Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 20, 2020 20:29:24 GMT
Tytuł: Beauty And The Beas Tytuł PL: Piękna i Bestia Kraj: USA Wytwórnia: CBS Television Studios Producent: Sherri Cooper, Jennifer Levin Reżyser: Gary Fleder Scenariusz: Sherri Cooper, Jennifer Levin Gatunek: Dramat, Kryminał Ilość Odcinków: 70 Kanał: CW / AXN Spin Emisja: 11.10.2012 - 15.09.2016 Emisja PL: 24/06/2013 - ? Opis: Catherine Chandler (Kristin Kreuk) jest mądrą i uczciwą panią detektyw z wydziału zabójstw. Matka Catherine została zamordowana przez dwóch uzbrojonych bandytów, kiedy była nastolatką. Chcieli zabić również Catherine, lecz ktoś lub coś uratowało ją. Z upływem czasu Catherine stała się silną policjantką, mającą utalentowaną partnerkę - Tess O'Malley (Nina Lisandrello). Podczas śledztwa w sprawie morderstwa, Catherine odkrywa, że lekarz o nazwisku Vincent Keller (Jay Ryan) uratował ją wiele lat temu. Vincent ukrywał się przez ostatnie 10 lat, strzegąc swojego sekretu: gdy jest zły, zamienia się w przerażającą bestię i nie potrafi zapanować nad swoją siłą i wyostrzonymi zmysłami. Obsada: Kristin Kreuk ... Catherine Chandler Jay Ryan ... Vincent Keller Nina Lisandrello ... Tess Vargas Austin Basis ... J.T. Forbes Nicole Gale Anderson ... Heather Chandler Sendhil Ramamurthy ... Gabe Lowen Max Brown ... Evan Marks Ted Whittall ... Agent Bob Reynolds Brian White ... Joe Bishop Brennan Brown ... Chief Ward Michael Roark ... Kyle Johnson Amber Skye Noyes ... Tori Windsor Rob Stewart ... Mr. Chandler Tom Everett Scott ... Sam Landon Anastasia Barzee ... Special Agent Olivia Dylan Andrew Stewart-Jones ... Deputy Secretary Hill Jason Gedrick ... Liam Cullen William deVry ... Dr. Sorenson
|
|
|
Post by Matthias on Dec 20, 2020 20:42:50 GMT
Dziękuję bardzo. Na dniach dodam opinie o dwóch pierwszych odcinkach, które w weekend pochłonąłem
|
|
|
Post by Alex on Dec 20, 2020 21:29:24 GMT
Matthias Przypomniałeś mi, że kiedyś oglądałam ten serial, ale zatrzymałam się chyba gdzieś w okolicy 10 odcinka. Poza tym byłam przekonana, że to była włoska produkcja, nie mam pojęcia dlaczego...
|
|
|
Post by lucy on Dec 20, 2020 21:45:09 GMT
Ale fajna fabuła Tylko, czy serial w tej tematyce jest w stanie zabłysnąć oryginalnością? Nie znam tej protki, ale na plakacie wydaje się prześliczna.
|
|
|
Post by elysa7 on Dec 21, 2020 18:37:17 GMT
Ale fajna fabuła Tylko, czy serial w tej tematyce jest w stanie zabłysnąć oryginalnością? Nie znam tej protki, ale na plakacie wydaje się prześliczna. Fabuła fajna, w pierwszym sezonie. Jak kilka lat temu oglądałam serial to byłam zachwycona pierwszy sezonem. Protka piękna, ale jej postać później zaczyna irytować. To serial od CW, więc spodziewajcie się mnóstwo głupot, durnych zachowań bohaterów. Chemia między bohaterami świetna. Dlatego zmusiłam się jeszcze obejrzeć cały drugi sezon. Trzeci i czwarty mocno po łebkach oglądałam. W pewnym momencie, bodajże 4 sezonie kilku facetów jest zakochanych w protce i lata za nią. No mnie takie akcje wkurzają. Wiecie, jakby była jedyną kobietą w tym uniwersum.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 21, 2020 18:56:06 GMT
Matthias Gdzie ty to oglądasz. Sprawdzałem na netflixie, bo polski netflix ma seriale CW. Ale akurat tego nie mają.
|
|
|
Post by Alex on Dec 21, 2020 19:10:17 GMT
Matthias Gdzie ty to oglądasz. Sprawdzałem na netflixie, bo polski netflix ma seriale CW. Ale akurat tego nie mają. Ja oglądałam na CDA z lektorem albo z napisami polskimi, nie pamiętam już
|
|
|
Post by elysa7 on Dec 21, 2020 19:37:06 GMT
Jeśli nie chcecie oglądać online, to pewnie na chomikuj lub na freedisc jest do pobrania Vincent, och rety jak ja go lubiłam
|
|
|
Post by Alex on Dec 21, 2020 19:50:57 GMT
Next, na CDA są już tylko 2 odcinki, ale jak sobie wpiszesz w google "Piękna i bestia odcinek x" to ci wyskoczy stronka na której są wszystkie z lektorem. Ja zaczęłam ten serial na fali po obejrzeniu filmu "Piękna i bestia", ale to jednak zupełnie nie moje klimaty, bo nie lubię żadnych fantasy, a to się jednak trochę pod to zakrawało...
|
|
|
Post by Matthias on Dec 21, 2020 20:44:38 GMT
Kiedyś oglądałem na cda, ale najwidoczniej ktoś zgłosił prawa i usunęli. I teraz muszę męczyć się na zaq albo viderze jak uda ci się dorwać .
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 11, 2021 22:23:11 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Jan 16, 2021 11:51:31 GMT
Roboty miałem w tym tygodniu pełno. Dzisiaj albo jutro zarzucę sobie 3 odcinek, a dzisiaj postaram się napisać co nieco o dwóch pierwszych odcinkach. W końcu... A jak nie napiszę, to mnie męczcie
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 16, 2021 14:40:16 GMT
No to czekamy na twoją opinie.
|
|