|
Post by Onedine on Dec 19, 2020 11:39:57 GMT
Tytuł: The Beauty Inside Inne tytuły: Beauty Inside Gatunek: komedia, romans, rodzina, melodramat, ponadnaturalny Reżyseria: Song Hyun Wook Scenariusz: Im Me Ah Ri Stacja: jTBC Liczba odcinków: 16 Kraj: Korea Południowa Emisja: 01.10.2018-20.11.2018 Opis: by dramaqueen Han Se Gye jest popularną aktorką. Kobieta często sprawia problemy, a na jej temat krąży niezliczona ilość plotek. Dla innych osób jej życie stanowi nie lada zagadkę i przez to staje się jednym z najciekawszych tematów. A wszystko dlatego, że tak naprawdę Han Se Gye zmaga się z dziwną przypadłością – raz w miesiącu, przez tydzień, kobieta zmienia swój wygląd i staje się zupełnie innym człowiekiem. Pewnego dnia Han Se Gye spotyka Seo Do Jae’a – wspaniałego mężczyznę, który jest dyrektorem linii lotniczych. Do Jae jest przystojny i ma świetną pracę, ale posiada także sekret. Cierpi na prozopagnozję, a to oznacza, że nie potrafi rozpoznawać twarzy. Co dziwne, mężczyźnie udaje się rozpoznać twarz Se Kye. Zarówno Han Se Gye, jak i Seo Do Jae’owi udaje się ukryć przed światem swoje sekrety. Co się jednak wydarzy, kiedy ta dwójka zacznie się umawiać? Będą w stanie nadal ukrywać swoje tajemnice? Obsada: Seo Hyun Jin- Han Se Gye Lee Min Ki- Seo Do Jae Lee Da Hee- Kang Sa Ra Ahn Jae Hyun- Ryu Eun Ho Lee Tae Ri- Jung Joo Hwan Moon Ji In- Yoo Woo Mi
|
|
|
Post by Onedine on Dec 20, 2020 12:40:30 GMT
Pamiętam z jakimi oporami podchodziłam do dramy, fabuła wydała mi się niedorzeczna, zbyt skomplikowana na siłę i nie miałam pojęcia jak można to dobrze napisać. Okazało się potem jak ją oglądałam, że drama jest dobra, przezabawna w wielu momentach i pięknie smutna w innych. Kolejny doskonały miks rodem z Korei Płd.
|
|