|
Post by Matthias on Mar 3, 2024 18:46:26 GMT
Barış Arduç i Gupse Özay 🧿💙
|
|
|
Post by lucy on Mar 13, 2024 4:25:55 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Apr 3, 2024 19:21:44 GMT
Barış Arduç 🔥
|
|
|
Post by Matthias on Apr 3, 2024 19:22:07 GMT
Elçin Sangu i Barış Arduç, odnoszący sukcesy partnerzy, którzy zagrali razem w #KiralıkAşk, spotkali się w szkole, w której oddali swój głos. 😍 #DefÖm
|
|
|
Post by man1000 on Apr 4, 2024 14:15:47 GMT
Nowa twarz marki Kiğılı #BarışArdu #BarışArduç, jeden z najbardziej charyzmatycznych aktorów w naszym kraju, stał się twarzą 85-letniej wiodącej tureckiej marki odzieży męskiej Kiğılı. Barış Arduç, który pojawił się przed kamerą w kolekcji marki na wiosnę/lato 2024, odzwierciedlał pewność siebie Kiğılı, połączenie różnorodności i męskiego stylu. Stwierdzając, że bardzo podobały mu się zdjęcia, Barış Arduç powiedział: „Współpraca z silną turecką marką, której sukcesy wykraczają poza granice kraju, jest dla mnie ekscytująca. Oprócz garniturów Kiğılı posiada szeroką kolekcję, która dostosowuje się do każdego otoczenia w życiu codziennym i zapewnia wygodę. „Jestem bardzo szczęśliwy, że nasze ścieżki skrzyżowały się z Kiğılı.” powiedział.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 18, 2024 16:58:36 GMT
|
|
|
Post by man1000 on Apr 24, 2024 19:26:48 GMT
Barış Arduç jest na porządku dziennym ze względu na nową reklamę, którą niedawno nakręcił... Arduç, który w filmie pokazał swoją charyzmę i urodę, przekazał także informacje o swoim nowym projekcie, na który z niecierpliwością czekają jego fani. Arduç, który podpisał specjalną umowę z O3 Media i będzie produkować dla tej firmy filmy i seriale, tego lata nakręci w Çeşme dramat romantyczny. Ceylan Naz Baylan , scenarzysta filmu „Another Love” i autor Merve Kült, którego film cieszy się ogromną popularnością na całym świecie... Kto będzie partnerem Barışa Arduça , który da życie słynnemu biznesmen , jego reżyser i platforma cyfrowa, na której będzie on transmitowany, są kwestią ciekawości... Arduç dzisiejszego wieczoru O projekcie powiedział: „99,9 procent czasu mamy projekt filmowy. Najprawdopodobniej zostanie opublikowany na platformie cyfrowej. Na planie będziemy w pierwszym tygodniu czerwca. „Będziemy kręcić go w regionie Morza Egejskiego” – powiedział.
|
|
|
Post by Matthias on May 5, 2024 18:38:08 GMT
Barış Arduç & Cemal Can Canseven 💥
|
|
|
Post by man1000 on May 11, 2024 13:58:12 GMT
Któregoś dnia kamera przyłapała Gupse Özay i Barış Arduç. Reporterzy magazynu zapytali Özay’a o nadchodzący „Dzień Matki”. Następnie Gupse Özay zwróciła się do swojego męża Barışa Arduça i zapytała: „Kupiłeś prezent?” – Są proszeni – zażartował.
Barış Arduç zażartował z reporterami magazynu, mówiąc: „Spalicie mi głowę”. Para odbiła się w kamerach swoją szczerą postawą i przyciągnęła uwagę świata magazynów.
|
|
|
Post by lucy on May 23, 2024 13:52:27 GMT
Murat i Baris.. Pewnie chwalą się pociechami..
|
|
|
Post by Matthias on May 28, 2024 18:49:19 GMT
💥💥💥 Baris Arduç z Kaanem Yildirimem i Barisem Kiliciem na meczu Fenerbahce!
|
|
|
Post by Matthias on Jun 9, 2024 18:08:22 GMT
📸Baris Arduc w reklamie Kığılı!
|
|
|
Post by Matthias on Jun 9, 2024 18:08:37 GMT
Barış Arduç 💥
|
|
|
Post by Matthias on Jun 13, 2024 20:07:09 GMT
Barış Arduç, “L’Officiel Man Arabia”
|
|
|
Post by man1000 on Jun 22, 2024 11:55:29 GMT
Znaną parę Gupse Özay i Barış Arduç widziano podczas wakacji na plaży Çiftlikköy w Çeşme. Rodzina, która wraz z córeczką Janem Asią cieszyła się morzem, zwróciła na siebie uwagę uroczym wyglądem. Gupse Özay długo samotnie spacerowała po morzu, trzymając córkę na rękach. Barış Arduç, który dołączył do nich później, przejął obowiązek przewozu i zabrał Jana Asyę na statki morskie Mała Janka Asya, która za kilka miesięcy skończy 2 lata, swoją uroczością stała się w centrum uwagi otoczenia. Przyjemne chwile pary przyciągały uwagę zarówno urlopowiczów, jak i tych na plaży. Rodzina, która cieszyła się wakacjami, była pod wrażeniem dobrego nastroju.
|
|
|
Post by man1000 on Jun 25, 2024 15:49:46 GMT
Opublikowano wideo zza kulis Barışa Arduça, który przybierał charyzmatyczne pozy dla magazynu Lofficiel Arabia w Nicei we Francji , z marką Kığılı , której jest twarzą . Barış Arduç , który wraz z Hande Erçelem zagrał główną rolę w filmie „Leave it the Wind” w reżyserii Engina Erdena , który stworzył także najpopularniejsze i efektowne reklamy marki, rozpocznie jutro występy w Çeşme. Odnoszący sukcesy aktor powiedział o filmie magazynowi Lofficiel Arabia : „Zostaną one nakręcone w miejscu, w którym zwykle spędzamy wakacje. Będzie to dla mnie ciekawe doświadczenie, gdzie będę mógł być z rodziną i jednocześnie wykonywać swoją pracę ” . Wyjaśniając magazynowi jedno ze swoich największych marzeń, Barış Arduç powiedział: „Oprócz tego jest film animowany, który sam napisałem, nad którym pracowałem przez 4-5 lat. Myślę, że pojawi się przed publicznością około 2026 roku, kiedy już zakończą się wszelkie przygotowania. Fakt, że ten projekt wreszcie dobiega końca, dodatkowo mnie motywuje. Bycie filmem animowanym daje nam możliwość poszerzenia naszej wyobraźni, rozjaśnienia jej i przekształcenia w coś zupełnie innego, ponieważ opowiada nam o surrealistycznym świecie. Jestem bardzo ciekaw, jak rzeczy wylewające się z mojej głowy będą wyglądać jako animacja. To obecnie jedna z moich największych ekscytacji…”
|
|
|
Post by man1000 on Jul 19, 2024 8:29:18 GMT
Barış Arduç kończy dzisiaj zdjęcia do filmu „Leave it the Wind” , w którym dzieli główną rolę z Hande Erçelem . Zdjęcia do plakatu do filmu , które rozpoczęły się w Stambule i trwają w Çeşme, Urla i Karaburun, rozpoczną się jutro. Dowiedzieliśmy się, że serial „Boss” , który Arduç planował nakręcić na nowy sezon, został porzucony i na planie znalazł się lokalny film Johna Wicka „Dehşet Bey” . Scenarzystą filmu, którego zdjęcia zaplanowano na listopad, jest Murat Menteş, jeden z najlepszych pisarzy w naszym kraju, a reżyserem – Mehmet Ada Öztekin, reżyser niezapomnianych projektów . Murat Menteş udostępnił kreskówkę Dehşet Bey komiksu dzisiaj przed przygotowaniami do filmu .
|
|
|
Post by Matthias on Jul 22, 2024 15:51:36 GMT
Hande Erçel & Barış Arduç 💥 #RüzgaraBırak
|
|
|
Post by Matthias on Aug 12, 2024 20:43:36 GMT
Barış Arduç & Gupse Özay 🤍🧿
|
|
|
Post by Matthias on Oct 5, 2024 18:56:54 GMT
💥💥💥 Barış Arduç i Gupse Ozay kupili dom w Beykoz, w którym przez długi czas mieszkali jako najemcy, za 2 miliony dolarów. ✍🏻Mehmet Yüstündag / Hürriyet
|
|
|
Post by Matthias on Oct 5, 2024 18:57:51 GMT
💥💥💥Baris Arduc na okładce Esquire!
|
|
|
Post by man1000 on Nov 12, 2024 12:36:20 GMT
Baris otrzymał nagrodę Człowieka Roku
|
|