Natalijka
Moderator
:)
|
Post by Natalijka on Nov 10, 2020 6:36:50 GMT
i.imgur.com/j98pkZn.jpgImię i nazwisko: Demet Özdemir Data i miejsce urodzenia: 26 lutego 1992, İzmit , Turcja Biografia: Özdemir jako najmłodsze z trojga dzieci swoich rodziców. Po rozwodzie rodziców, kiedy miała 7 lat, przeniosła się do Stambułu z matką i rodzeństwem. Jej babcia jest bułgarską Turką. Wyemigrowała z Bułgarii do Turcji. Jej babcia i jej brat później wyemigrowali do Niemiec. Filmografia:Seriale 2013 - Sana Bir Sır Vereceğim - Aylin Gündoğdu 2014 - Kurt Seyit ve Şura - Alya 2015 - Çilek Kokusu - Aslı Koçer 2016 - Room Number: 309 - Lale Yenilmez 2018–2019 - Erkenci Kuş - Sanem Aydın 2019-2021 - Doğduğun Ev Kaderindir - Zeynep 2022- Dünyayla Benim Aramda - Ilkin 2023 - Adim Farah - Farah Ersadi Filmy 2014 – Tut Sozunu (as Demet) 2016 – Ask Yalani Sever 2017 – Sen Kiminle Dans Ediyorsun? (as Aysel) 2022 - Miłosne taktyki 2022 - Ask Taktikleri 2 Ciekawostki:W listopadzie 2019 została ambasadorką marki Pantene Turkey. Wzrost: 170 cm Kolor oczu: Piwne Kolor włosów: Czarne Wykształcenie: Agencja: Małżonek: IMDB: www.imdb.com/name/nm6122125/Social: Instagram: www.instagram.com/1demetozdemir/Twitter: twitter.com/dmtzdmrFacebook: www.facebook.com/demetozdemirre/
|
|
|
Post by lucy on Nov 15, 2020 22:00:36 GMT
|
|
|
Post by lucy on Nov 21, 2020 14:42:16 GMT
🎬💫 Słynny kolumbijski piosenkarz Maluma udostępnił na swoim koncie na Instagramie, które ma 55 mln obserwujących, filmik, w którym tańczy z Demet Ozdemir. youtu.be/wX8NZyP4Klo
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Nov 23, 2020 10:31:17 GMT
Lubie ja jako Sanem. Mysle, ze jest dobra aktorka. Teraz chyba gra w dramacie (?), wiec zupelnie inny klimat. Ciekawe, jak jej idzie.
|
|
|
Post by lucy on Nov 23, 2020 10:41:32 GMT
(...)Teraz chyba gra w dramacie (?), wiec zupelnie inny klimat. Ciekawe, jak jej idzie. Tak, dokładnie w Dogdugun ev Kaderindir. Postać jest bardzo traumatyczna i tak jak początkowo ją kupowałam, tak teraz mam mieszane uczucia. Dotarło do mnie, że Demet ma beznadziejną dykcję i przez to kładzie wiele scen. Naprawdę, niekiedy aż mam ochotę zatkać uszy i marzy mi się dubbing.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 23, 2020 21:42:53 GMT
A to ciekawe, Niemcy zabierają nie tylko akcent ale i dykcje.
|
|
|
Post by mira on Mar 1, 2021 9:22:42 GMT
Demet z obecnym partnerem. Ozguhan Koc jest piosenkarzem. Pierwszy raz usłyszałam o nim jakoś rok temu, gdy sfotografowano go z Demet i grupą ich znajomych, ale wówczas sądziłam, że plotki na temat tych dwojga są wyssane z palca. Co ciekawe, obecnie partnerzy znają się od bardzo dawna, np. oboje byli gośćmi programu "3 Adam" 12.03.2016 i 26.04.2017 r (linki: www.youtube.com/watch?v=EHhv-dmBhwc ; www.youtube.com/watch?reload=9&v=dfBxUIIGCnM).
P.S. Czy tylko ja uważam, że te buty są koszmarne? Rozumiem, że może nie założy przy nim wysokich obcasów, ale na pewno dopasowałaby coś bardziej kobiecego do tej sukienki
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Mar 21, 2021 16:30:57 GMT
mira, spojrz na jego buty. Takie same, tylko szare. Pewnie jakas reklama.
|
|
|
Post by lucy on Oct 10, 2021 19:53:43 GMT
Demet Ozdemir i Burak Deniz na ceremonii otwarcia hotelu w Dubayu.
|
|
|
Post by mira on Oct 11, 2021 6:45:52 GMT
Nawet nie wiedziałam, że się znają, chyba jeszcze nie mieli okazji współpracować ze sobą na planie.
|
|
|
Post by lucy on Oct 11, 2021 10:29:46 GMT
Jest jeszcze wspólne foto. Ciekawe jest, dlaczego tylko i akurat oni zostali zaproszeni na tę imprezę.
|
|
|
Post by lucy on Oct 12, 2021 17:44:38 GMT
|
|
|
Post by Alex on Oct 12, 2021 18:27:03 GMT
Burak i Demetka nadal szaleją w Dubayu. Byle za bardzo nie poszaleli.
|
|
|
Post by mira on Oct 12, 2021 19:41:55 GMT
Wydaje się, że każde jest w szczęśliwym związku, aczkolwiek jak widziałam jakieś nagranie zza kulis, to muszę przyznać, że ładnie się razem prezentują. Kto wie, może ktoś połączy ich razem w jednym serialu. Na pewno bym oglądała.
|
|
|
Post by lucy on Nov 15, 2021 10:47:51 GMT
Demet Ozdemir twierdzi, że nie stosuje zabiegów estetycznych. Co za kłamczucha. W odpowiedzi na zarzuty zareagowała humorystycznie wrzucając przerobione foto.
|
|
|
Post by lucy on Dec 1, 2021 17:31:19 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Dec 27, 2021 13:13:31 GMT
💥 Wydanie „2 strony” informuje, że drogi Demet Ozdemir i Oğuzhana Koça się rozeszły. Czekamy na błyskawiczny sprzeciw ze strony Demet…Również według publikacji "Hurriyet!" Miłość Demet Ozdemir i Oğuzhana Koça się skończyła. Para, która często wysuwała się na pierwszy plan z wiadomościami o rozstaniu, ostatecznie się rozpadła. Według wiadomości "Dwie strony" para, która niedawno się rozstała, ogłosiła swoim bliskim, że ich związek się skończył, mówiąc: „Ten czas zdecydowanie się skończył, nie ma odwrotu”. Powodem rozstania się pary jest podobno odmowa zawarcia małżeństwa przez Oğuzhana Koça. .
|
|
|
Post by Matthias on Dec 28, 2021 21:21:50 GMT
💥 Wydanie „2 strony” informuje, że drogi Demet Ozdemir i Oğuzhana Koça się rozeszły. Czekamy na błyskawiczny sprzeciw ze strony Demet…Również według publikacji "Hurriyet!" Miłość Demet Ozdemir i Oğuzhana Koça się skończyła. Para, która często wysuwała się na pierwszy plan z wiadomościami o rozstaniu, ostatecznie się rozpadła. Według wiadomości "Dwie strony" para, która niedawno się rozstała, ogłosiła swoim bliskim, że ich związek się skończył, mówiąc: „Ten czas zdecydowanie się skończył, nie ma odwrotu”. Powodem rozstania się pary jest podobno odmowa zawarcia małżeństwa przez Oğuzhana Koça. . 💥 Gazeta Hurriyet przedstawia szczegóły separacji Demeta Ozdemira i Oğuzhana Koça.Okazało się, że para, która w ostatnich dniach położyła kres ich związkowi, powiedziała swojemu bliskiemu kręgowi: „Tym razem to już definitywnie koniec, nie ma odwrotu”. Nieoczekiwany związek zakończył się na krótko przed 2022 rokiem. Menadżerka Demet również potwierdziła wiadomość o rozstaniu. Demet Ozdemir i Oğuzhan Koç pojechali do Paryża w połowie grudnia. Mówią, że po powrocie pokłócili się i postanowili się rozstać.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 1, 2022 21:05:36 GMT
📸 Demet Ozdemir reklamuje produkty pielęgnacyjne Pantene! 🌞
|
|
|
Post by Matthias on Jan 3, 2022 18:27:15 GMT
💣 Tour.Money donosi, że Demet Ozdemir stała się twarzą reklamową jednego z banków! Aktorka pojawi się przed kamerą, aby w najbliższych dniach nakręcić teledysk. Za 2-3 dni filmy i zdjęcia zajmą miejsce na ekranach telewizorów i billboardach.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 6, 2022 19:00:05 GMT
💥 Założyciel marki tutunj.com napisał, że po tym, jak Demet Ozdemir zamieściła zdjęcie w ich czapce, sprzedaż zagraniczna natychmiast wzrosła, mimo że aktorka nie wspomniała o marce: 📍 „W Turcji było wiele znanych nazwisk noszących nasze produkty, ale dzisiaj po raz pierwszy zobaczyłam zagraniczny ruch Demet Ozdemir i wzrost sprzedaży na stronie i chociaż nie otagowała naszej marki, fani przeszukali internet i od razu nas znaleźli”.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 8, 2022 11:12:40 GMT
💥 Demet Ozdemir najlepszą aktorką 2021 według izraelskiej Vivy!W 2021 roku w Izraelu od razu wyemitowano cztery tureckie seriale z Demetem w roli tytułowej: "Erkenci Kus", "No:309", "Cilek Kokusu", "Doğduğun Ev Kaderindir".
|
|
|
Post by mira on Jan 10, 2022 8:02:59 GMT
Cztery seriale Demet w jednym roku to rzeczywiście sporo, nic dziwnego, że w Izraelu jest gwiazdą. A ktoś wie, jak się u nas przyjął DEK?
|
|
|
Post by Matthias on Jan 10, 2022 17:30:33 GMT
Cztery seriale Demet w jednym roku to rzeczywiście sporo, nic dziwnego, że w Izraelu jest gwiazdą. A ktoś wie, jak się u nas przyjął DEK? Z tego co widziałem, to oglądalność była nawet niezła. Ale szału takiego nie zrobiła na ludziach.
|
|
|
Post by lucy on Jan 14, 2022 11:52:06 GMT
Sensacja. Demet usunęła wszystkie wspólne zdjęcia ze swojego Insta. Rozstanie?
|
|
|
Post by mira on Jan 14, 2022 12:17:50 GMT
Sensacja. Demet usunęła wszystkie wspólne zdjęcia ze swojego Insta. Rozstanie? Trąbiono o tym rozstaniu, gdzie się tylko dało (tydzień temu? dwa?), ale żadna ze stron nie potwierdziła, ani nie zaprzeczyła. Ruch Demet chyba można uznać za potwierdzenie.
Nie pamiętam, kiedy dokładnie zaczęli się spotykać, ale wydaje mi się, że minął już rok.
|
|
|
Post by lucy on Jan 14, 2022 12:52:13 GMT
Może to też być zbieg okoliczności. Demet jest w centrum uwagi i mimo, że ciągle o niej piszą to jednak nie wszystko jest tak samo "ekscytujące", a zdrady, rozstania i romanse (gwiazd) zawsze wzbudzają najwięcej emocji. Nagłówki o tym, że się rozstała ze swoim Oguzganem, albo ostro pokłóciła widzę przez cały czas. Ale to jej wina, bo dobrze znając media nie powinna na swoje konta wrzucać żadnych prywatnych, a tym bardziej związanych z życiem osobistym (intymnym) zdjęć. Nie musiałaby ich usuwać i tym samym dawać kolejnej pożywki.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 22, 2022 18:35:06 GMT
Rozpoczynamy przygodę z nową porcją ploteczek Cieszycie się? ❥ Tour.Media nie spoczywają i teraz podają kolejny powód separacji Demet Ozdemir i Oguzhana Koça - niekończąca się zazdrość Oguzhana.Według tabloidu Takvim, Demet Özdemir nawiązała przyjacielskie stosunki z Şükrü Ozyıldızem na planie "Miłosna Taktyka"! Ta sytuacja bardzo zmartwiła Koca. A później komplementy dla Şükrü od Demet Ozdemir: „Bardzo przyjemnie się z nią pracowało. Mam nadzieję, że znów będziemy pracować”, stały się przyczyną kryzysu. Okazało się, że Oguzhan Koc był tak zazdrosny, że latem nawet na krótko rozstali się.
|
|
|
Post by mira on Feb 4, 2022 7:53:47 GMT
Podobno Demet i Oguzhan wrócili do siebie.
"Demet Özdemir i piosenkarz Oğuzhan Koç pojechali do Paryża w grudniu, ale para wdała się w wielką bójkę w drodze powrotnej i rozpadła się, mówiąc: „To się nigdy więcej nie powtórzy”.
Według doniesień Mehmeta Üstündağ z Hürriyet para pogodziła się, dając swojej miłości kolejną szansę."
|
|
|
Post by Matthias on Feb 4, 2022 12:24:37 GMT
❥ Demet Özdemir apeluje do przyjaciół, organizacji i fanów o przekazanie pieniędzy zamiast różnych prezentów na jej urodziny fundacji, która zapewnia edukację dziewczynkom, które nie mają takiej możliwości…
|
|