|
Post by Atahan on Jan 26, 2021 20:27:57 GMT
Jest info, że serial został przełożony na wrzesień. Obsada poczeka? Już w Trzech Króli o tym pisałem i moim zdaniem to będzie najbardziej prawdopodobny scenariusz. Ten sezon i tak już jest zapchany, lepiej będzie wystartować Kanal D z tym serialem na początku września, niż pchać się teraz, bo kiedy go wstawić? Chyba mają tylko sobotę, w którą mogliby spróbować.
|
|
|
Post by Atahan on Feb 1, 2021 10:42:30 GMT
Projekt został anulowany. Widać scenariusz musiał mieć sporo luk, skoro Kerem Catay tyle zwlekał, aż w końcu odłożył serial na półkę.
|
|
|
Post by lucy on Feb 1, 2021 10:44:36 GMT
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 1, 2021 10:51:36 GMT
Poszła do ko. lucy czemu jej nie lubisz.
|
|
|
Post by Alex on Feb 1, 2021 11:12:53 GMT
Mnie też jakoś Pinar nie przekonuje. Nie wiem. Jest w niej coś irytującego. W sumie dobrze, że go anulowali. Niby na niego czekałam, ale z takiego ciągłego odkładania w czasie i zwlekania nic dobrego by nie wyszło...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 1, 2021 11:17:40 GMT
Ja zacząłem oglądać serial w którym grał berk cankat i przestałem bo mnie pinar złościła. Ona ma taką irytujący sposób bycia.
|
|
|
Post by lucy on Feb 1, 2021 11:19:22 GMT
lucy czemu jej nie lubisz. Ano dlatego, bo nie znoszę kiedy ktoś, żeby zapunktować, mówi o innych źle. W dodatku publicznie. Po udziale w Netlixie to jej chyba woda sodowa uderzyła do mózgu. PS: a aktorka z niej co najwyżej przeciętna.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 1, 2021 11:20:56 GMT
Tu się z tobą zgadzam. Jest takie powiedzenie fajne. Wyżej sra, niż dupę ma.
|
|
|
Post by mira on Feb 1, 2021 11:44:37 GMT
Szkoda, że anulowali, bo miałam ochotę ponownie obejrzeć duet Pinar - Kaan. Chociaż mój zapał też już ostygł, bo przeciągali niemiłosiernie.
Nie wiem, jaką osobą jest Pinar, bo nigdy się nią nie interesowałam. Mówicie, że zarozumiała? Znaczy nigdy do końca nie wiadomo, jacy ci aktorzy są w prawdziwym życiu, ale wydaje mi się, że co nieco jestem w stanie powiedzieć na temat sposobu bycia Hande Ercel czy Demet Ozdemir, natomiast Pinar zupełnie nie znam. Ale podobała mi się w Ask101. Poza tym widziałam ją jeszcze w jednym odcinku Menajerimi Ara. To chyba trochę za mało, by ocenić, jaką jest aktorką.
|
|
martawiller
Początkujący
|
Post by martawiller on Feb 2, 2021 16:08:33 GMT
Pomijając całą moją miłość do Kaana to zaczyna mnie wnerwiać po wielkim sukcesie w KS musiały posypać się propozycje to temu się odpoczywać zachciało ok rozumiem , Sadakatsiz był brany pod uwagę zrezygnował rolę wziął Caner ,Kann wybrał Love101 bo to Netflix i co z tego jak zagrał ogon teraz zmiana w senariuszu mu się nie podoba kto tu jest autorem scenariusza ? Aktor jest od grania to jego lenistwo i dziwne wymogi jak na turecki rynek są dziwne Hamlet go zadowoli czy też nie? Tylko on na tym traci w świadomości widza już do śmierci będzie Emirem i sam jest temu winien ,,
|
|
|
Post by Atahan on Feb 2, 2021 16:14:44 GMT
teraz zmiana w senariuszu mu się nie podoba kto tu jest autorem scenariusza ? Za scenariusz odpowiada Sema Ergenekon. Widać Kerem Catay po klapie "Zemheri" zastanowił się kilka razy, czy tworzyć ten serial i wychodzi na to, że jednak ten scenariusz musiał być nie najlepszy. Moim zdaniem Kaanowi wcale nie zależy na rozgłosie i popularności. Najwyraźniej wystarczy mu to, co ma. Od 2017 roku powstało tyle seriali, że jakby chciał, to by w czymś zagrał bez problemu. Hazal zdobyła rolę w "Ruya" grając jeszcze w "Kara Sevda", więc Kaanowi posypało się pewnie z dwa razy więcej propozycji. Gdyby myślał o powrocie na ekran, to pewnie by wrócił. Plus on cały czas trzyma się Ay Yapim i pewnie się to szybko nie zmieni.
|
|
|
Post by Alex on Feb 2, 2021 19:11:49 GMT
Moim zdaniem Kaanowi wcale nie zależy na rozgłosie i popularności. Najwyraźniej wystarczy mu to, co ma. Jestem tego samego zdania. Nie uwierzę, że nie dostał od czasu KS żadnej ciekawej propozycji, a że chciał odpocząć to jego sprawa. No i według mnie nie do końca jest tak, że aktor jest od grania i scenariusz nie powinien go interesować. Zwłaszcza na rynku tureckim, gdzie klapy są zdejmowane po 4 odcinkach, a Kaan skoro po przerwie wraca do tv to raczej chciałby sobie pograć trochę dłużej...
|
|
|
Post by lucy on Feb 8, 2021 10:24:21 GMT
Serial nie został anulowany, tylko odłożony na potem. Scenariusz ma być poprawiony co nie jest zresztą dziwne, że się okazał słaby skoro go pisze Sema Ergnekon.
|
|
|
Post by lucy on Jun 8, 2021 18:46:27 GMT
Serial zmienił tytuł. Jak dla mnie, słaby ten tytuł.
|
|
|
Post by Atahan on Jun 8, 2021 19:26:09 GMT
Ona musi mieć jakieś specjalne względy po KPA i "Karadayi". Inaczej nie potrafię wyjaśnić dlaczego Catay ją tak usilnie trzyma. Ciekawe czy jej męża też tu obsadzi. Chyba, że jemu już nie zależy na ratingach. Co by nie mówić Ay Yapim ma bardzo dobrze prezentujące się (wizualnie) seriale, wystarczy je tylko rozreklamować za granicą, sprzedać, żeby kasa się zgadzała i można ciągnąć cały sezon.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 9, 2021 18:06:29 GMT
Zgadzam się z Tobą lucy - słaby tytuł. Poprzedni był lepszy.
|
|
|
Post by lucy on Jun 21, 2021 10:33:53 GMT
Zdjęcia startują w sierpniu.
Emisja na Kanal D. Wygląda, że się Catay z kanałem przeprosili. Niedługo nam grozi Ay Yapim na Novelas+. Nie chciałabym tego.
|
|
|
Post by lucy on Jul 5, 2021 8:19:07 GMT
Zdjęcia startują w sierpniu.
|
|
|
Post by mira on Jul 5, 2021 9:37:42 GMT
Skoro tak, to może i obejrzę. Jeszcze nie wiem, co ciekawego pojawi się jesienią. Znowu sobie wybiorę jeden czy dwa seriale. Na pewno dalej będą oglądać Bir zamanlar Kibris, no i ciekawe, czy przeciągną Ada Masali. Cała reszta niebawem mi się kończy, mam nadzieję (Marasli, Menajerimi Ara, Sen Cal Kapimi).
Wkrótce zasypią nas mnogością propozycji, ale większość pewnie i tak ruszy dopiero w październiku.
|
|
|
Post by lucy on Jul 5, 2021 9:51:44 GMT
Gdyby nie Ay Yapim i Sema Ergenekon to bym może była ciekawa tego serialu. Niestety w tej kompozycji nawet się nie zastanawiam, bo wiem, że to będzie budowa cepa w brokacie. Nie umiem przeżałować, że Kaan wraca do dizi akurat tędy. Ciekawe, czy Hazal Filiz Kucukkose też tu dołączy.
|
|
|
Post by mira on Jul 13, 2021 11:29:07 GMT
"Pınar Deniz zagra prawnika o imieniu Ceylin Erguvan, a Kaan Urgancıoğlu wcieli się w postać prokuratora Ilgaza Kaya w serialu #Sąd, który zostanie pokazany na kanale D w nowym sezonie." (TV100)
|
|
|
Post by lucy on Jul 19, 2021 12:19:29 GMT
Zdjęcia mają ruszyć na początku sierpnia, czyli niebawem. Do obsady serialu dołączył także Ugur Aslan, który wcieli się w rolę policjanta. To już jego co najmniej trzecia rola tego typu. W dwóch poprzednich niestety poległ. U Cataya już chyba nie każdy chce grać.
|
|
|
Post by mira on Jul 19, 2021 12:42:49 GMT
Ja go kojarzę tylko z "Kara Sevda" i tamta rola była całkiem ok Biorę ten serial pod uwagę w nowym sezonie. Ciekawe, czy któraś grupa go weźmie.
|
|
|
Post by Alex on Jul 19, 2021 15:54:39 GMT
Ciekawe, czy któraś grupa go weźmie. Zamierzam obejrzeć, choć nie nastawiam się już tak jak poprzednio, bo wiadomo jak się skończyło. Z turkiszami nigdy nic nie jest na pewno. Raz się przejechałam, drugi raz mi serial odłożyli na półkę. Wystarczy. Do obsady serialu dołączył także Ugur Aslan Kurczę, nie przepadam za nim. W SBA go wręcz nie cierpiałam, w KS było trochę lepiej, ale mimo wszystko... Wolałabym, żeby trzymał się z daleka od seriali, które mnie interesują.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jul 19, 2021 16:04:06 GMT
lucy A wiadomo coś o protce, chyba że zrezygnują z protki.
|
|
|
Post by lucy on Jul 19, 2021 16:50:47 GMT
Do obsady serialu dołączył także Ugur Aslan Kurczę, nie przepadam za nim. W SBA go wręcz nie cierpiałam, w KS było trochę lepiej, ale mimo wszystko... Wolałabym, żeby trzymał się z daleka od seriali, które mnie interesują. On jest dla mnie mega nijaki. Zero w nim charyzmy. W KS był bandziorem na miarę trąbki z koziej ***y, a w SBA, którego niestety nie dałam rady obejrzeć do końca ze względu na denny i płytki scenariusz, grał jakby wczoraj ktoś mu umarł. Do tego aktor jest nieatrakcyjny wizualnie i nie da się z jego postaci wykrzesać amanta, który by trochę zneutralizował nijakość postaci. Czorno widzę jego udział. lucy A wiadomo coś o protce, chyba że zrezygnują z protki. [img style="" src="::smilie_happy_002:: Protką jest przeca Pynar przez duże P.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jul 19, 2021 17:53:36 GMT
Protką jest przeca Pynar przez duże P. Pomyliłem temat. Chodziło mi o serial onura mf a napisałem tu.
|
|
|
Post by mira on Jul 20, 2021 7:04:20 GMT
A ja się nie zrażam. Duet Kaan - Pinar bardzo mi się podobał w "Ask 101" i wierzę, ze tu będzie podobnie. W mojej opinii Kaan jest świetnym aktorem, do tego jest przystojny, a że gra tak mało, człowiek absolutne nie zdołał się nim znudzić, wręcz mogę powiedzieć, że się stęskniłam Tematyka też mi się podoba.
|
|
|
Post by mira on Jul 22, 2021 6:46:38 GMT
Kaan nagrany przez Asli Enver twitter.com/i/status/1417778368162959361Wczoraj puściłam sobie jakieś klipy na YT z udziałem Burcu i Kemala, czyli bohaterów "Ask 101" granych przez Pinar i Kaana i myślę sobie, że zdecydowanie czekam na ten serial
|
|
|
Post by mira on Jul 26, 2021 18:01:18 GMT
|
|