Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 11, 2020 21:00:14 GMT
Tytuł: Erkek Severse - Jeśli Mężczyzna Kocha Inny tytuł PL: Kiedy mężczyzna się zakocha Wytwórnia: Gold Film Producent: Faruk Turgut Reżyseria: Omur Atay Scenariusz: Asli Zengin Kanał: beIN Connect Emisja: 20 stycznia 2022 - Dzień tygodnia: czwartek Gatunek: komedia romantyczna Ilość odcinków: 13 Opis:Obsada:Alperen Duymaz ............... Kenan Acarsoy Büşra Develi ............... Zeynep Yasemin Allen ............... Yelda Görkem Sevindik ............... Oktay Yağız Can Konyalı ............... Cenk Aslı Sümen ............... Ezgi Tolga Güleç Asena Tuğal Çağrı Çıtanak ............... Mete Seren Deniz Yalçın Ayşe Akın
|
|
|
Post by lucy on Oct 15, 2021 9:26:19 GMT
|
|
|
Post by lucy on Oct 15, 2021 9:26:28 GMT
Zwiastuny
|
|
|
Post by lucy on Oct 15, 2021 9:26:39 GMT
|
|
|
Post by lucy on Oct 15, 2021 9:31:02 GMT
Asli Zengin, która jest w trakcie pisania Firinci Ve Güzel, dołączyła do projektu przygotowywanego dla beIN Connect. Czyżby się szykował romocm? Asi jest znana z: Bay Yanlis, Erkenci Kus, No: 309, Sezon na miłość, Cilek Kokusu.
|
|
|
Post by lucy on Oct 15, 2021 9:35:46 GMT
Do obsady dołączył Alperen Duymaz.
|
|
|
Post by lucy on Oct 16, 2021 11:49:49 GMT
Ciekawe kto będzie partnerką Alperena.
|
|
|
Post by lucy on Oct 18, 2021 10:53:09 GMT
Serial będzie remakiem koreańskiego serialu z 2013 pt. "When the man loves a woman". Opis fabuły: (źródło: LINK) Han Tae Sang, to mężczyzna w średnim wieku, który kilkanaście lat wcześniej został wzięty jako "zapłatę" za długi swojej matki i wcielony do mafii. Z czasem staje się jednym z najważniejszych członków przestępczej organizacji ściągającej długi. Pewnego dnia jego grupa musi odebrać zaległe należności od właściciela księgarni na przedmieściach Seulu. Podwładni Tae Sang biją go, gdy nagle w obronie mężczyzny staje jego córka - Seo Mi Do. Tae Sang dziewczyna od razu wpada w oko, gdyż widząc jej determinację przypominają mu się jego nastoletnie chwile. Postanawia pomóc dobrze uczącej się dziewczynie opłacić studia - na ten cel co miesiąc będzie otrzymywać od niego sumę wystarczającą na pokrycie kosztów nauki. Mija 7 lat. Tae Sang prowadzi największą firmę pożyczkową w kraju. Pewnego dnia spotyka Mi Do... pracującą jako kelnerka w restauracji. Okazuje się, iż dziewczyna musi pracować, gdyż pieniądze przesyłane przez Tae Sang są wykorzystywane do leczenia jej ojca. Uczucie mężczyzny do Mi Do wzrasta z podwójną siłą - imponuje mu poważnym podejściem do życia dlatego postanawia... zatrudnić ją w swojej firmie. Niedługo później Mi Do wyjeżdża służbowo na Guam - poznaje tam młodego i pozytywnie nastawionego do życia Lee Jae Hee. Po powrocie do Korei dziewczyna poznaje też wieloletnią znajomą Tae Sang, Baek Sung Joo, która od dawna kocha mężczyznę i nie może znieść, że koło niego kręci się jakaś "młódka". Niedługo później okazuje się, że Tae Sang i Jae Hee doskonale się znają i postanawiają walczyć o uczucie dziewczyny. Mi Do staje przed poważnym dylematem uczuciowym - czy wybrać młodego i nieprzewidywalnego Jae Hee, czy też spokojnego Tae Sang, któremu bardzo wiele zawdzięcza...
|
|
|
Post by lucy on Oct 28, 2021 8:40:19 GMT
Partnerka Alperena została Busra Develi. Turgutowi się chyba na oczy rzuciło. Przecież ona jest tylko o 4 cm niższa od Alperena.
|
|
|
Post by mira on Oct 28, 2021 9:48:07 GMT
Wybór aktora bardzo dobry, fabuła ciekawa, ale protka zupełnie mi się nie podoba. Przejrzałam komentarze pod tweetem Birsen o udziale Busry, niemal same negatywne
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 3, 2021 20:12:20 GMT
Wybór aktora bardzo dobry, fabuła ciekawa, ale protka zupełnie mi się nie podoba. Mi też się podoba opis i prot. a protka niekoniecznie.
|
|
|
Post by lucy on Nov 10, 2021 11:19:03 GMT
Drugą protką została Yasemin Kay Allen. Zagra Yeldę.
|
|
|
Post by lucy on Nov 13, 2021 13:46:29 GMT
|
|
|
Post by lucy on Nov 20, 2021 14:16:59 GMT
Gorkem też dołączył. Zdjęcie z planu..
|
|
|
Post by lucy on Nov 26, 2021 10:41:52 GMT
Serial już kręcą.
|
|
|
Post by lucy on Dec 6, 2021 10:17:29 GMT
Z planu..
|
|
|
Post by lucy on Dec 8, 2021 11:26:59 GMT
|
|
|
Post by lucy on Dec 8, 2021 18:06:37 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Jan 3, 2022 18:48:52 GMT
💥 Należało wstrzymać kręcenie serialu beIN CONNCET ze Złotego Filmu "Jeśli mężczyzna kocha".Alperen Duymaz zaraził się koronawirusem. Aktor źle się poczuł i został przewieziony do szpitala.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 6, 2022 11:55:32 GMT
Nowy plakat:
|
|
|
Post by Matthias on Jan 6, 2022 19:28:09 GMT
💥 Alperen Duymaz na nowym plakacie z serii beIN CONNCET z "Jeśli Mężczyzna Kocha" - a także pierwszy dostępny teaser serialu!
|
|
|
Post by mira on Jan 7, 2022 7:50:31 GMT
To podobno typowa komedia romantyczna. Ciekawe, czy będzie gdzie obejrzeć. Ostatnio lubię seriale platformowe, głównie ze względu na niewielką objętość
|
|
|
Post by mira on Jan 13, 2022 12:18:59 GMT
Pierwszy odcinek we czwartek 20 stycznia.
I nowy zwiastun:
|
|
|
Post by lucy on Jan 13, 2022 14:22:09 GMT
|
|
|
Post by julia on Jan 14, 2022 9:57:28 GMT
lucy, ta protka nie bardzo przypada Ci do gustu. Pisałaś o 4 centymetrach różnicy, a butach na obcasie jest wyższa prawie o pół głowy. Co robić młode pokolenia bardzo wybujały w tym i kobiety są , jak przysłowiowe konopielki i coraz więcej widać takich par. Znacie tych aktorów, więc jakiego serialu się spodziewacie? Będzie warto rzucić okiem
|
|
|
Post by mira on Jan 14, 2022 10:26:41 GMT
Ja akurat nie przepadam ani za Yasemin, ani za Busrą, ale z każdą z nich widziałam tylko jeden serial. Może gdybym zobaczyła więcej, to bym się przekonała, kto wie. Z Alperenem widziałam dwa, ale obydwa na dużym suwaku, a jednak to głównie on zachęca mnie, by to obejrzeć. No i fakt, że tłumaczy taka, a nie inna grupa, a serial jest krótki, również ma dla mnie znaczenie.
Komedie romantyczne Gold Film na ogół mają wzięcie.
|
|
|
Post by lucy on Jan 14, 2022 11:06:57 GMT
lucy, ta protka nie bardzo przypada Ci do gustu. Pisałaś o 4 centymetrach różnicy, a butach na obcasie jest wyższa prawie o pół głowy. Uważam, że powinni grać jedynie na siedząco lub leżąco. Znacie tych aktorów, więc jakiego serialu się spodziewacie? Będzie warto rzucić okiem Jeśli idzie o Alperena to jestem na "tak", jeśli o protką to na "nie" z wykrzyknikiem. Oprócz, że jest wielkoludką i się nie nadaje do grania w wątkach miłosnych (tym bardziej romocmowych, gdzie jest podstawą "piękno" zewnętrzne) to jeszcze nie powala aktorsko. Niedawno "odkryłam", że już ją widziałam (ale jej jeszcze nie znałam) i niestety nie było to miłe odkrycie, bo postać była nijaka, bez koncepcji i jakiegokolwiek efektu. Gold jest dobry w komediach, jednak to jest projekt platformowy i będzie miał zupełnie inną konwencję, a co za tym idzie jest to novum dla Faruka.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 16, 2022 11:38:22 GMT
❥ Platforma beIN Connect ogłasza, że komedia romantyczna "Erkek Severse" będzie zawierać 26 odcinków.
|
|
|
Post by mira on Jan 17, 2022 8:32:04 GMT
Sporo, jestem zaskoczona.
|
|
|
Post by lucy on Jan 20, 2022 12:06:39 GMT
Serial jest już dostępny na platformie.
|
|