Jun 12, 2022 20:14:19 GMT
|
|
|
Post by mira on Jun 13, 2022 6:50:30 GMT
Zadali pytanie, czy ktoś jeszcze pamięta, jak to wszystko się zaczęło. Ja oczywiście pamiętam, mam do tego serialu ogromny sentyment. I nadal bardzo chętnie obejrzałabym dalsze losy Kaana i Cihangira, a także ich nieco szalonego "brata" Cagataya.
|
|
|
Post by lucy on Jun 13, 2022 9:00:08 GMT
To pytanie właśnie delikatnie sugeruje powtórkę. Co do kontynuacji to wiele się o niej mówiło, ale nie wiem, na ile jest ona realna. No chyba, że już z inna obsadą. Skoro Hande jest twarzą Disneya, to ma kontrakt na wyłączność.
|
|
|
Post by lucy on Jun 18, 2022 12:30:10 GMT
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jun 18, 2022 14:13:02 GMT
Next, patrz... Hazal i Kaan znów się spotkali To co druga runda romansiku. Hande już nie jest więc mogą jeszcze raz spróbować.
|
|
|
Post by mira on Jun 19, 2022 19:13:01 GMT
Podobno drugi sezon jednak będzie - 8 odcinków po godzinie każdy. Ciekawe, kto zagra. Bardzo bym chciała zobaczyć stary skład, zwłaszcza jeśli chodzi o młodsze pokolenie, ale Iskander i Terzi również byli genialni
|
|
|
Post by lucy on Jun 20, 2022 9:36:00 GMT
Zanim platforma Trt0 wyda kontynuację, wyemituje sezon 1, który został już przerobiony na format cyfrowy (ciekawe, czy i jak dużo z serialu wycięli ) Na chwilę obecną, zdjęcia do kontynuacji są planowane na wrzesień. Wiadomo, że pojawią się w niej nowi aktorzy. Reszta szczegółów jest utrzymywana w ścisłej tajemnicy. A gdzie jest Hande na tym plakacie? i.imgur.com/r83q4yE.jpg
|
|
|
Post by mira on Jun 20, 2022 9:46:37 GMT
lucy , Hande tam nie było, w tym czasie zmarła jej mama. Znaczy na plakacie, który jest widoczny za plecami aktorów, Hande zajmowała pozycję siedzącą, więc jej nie widać. A na premierze jej nie było.
|
|
|
Post by lucy on Jun 20, 2022 10:10:33 GMT
Aaa, bo to zdjęcie z premiery. Tak, pamiętam, że wówczas zmarła jej matka. Nawet sobie myślałam, że niepotrzebna była jej ta rola, bo trudno jest w tak ciężkich chwilach nie przenieść emocji do pracy. A miejsce pracy aktora to scena.
|
|
Trepka
Wyjadacz
Mięka
|
Post by Trepka on Jun 20, 2022 10:43:17 GMT
lucy, zejdź z obłoków. W każdej pracy w takich okolicznościach dostajesz max. 3 dni wolnego, czasem tydzień o ile zechcą Ci to potrącić z urlopu. Witaj w życiu. :
|
|
|
Post by lucy on Jun 20, 2022 11:00:05 GMT
lucy, zejdź z obłoków. (...) Witaj w życiu. Na przyszłość zachowaj sobie tego typu "rady" dla siebie. I tak, podtrzymuję to co napisałam, że Hande ta rola była niepotrzebna, bo nie dość, że trafiła w njagorszy okres w jej życiu, to jeszcze zebrała za nią głównie lincz. Dużo było komentarzy, że gra mało wiarygodnie, a serial jest z gatunku "akcji" i "sensacji". Niewykluczone, że cześć widzów sobie go odpuściła widząc, że protka jest z zupełnie innej bajki, niż serial. Poczekałaby trochę, ochłonęła i zagrała w czymś innym. Aktorzy nie grają non stop. A propozycji nigdy Hande nie brakowało, bo jest ładna, zgrabna i powabna.
|
|
Trepka
Wyjadacz
Mięka
|
Post by Trepka on Jun 20, 2022 11:14:22 GMT
lucy, zjedź Snickersa i wrzuć na luz. Co do „zgrabności” Hande nie będę się rozpisywać bo ona w co drugim serialu jest pyziata.
|
|
|
Post by lucy on Jun 20, 2022 11:23:47 GMT
Od Trt1..
|
|
|
Post by lucy on Jun 20, 2022 12:35:47 GMT
Zanim platforma Trt0 wyda kontynuację, wyemituje sezon 1, który został już przerobiony na format cyfrowy (ciekawe, czy i jak dużo z serialu wycięli ) Wg Birsen z 19 odcinków (ponad 2-godzinnych) wersji telewizyjnej powstało 8 odcinków (godzinnych) wersji cyfrowej. Czyli licząc na szybko... ponad 4/5 poszło pod nożyce.
|
|
|
Post by mira on Jun 20, 2022 13:02:10 GMT
To ciekawe, jak oni to zrobili. Nie potrafię sobie wyobrazić. Jeśli grupy (tłumaczyły dwie) zdecydują się na przetłumaczenie tej nowej wersji, to chętnie obejrzę, żeby zobaczyć, jak to wyszło, ale i odświeżyć sobie pamięć.
|
|
|
Post by julia on Jun 21, 2022 9:16:06 GMT
Co do „zgrabności” Hande nie będę się rozpisywać bo ona w co drugim serialu jest pyziata. Pyzata, to Hande była w "Czarnej Perle" (mnie się bardzo podobała), od tamtej pory zaczęła się odchudzać w czym poszła za daleko. Jest w tej chwili zbyt szczupła, zwłaszcza nogi. Jednak nadal jest zgrabna i piękna. Na tym premierowym plakacie brakuje mi mojego ulubieńca Ahmeta Yilmaza Aki (Catagay). Nawiasem, on ma dopiero 36 lat, a sprawia wrażenie starszego. No cóż natura i geny rządzą się swoimi prawami.
|
|
|
Post by mira on Jun 21, 2022 10:16:30 GMT
Tak, Cagatay był świetny. Aktor ma w sobie coś takiego specyficznego, taki luz, że w każdej roli wypada niezwykle ciekawie, barwnie.
Cagatay pojawił się jakoś w połowie serialu zdaje się, stąd na plakacie go nie ma. A jest np. narzeczona Cihangira, która z kolei odeszła z serialu po kilku odcinkach.
|
|
Trepka
Wyjadacz
Mięka
|
Post by Trepka on Jun 21, 2022 13:01:56 GMT
Co do „zgrabności” Hande nie będę się rozpisywać bo ona w co drugim serialu jest pyzata. Pyzata, to Hande była w "Czarnej Perle" (mnie się bardzo podobała), od tamtej pory zaczęła się odchudzać w czym poszła za daleko. Jest w tej chwili zbyt szczupła, zwłaszcza nogi. Jednak nadal jest zgrabna i piękna. Na tym premierowym plakacie brakuje mi mojego ulubieńca Ahmeta Yilmaza Aki (Catagay). Nawiasem, on ma dopiero 36 lat, a sprawia wrażenie starszego. No cóż natura i geny rządzą się swoimi prawami. W tym rom-comie co leciał o 13 na TVP2 też była trochę przy kości, niedawno latało tu nawet zdjęcie po forum, na którym główny bohater wyglądał przy niej jak szczupaczek.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 21, 2022 17:27:59 GMT
💥Aktor Erdal Yıldız opublikował na Instagramie post, stwierdzając, że nie będzie drugiego sezonu serialu „Halka”, a to tylko fake news. Ale potem usunął swój post. Niestety, aktorzy dowiadują się, że zostali zwolnieni z serialu często jako ostatni.
|
|
|
Post by mira on Jun 21, 2022 19:54:21 GMT
Właściwie producent mówił, że to będzie nowa historia z nowymi postaciami. Poza tym coś mi się kojarzy, że ten aktor odszedł z serialu jeszcze wtedy, gdy planowano drugi sezon w telewizji. Ale może już źle pamiętam. Terzi był super, ale nie najważniejszy.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jun 21, 2022 21:50:48 GMT
Fabuła serialu fajna była. Ciekawy czy jak nowe postacie to też może nowa stacja.
|
|
|
Post by lucy on Jun 22, 2022 13:45:54 GMT
Ciekawy czy jak nowe postacie to też może nowa stacja. Next, odkąd się pojawiły pierwsze informacje/ spekulacje na temat kontynuacji Halki, wszędzie pisano, że ma być ona na platformie. Odkąd się one uściśliły wiadomo, że będzie to platforma TRT0 (TRT Digital). Uruchamia się ona 1 listopada.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 26, 2022 10:40:10 GMT
📸💥 Producent Yusuf Esenkal opublikował scenariusz drugiego sezonu serialu „ Halka”, ale potem usunął go z Instagrama. Ciekawe, że scenariusz napisał Levent Cantek (Bozkir , Yesilcam, Othello Kamil)
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jun 26, 2022 11:03:03 GMT
Ale cyrki z tym serialem. Kogoś zwolnili ale nie powiedzieli mu. Tu wstawiają a zaraz usuwają.
|
|
|
Post by lucy on Jun 26, 2022 12:07:09 GMT
Producent Yusuf Esenkal opublikował scenariusz drugiego sezonu serialu „ Halka”, ale potem usunął go z Instagrama. Ciekawe, że scenariusz napisał Levent Cantek (Bozkir , Yesilcam, Othello Kamil) Powinno być "Odcinka 2" S2, a nie całego S2. I nie wiadomo, czy cały S2 pisze ten sam scenarzysta.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 26, 2022 10:14:05 GMT
⚡Według znanej dziennikarki Siny Kologlu, ES Film kontynuuje prace nad drugim sezonem serialu „ Pierścień / Halka”, którego scenariusz pisze Levent Cantekin. 4 odcinki są już gotowe, do pozostałych 4 już się pisze. Serial przygotowywany jest na platformę cyfrową TRT Dijital. Na pytanie dziennikarza, czy aktorzy pierwszego sezonu będą filmować w kontynuacji serialu, producenci odpowiadali wymijająco: najpierw dokończą opracowywanie scenariusza, a potem spróbują rozwiązać tę ważną kwestię.
|
|
|
Post by lucy on Jan 15, 2023 12:09:16 GMT
|
|
|
Post by mira on Jan 16, 2023 17:47:18 GMT
Nadal wyglądają tak samo Uwielbiam ten serial, chyba na zawsze pozostanie jednym z moich ulubionych. Może by go zepsuli, gdyby ciągnęli dalej, ale nie zdążyli
|
|
|
Post by Alex on Jan 16, 2023 22:46:13 GMT
Odkopuje stary temat, ale może to być jedyna sytuacja, w której będę bronić Hande, więc... lucy, zejdź z obłoków. (...) Witaj w życiu. Na przyszłość zachowaj sobie tego typu "rady" dla siebie. I tak, podtrzymuję to co napisałam, że Hande ta rola była niepotrzebna Oczywiście, że była potrzebna. I bardzo dobrze, że tutaj zagrała. Najgorsze, co mogła zrobić to właśnie zrezygnować z pracy, zamknąć się w domu i zacząć rozpaczać. Jasne, trzeba przeżyć żałobę, ale mimo wszystko trzeba normalnie żyć. I jestem prawie pewna, że Hande bardzo wiele zawdzięcza tej roli, może nie pod względem kariery, ale na pewno dzięki temu "łatwiej" jej było przez to wszystko przejść, gdy mogła pójść na plan i przestać myśleć o mamie. Albo chociaż spróbować przestać myśleć. Uważam, że w takich momentach praca w dużej mierze staje się wybawieniem.
|
|