Liam
Moderator
|
Post by Liam on Nov 20, 2020 23:35:39 GMT
Tytuł: Vino el amor Tytuł PL: Wino miłości Producent: Jose Alberto Castro („Teresa”) Reżyseria: Salvador Sánchez, Santiago Barbosa Scenariusz: Janely Esther Lee Torres Gatunek: melodramat Rok: 2016-2017 Ilość odcinków: 141 Kanał:Las Estrellas (godzina: 18.00) Emisja: 8 sierpnia 2016 - 19 lutego 2017 Telenowela jest remakiem chilijskiej telki "La chúcara" z 2014r. Fabuła: Osierocona przez ojca Luciana spełnia jego ostatnią wolę i wyjeżdża do Kalifornii, gdzie mieszka jej jedyna rodzina, matka i brat. Po przyjeździe do winnicy poznaje jej właściciela, Davida, i z miejsca zakochuje się w nim. Dotąd despotyczny i nieufny wobec obcych mężczyzna ulega jej wdziękom. W jego otoczeniu są jednak osoby, którym zależy na tym, by nigdy nie odzyskał chęci do życia. David wcześnie owdowiał, przez co popadł w depresję i zapomniał zarówno o sobie samym, jak i o dzieciach. Stał się uległy wobec teściowej Lilian oraz jej „przyjaciela” Juana, którzy wykorzystali jego słabość, by żyć na jego koszt, trwoniąc jego majątek i marnotrawiąc dobytek. Wspólnymi siłami zamykają przed Davidem każdą furtkę prowadzącą do szczęścia, by tylko mieć go pod kontrolą. Także tę, którą próbuje mu uchylić Luciana. Dodatkowo Lilian przelewa na dziewczynę złość, jaką żywi do jej matki, z którą od lat toczy rywalizację i posądza o romans z jej mężem. Powrót do winny oznacza dla Luciany także spotkanie z przeszłością. Zanim została deportowana razem z ojcem do Meksyku, zdążyła zaprzyjaźnić się z Miguelem, uczciwym młodzieńcem, który darzy ją wyjątkową sympatią. Dorosły już Miguel jest przekonany, że więź, jaka nawiązała się między nimi w przeszłości pozostała na tyle silna, by znów ich połączyć. Także w życiu Davida jest ktoś, kto chętnie widziałby siebie u jego boku. Jego szwagierka Graciela zawsze zazdrościła siostrze męża i próbowała rozdzielić ich ze sobą. Śmierć Lisy ułatwiła jej to zadanie. Teraz stoi przed szansą rozkochania w sobie wymarzonego mężczyzny. Obsada: Irina Baeva Gabriel Soto Cynthia Klitbo Azela Robinson Kimberly Dos Ramos Christian de la Campa Mar Contrera Veronica Jaspeado Raúl Coronado i inni.
|
|
Next
Moderator
Member is Online
|
Post by Next on Nov 26, 2020 11:56:48 GMT
Spodobał mi się opis. Jest gdzieś ten serial z polskimi napisami.
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Nov 26, 2020 12:01:59 GMT
Spodobał mi się opis. Jest gdzieś ten serial z polskimi napisami. Dobrze Ci radze, nie rob sobie tej krzywdy. Aktorka grajaca protagonistke z wielkiej nadziei stala sie najbardziej znienawidzona aktorka w Meksyku. Fabula slaba, brak akcji. Co ciekawe, jest to remake chilijskiej telenoweli (Liam znow zapomnial wspomniec, bo po co), ale nie ma z nia nic wspolnego poza tym, ze dziewczyna wraca na ranczo, skad ja i jej ojca przed laty deportowano i zakochuje sie w pracodawcy, za ktorym lata tez jego szwagierka, ktora zabila jego zone.
|
|
Next
Moderator
Member is Online
|
Post by Next on Nov 26, 2020 12:22:39 GMT
Dzięki za ostrzeżenie.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Nov 26, 2020 12:55:20 GMT
(Liam znow zapomnial wspomniec, bo po co) Wspomniałem już, że późnej będę jeszcze uzupełniał pierwsze posty o brakujące dane, więc nie wiem w czym problem
|
|
|
Post by lucy on Nov 26, 2020 13:07:41 GMT
Do tego wielkiego hejtu przyczyniło się prowadzenie Iriny w życiu prywatnym. Soto nie jest bez winy, ale jakby nie patrzeć aktorka rozbiła małżeństwo. zly2
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Nov 26, 2020 14:52:21 GMT
(Liam znow zapomnial wspomniec, bo po co) Wspomniałem już, że późnej będę jeszcze uzupełniał pierwsze posty o brakujące dane, więc nie wiem w czym problem Ok, to przepraszam.
lucy, wlasnie to mam na mysli + fakt, ze jej bohaterka byla po prostu irytujaca. Nie wiedziala, czego chciala, mieszala w nie swoje sprawy, wiedziala wszystko lepiej...
|
|
Next
Moderator
Member is Online
|
Post by Next on Nov 27, 2020 17:01:42 GMT
Dużo kontrowersji koło tego serialu.
|
|
|
Post by Matthias on Nov 27, 2020 18:10:33 GMT
Kiedyś muszę skończyć ten serial Ale na razie Turcja #1
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Nov 27, 2020 18:51:39 GMT
Kiedyś muszę skończyć ten serial Ale na razie Turcja #1 Ja tez jestem wciaz w trakcie, ale przez to, ze to taka nuda z irytujaca protagonistka, jakos nie ciagnie mnie do nadrabiania. A pomijam fakt, ze ogladam na przewijaku, tzn. zaliczam tylko sceny z Klitbo, Robinson, de la Campa i Vidal. Soto raz po raz. Reszta nie istnieje.
|
|