|
Post by mira on Jan 20, 2022 17:55:43 GMT
Widziałam kilka "recenzji" od tych tureckich blogerów i rzuciło mi się w oczy, że opinie nie są najlepsze, podobno fabuła niezbyt ciekawa. Mimo to zamierzam obejrzeć.
|
|
Trepka
Wyjadacz
Mięka
|
Post by Trepka on Jan 28, 2022 21:53:52 GMT
mira, ja widziałam trailer tylko i odniosłam wrażenie, że to kolejny serial telewizyjny. Nic nowego. Kolejna komediówka z parą bohaterów, którzy kochają się i nienawidzą.
|
|
|
Post by lucy on Feb 1, 2022 16:57:22 GMT
Będzie drugi sezon.
|
|
|
Post by mira on Feb 1, 2022 18:16:21 GMT
No proszę, a niby podobało się tak sobie, przynajmniej ja na takie opinie się natknęłam. Ciekawe, kiedy będzie można zobaczyć go na grupie. Może, gdy "Sakli" się skończy.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 5, 2022 13:31:10 GMT
Serial także można spotkać pod nazwą: "Kiedy mężczyzna się zakocha"
|
|
|
Post by mira on Feb 5, 2022 18:38:57 GMT
Serial także można spotkać pod nazwą: "Kiedy mężczyzna się zakocha" Obejrzę sobie dzisiaj. Mam nadzieję, że będzie to lekkie i przyjemne
|
|
Trepka
Wyjadacz
Mięka
|
Post by Trepka on Feb 5, 2022 19:16:29 GMT
Poszukam, bo też jestem zainteresowana.
|
|
|
Post by mira on Feb 6, 2022 5:55:48 GMT
Pierwszy odcinek za mną. Mnie się podobało. Fabularnie może wiele się nie dzieje, może i powiela niektóre schematy, ale na plus jest to, że mamy co prawda młodego, bogatego szefa, ale szef ten wygląda na dobrego człowieka. Absolutnie nie jest pokrzykującym despotą, pedantem ani nic z tych rzeczy. W pierwszym odcinku był tak wyrozumiały, że pomyślałam, iż sama z pewnością nie miałabym tyle cierpliwości To nie jest ambitne dzieło, które ma skłonić widza do głębokich rozważań. Serial jest łatwy w odbiorze, lekki. Taka bajka o kopciuszku. Ale czasem i coś takiego trzeba obejrzeć. Główna bohaterka jest mamą dwóch chłopców, bliźniąt. Też mnie ten zaszczyt spotkał, mam chłopców w podobnym wieku, dlatego jej zmagania były dla mnie ciekawe
|
|
Trepka
Wyjadacz
Mięka
|
Post by Trepka on Feb 6, 2022 9:14:28 GMT
mira, gratuluję pociech. Ja odcinka w jakimkolwiek tłumaczeniu niestety wciąż nie znalazłam, ale będę szukać dalej…
|
|
|
Post by Matthias on Feb 15, 2022 18:03:27 GMT
🔺 "Erkek Severse" był czwartym najczęściej oglądanym serialem na beIN Connect w tym roku.
|
|
|
Post by mira on Feb 15, 2022 19:03:29 GMT
Serial jest całkiem sympatyczny. Widziałam cztery odcinki. Jak ktoś ma ochotę na coś lekkiego, to polecam. Nie jest to głupawa komedia z protką, która ciągle się potyka i zachowuje jak niespełna rozumu
|
|
|
Post by Matthias on Feb 24, 2022 18:00:56 GMT
❥ Serial od Gold Film "Erkek Severse" z Alperenem Duymazem i Busrą Develi będzie miał finał sezonu na 13 odcinku.Serial ma potwierdzony 2 sezon.
|
|
|
Post by mira on Feb 25, 2022 8:14:41 GMT
❥ Serial od Gold Film "Erkek Severse" z Alperenem Duymazem i Busrą Develi będzie miał finał sezonu na 13 odcinku.Serial ma potwierdzony 2 sezon. Cieszę się, bo naprawdę polubiłam ten serial. Jest taki normalny, w sam raz, by się trochę odprężyć po pracy. Obejrzałam już 9 odcinków.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 7, 2022 18:02:54 GMT
💥💥💥Ile sezonów doczeka się serial #Jeśli mężczyzna kocha na BeInConnect? Jesteśmy ciekawi, ile sezonów potrwa popularny serial, który również przyciąga uwagę dość kosztowną produkcją. Okazało się, że serial napisany przez Aslı Zengin i skupiający tak znanych aktorów jak Alperen Duymaz, Busra Develi, Yasemin Kai Allen doczeka się finału w 26. odcinku. Oznacza to, że serial będzie miał 2 sezony, z których każdy będzie miał 13 odcinków.
|
|
|
Post by mira on Mar 8, 2022 7:46:11 GMT
Jeśli serial utrzyma poziom, to może będą kontynuować. Na ten moment nie czuję się znudzona.
Drugi sezon rozpoczął się bez żadnej przerwy - wyszedł już 14 odcinek. Z tłumaczeniem PL obejrzałam 13.
|
|
|
Post by mira on Mar 23, 2022 8:29:06 GMT
Wczoraj wpadło tłumaczenie 18 odcinka, ale nie dałam rady obejrzeć. Obejrzałam 17. Serial nadal oglądam z przyjemnością, chociaż w scenariuszu pojawiło się sporo intryg i nie nazwałabym już tego bajką o Kopciuszku. Przeżycia Kopciuszka też były trudne, ale jednak jednego rodzaju, a tu mamy ataki z kilku stron, bo i problemy z pracą, z byłym mężem, z dziećmi, z obecnym partnerem, z prawem i wiele innych. Trochę mi też przeszkadza, że Zeynep jest taką mdłą postacią. Niby samodzielna, niby odważna, ale w tym wszystkim strasznie nijaka. Grająca ją aktorka nie stanie się moją ulubienicą. Do finału zostało 8 odcinków. Wystarczająco, by to wszystko rozplątać, ale nie wiem, czy czasem nie będą plątać dalej i nie nagrają więcej niż 26 odcinków. Serial chyba cieszy się sporym zainteresowaniem.
|
|
|
Post by mira on Mar 29, 2022 9:19:40 GMT
Obejrzałam kolejne dwa odcinki, tj. 19 i 20. Niestety z pięknej bajki o miłości niewiele już zostało, mamy za to całą masę intryg i nieporozumień, jakie doskonale znamy z tureckich seriali telewizyjnych. A bohater, który na początku czarował uśmiechem, był niezwykle charyzmatyczny, odważny i błyskotliwy, stał się biernym naiwniakiem, który o nic nie walczy i niczego się nie domyśla. Jak ja nienawidzę, gdy coś takiego dzieje się w serialach! Historia pewnie skończy się szczęśliwie, ale zapominając o tym, że zostało tylko 6 odcinków, i skupiając się na warstwie fabularnej, trudno uwierzyć, że zbliżamy się do szczęśliwego końca. Właściwie wszystko jest źle. Czekam, kiedy zacznie się naprawiać, bo w tej chwili serial jest nieco irytujący.
Wygląda na to, że dziś skończyli nagrywać.
Alperen:
Busra:
|
|
|
Post by Matthias on Mar 29, 2022 18:00:30 GMT
📸 Alperen Duymaz i Busra Develi za kulisami serialu beIN CONNECT z Gold Film " Erkek Severse". Zdjęcia zakończone!
|
|
|
Post by mira on Apr 13, 2022 8:56:58 GMT
Odcinki 21 i 22 obfitowały w liczne zwroty akcji, wydarzył się też dramat (w porównaniu z serialami telewizyjnymi, gdzie lamentują przez kilka odcinków, sytuacja w tym serialu została przedstawiona dość powierzchownie, dla mnie aż za bardzo), ale wszystko wskazuje na to, że powoli wychodzimy na prostą. Oktay odpuścił. Dzieci zrozumiały, że rodzice nie będą razem. Matka odpuściła. Kenan i Oktay się dogadali. Czekać tylko, kiedy Yelda i Hakan dostaną za swoje.
Do końca zostały cztery odcinki, dziś obejrzę sobie 23.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 14, 2022 17:15:00 GMT
💥Platforma cyfrowa BeIN Connect zakończyła pokaz serialu „ Erkek Severse” wraz z wyemitowaniem dwóch ostatnich odcinków. Odcinki 25 i 26 są już dostępne na platformie.
|
|
|
Post by mira on Apr 28, 2022 11:09:25 GMT
Nadrabiania zaległości ciąg dalszy, co oznacza, że udało mi się obejrzeć dwa ostatnie odcinki tego serialu. Uważam projekt za całkiem udany. Serial oglądałam z przyjemnością, choć był taki moment, że irytowała mnie naiwność głównych bohaterów i sprawy wokół nich gmatwały się zbyt mocno, ale na szczęście takich odcinków nie było wiele. Na szczęście nie mamy tu głupawego humoru i protki, która na wszystko wpada i ciągle się potyka Mamy za to kobietę z krwi i kości, z prawdziwymi problemami, ubierającą się zwyczajnie i żyjącą zwyczajnie. Oraz oczywiście księcia na białym koniu - Alperen jak zawsze wypada świetnie, chociaż tutaj jego postacią nie targają tak silne emocje, jak np. w "Son Yaz". Lubiłam też patrzeć na Cagriego. Nie wiem, czy on kiedykolwiek zagra w serialu główną rolę, śmiem twierdzić, że nie, ale w roli przyjaciela głównego bohatera zawsze się sprawdza (widziałam "Świetlik", "Zapukaj do moich drzwi" i fragmenty serialu "Nasz sekret").
|
|
|
Post by lucy on Oct 15, 2024 13:46:15 GMT
Plakat międzynarodowy.. Serial był w dystrybucji Global Agency.. A ostatnio trafił do katalogu OGM Universe. Swoją drogą jest pierwszym jego serialem, który wyszedł spod innej wytwórni (tutaj Gold Film) niż OGM.
|
|