|
Post by lucy on Aug 19, 2021 18:47:37 GMT
Tytuł: Gülümse Kaderine - Uśmiechnij się do swojego losu Poprzedni tytuł: Masum ve Güzel - Niewinna i Piękna Wytwórnia: Avsar Film Producent: Sukru Avsar Reżyseria: Aytaç Çiçek Scenariusz: Burcu Över Kanał: Fox Emisja: 27 kwietnia 2022 - 25 maja 2022 Dzień tygodnia: środa Gatunek: dramat młodzieżowy Ilość odcinków: 5 Opis:Eda i Yaren to dwie młode dziewczyny, które dorastały w sierocińcu w Bursie i próbują pocieszyć swoją samotność, akceptując się nawzajem jako rodzeństwo. Yaren chce zostać lekarzem, zdając egzamin uniwersytecki i dostając się studia medyczne. Z kolei Eda porzuciła szkołę średnią, sądząc, że nauką daleko nie zajdzie. Podczas gdy oboje chcą ułożyć sobie życie od osiemnastego roku życia, los dwóch dziewczyn zmieni się tragicznie po domowym przyjęciu... Podczas gdy Yaren wyrusza w podróż ku tajemnicom swojej przeszłości, które były przed nią ukryte, Eda zaczyna wszystkie kryzysy zamieniać w okazje do wykorzystania w tej podróży... Myśli, że życie jest im to winne. A jeśli szczęście nie spłaci tego długu, Eda jest zdeterminowana, by go odebrać. (TNE) Obsada:Bahar Şahin ............... Eda Sude Zülal Güler ............... Yaren Mine Tugay ............... Neval Doğan Bayraktar ............... Ekin Erkan Meriç ............... Fırat Burak Sergen[4] ............... Kudret Ahu Sungur ............... Gönül Ertuğrul Postoğlu ............... Kenan Yalçın Hafızoğlu ............... Can Aslı Sümen ............... Ayşegül Ülkü Hilal Çiftçi ............... Damla Nazan Diper ............... Hacer Aslı Samat ............... Sibel Gamze Demirbilek ............... Sevim Sevinç Kumaş ............... Banu Duygu Arda ............... Nil Müge Su Şahin ............... Lale Bade Arazlı ............... Defne Suna Selen - Aysima Zeynep Erişir ............... Yaren'in küçüklüğü Alina Akçay ............... Eda'nın küçüklüğü
|
|
|
Post by lucy on Aug 19, 2021 18:51:45 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Aug 27, 2021 13:59:23 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Aug 27, 2021 13:59:32 GMT
edit lucy (przeniesone z postu nr 2) Ozcan Deniz rozpoczął już przygotowania do nowego serialu, w którym ponownie będzie współpracował z producentem Sukru Avsar, z którym zrealizował wiele udanych projektów, w tym słynny Karagul. Tym razem Ozcan wystąpi w roli reżysera. Serial opowie historię silnej kobiety. Scenariusz pisze Burcu Over, znana z Ask ve Mavi, Ask Aglatir, Kardeslerim. Obecnie trwają castingi. Zdjęcia rozpoczną się we wrześniu. Zostanie nakręcony pierwszy odcinek pilotażowy, po którym producent będzie sprzedawał serial kanałom telewizyjnym.
|
|
|
Post by lucy on Aug 30, 2021 10:47:01 GMT
Stylistką serialu została nowa "narzeczona" Ozcana Deniza.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 30, 2021 14:39:46 GMT
O matko
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Aug 30, 2021 15:15:51 GMT
To się może skończyć tragicznie.
|
|
|
Post by lucy on Sept 10, 2021 16:33:03 GMT
Tak się zastanawiam, czy ten serial to nie jest zapowiedziana wcześniej kontynuacja filmu "Sevimli Tehlikeli" ( LINK) Cóż, zobaczymy, jeżeli się okaże, że to ten sam serial, połączy się tematy.
|
|
|
Post by lucy on Dec 6, 2021 11:14:20 GMT
Jednak to nie Ozcan Deniz będzie tu reżyserem. On współpracuje z Avsar Film przy innym projekcie (kontynuacją filmu). Fabuła Masum ve Güzel obraca się wokół losów dwóch dziewczynek wychowanych w sierocińcu. Scenariusz: Burcu Över (“Kırgın Çiçekler”, “Aşk ve Mavi” ile “Koca Koca Yalanlar”) Reżyseria: Aytaç Çiçek Protagoniści: Sude Zülal Güler i Doğan BayraktarUdział w obsadzie negocjuje Bahar Şahin i Gülenay KalkanAlex, jest mowa o Bahar Sahin. Zdjęcia rozpoczną się w przyszłym miesiącu.
|
|
|
Post by lucy on Dec 6, 2021 19:16:04 GMT
Podobno Avsar negocjuje emisję z Kanal D.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 7, 2021 18:07:18 GMT
Wyczuwam patole jak w fazilet. Alex coś dla ciebie.
|
|
|
Post by Alex on Dec 7, 2021 18:34:22 GMT
Wyczuwam patole jak w fazilet. Alex coś dla ciebie. Ha. Ha. Ha. A poważnie to bardzo lubię Bahar (przez Zalima, którego nie oglądałam ale widziałam kilka scen i wydaje mi się, że całkiem dobrze sobie radzi), historia też może być ciekawa, więc nie wykluczam, że obejrzę. Albo przynajmniej będę chciała obejrzeć, bo z samym oglądaniem to u mnie ostatnio ciężko...
|
|
|
Post by lucy on Jan 13, 2022 9:48:55 GMT
Bahat Sahin dołączyła do obsady.
|
|
|
Post by lucy on Jan 17, 2022 10:51:28 GMT
To jest "kolejny" serial Erkana Merica w prime time. Będzie partnerem Bahar Sahin?
|
|
|
Post by mira on Jan 17, 2022 11:23:25 GMT
Jak dla mnie z miejsca odpada. Kolejny serial o sierotach, do tego piszecie, że może być patola, no i dobór aktorów też wcale do mnie nie przemawia. Obejrzę sobie ten z Aliną/Cagatayem i chyba na tym poprzestanę. Może latem jakaś przyjemna komedyjka wpadnie.
|
|
|
Post by lucy on Jan 17, 2022 11:57:37 GMT
do tego piszecie, że może być patola Ale tak wciągającej i zachwycającej patoli jeszcze nie widziałaś. Tego typu serial ogląda się lepiej od romcoma, bo nie ma w nim tych głupkowato-infantylno-naiwnych wątków, na które się przymyka oko, bo ma się nadzieję, że wreszcie będzie lepiej, co się niestety nigdy nie dzieje. no i dobór aktorów też wcale do mnie nie przemawia W rękach dobrej reżyserii, scenariusza i fabuły każda obsada potrafi zabłysnąć.
|
|
|
Post by mira on Jan 17, 2022 12:20:24 GMT
W rękach dobrej reżyserii, scenariusza i fabuły każda obsada potrafi zabłysnąć. Nie twierdzę, że nie. Niemniej na ten moment twarze ze zdjęć są mi znane (z wyjątkiem jednej), jednak totalnie obojętne. Intrygi i jakieś dziwne układy rodzinne są wciągające, ale nie mam na to ochoty. Wolę obejrzeć jakiś spokojniejszy, ciepły serial, coś chwytającego za serce. Nie wiem czy "Wystrojony strach na wróble" taki będzie, ale mam nadzieję, że mi się spodoba.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 18, 2022 17:42:53 GMT
❥ Avşar Film przygotowuje się do nakręcenia ambitnego serialu "Hayaller ve Hayatlar" opartego na Okrutnym Stambule. Niedawno ogłoszono głównych aktorów serialu: Dogan Bayraktar, Sude Zülal Güler i Bahar Sahin będą dzielić główne role w serialu. W fotelu reżysera Aytaç Cicek. Trwają też castingi do ról ojca i wujka, dwóch najważniejszych postaci serialu, o których mówi się, że wybrani już do tych ról aktorzy "spoczywają" na biurku Kanału D. Serial opowiada wzruszającą historię dwóch dziewczynek, które dorastały w sierocińcu.
|
|
|
Post by lucy on Jan 31, 2022 13:56:14 GMT
Mine Tugay tu dołączyła. I Asli Sumen.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 1, 2022 10:38:38 GMT
Mine Tugay? Uwielbiam ją.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 2, 2022 19:05:02 GMT
Mine Tugay tu dołączyła. I Asli Sumen. No to już chyba wiadomo że będzie patola jak fazilet i zalim.
|
|
|
Post by lucy on Feb 3, 2022 13:17:49 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Feb 5, 2022 13:18:38 GMT
❥ Ahu Sungur dołączyła do obsady "Masum ve Güzel"
|
|
|
Post by Matthias on Feb 20, 2022 9:55:57 GMT
🔺 Obsada nowego serialu Avşar Film "Masum ve Guzel" wciąż jest kompletowana.
W serialu Nazan Diper zagra Hayera - właściciela farmy. A Asli Samat zagra córkę Hayera - Sibel, zabawną farmerkę. 25 lutego rozpoczną się zdjęcia wraz z Doganem Bayraktarem, Süde Zülal Güler, Bahar Sahinem, Erkanem Meriçem, Mine Tugayem i Ahu Sungurem.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 27, 2022 9:46:37 GMT
❥ Rozpoczęły się zdjęcia do nowego serialu Avşar Film "Masum ve Guzel"!Obsada: Dogan Bayraktar, Süde Zülal Güler, Bahar Sahin, Erkan Meriç, Mine Tugay i Ahu Sungur.
|
|
Trepka
Wyjadacz
Mięka
|
Post by Trepka on Feb 27, 2022 10:57:55 GMT
Na jakim kanale w końcu to poleci? Ja spodziewałam się, że to będzie Fox, bo tam robi się miejsce na kolejny serial, ale jeśli Kanal D to w jaki dzień
|
|
|
Post by Matthias on Feb 27, 2022 19:15:58 GMT
Z tego co widziałem, to Kanal D.
|
|
|
Post by man1000 on Mar 3, 2022 23:16:09 GMT
Witam czy ktos wie kiedy bedzie premiera tego serialu ?
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Mar 4, 2022 15:58:04 GMT
Witam czy ktos wie kiedy bedzie premiera tego serialu ? Serial jest w przygotowaniu. Jeszcze nie wiadomo kiedy będzie miał swoją premierę.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 11, 2022 18:46:45 GMT
❥ Przez długi czas zastanawiano się, kto wcieli się w postacie ojca i wujka w serialu Avşar Film " Masum ve Guzel", który opowiada historię dwóch dziewczynek wychowanych w sierocińcu: Yaren i Edy, które zagra Sude Zülal Güler i Bahar Şahin. Ojciec Yaren (Sude Zulal Güler) zagra Burak Sergen, który opuścił serial "Niewierny", a Ertugrul Postoglu zagra brata Sergena. W serialu partnerem Sude zostanie Dogan Bayraktar, a partnerem Bahar będzie Yalcin Hafizoglu.
|
|