|
Post by Onedine on Aug 28, 2021 11:50:41 GMT
|
|
|
Post by Onedine on Aug 29, 2021 11:51:31 GMT
|
|
|
Post by Onedine on Aug 30, 2021 19:38:00 GMT
|
|
|
Post by Onedine on Sept 1, 2021 14:02:31 GMT
zza kulis
|
|
|
Post by Onedine on Nov 25, 2021 17:28:42 GMT
The Devil Judge pojawi się na Netflixie w niektórych rejonach świata 23 grudnia.
|
|
|
Post by Mavi on Jun 5, 2023 15:14:33 GMT
Przybywam tutaj, albowiem odgrzebałam ponownie tę dramę. Zaczęłam oglądać zaraz przy premierze, ale zaorał mnie pierwszy odcinek. Ale skoro w tukiszach przestój i tu ogromiasty potencjal na mój ulubiony typ shipu jest, to czas powrócić do tego tematu.
|
|
|
Post by Onedine on Jun 6, 2023 14:56:55 GMT
Przybywam tutaj, albowiem odgrzebałam ponownie tę dramę. Zaczęłam oglądać zaraz przy premierze, ale zaorał mnie pierwszy odcinek. Ale skoro w tukiszach przestój i tu ogromiasty potencjal na mój ulubiony typ shipu jest, to czas powrócić do tego tematu. Potencjał jest, tyle napiszę. Długi czas miałam lekkie zwichrowanie na tą dramę, wiele odcinków oglądałam po dwa, trzy razy. Po finale z miesiąc niczego nowego nie potrafiłam obejrzeć. Nadal pozostaje jedną z moich ulubionych, że spojrzę sobie na jakiś fragment lub posłucham ścieżki dźwiękowej. Mi się najbardziej podobała tematyka dystopii, polityka, konstrukcja postaci i ich losy.
|
|
|
Post by Mavi on Jun 6, 2023 15:27:28 GMT
Przybywam tutaj, albowiem odgrzebałam ponownie tę dramę. Zaczęłam oglądać zaraz przy premierze, ale zaorał mnie pierwszy odcinek. Ale skoro w tukiszach przestój i tu ogromiasty potencjal na mój ulubiony typ shipu jest, to czas powrócić do tego tematu. Potencjał jest, tyle napiszę. Długi czas miałam lekkie zwichrowanie na tą dramę, wiele odcinków oglądałam po dwa, trzy razy. Po finale z miesiąc niczego nowego nie potrafiłam obejrzeć. Nadal pozostaje jedną z moich ulubionych, że spojrzę sobie na jakiś fragment lub posłucham ścieżki dźwiękowej. Mi się najbardziej podobała tematyka dystopii, polityka, konstrukcja postaci i ich losy.
Onedine, a wiesz może, gdzie mogę obejrzeć TDJ w całości z pl napisami? Na viki są tylko 2 odcinki dostępne, a reszta jest w płatnym planie
|
|
|
Post by Onedine on Jun 6, 2023 20:58:48 GMT
Onedine, a wiesz może, gdzie mogę obejrzeć TDJ w całości z pl napisami? Na viki są tylko 2 odcinki dostępne, a reszta jest w płatnym planie Na dramaqueen. Trzeba się rejestrować, ale odcinki są bezpłatne do oglądania. www.dramaqueen.pl/drama/koreanska/the-devil-judge/
|
|
|
Post by Mavi on Aug 4, 2023 13:29:43 GMT
Tak... W końcu zabrałam się na poważnie za tę historię po obejrzeniu peryliard razy wszystkich możliwych edycji na youtubach. Jestem obecnie na 9 odcinku. Póki co powiem tyle: Zaczęłam oglądać sama, a po dwóch dniach już oglądamy we troje. Next myślę, że to ten moment, aby rozbujać temat. Alex trza jeszcze przekonać
|
|
|
Post by Onedine on Jun 5, 2024 14:59:26 GMT
Przypadkiem wpadłam na informację, że od dziś jest emisja 1 odcinka dramy w tajlandzkiej stacji Mono 29. To stacja nadająca zagraniczne seriale, spoza Tajlandii. Z tego co patrzyłam to głównie amerykańskie, koreańskie, chińskie. Odcinki TDJ będą tam emitowane w środy i czwartki, o 20.30 (ich czasu). mono29.com/program/484064.html
|
|