Natalijka
Moderator
:)
|
Post by Natalijka on Nov 10, 2020 6:47:11 GMT
Imię i nazwisko: Özge Gürel Data i miejsce urodzenia: 5 lutego 1987, Stambuł Biografia: Ukończyła liceum w Silivri, następnie Beykent University w Stambule. Filmografia:2011-2014 Muhteşem Yüzyıl (Wspaniałe stulecie) - Rana Hatun 2013-2015 Medcezir - Ada 2014-2015 Kiraz Mevsimi (Sezon na miłość) - Öyku Acar 2017 Yıldızlar Şahidim (Gwiazdy moimi świadkami) - Haziran 2017 İlk öpücük (Pierwszy pocałunek) - Bahar 2017 Organik aşk hikayeleri - Pınar 2017 Dolunay - Nazlı Pınar/ Aslan 2018 Börü (Wilk) - Gökçe Demir 2018-2019 Muhteşem İkili - Nilüfer Can 2019 Annem (Moja mama) - Nazli (film) 2020 Kar Kırmızı (Czerwony śnieg) - Zeynep 2020 Bay Yanlış - Ezgi Inal 2022 Hayaller ve Hayatlar - Dicle Aydın 2022-2023 Sipahi - Canan 2024 Savrulan Zaman - Feride İpekoğlu (film) Ciekawostki:Mąż: Serkan Çayoğlu (od 2022) Ma 170 wzrostu. Największą popularność na świecie i w Polsce przyniósł jej serial Kiraz Mevsimi (Sezon na miłość) IMDB: www.imdb.com/name/nm6221099/
|
|
|
Post by lucy on Nov 15, 2020 22:01:20 GMT
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Nov 23, 2020 10:29:40 GMT
Jedna z najbardziej wkurzajacych protagonistek jakie widzialem to wlasnie Oyku. Przerwalem KM po ledwie 25 (45-min.) odcinkach. Moze kiedys wroce do serialu, ale wtedy wiekszosc scen z nia bede pomijal.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 23, 2020 21:47:43 GMT
Ta rola była taka głupiutka, jak jej pisali tak grała. Ja ją lubię, mam do niej sentyment po pełni.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Apr 23, 2021 9:04:57 GMT
Özge Gürel niedawno zmieniła agencję. Jak informuje prasa w najbliższym czasie leci do Włoch zagrać w reklamie. Dostała również kilka propozycji zagrania we włoskich serialach. Aktualnie trwają negocjacje. Jeśli dojdzie do porozumienia swój pierwszy włoski serial Gurel może zacząć nagrywać już w te wakacje. Aktorka dostała również oferty pracy w swojej ojczyźnie - serialowe, filmowe i reklamowe. Wygląda na to, że w najbliższej przyszłości Özge wróci na ekrany, ale nie wiadomo jeszcze czy we Włoszech czy w Turcji.
|
|
|
Post by mira on Apr 23, 2021 9:08:38 GMT
Ozgę agencje zmieniła już jakiś czas temu, Serkan zresztą również. To chyba było zaraz po "Yeni Hayat", jeśli dobrze pamiętam. On zaraz potem rzeczywiście przyjął nową ofertę, a u Ozge dalej nic Jakoś nie wierzę, że zagra we Włoszech. Czy ona zna włoski? Nigdy o tym nie słyszałam, ale kto wie.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Apr 23, 2021 9:16:54 GMT
Jakoś nie wierzę, że zagra we Włoszech. Czy ona zna włoski? Nigdy o tym nie słyszałam, ale kto wie. W sumie nie wiem czy zna włoski, choć bardzo często z Serkanem odwiedza Włochy plus Özge jest tam też popularna: "Kiraz Mevsimi" i "Dolunay" były tam hitami.
|
|
|
Post by mira on Apr 23, 2021 9:56:56 GMT
Wiem właśnie, więc możliwe że na przestrzeni tych lat się nauczyła i używała języka w sytuacjach prywatnych. Zobaczymy, co też z tego wyniknie. Chciałabym, żeby wróciła na ekrany z jakąś dobrą rolą, nieważne czy w Turcji, czy we Włoszech
|
|
|
Post by Atahan on Apr 23, 2021 12:45:01 GMT
Jakoś nie wierzę, że zagra we Włoszech. Czy ona zna włoski? Nigdy o tym nie słyszałam, ale kto wie. W sumie nie wiem czy zna włoski, choć bardzo często z Serkanem odwiedza Włochy plus Özge jest tam też popularna: "Kiraz Mevsimi" i "Dolunay" były tam hitami. Prawie 6 lat temu kręcili już we Włoszech. Dlatego uważam, że może zagrać. (projekt zagraniczny w dorobku aktorka to zawsze coś). Pytanie tylko, czy będzie się chciała rozstać z Serkanem na dłuższy czas.
|
|
|
Post by mira on Apr 23, 2021 13:27:48 GMT
Oglądałam Kiraz Mevsimi, ten program również, jakie to były piękne czasy Skoro Serkan latem wraca do Stambułu, to przecież mogą razem wybrać się do Włoch, tylko że on tak długo raczej by tam nie wysiedział. Mam nadzieję, że wkrótce będzie coś wiadomo na temat nowego projektu Ozge.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jun 2, 2021 10:55:54 GMT
Popularny włoski magazyn INpress napisał artykuł o Özge Gürel. W artykule napisali m.in że „Cud czystości i prostoty nazywa się Özge Gürel” oraz porównali Özge do słynnej brytyjskiej aktorki i ikony mody XX w. Audrey Hepburn - „Jej elegancja i głębia są tak wyjątkowe, że można ją porównać tylko do Audrey Hepburn”.
|
|
|
Post by lucy on Jun 7, 2021 9:47:06 GMT
Audrey Hepburn to Ozge do pięt nie dorasta.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jul 6, 2021 13:39:31 GMT
Ozge i Serkan podróżują po USA Swoją drogą Ozge dawno w niczym nie zagrała, ostatnio Bay Yanlis, a to było prawie rok temu i miało tylko 14 odcinków. Nic też nie słychać, żeby miała jakiś projekt na jesień.
Swoją drogą Ozge dawno w niczym nie zagrała, ostatnio Bay Yanlis, a to było prawie rok temu i miało tylko 14 odcinków. Nic też nie słychać, żeby miała jakiś projekt na jesień. Özge i Serkan jakiś czas temu byli we Włoszech, ale ukrywali to bardziej w tajemnicy, bo nie chwili się w mediach ale zostali przyłapani na lotnisku. Gurel dostała z Włoszech kilka serialowych propozycji, więc może była na rozmowach. Mówiło się też, że dostała jakieś propozycje z Turcji ale nic więcej nie wiadomo. W ogóle Ozge ostatnio była bardzo mało aktywna w mediach społecznościowych i fani już plotkowali, że jest w ciąży ale okazało się to tylko plotką
|
|
|
Post by mira on Jul 21, 2021 11:43:38 GMT
Ja lubię Ozge, choć nie wiem, czy bym się nią aż tak interesowała, gdyby nie Serkan. Bardzo podoba mi się jego styl bycia, podoba mi się, jakim jest aktorem, wygląd rzecz jasna też mi się podoba Karierę Ozge też śledzę, widziałam Kiraz Mevsimi, Yıldızlar Şahidim, İlk öpücük, Organik aşk hikayeleri, Dolunay, Börü, Muhteşem İkili, Annem i Bay Yanlış, pewnie obejrzę też kolejne jej produkcje, aczkolwiek jej gra nie zawsze mi się podoba. Teraz długo każe na siebie czekać. Ciekawe, jaki jest tego powód.
|
|
|
Post by lucy on Aug 25, 2021 11:54:20 GMT
Ozge Gurel ma nowy projekt.
|
|
|
Post by mira on Aug 26, 2021 13:18:35 GMT
Ozge Gurel ma nowy projekt.Najwyższa pora. Według mnie powinna wybrać coś takiego, w czym niekoniecznie będzie protką, a jedną z kilku głównych postaci. To znacznie bezpieczniejsze rozwiązanie. Obawiam się, że jako protka może nie podołać. Lubię Ozge, ale nie przeceniam jej umiejętności.
|
|
|
Post by mira on Oct 3, 2021 8:41:07 GMT
Serkan Çayoğlu oświadczył się Özge Gürel podczas wakacji w Stanach Zjednoczonych ❤️ Planują wkrótce ślub. Niestety dziś zmarł tata Ozge Gurel z powodu niewydolności nerek. Został pochowany na cmentarzu Kamiloba 🙏 Zmarł i tego samego dnia został pochowany? Nie kojarzę rodziców Ozge, widziałam gdzieś kiedyś siostry i siostrzenicę, natomiast rodziców Serkana widać często na wspólnych fotkach. Szkoda, że radosne wieści mieszają się z tak przykrą wiadomością Niemniej cieszę się, że się pobierają. Czytałam, że wesele latem przyszłego roku.
|
|
|
Post by lucy on Oct 3, 2021 12:04:43 GMT
Nie kojarzę rodziców Ozge,
|
|
|
Post by Alex on Oct 3, 2021 13:07:56 GMT
Serkan Çayoğlu oświadczył się Özge Gürel podczas wakacji w Stanach Zjednoczonych ❤️ Planują wkrótce ślub. Myślałam, że się już nie zdecydują. 😂 Nie kojarzę ich, w sensie nie czytałam nigdy z nimi żadnego wywiadu, nie obserwuję na insta i kompletnie nic o nich nie wiem, ale (na zdjęciach, które mi wpadną czasem w oczy) wyglądają na sympatyczną parę.
|
|
|
Post by Matthias on Dec 30, 2021 22:39:46 GMT
💥Jeden z blogerów donosi, że Serkan Cayoglu w końcu poślubi Ozge Gurel!Przekazali tę wiadomość swoim bliskim i powiedzieli, że tworzą bardzo szczęśliwy związek i chcą mieć dziecko. Mówią, że latem 2022 chcą mieć bajeczny wiejski ślub.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 6, 2022 11:43:15 GMT
💥 Według strony internetowej Dizi Doktoru, Ozge Gurel weźmie udział jako członek jury w konkursie mającym na celu zachęcenie scenarzystów do rozpoczęcia kariery. Projekt realizowany jest we współpracy z DenizBankiem i Fundacją TÜRSAK.
▪ Po wiadomości o zbliżającym się ślubie Ozge Gurel i Serkana Cayoglu okazało się, że para już szuka miejsca na ślub, który odbędzie się w czerwcu. Serkan Cayoglu kupił już dom w Zekeriyaköy za około 6 milionów lir tureckich i wyremontował go. Po przerobieniu dekoracji dwupiętrowej luksusowej willi według gustu Ozge Gurel, Cayoglu wydał około 350 tysięcy lir...
|
|
Trepka
Wyjadacz
Mięka
|
Post by Trepka on Mar 14, 2022 17:25:13 GMT
❥ Ozge Gurel i Serkan Cayoglu, którzy w południe przyszli do restauracji na śniadanie, nie zapomnieli zrobić zakupów i obejrzeć sezonowych produktów światowych marek w Vadistanbul Moda Caddesi.„Poszliśmy, zjedliśmy śniadanie i zakończyliśmy dzień zakupami. Wszystko u nas w porządku."
💥Blogger Yasin Özbek, znany ze swoich niesamowitych kłamstw, powiedział, że Ozge Gurel i Serkan Cayoglu zagrają razem w serialu Disney Plus
|
|
|
Post by Matthias on Apr 16, 2022 18:19:35 GMT
💫 Dziennikarze, którzy zauważyli Ozge Gurel i Serkana Cayoglu w regionie Nisantasi, nie omieszkali zapytać ukochanych o zbliżający się ślub. Özge zapewniła ich, że ślub odbędzie się pod koniec lata, ale na razie nadal pracuje, więc dokładne szczegóły nie są znane.
✨📸 Serkan Cayoglu i Ozge Gurel, których widziano w centrum handlowym Zorlu, zamienili kilka słów z dziennikarzami. Serkan zaprzeczył informacji, że ściął włosy ze względu na nowy projekt.
⚡ Dziennikarz „Hurriyet”, Mehmet Yustundag, podzielił się z czytelnikami dobrą wiadomością: Serkan Cayoglu i Ozge Gurel jadą do Włoch, gdzie we wrześniu odbędzie się ceremonia ślubna słynnej pary. Ślub odbędzie się w Wenecji w obecności 50 zaproszonych gości. Istnieje jednak opcja, że uroczystość może odbyć się na południu Włoch. Potem aktorzy spędzą miesiąc miodowy we Włoszech, wrócą do Turcji i zorganizują wspaniałą uroczystość dla przyjaciół już w Stambule. Ozge jest zajęta wyborem sukni ślubnej, a Serkan załatwia formalności, bo na ślub za granicą trzeba znaleźć turecką ambasadę lub konsulat, który zgodziłby się przeprowadzić ceremonię.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 30, 2022 19:37:05 GMT
⚡ Serkan Cayoglu był widziany dzień wcześniej ze swoją ukochaną w pobliżu szpitala w Ulus. Jak się okazało, Ozge Gurel zachorowała i Serkan przyprowadził ją na rutynową kontrolę. Ozge uspokoiła dziennikarzy - najprawdopodobniej jest to spowodowane zmianą pogody, teraz czuje się już lepiej. Tureccy paparazzi zapytali, kiedy i gdzie zamierzają się pobrać, czy będą to Włochy? Jak się okazało, Serkan i Ozge nie rozważali opcji z Włochami, szczegóły ślubu nie są jeszcze jasne, więc to kolejna fantazja dziennikarzy. Jeśli chodzi o nową pracę, Serkan zauważył, że obecnie negocjuje nowy projekt. Miał film, ale został odwołany bez jego winy. Zdarza się, że niektóre rzeczy są poza twoimi rękami.
|
|
|
Post by Matthias on May 21, 2022 8:58:38 GMT
📸💫 Ozge Gurel i Berk Cankat nadal są przyjaciółmi
|
|
|
Post by Matthias on Jun 5, 2022 8:52:46 GMT
💫Turecka prasa cytuje słowa Ozge Gurel, która z okazji urodzin, złożyła życzenia swojemu ukochanemu Serkanowi Cayoglu, wyznając mu, że bardzo go kocha.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 16, 2022 21:02:13 GMT
📸💫 W centrum handlowym zauważono Serkana Cayoglu i Ozge Gurel. Dziennikarze starali się poznać szczegóły ślubu. Szczególnie interesowało ich, czy uroczystość odbędzie się we Włoszech. Aktorzy nie zdradzili jednak tajemnicy.
💫Tabloid Aksam twierdzi, że Serkan Cayoglu i Ozge Gurel pobiorą się we Włoszech, choć aktorzy wcześniej zaprzeczali tej informacji
|
|
|
Post by Matthias on Jun 21, 2022 17:53:19 GMT
💫😍 Serkan Cayoglu przyszedł poprosić o rękę swojej ukochanej - Ozge Gurel.
💫📸 Ozge Gurel i Serkan Cayoglu - zaręczyny.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 25, 2022 14:25:04 GMT
📸💫Szczęśliwa i zakochana para: przyszła panna młoda i pan młody Serkan Cayoglu i Ozge Gurel.
📸💫Uroczy i szczęśliwi Serkan Cayoglu i Ozge Gurel w obiektywie Kaana Yildirima
|
|
|
Post by Matthias on Jul 7, 2022 17:12:53 GMT
💫 Serkan Chayoglu i Ozge Gurel po zaręczynach udali się na wakacje do Bodrum
📸💫 Serkan Cayoglu i Ozge Gurel, którzy przygotowują się do ślubu, zostali zauważeni dzień wcześniej w regionie Etiler. Jak przyznali zakochani, szykują się w pośpiechu, bo nie lubią długich przygotowań i sztywnych planów. Suknia ślubna i garnitur pana młodego są gotowe. Zapytany przez dziennikarzy, czy kawa, którą spróbował na zaręczynach z rąk panny młodej, była słona, Serkan przyznał, że nie, bo była z wasabi (japońską musztardą).
|
|