Kanał: Karga Seven Emisja: Piątek Dzień tygodnia: 14/06/2019 - 23/11/2019 Gatunek: Komedia Rom Ilość odcinków: 23
Emisja na TVP VOD: 14 marca 2023 - 26 czerwca 2023 Ilość odcinków: 75
Opis:(byCNT) Pewnego dnia los kieruje drogami Demira i Selin, a ich życie już nigdy nie będzie takie samo, ponieważ miłość zmienia wszystko. Demir przygotowuje się do przeprowadzki do nowego domu. Po osiedleniu się w nim, odkrywa, że mieszka tam inna osoba - piękna dziewczyna o imieniu Selin. Okazuje się, że młodzi ludzie stali się ofiarami pomyłki spowodowanej przez skłócone ze sobą współwłaścicielki domu. Demir i Selin, mimo znaczących różnic, mają ten sam godny pozazdroszczenia upór, który nie pozwala żadnemu z nich porzucić domu. Oboje uważają, że mają prawo w nim mieszkać. Wkrótce okazuje się, że Demir jest nowym szefem firmy, w której pracuje Selin. Teraz dziewczynę czeka podwójnie trudne zadanie – chce pozbyć się niechcianego współlokatora i zrobi wszystko, by usunąć natrętnego szefa.
Obsada: Furkan Andic - Demir Erendil Aybüke Pusat - Selin Sever Ali Yagci - Burak Yangel Aslihan Malbora - Ayda Akman Ali Gözüsirin - Ibrahim Tunç Deniz Isin - Merve Mutlu Cem Cücenoglu - Muharrem Fatih Özkan - Ferruh Özerdim Ayfer Tokatli - Azmiye Bosgeçmez Aziz Caner Inan - Vedat Ayhan Ayse Tunaboylu - Leyla Günbakan Binnur Serbetçioglu - Firuze Günbakan
Właśnie przeczytałam, że serial będzie jeszcze raz tłumaczony.
Ja widziałem, mi nie potrzebne. Chodź uważam że serial powinien mieć inne zakończenie. A oni lecieli na cienkiej linii. Aż nagle w odcinku finałowym 15 minut przed końcem się pogodzili. Najgorsze zakończenie.
Od 14 marca serial będzie udostępniany na TVP VOD.
Opis: Selin jest ambitną i ciężko pracującą młodą kobietą, która widzi, że kawałki jej życia układają się na swoim miejscu kiedy znajduje idealny mały domek do kupienia. Demir już odniósł sukces w swojej karierze, ale po kilku latach za granicą chce wrócić do kraju, więc postanawia kupić dom, w którym dorastał. Na skutek zbiegu różnych okoliczności okazuje się, że każde z nich posiada połowę tej samej nieruchomości. Jakby nagłe dzielenie domu z niechcianym nieznajomym nie wystarczyło, Selin dowiaduje się, że w jej firmie jest nowy inwestor – Demir. Wraz ze wzrostem napięcia pomiędzy bohaterami pojawia się coś jeszcze... (TVP VOD)
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. I tym sposobem wskakują z lektorem pl seriale, których byśmy raczej nie ujrzeli w tv. Mnie to w każdym razie bardzo pasuje.
Fajny serial, chodź końcówka tak beznadziejnie zakończona. Przez to ze wydłużali fabułę na siłę. aż trzask ogłoszony finał. I w jednym odcinku zakończyli serialu.
Bardzo chciałam obejrzeć ten serial. I jak w końcu mi się udało to dałam sobie spokój po 4 odcinkach tureckich. Humor tandetny, a chemia między protami średnia. Duży zawód.