|
Post by Alex on Feb 21, 2021 19:33:31 GMT
Ezgi Senler! Ale wam zazdroszczę Powiem ci, że ja sobie też zazdroszczę. Co prawda ja widziałam ją tylko w jednej scenie z CKA, ale już tam mi się nie spodobała... A czytając komentarze twoje i nie tylko to później wcale nie było lepiej. Ona raczej będzie miała rolę drugoplanową, więc może jej aż tak dużo nie będzie...
|
|
|
Post by Alex on Feb 22, 2021 14:15:13 GMT
Nowym reżyserem został Hakan Kirvavaç. Sądząc po dorobku jego i jego poprzednika to dzieli ich przepaść... I to niestety na niekorzyść tego nowego.
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Feb 22, 2021 15:54:32 GMT
Jestem ciekaw tego Caglara, nie widzialem go jeszcze w niczym. Z Deniz chyba juz sie w czyms spotkalem...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 22, 2021 17:28:10 GMT
W fazilet Caglar był spoko. W rom-comie miał głupkowatą rolę ale był spoko. Ja czekam do 3 odcinka. W tedy zdecyduje czy będę oglądał.
|
|
|
Post by Alex on Feb 22, 2021 17:52:34 GMT
Next dlatego ja dodatkowo trzymam kciuki za trt, żeby zaskoczył pod koniec tego trzeciego odcinka @rafaelcaen to ty nie oglądałeś "Fazilet"? Błąd. Powinieneś go jak najszybciej naprawić. Podstawowa informacja jest taka, że na pewno będzie lepszy od Tolgi. Romcom to według mnie nie jego bajka, radził sobie dobrze, ale zdecydowanie powinien pozostać w dramach. W "Fazilet" była to dla mnie jego najlepsza rola, podobnie zresztą jak Deniz.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 22, 2021 19:45:32 GMT
@rafaelcaen nie rób tego, chyba że chcesz dostać dużą ilość patoli.
|
|
|
Post by Alex on Feb 22, 2021 21:31:12 GMT
Next ale ty cięty na tą Fazilet jesteś Co ci się w niej tak nie podobało?
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 22, 2021 22:15:45 GMT
Alex zryła moją psychikę. To nie jest normalny serial. Na alpa już nigdy nie popatrzę w normalny sposób, o oglądaniu serialu z nim nie wspomnę.
|
|
|
Post by Alex on Feb 22, 2021 22:25:08 GMT
Next a już myślałam, że należałeś do fandomu SinHaz i stąd ta niechęć
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 22, 2021 22:41:18 GMT
Nie zawsze byłem w teamie Hazan&Yağız. Sinan to był taki rozkapryszony dzieciak, co wszystko miał na nic nie zapracował. Kobiety i samochody. A skoro panicz sobie umyślał jakąś panienkę robił wszystko, byle się udało zdobyć, zaliczyć odhaczyć i nara. Niby on był pełnoletni a zachowywał gówniarz.
|
|
|
Post by Alex on Feb 23, 2021 10:27:31 GMT
Next przygotuj się na szok. Wczoraj prawie spadłam z łóżka, jak zobaczyłam instastory Deniz. Wczoraj mieli imprezę, pretekstem były najprawdopodobniej urodziny kogoś z ekipy (tego pana z pierwszego zdjęcia). Były %, dużo %... Caglar i Baris to zdecydowanie z nimi przesadzili, dzisiaj jak się obudzili to pewnie w takim samym szoku są jak fandom
No fandom jest w totalnym szoku (ja też, nawet nie wiem jak to skomentować ). Ludzie na tt się śmieją, że tym razem zamiast misiów i słodyczy w prezentach dla aktorów trzeba przynosić % Baris zaczął się chyba kierować zasadą "przyjaciół trzymaj blisko, a wrogów jeszcze bliżej".
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 23, 2021 21:52:00 GMT
O matko. Baris jak mogłeś na to pozwolić. Caglar i Deniz w bardzo bliskiej odległości. Alex nawet nie wiesz jak chce by bym ten zakład przegrał. Wyczuwam klimat soz. Caglar całuj na siłę ja chce to oglądać.
|
|
|
Post by Alex on Feb 24, 2021 9:17:36 GMT
Baris jak mogłeś na to pozwolić. Jest blisko i kontroluje sytuacje, więc zrobił wyjątek Podejrzewam, że sam tego nie pamięta. Ciekawe, co z tym wspólnym livem, którego obiecał w imieniu Deniz i Caglara... Caglar całuj na siłę ja chce to oglądać. Teraz naprawił stosunki z Barisem to nie może, bo znowu im się zabroni do siebie zbliżać A tak to może pod pretekstem przyjaźni wytłumaczy Deniz, jak powinien wyglądać związek i co znaczy słowo "zaufanie", jak to już sugerował za czasów Fazilet
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 24, 2021 14:55:31 GMT
Mina caglara, Co ja tu k***a robię . Produkcja mi kazała to jestem.
|
|
|
Post by Alex on Feb 26, 2021 9:27:28 GMT
Dzisiaj ma w końcu wyjść zwiastun. I podobno wróciła stara nazwa, czyli Teskilat Kombinują jak koń pod górkę...
|
|
|
Post by Atahan on Feb 26, 2021 17:31:42 GMT
|
|
|
Post by Alex on Feb 26, 2021 18:49:03 GMT
A w niedzielę to nie leci jeszcze czasem to "Broń Boże" czy jakoś tak? Zwiastun mi się podoba. Deniz wygląda prześlicznie podczas tego przyjęcia:
Caglar chyba na początku będzie z Ezgi, ale wygląda na to, że ona będzie zupełnie niezwiązana z "jego światem", a potem zacznie się coś dziać między nim a Deniz.
|
|
|
Post by Atahan on Feb 26, 2021 19:38:31 GMT
A w niedzielę to nie leci jeszcze czasem to "Broń Boże" czy jakoś tak? Został ogłoszony finał, a oglądalność już nie wzrośnie, więc przeniosą na czwartek, innego wyjścia nie mają. "Teskilat" nie mogłoby pójść w czwartek, bo w ten dzień jest "Bir Zamanlar Cukurova".
|
|
|
Post by Alex on Feb 26, 2021 19:51:20 GMT
"Teskilat" nie mogłoby pójść w czwartek, bo w ten dzień jest "Bir Zamanlar Cukurova". To wiem, dlatego myślałam, że trzeba będzie czekać na zakończenie tego "Broń Boże"... Jakoś trt nie kojarzę z takimi wydziwianiami z przenoszeniem seriali z dnia na dzień. Niedziela powinna być ok. Hercai, Ariza nie powinny być groźne. Raczej powinny się bać Dojdzie pewnie jeszcze Savasci od FOXa, ale myślę, że Teskilat ma hit murowany. Tt podobno oszalał Afra (Ece) i Nesrin (Fazilet) życzyli Deniz i Caglarowi powodzenia, Alp (od muzyki z Fazi) napisał, że "to wyjątkowa para" i też życzył powodzenia. Wszyscy na grupie są za to w szoku, że Deniz odpisywała w liczbie mnogiej, czyli "dziękujeMY". Baris chyba oswoił wroga i pozwala jej na więcej Może ten wspólny live jednak się odbędzie. Albo Deniz chociaż zdjęcie doda, bo Caglar jeszcze nie wrócił na sm.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 26, 2021 20:31:22 GMT
Tims B wyznaje zasadę : postaw się a zastaw się. Proci jacy ładni. Alex caglar wygląda jak james bond z swoją towarzyszką. Nie h tam się stanie cud i się pocałują. Bo ja bym chciał oglądać.
|
|
|
Post by Alex on Feb 26, 2021 20:54:07 GMT
To jest chyba najlepsza wytwórnia. No to będzie serial z pompą Caglar i Deniz wyglądają świetnie, na zdjęciach mi się nie podobał z tą brodą, ale jest świetnie Deniz na tym przyjęciu jest przepiękna - sukienka, włosy Next nie patrz na to trt tylko oglądaj, będzie suuuper! Kurczę, już się nie mogę doczekać. Czytam sobie komentarze na grupie i wszyscy mówią, że Deniz podmienili, siedzi cały czas na tt i odpisuje fanom na komentarze, ktoś jej wysłał ten filmik: Odpisała, że widzieli i bardzo ich to rozbawiło, no normalnie przyjaźń rodzi się na naszych oczach Fanka napisała, że ma powiedzieć Caglarowi, żeby otworzył konta na sm, a ona odpisała "nie otworzy 🤦🏻♀️". No szok
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 26, 2021 21:10:45 GMT
Alex po serialu vustal złożyłem sobie obietnice nigdy więcej trt. Dla zasady będzie kiss wrócę. Tu chodzi o zasadę.
|
|
|
Post by Alex on Feb 26, 2021 21:25:06 GMT
Next zasady są po to, żeby je łamać Popatrz, w Soz Ates i Nazli też się nie całowali, a to była twoja ulubiona para. Tutaj będzie tak samo
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 26, 2021 21:35:14 GMT
Ale to nie trt. Alex caglar odwiesił konto. Musiał pokazać zwiastun.
|
|
|
Post by Alex on Feb 26, 2021 21:44:30 GMT
Alex caglar odwiesił konto. Musiał pokazać zwiastun. Ooo! A jednak Ciekawe czy się z Deniz zaobserwują
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 26, 2021 21:45:33 GMT
Ha ha teraz będzie sensacja. D followa czy nie.
|
|
|
Post by Alex on Feb 26, 2021 21:54:35 GMT
Ha ha teraz będzie sensacja. D followa czy nie. Na pewno się z Barisem zaobserwują, teraz to kumple Caglar mu żony będzie pilnował w tej Ankarze jak go nie będzie.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 26, 2021 22:07:34 GMT
Z barisem koniecznie. Musi być kontrola małżeństwa. Jak mu deniz nie odpiszę, to do caglara będzie pisał.
|
|
|
Post by Alex on Feb 27, 2021 0:23:01 GMT
I tak już Baris robi postępy, zostawił ją samą daleko, daleko od domu... Ciekawe co takiego zrobił Caglar, że w nim takie zaufanie wzbudził
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Feb 27, 2021 7:13:51 GMT
Czyli premiera juz za tydzien. W koncu! 😊
|
|