|
Post by Alex on Dec 9, 2020 22:58:08 GMT
Tytuł: Belfer Tytuł międzynarodowy: -
Wytwórnia: ITI Neovision Producent: Wojciech Bockenheim, Krzysztof Łojan Reżyser: Łukasz Palkowski Scenariusz: Jakub Żulczyk, Monika Powalisz
Gatunek: Kryminał Ilość Odcinków: 10 Kanał: Canal + Emisja: 2 października 2016 - 27 listopada 2016
Opis: Śmierć młodej dziewczyny wstrząsa lokalną społecznością. W tym samym czasie w Dobrowicach zjawia się Paweł Zawadzki. Kim jest? Dlaczego nauczyciel z renomowanej warszawskiej szkoły podejmuje pracę na prowincji? Paweł rozpoczyna własne śledztwo. W obliczu zbrodni nie ma miejsca na półprawdy. Jednak, chociaż wszyscy się tu znają i wiedzą o sobie wszystko, Pawłowi nikt nic nie powie. Belfer zostaje sam.
Obsada: Maciej Stuhr - Paweł Zawadzki Magdalena Cielecka - Katarzyna Molenda Grzegorz Damięcki - Grzegorz Molenda Paweł Królikowski - komendant Sławomir Słota Józef Pawłowski - Maciek Dąbrowa Sebastian Fabijański - Adrian Kuś Aleksandra Grabowska - Julka Molenda Piotr Głowacki - aspirant Rafał Papiński Mateusz Więcławek - Jasiek Molenda Paulina Szostak - Ewelina Rozłucka Krzysztof Pieczyński - Lesław Dobrzański Łukasz Simlat - Daniel Poręba Katarzyna Dąbrowska - Marta Mirska
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Dec 9, 2020 23:00:16 GMT
Zapomnialem o tym serialu, a bylo po premierze o nim glosno, ze dobry. Moze jeszcze kiedys go obejrze.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 3, 2021 20:32:12 GMT
Cała polska żyła tym, kto zabił.
|
|
|
Post by Alex on Jan 3, 2021 20:48:51 GMT
Cała polska żyła tym, kto zabił. No i szczerze mówiąc spodziewałam się czegoś mocniejszego...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 6, 2021 22:13:48 GMT
Ja jak to leciało nie miałem canal + i też aż tak mnie nie interesowało. Ale kto wie może kiedyś nadrobię.
|
|