Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 15, 2020 19:35:28 GMT
Tytuł: Warrior Nun Twórca: Simon Barry Gatunek: Fantasy Ilość Odcinków: 10 Kanał: Netflix Emisja: 02/07/2020 Serial na podstawie mangi pod takim samym tytułem Opis: Zainspirowany komiksami mangi serial "Warrior Nun" to historia 19-latki, która budzi się w kostnicy z szansą na nowe życie w kieszeni i fantastycznym artefaktem w plecach. Odkrywa, że należy do starożytnego zakonu, który poluje na ziemi na demony, a o jej ciało i duszę walczą potężne moce z piekła i nieba. Obsada:Alba Baptista ... Ava Toya Turner ... Shotgun Mary Kristina Tonteri-Young ... Sister Beatrice Lorena Andrea ... Sister Lilith Tristán Ulloa ... Father Vincent Thekla Reuten ... Jillian Salvius Olivia Delcán ... Sister Camila Joaquim de Almeida ... Cardinal Duretti Peter De Jersey ... Kristian Schaefer Lope Haydn Evans ... Michael Sylvia De Fanti ... Mother Superion Emilio Sakraya ... JC
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 15, 2020 19:41:03 GMT
Zwiastun serialu.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 22, 2021 14:11:25 GMT
Obejrzałem w dwa dni, kocham seriale na podstawie komiksów. Do tej pory moim ulubionym jest Daredevil, ten jest również fajny nie wiem kiedy mi zleciało te 10 odcinków. Ten sezon był bardziej wprowadzeniem dopiero pod koniec się działo. A już wiadomo że serial twórca dostał pozwolenie na kręcenie drugiego sezonu, czekam na ten 2 sezon co tym razem mi pokażą.
|
|