Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 8, 2021 19:21:51 GMT
Mam takie same zdanie o tym panie. Nadal nie rozumiem jego fenomenu.
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Jan 8, 2021 20:16:58 GMT
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 8, 2021 20:20:20 GMT
@rafaelcaen patrz jaki bezczelny. Ma szczęście że nie ma tu psychofanek cana. Już by leciał na niego lincz.
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Jan 8, 2021 20:28:08 GMT
Next, zaraz umieszcze na grupach na fb komentarz Atahana o Canie wraz z IP jego komputera i zobaczymy, czy dalej bedzie tak kozaczyl.
|
|
|
Post by Atahan on Jan 8, 2021 20:54:16 GMT
Ah, przepraszam. Na swoją obronę (xD) powiem, że nie uważam go za złego aktora. Uważam, że dobrze gra, mimika itd. ale wytworzył wokół siebie (i zapewne przyczyniły się do tego te psychofanki, które nawet na budynkach jego ogromne portrety malowały... mural to się nazywa?) taką dziwną otoczkę, a media jeszcze to uwydatniły. Często mam wrażenie, że... może nie tyle, że nie jest szczery, ale jest pewny siebie (to byłby komplement, ale mam na myśli taką inną pewność siebie, takie wysokie mniemanie o sobie) i dlatego wolę się jego życiem osobistym nie interesować, wystarczy mi skupić się na serialu. A szybko z jego udziałem raczej nic nie obejrzę, chyba że dokończę EK z lektorem. Ależ możesz umieścić komentarz. Ty będziesz mieć tonę powiadomień z fb, a ja tonę zdjęć zbliżeń na krocze Cana, czy jego klaty. Będę sobie przeglądać Dobra, to zabrzmiało źle pod każdym względem, oby tylko Hazal się o tym nie dowiedziała.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 8, 2021 21:37:57 GMT
Musiał pobierać lekcje aktorstwa od Aliny.
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Jan 8, 2021 21:39:21 GMT
Atahan, raczej mialem na mysli, ze te kobity z fb po IP Cie namierza i przyjda pod Twoj dom z pochodniami. A tak na serio: ja di Cana nic nie mam, a jefo bihater w EK bardziej mnie smieszy niz imponuje. Jego ruchy, gesty, stroj... Boki zrywac!
|
|
|
Post by mira on Jan 8, 2021 21:59:15 GMT
Ah, przepraszam. Na swoją obronę (xD) powiem, że nie uważam go za złego aktora. Uważam, że dobrze gra, mimika itd. ale wytworzył wokół siebie (i zapewne przyczyniły się do tego te psychofanki, które nawet na budynkach jego ogromne portrety malowały... mural to się nazywa?) taką dziwną otoczkę, a media jeszcze to uwydatniły. Często mam wrażenie, że... może nie tyle, że nie jest szczery, ale jest pewny siebie (to byłby komplement, ale mam na myśli taką inną pewność siebie, takie wysokie mniemanie o sobie) i dlatego wolę się jego życiem osobistym nie interesować, wystarczy mi skupić się na serialu. A szybko z jego udziałem raczej nic nie obejrzę, chyba że dokończę EK z lektorem. Ależ możesz umieścić komentarz. Ty będziesz mieć tonę powiadomień z fb, a ja tonę zdjęć zbliżeń na krocze Cana, czy jego klaty. Będę sobie przeglądać Dobra, to zabrzmiało źle pod każdym względem, oby tylko Hazal się o tym nie dowiedziała. Uśmiałam się Te zbliżenia to rzeczywiście szaleństwo, początkowo byłam zażenowana, a teraz sobie myślę, a niech mają kobietki uciechę W sieci znowu szaleństwo, Can jest we Włoszech i nagrywa reklamę. Nie ma już tak wielkich bicepsów Ciekawe, jaką rolę w tym serialu będzie miał Serkay, wiadomo już, kto jest tu głównym bohaterem?
|
|
|
Post by Atahan on Jan 8, 2021 22:41:04 GMT
Ciekawe, jaką rolę w tym serialu będzie miał Serkay, wiadomo już, kto jest tu głównym bohaterem? Też mnie to ciekawi, ale patrząc na obsadę czuję, że może być, jak w "Kardes Cocuklari" i głównym wątkiem miłosnym (albo na takiej samej płaszczyźnie) będzie wątek starszych bohaterów. Obstawiam, że Serkay może być protem, tylko nie takim głównym bohaterem, jak jest w większości seriali. Zauważyłem, że to normalne w serialach Sirmy Yanik. W "Fazilet Hanim ve Kizlari" niby Hazan i Yagiz protami, ale jako pierwsze w czołówce były wpisane postaci Fazilet i Hazan, dopiero później Yagiza i Hazima. W "Zalim Istanbul" też nie było głównych protów, bo moim zdaniem zarówno Cemre i Nedim, jak i Cenk i Ceren mieli w miarę równe role, a w czołówce pierwsi wpisani byli: Agah, Seher i Seniz. W "Kardes Cocuklari" niby protami byli Volkan i Hayat, ale Volkana usunęli w połowie serialu, a serial sporą uwagę skupiał na tajemnicach i intrygach z przeszłości Umay, Umran i tego lekarza, którego imienia nie pamiętam. Więc pewnie tutaj Serkay będzie tworzył parę z Ilaydą (której nie dzierżę, tak mnie irytowała w "Ruya", ehhh), ale jest jeszcze Tolga.
|
|
|
Post by Atahan on Jan 9, 2021 9:40:07 GMT
Kimya Gokce Aytac znana z "Wymarzonej miłości" i "Bay Yanlis" w kolejnej produkcji Gold Film. Właśnie dołączyła do obsady. Widzowie FOXa po krótkiej przerwie przypomną ją sobie. W poniedziałek startują zdjęcia.
|
|
|
Post by lucy on Jan 9, 2021 11:22:00 GMT
Zagra córkę postaci Hulii Avsar. Ładna.
|
|
|
Post by elysa7 on Jan 9, 2021 22:43:28 GMT
Super! To kiedy Can dołączy do obsady?
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 10, 2021 11:01:47 GMT
Super! To kiedy Can dołączy do obsady? A jak mówię że seriale golda to ci sami aktorzy, tylko odrobinę zmieniona fabuła to mi nie wierzą.
|
|
|
Post by elysa7 on Jan 10, 2021 22:08:35 GMT
Gold ma chyba niektórych aktorów na wieloletnim kontrakcie i dlatego widzimy często te same twarze. Brakuje jeszcze tego śmiesznego niskiego z wąsami co grał w EK i BY. No i oczywiście największej męskiej gwiazdy tureckich seriali. Ale to już wszyscy wiemy
|
|
|
Post by mira on Jan 11, 2021 7:54:11 GMT
Gold ma chyba niektórych aktorów na wieloletnim kontrakcie i dlatego widzimy często te same twarze. Brakuje jeszcze tego śmiesznego niskiego z wąsami co grał w EK i BY. No i oczywiście największej męskiej gwiazdy tureckich seriali. Ale to już wszyscy wiemy
Can w tym roku raczej w niczym nowym w Turcji nie zagra. Chodzą słuchy, że przeprowadza się do Włoch, co w sumie jest dość logiczne, jeśli jesienią wchodzi tam na plan. Podobno ma przejść jakieś szkolenia, pewnie nie zaszkodziłoby też, gdyby na co dzień poobcował z językiem włoskim, mimo że go zna. To wszystko zasłyszane wiadomości, nie wiem, na ile prawdziwe.
Wydaje się, że serial Yasi 19 jest produkcją dość mocno wyczekiwaną. Nie do końca wiadomo, o czym ta historia, ale obsada jest mocna.
|
|
|
Post by lucy on Jan 11, 2021 14:47:05 GMT
Dziś zaczęły się zdjęcia, tak więc projekt wejdzie na ekran pewnie w lutym. Który serial wyleci, żeby zrobić mu miejsce? Ciekawe, czy Kefaret nie wyląduje w sobotę, a Savasci nie wróci na niedzielne pasmo. Obsada. Skądś znam tą na dole, na środku... No nie umiem skojarzyć jej nazwiska.
|
|
|
Post by mira on Jan 11, 2021 14:56:36 GMT
Obsada. Skądś znam tą na dole, na środku... No nie umiem skojarzyć jej nazwiska. Rüçhan Çaliskur. Grała w "Zranionej miłości" i "Spacerniaku", ale nie oglądałam tych seriali.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 11, 2021 20:56:06 GMT
Wydaje mi się że z sck się pożegnamy w lutym, o ile wynik nie podskoczy. Chodź nie chciał bym by kolejne bzdury pokazywali. Sol Yaz też nie ma wybitnie wysokiego wyniku, nie wiem czy w ten morderczy piątek da sobie rady.
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Jan 11, 2021 21:53:42 GMT
Wszystko sie moze zdarzyc. Dla mnie poleciec moze cokolwiek, tylko nie “Baraj”.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 11, 2021 22:16:51 GMT
Baraj to chyba nie grozi.
|
|
|
Post by lucy on Jan 12, 2021 13:49:33 GMT
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Jan 12, 2021 14:34:00 GMT
“Niewinnosc” brzmi lepiej niz “19 lat”.
|
|
|
Post by lucy on Jan 12, 2021 14:58:19 GMT
Pewnie, że lepszy, no "Ostatnia noc z Defne" była najlepsza. Skoro ma być cenzura to bym ten serial zatytułowała "Niewinne noce z Defne"
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 12, 2021 21:51:43 GMT
Mnie też się najbardziej podobał pierwszy tytuł.
|
|
|
Post by Atahan on Jan 13, 2021 20:08:39 GMT
Magiczna ręka kontaktów trwa dalej. Do obsady dołączyła Selin Sezgin znana z serialu "Bay Yanlis" oraz z roli protagonistki Melek w serialu "Elif". http://instagram.com/p/CJ5jYdpF3my
|
|
|
Post by lucy on Jan 13, 2021 20:14:45 GMT
No nie wyrosła na piękność. Niestety. A dlaczego ona w BY tak krótko grała?
|
|
|
Post by Atahan on Jan 13, 2021 20:37:02 GMT
Moim zdaniem jest piękna. W "Elif" charakteryzowali ją na cierpiętnicę, a tu proszę pod tą charakteryzacją kryje się piękna aktorka. W "Bay Yanlis" taką miała rolę. Była kochanką byłego chłopaka protki. Z tego, co pamiętam jej postać zaszła w ciążę i tą ciążę straciła i to był koniec jej roli. Tak naprawdę w BY oprócz protów, drugiej i trzeciej pary, cała reszta była tłem. Kimya Gokce Aytac, której zdjęcie jest na tej stronie też nie zagrała w każdym odcinku BY, a w niektórych miała jedynie z minutkę - jedną scenkę i tyle, czyli też jakby jej nie było.
|
|
|
Post by mira on Jan 14, 2021 7:44:51 GMT
No nie wyrosła na piękność. Niestety. A dlaczego ona w BY tak krótko grała? Poważnie? Według mnie jest bardzo ładna. W "Elif" wyglądała przeciętnie, teraz jest nieco podrasowana Oglądając BY początkowo nawet nie byłam pewna, czy to na pewno ona, bo się wylaszczyła. Ale nie wiem, czy określenie "wyrosła" tutaj pasuje, w końcu w "Elif" poznaliśmy ją jako dorosłą kobietę
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Jan 14, 2021 8:19:39 GMT
Dołączam do obrońców urody pani aktorki.
|
|
|
Post by lucy on Jan 14, 2021 10:01:04 GMT
Poważnie? Według mnie jest bardzo ładna. W "Elif" wyglądała przeciętnie, teraz jest nieco podrasowana Oglądając BY początkowo nawet nie byłam pewna, czy to na pewno ona, bo się wylaszczyła. Ale nie wiem, czy określenie "wyrosła" tutaj pasuje, w końcu w "Elif" poznaliśmy ją jako dorosłą kobietę Przecież nie napisałam, że jest najbrzydsza na świecie No w Turcji jest wiele ładniejszych aktorek. Choć z drugiej strony moja ocena jest w oparciu o to jedno zdjęcie, bo ani jednej sceny Elif nie widziałam. mira, użyłam "wyrosła", bo myślałam, ze mowa jest o tej dziewczynce Elif. Atahan, napisał, że aktorka kreowała protkę... To nie o nią chodzi?
|
|