|
Post by Matthias on Nov 10, 2020 20:57:52 GMT
Hercai - Nieobliczalni - 2019-21"Nieprawdopodobna opowieść o miłości, która zrodziła się z zemsty."Wytwórnia: Mia Yapım Producent: Banu Akdeniz Reżyser: Cem Karcı, Benal Tairi, Barış Yöş (35-) Scenariusz: Eda Tezcan, Feraye Şahin Kanał: ATV Emisja: 15/03/2019 - 24/04/2021 Emisja: Piątek / Niedziela od 54 odcinka Gatunek: Dramat Ilość odcinków: 69 Opis: Kiedyś Maulan Dżalaluddin Rumi powiedział, że miłość jest jak życie motyla - bardzo krótka i ulotna. Te słowa stały się podstawą fabuły tureckiego serialu Hercai. Niesamowita historia miłosna młodej dziewczyny o imieniu Reyyan, najmłodszej córki rodziny Şadoglu, dotyka głębi duszy. Była jak anioł, miła i piękna. Z łatwością oczarowała Mirana, dla którego uczucie miłości było nieznane. Miran był pełen uczucia zemsty, która nie pozwalała mu normalnie żyć, ale z pojawieniem się tej dziewczyny, jego życie zmieniło się na zawsze - w końcu nauczył się kochać. Ale ta historia nie dotyczy prostego związku między dwojgiem kochanków. Reyyan ma rywalkę - jej kuzynkę Yaren, która także zakochuje się w Miranie i jest gotowa dokonać wszelkich poświęceń, jeśli tylko jej ukochana osoba wybierze ją. Yaren udaje się zepsuć relację pomiędzy kochankami i zaryzykować, wyprowadzeniem go z dala od kuzynki. Serial Hercai opowie, w jaki sposób relacja w tym trójkącie miłosnym będzie się dalej rozwijać. Czy Miran i Reyyan będą w stanie odnowić swój związek i miłość? Czy ich miłość, przypominać będzie życie owego motyla, o którym wspominał Rumi? Obsada: Akın Akınözü (Miran Şadoğlu) Ebru Şahin (Reyyan Aslanbey) Ayda Aksel (Azize Aslanbey) Gülçin Santırcıoğlu (Sultan Aslanbey) Tansu Taşanlar (Azat Şadoğlu) Oya Unustası (Gönül Aslanbey) Serhat Tutumluer (Hazar Şadoğlu) Macit Sonkan (Nasuh Şadoğlu) Serdar Özer (Cihan Şadoğlu) İnci Şen (Nigar Katarci) Eda Esli Başlamışlı (Elif Aslanbey) Gulcin Hatihan (Handan Şadoğlu) Ilay Erkok (Yaren Şadoğlu) Ebrar Demirbilek (Gül Şadoğlu) Asli Samat (Melike Aştutan) Aydan Burhan (Hanife Derbent) Feride Getin (Zehra Şadoğlu) Cahit Gok (Firat Demiralp) Gunes Hayat (Esma Demiralp) Eylem Tanriver (Keriman Cetin) Gokhan Yavuz (Riza Demir)
|
|
|
Post by Matthias on Nov 11, 2020 19:13:48 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Nov 11, 2020 19:14:14 GMT
|
|
|
Post by lucy on Nov 11, 2020 19:19:45 GMT
Zostawiliśmy Ci specjalnie ten temat, żebyś sobie go ostatni raz założył Obiło mi się dzisiaj o oczy, że Hercai ulega takiej modyfikacji, że będzie nie do poznania. Przez ilość pracy na forum nie miałam czasu się wgłębiać w temat.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 11, 2020 19:48:53 GMT
No nareszcie, ile można czekać.
|
|
|
Post by Matthias on Nov 11, 2020 20:48:43 GMT
Dziękuję 😄😂 Patrzę w spis, a tu nie ma tego tematu 😄Kochani jesteście. A co do Hercai, po tych wszystkich awanturach ostatnich...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 11, 2020 21:39:09 GMT
Dziękuję 😄😂 Patrzę w spis, a tu nie ma tego tematu 😄Kochani jesteście. A co do Hercai, po tych wszystkich awanturach ostatnich... Najwyższy czas na wyznanie prawdy o ojcu.
|
|
|
Post by lucy on Nov 12, 2020 17:39:35 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Nov 12, 2020 18:06:42 GMT
Odchodzi Gul z serialu . Ze względu na szkołę . I ciekawe jak to Banu rozwiąże... Bo miało być cudowne spotkanie brata z siostrą.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 12, 2020 19:14:11 GMT
To ona się jeszcze uczy.
|
|
|
Post by lucy on Nov 12, 2020 20:00:52 GMT
|
|
|
Post by julia on Nov 13, 2020 10:35:12 GMT
Dzisiejszy odcinek zapowiada się ciekawie , czekaliśmy długo na ten moment Dowiemy się też tego, kim jest kobieta w prawdziwym futrze , przypuszczam, że to ona kontaktowała się telefonicznie z Asłanem. Gul odchodzi? Wielka szkoda, ale może nakręcą scenę powitania z Miranem, mus ją nakręcić serduszkoo Mam tez nadzieję, że nie będą się wozić z tym tematem ojciec - syn. Powtarzam, wbijcie to sobie do głowy - test DNA
|
|
|
Post by lucy on Nov 13, 2020 10:43:59 GMT
Rankinkg seriali tureckich ze względu na oglądalność Odcinka 1 na Youtube
|
|
|
Post by lucy on Nov 13, 2020 16:22:56 GMT
A co to takiego?
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 13, 2020 17:40:53 GMT
Chyba jeszcze nie ich.
|
|
|
Post by lucy on Nov 14, 2020 10:36:46 GMT
Wczorajszy Odcinek 47
1. Kirmizi Oda - 7,48% ⬇ 2. Niebezpieczne ulice - 6,87% ⬆ 5. Ramo - 5,40% ⬆ 8. Hercai - 5,04%⬆ 9. Dzieciństwo - 4,37% ⬇ 19. Prawo do tronu: Abdulhamid - 2,91% ⬇ 27. Babilon - 2,05% ⬆
AB: 1. Kirmizi Oday - 10,06% ⬆ 3. Ramo - 4,42% ⬇ 4. Niebezpieczne ulice - 4,29% ⬆ 5. Babilon - 4,29% ⬇ 6. Dzieciństwo - 3,80% ⬆ 13. Prawo do tronu: Abdulhamid - 2,96% ⬇ 18. Wietrznie - 2,41%⬆
|
|
|
Post by julia on Nov 14, 2020 11:49:17 GMT
Lucy, to maleństwo, to siostra Reyyan serduszkoo Planuję seans na dziś wieczór i mam nadzieję, że wreszcie , nareszcie będzie :"Oglum...babam..." , że Azize padnie, jak zobaczy damę w norkach
|
|
|
Post by Matthias on Nov 14, 2020 13:59:28 GMT
Odcinek wczorjaszy mi się bardzo podobał Może dlatego, że Azize dostała w końcu po nosie .
|
|
|
Post by Matthias on Nov 14, 2020 17:02:18 GMT
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 14, 2020 22:03:12 GMT
A to już potwierdzone.? To ja wrócę na ostatnie dwa odcinki i na bebek. Matthias może banu się szykuje na nowy rom-com w 2021. Ten pierwszy jej tak super poszedł więc niech kuje żelazo puki gorące.
|
|
|
Post by Matthias on Nov 14, 2020 22:17:27 GMT
Niech ona Next nie tyka się żadnego już serialu. Dostała dwa i po prostu doprowadziła do ruiny... Jeszcze nie jest to oficjalne, ale ATV coś takiego powiedziało gdzieś. Bo mają nowy serial, i ma lecieć w piątki...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 14, 2020 22:30:08 GMT
Może by dali chodź dokończyć sezon do końca maja / czerwca.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 17, 2020 21:01:54 GMT
Widziałem zwiastun do piątkowego odcinka, i powiem że się tam ciekawie zaczyna robić.
|
|
|
Post by julia on Nov 18, 2020 13:07:00 GMT
"Hercai" nigdy nie przekreśliłam, chociaż ostatnio odcinki zaczynały być nudnawe, przeciągano, niczego nie wyjaśniając, ale dzielnie oglądałam, wierząc, że wreszcie zacznie się wszystko wyjaśniać, no bo ile można Możliwe, że słowa krytyki i cyferki sprawiły, że sprawy poszły do przodu. Niemowlaki są zdrowe , Zehra jakby się ożywiła i wyładniała, Nasuh się znalazł i najprawdopodobniej to on przywiózł Fisun - szwagierkę Azize, Asłan pokazał swoje prawdziwe oblicze, Hazar jest pewny ojcostwa.... Reyyan rozgościła się na dobre w konaku , wymieniła meble w ich pokoju i zrobiła mini kuchenkę - mogą jadać oddzielnie , Miran zrobił się jakby mniej wyrywny, Firat zajął miejsce u boku Mirana, zrywając z lojalnością wobec Azize, Sułtan swoją tajemnicę , związaną z Asłanem przypłaciła odejściem Gonul, która czuje się zraniona ukrywaniem prawdy, tym razem przez matkę.... Czyli dzieje się dużo i ciekawie W ostatnim odcinku bardzo współczułam Gonul. Nie lubiłam jej, ale dziewczyna całe życie była manipulowana przez babkę, wepchnięta w małżeństwo, które nim nie było. Czekała na obietnice Azize, że wkrótce zobaczy brata, a potem ten brat (i matka) zwlekali z ujawnieniem prawdy, gdyż Asłan, okazało się, niczym nie różni się od innych i dodatkowo ma obsesję na punkcie Reyyan. Jest gotów sprzedać duszę diabłu, czytaj : Azize, byleby tylko ją mieć. Kolejna psychopatyczna, chora osobowość, której miejsce jest w zakładzie Zarzucałam Hazarowi, że się guzdrze, zamiast zrobić test DNA, ale okazało się, że on , po wysłuchaniu nagrania, obawiał się stanąć przed Miranem z prośbą o badanie, wykazał się delikatnością Doszliśmy do momentu , w którym Azize zaczyna tracić grunt pod nogami. Zjawiła się znienawidzona szwagierka, która bez pardonu zrywa rodzinny symbol Aslanbeyów - broszę z głową lwa , nazywając ja uzurpatorką i gdy Azize mówi : "Ja jestem Azize Aslanbey", ona ripostuje : "Ty jesteś nikim i nigdy nie byłaś Aslanbey" No i jeszcze jeden news - mamy zmartwychwstanie , Azize obwieszcza, że Dilsah...żyje Chyba nie jest za mało niespodzianek, nieprawdaż
|
|
Reyyan
Entuzjasta
|
Post by Reyyan on Nov 20, 2020 17:54:21 GMT
Podobno jutro ma być decyzja co do dalszych losów Hercai. Jutro ma być także spotkanie z kanałem,więc rating dzisiejszego odcinka będzie bardzo ważny Na dzisiejszym odcinku będę płakać jak bóbr
|
|
|
Post by Matthias on Nov 20, 2020 18:04:28 GMT
Podobno jutro ma być decyzja co do dalszych losów Hercai. Jutro ma być także spotkanie z kanałem,więc rating dzisiejszego odcinka będzie bardzo ważny Na dzisiejszym odcinku będę płakać jak bóbr Podobno jak w totalu nie będzie 5, a w AB 4, to OUT . A Ebru z Akinem ciągle coś się sprzeczają. Banu ratuje sytuację na twitterze .
|
|
Reyyan
Entuzjasta
|
Post by Reyyan on Nov 20, 2020 18:06:33 GMT
Tak widziałam,ze bardzo się dzis udziela,bo ostatnio to jej nie było xD I nawet po hiszpańsku pisze haha xD
|
|
|
Post by Matthias on Nov 20, 2020 18:18:41 GMT
Podobno wzywa ludzi i fandom, ale o polskich fanach nic nie wspomniała... \ Chile, Brazylia itp. to niech spada xD
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 20, 2020 20:14:57 GMT
Oho komuś woda sodowa uderzyła.
|
|
|
Post by julia on Nov 20, 2020 21:53:15 GMT
Oj ci Turcy, najpierw zabiegają o kolejne sezony, choć wiadomo, że bez końca cudów nie będą wymyślać, a potem :"Jak nie będzie 5, to do widzenia" Owszem mają w czym wybierać i szybko się nudzą. Wiadomo, że "Hercai" , to nie "Cukurova", ale nie przesadzajmy. No i ta ich świętoszkowatość jest irytująca
|
|