|
Post by Matthias on Dec 26, 2023 17:41:10 GMT
Demet Özdemi̇r 🤍✨
|
|
|
Post by Matthias on Dec 28, 2023 15:53:06 GMT
Demet Özdemir 💫
|
|
|
Post by Matthias on Jan 13, 2024 15:08:40 GMT
Demet Özdemir & Engin Akyürek 💫
|
|
|
Post by Matthias on Jan 13, 2024 15:09:18 GMT
Engin Akyürek & Demet Özdemir
|
|
|
Post by Matthias on Jan 13, 2024 15:09:47 GMT
Demet Özdemir przestała obserwować Oğuzhana Koça. Oğuzhan Koç wciąż ją obserwuje. 💥
|
|
|
Post by Matthias on Jan 13, 2024 15:09:59 GMT
Pożegnalny post Demet Özdemir odnośnie #AdımFarah.. 🥀
|
|
|
Post by Matthias on Jan 13, 2024 15:34:09 GMT
Demet Özdemir 🤍🤍
|
|
|
Post by Matthias on Feb 3, 2024 16:50:44 GMT
Demet Özdemir, Milano .
|
|
|
Post by Matthias on Feb 3, 2024 16:55:49 GMT
Demet Özdemir ❤️🔥
|
|
|
Post by Matthias on Mar 3, 2024 18:08:00 GMT
Demet Özdemir 🤍
|
|
|
Post by lucy on Mar 8, 2024 18:16:27 GMT
NEWS #1#DZMgazeta 🗞🗞🗞 Życie Celebrytów 🖇 Demet Ozdemir: „Dla mnie spokój ducha jest najważniejszy, gdy wykonuję swoją pracę”; 🖇 Yagmur Yuksel: „Posty będą blokowane” – aktorka złożyła pozew przeciwko osobom, które obrażały ją na portalach społecznościowych;
|
|
|
Post by lucy on Mar 8, 2024 18:19:55 GMT
🖇 Demet Ozdemir, o której mówi się, że spędzała wakacje w Uludağ ze swoim ukochanym Kadirem Güneşem, powiedziała: „Jestem szczęśliwa, gdy przy mnie jest ktoś mi bliski...”;
|
|
|
Post by Matthias on Mar 18, 2024 19:08:50 GMT
Demet Özdemir 📸
|
|
|
Post by Matthias on Mar 26, 2024 18:48:09 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Mar 26, 2024 18:48:43 GMT
💥💥💥Demet Ozdemir na okładce indyjskiego magazynu Hi Celeb Magazine. 📌 Demet Ozdemir to turecka aktorka, która czaruje widzów swoim talentem aktorskim. Demet zyskała szersze uznanie dzięki rolom komediowym w komediach romantycznych, takich jak Zapach truskawek i Numer: 309. Ale prawdziwą sławę przyniosła jej rola Sanem Aydin w Erkenci Kus. Międzynarodowy sukces serialu uczynił ją powszechnie znaną celebrytką, zwłaszcza na Bliskim Wschodzie i w Ameryce Łacińskiej. Ostatnio rozszerzyła swoje horyzonty o bardziej dramatyczne role, takie jak Farah w My Name Is Farah. Jej umiejętność płynnego przełączania się między gatunkami pokazuje jej wszechstronność jako aktorki. Oprócz aktorstwa Demet jest przedstawicielką różnych marek, wykorzystując swoją sławę jako platformę do wspierania spraw, na których jej zależy. Swoim zaraźliwym uśmiechem, czarującym wyglądem i stale rozwijającą się filmografią Demet Ozdemir z pewnością będzie nadal zachwycała widzów przez wiele lat.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 26, 2024 18:49:13 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Mar 26, 2024 18:49:40 GMT
📸 Aktualności od piękności Demet Ozdemir! ❤
|
|
|
Post by man1000 on Apr 1, 2024 16:18:00 GMT
Znana aktorka Demet Özdemir, która ma dużą rzeszę fanów na całym świecie, podzieliła się swoimi nowymi pozami wykonanymi przy słonecznej pogodzie na swoim Instagramie, który ma 16,2 miliona obserwujących. Özdemir podzielił się swoimi uczuciami ze swoimi zwolennikami, pisząc pod opublikowanymi ramkami „Moje ulubione czasy”. Zdjęcia słynnego aktora, które w krótkim czasie zyskały 315 tysięcy polubień i blisko 3 tysiące komentarzy, wzbudziły ogromne zainteresowanie jego fanów. Jej zwolennicy chwalili jej urodę i elegancję, stwierdzając, że Özdemir jak zawsze błyszczy i wygląda jak królowa. Nowe pozy udostępnione przez Demet Özdemir odbiły się szerokim echem w mediach społecznościowych i zostały docenione przez jej fanów. Fakt, że aktorka pozowała z naturalnym pięknem przy słonecznej pogodzie i dzięki przekazywanemu przez nią przesłaniu nawiązała emocjonalną więź ze swoimi obserwatorami, po raz kolejny pokazała jej imponującą obecność w mediach społecznościowych.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 3, 2024 18:19:18 GMT
💥💥💥 Reklama BROWNI INTENSE z udziałem Demet Ozdemir przekroczyła 40 milionów wyświetleń na Instagramie 👏🏻
|
|
|
Post by man1000 on Apr 4, 2024 11:56:53 GMT
Widziano Demeta Özdemira pewnego dnia opuszczającego centrum urody w Arnavutköy po zerwaniu z Oğuzhanem Koçem, z którym w maju zeszłego roku zakończyła ośmiomiesięczne małżeństwo. 32-letnia aktorka odpowiedziała na żart dziennikarzy na temat rozdwojonych końcówek włosów słowami: „Nie łammy sobie serc”, po czym dodała: „Kiedy patrzę wstecz, nie ma ludzi, którym tak złamałem serce. Mam nadzieję, że nie. „Nawet jeśli tak jest, mogę przeprosić”. Özdemir: „Czy w twoim sercu jest pustka?” „Przestrzeń jest wypełniona także innymi rzeczami”. Bardzo kocham swoją pracę, rodzinę i przyrodę. „Jeśli szukasz czegoś do kochania, jest tego naprawdę dużo” – odpowiedział.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 23, 2024 18:04:24 GMT
💥💥💥Hiszpańska prasa donosi, że przebywająca od jakiegoś czasu w Madrycie Demet Ozdemir pobiera tam lekcje tańca.
|
|
|
Post by Matthias on May 4, 2024 20:23:39 GMT
Demet Özdemir na okładce Marie Claire 🌺
|
|
|
Post by Matthias on May 4, 2024 20:23:49 GMT
|
|
|
Post by Matthias on May 5, 2024 17:40:36 GMT
|
|
|
Post by man1000 on May 9, 2024 15:35:25 GMT
Słynna aktorka Demet Özdemir, która pewnego dnia pojawiła się na pokazie mody odbywającym się na molo Galataport Istanbul Historical Parcel Post Office, olśniła swoją czerwoną kombinacją. Na wydarzeniu, w którym wzięło udział wiele osobistości ze świata biznesu, sztuki i mody, Özdemir przykuł uwagę swoim energicznym stylem. Mówiąc o wyborze ubioru, Özdemir powiedziała: „Jest cieplej, chciałam ubierać się kolorowo. Chciałam odzwierciedlić moją wewnętrzną energię i osobowość”. Słynny aktor, który do wyboru buta podchodził z humorem, powiedział: „Możemy to nazwać raczej butami niż butami. To jak but wakacyjny, oczywiście, w poprawionej wersji. Moje przygotowania trwały 1-1,5 godziny”. Odnosząc się do swoich planów wakacyjnych, Özdemir powiedział: „Mogę ubiegać się o wizę. Może do Ameryki lub Anglii, to będzie trochę spontaniczne. Chcę spędzić czas z rodziną. Chcę też zobaczyć Bali”. Słynne nazwisko, które w przeszłości wypowiadało się na temat doniesień o wakacjach na łodzi, powiedział: „Ta wiadomość miała miejsce cztery lata temu. Teraz nie możemy wsiąść na łódź. Pojawiły się doniesienia, że kupiłem łódź, ale to nieprawda. Kiedyś ceny były niższe, teraz jest to zdumiewające.” Stwierdzając, że jest zadowolony ze swojego napiętego harmonogramu pracy, Özdemir wyraził swoje uczucia, mówiąc: „Zawsze myślę o tym, jak się tu dostałem. Od 12 lat nieprzerwanie pracuję w głównym nurcie. Pasjonuję się doskonaleniem siebie. Jestem z siebie dumny. Mam tylko jedno marzenie; odnieść sukces”.
|
|
|
Post by Matthias on May 19, 2024 7:12:11 GMT
💥💥💥 Demet Ozdemir, Müjde Uzman, Ceren Karakoc i Sibel Taşcioğlu wzięły udział w pokazie mody, który odbył się wczoraj na molo historycznego Urzędu Pocztowego Galataport w Stambule - İpekyol x Eli Saab.
|
|
|
Post by Matthias on May 19, 2024 7:14:58 GMT
|
|
|
Post by Matthias on May 20, 2024 17:47:35 GMT
📸 Aktualności od Demet Ozdemir! 💙
|
|
|
Post by man1000 on May 25, 2024 15:40:42 GMT
O Demet Özdemir, jednym z najbardziej niezwykłych nazwisk ostatniego okresu, jeśli chodzi o jej życie prywatne, posty w mediach społecznościowych i udaną grę aktorską, mówi się dużo pod każdym względem. Słynna aktorka, aktywnie korzystająca z mediów społecznościowych, spotkała się z ogromnym uznaniem za swój styl podczas pokazu mody, w którym niedawno uczestniczyła. Tym razem na pierwszy plan wysunął się Özdemir w pozach, jakie przyjmował leżąc na łóżku na swoim koncie na Instagramie. Te pozy wzbudziły duże zainteresowanie w mediach społecznościowych i spotkały się z komentarzami fanów. Fani komentowali posty Özdemira, takie jak: „Nie ma mowy, to jest za dobre”, „Chcieliśmy powiedzieć mashallah”, „Jesteś taka piękna”, „Rozpalisz Adanę tą pięknością”, „To pozycja, którą można całować i którą uwielbia się „.
|
|
|
Post by man1000 on Jun 4, 2024 15:21:56 GMT
Słynna aktorka Demet Özdemir pojawiła się na ceremonii wręczenia nagród, w której uczestniczyła, ubrana w sukienkę z podpisem Yıldırıma Mayruka, którą Victoria Beckham miała na sobie 20 lat temu. Özdemir, która przyciągała uwagę swoją elegancją i elegancją, wzbudziła ogromny zachwyt swoją suknią. Demet Özdemir, która wiele lat temu wybrała ten wyjątkowy projekt noszony przez Victorię Beckham, jedną z ikonicznych nazwisk świata mody, stała się jedną z najczęściej omawianych nazw zaproszeń dzięki swojemu stylowi inspirowanemu przeszłością. Wybór, który pokazał podczas ceremonii wręczenia nagród, spotkał się z wielkim uznaniem zarówno w świecie mody, jak i w mediach społecznościowych.
|
|