|
Post by lucy on Mar 17, 2024 21:00:07 GMT
A jego relacja z Sibil uważam za ciekawszą niż wcześniej wymiona inna para. Tyle, ze Esra jest dla Murata za wysoka i wizualny efekt tej pary na tym bardzo traci. Kiedy oglądałam filmiki z serialu, ciągle mierzyłam wzrokiem jej obcasy i wysokość fryzury - zamiast się skupić na innych rzeczach. Nie cierpię kiedy protka nie jest wyraźnie niższa od prota. No dla mnie Murat to przede wszystkim Savas w Cenie miłości i Demir w Asi. Duetów tak bardzo hot jak w tych telkach już chyba nie stworzy...
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 17, 2024 21:45:25 GMT
Aż tak mi się to teraz nie rzuca w oczy. Może w końcu zainteresuje się tymi serialami, które wymieniłaś. Aczkolwiek mnie na przykład rażą seriale lat 2005-2017 z powodu ubrań, makijażu i fryzur. Najgorsze to są 2006/2010. Aż mi czasem oczy wypala.
|
|
|
Post by lucy on Mar 17, 2024 22:37:07 GMT
Aż mnie wzięło na wspominki. Myślę, ze Savas Ci się spodoba. Jest mega charyzmatyczny i prawy. Do tego z uporem walczy z wieloma przeciwnościami w obronie miłość. To taki bohater bez wad jakiego się chce widzieć w serialach o miłości. I jest dużo pięknych hot scenek. Oraz wspaniała Sahnur (villana, w osobie matki prota). Co do stylizacji to protka w tej telce nosi się klasycznie elegancko, więc jej ubiory i fryzury można wcisnąć we wszystkie współczesne "epoki". To był piękny serial. Z tego co pamiętam to nam wszystkim na forum bardzo się podobał. W dodatku jest z lektorem pl.
|
|