|
Post by Matthias on Oct 5, 2022 15:33:59 GMT
💥 Turecki serial "Kardeşlerim", który zaczął być emitowany w Kazachstanie, zyskał uznanie krytyków filmowych.
Na specjalne zamówienie państwowego kanału telewizyjnego piosenkarka Gulnur Orazimbet przetłumaczyła i wydała kazachską wersję ścieżki dźwiękowej. Ścieżka dźwiękowa stała się rozpowszechniona wśród Kazachstanu.
Wielkim sukcesem w Kazachstanie jest także seria Hercai, który z doskonałymi notowaniami wkrótce wyemituje finał pierwszego sezonu.
|
|
|
Post by Matthias on Dec 11, 2022 15:14:01 GMT
💥 Według raportu niezależnej firmy monitorującej Glance, serial „ Hercai” wszedł do pierwszej trójki najchętniej oglądanych seriali nieanglojęzycznych na świecie. Raport opiera się na analizie 95 zagranicznych kanałów telewizyjnych i 10 rynków telewizyjnych. Serial ATV odniósł szczególny sukces w Stanach Zjednoczonych na hiszpańskojęzycznym kanale Telemundo oraz w Hiszpanii na kanale Nova.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 4, 2023 10:02:48 GMT
💥 Wspaniała wiadomość dla fanów tureckich seriali w Brazylii! Największa krajowa platforma cyfrowa GloboPlay zapowiada dodanie od marca sześciu tureckich seriali do swojego "arsenału". A to nie wszystko – w ciągu roku na platformie dostępne będą takie seriale jak Marasli, Bay Yanlis, Bir Zamanlar Cukurova, Leke, Baht Oyunu, Hercai.
|
|
|
Post by man1000 on Mar 22, 2023 12:04:12 GMT
Serial jest aktualnie emitowany na kanale TVC w Ekwadorze
|
|
|
Post by Matthias on May 5, 2023 13:32:04 GMT
⚡ Birsen Altuntas, odpowiadając na pytania dotyczące konfliktu między Akın Akınozu i Ebru Sahin na planie serialu „Hercai”, podzieliła się kilkoma szczegółami. Powiedziała, że przez pierwszy rok wspólnej pracy wypracowała się przyjazna i swobodna atmosfera. Jednak po drugim sezonie relacje między aktorami zaczęły się pogarszać. Filmowanie poza Stambułem nie było łatwe, a Akın był wtedy mniej zrównoważony niż teraz. Birsen zauważyła, że Akin jest utalentowanym aktorem, ale nikt nie powinien być niegrzeczny wobec swojego partnera na planie. Napięcie rosło, a konflikty na planie pojawiały się coraz częściej. W takich przypadkach producenci muszą posiadać umiejętności i zdolności do rozwiązywania takich kryzysów.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 6, 2023 15:06:13 GMT
💥 Serial „ Hercai” z Ebru Sahin i Akınem Akınozu zajmuje drugie miejsce wśród najchętniej oglądanych seriali na platformie Globo Play w Brazylii. Serial został zaprezentowany brazylijskiej publiczności 31 lipca.
|
|
|
Post by Matthias on Nov 4, 2023 15:26:09 GMT
#Hercai, z Akınem Akınözü i Ebru Şahinem w rolach głównych, będzie emitowany w listopadzie na amerykańskim hiszpańskojęzycznym cyfrowym kanale CanelaTV.
|
|
maryw
Nowicjusz
|
Post by maryw on Nov 8, 2023 16:14:56 GMT
Akin był pytany o serial Hercai w Arabii Saudyjskiej.
|
|
|
Post by lucy on Mar 14, 2024 21:49:16 GMT
Jutro upłynie 5 lat od premiery. Serio? To już 5 lat? A to było tak niedawno...
|
|
|
Post by lucy on Apr 5, 2024 12:33:57 GMT
Wczoraj Hercai trafił do topki Globoplay (Brazylia).
|
|
|
Post by lucy on Apr 15, 2024 13:01:53 GMT
Serial pojawi się we Włoszech na kanale Real Time.
|
|
|
Post by lucy on Jul 28, 2024 23:37:50 GMT
Kto ma ochotę na wspominki?
|
|
|
Post by lucy on Sept 2, 2024 11:17:45 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Sept 2, 2024 14:33:15 GMT
Bardzo. Ale to bardzo. Skaczę ze szczęścia. Omijać łukiem astralnym za to, co wyprawiała od bodajże 35 odcinka. A trzeci sezon to horror piłą mechaniczną. Pewnie początek będzie w jej wykonaniu bombowy, ciekawy, a potem równia pochyła.
|
|
|
Post by man1000 on Nov 8, 2024 17:27:46 GMT
Pierwszy odcinek serii Hercai Ma pięćdziesiąt milionów wyświetleń
|
|
primavera
Entuzjasta
|
Post by primavera on Nov 19, 2024 21:52:00 GMT
Dopiero teraz wzięłam się za Hercai i jestem na początku pierwszego sezonu - hmmmm nawet mam ochotę na dalsze odcinki więc nie jest źle. Tematyka dość klasyczna jak na turkisza ale co tam można popatrzeć na kamienne miasto i tytułowa Reyan jest obdarzona urodą. Miran mam mieszane uczucia ale aktorsko nie jest żle więc zobaczymy dalej.
|
|
|
Post by elysa7 on Nov 19, 2024 22:09:46 GMT
Szalałam podczas emisji pierwszego sezonu. Uwielbiam tą parę. Ale już na początku drugiego sezonu odechciało mi się kompletnie. Ale życzę miłego oglądania
|
|