|
Post by mira on Jul 27, 2021 6:37:31 GMT
Hüseyin Avni Danyal, który przez długi czas wcielał się w rolę Tufana w Eşkıydunyaya Hükümdar Olmaz, dołączył do obsady Yargi. Kojarzę go z roli Aziza w "Czarnej Perle"
|
|
|
Post by mira on Jul 28, 2021 7:15:46 GMT
Do obsady dołączył Mehmet Yılmaz Ak. Uwielbiałam jego postać w serialu "Halka" Póki co obsada bardzo mi się podoba.
|
|
|
Post by mira on Aug 9, 2021 11:23:23 GMT
Czy ktoś oprócz mnie planuje oglądać ten serial??? Póki co z jesiennych nowości czekam tylko na niego i właściwie już postanowiłam, że będę oglądać. Mam nadzieję, że nie zmienię zdania po zwiastunach. Według Birsen aktorzy wchodzą na plan w najbliższych dniach. Do obsady dołączają kolejne osoby: Hüseyin Avni Danyal (o nim już pisałam dwa posty wyżej) zagra postać o imieniu Metin Kaya, ojca prokuratora Ilgaza Kaya (Kaan Urgancıoğlu). Zeyno Eracar zagra Gül Erguvan, matkę prawnika Ceylin Erguvan (Pınar Deniz).
Matka Kemala z "Kara Sevda" i jego największy wróg, Emir Kozcuoglu, znowu razem
|
|
|
Post by Matthias on Aug 9, 2021 19:02:58 GMT
Ja odpadam. Nic z aktualnych nowości nie oglądam. W planach mam dokończenie SCK jak pojawią się już wszystkie odcinki, skończenie Sadakatsiz, Yasak Elma, Camdaki Kiz... Czekam z niecierpliwością na Kirmizi Oda Ludzie mnie namawiali na obejrzenie Baht Oyunu lub Ada Masali, ale jakoś mi nie jest po drodze .
|
|
|
Post by mira on Aug 10, 2021 6:48:25 GMT
Ja odpadam. Nic z aktualnych nowości nie oglądam. W planach mam dokończenie SCK jak pojawią się już wszystkie odcinki, skończenie Sadakatsiz, Yasak Elma, Camdaki Kiz... Czekam z niecierpliwością na Kirmizi Oda Ludzie mnie namawiali na obejrzenie Baht Oyunu lub Ada Masali, ale jakoś mi nie jest po drodze . To i tak masz sporo do nadgonienia. Ja w tej chwili oglądam SCK i Ada Masali, jedno niebawem się kończy, drugie pewnie też wyleci jesienią. Wiosną zaczęłam oglądać Bir Zamanlar Kibris i zamierzam kontynuować. Także mam miejsce na jakąś jedną nowość
Chciałam też dokończyć Menajerimi Ara, ale przez opóźnienia w tłumaczeniach zgubiłam wątek, wkręciłam się w coś innego i nie wiem, czy chce mi się do tego wracać...
|
|
|
Post by Matthias on Aug 10, 2021 10:08:44 GMT
Znaczy się, na chwilę obecną Sadakatsiz, Camdaki i Yasak jestem na bieżąco, tylko z SCK się ociągam . Źle napisałem. Ale jak pojawią się nowe odcinki, to się zakopię. Sadak też ma opóźnienia, podobno związane z pożarami w Turcji, bo tam tłumaczka mieszka. Więc do końca sezonu pozostało 6 odcinków :3.
|
|
|
Post by lucy on Aug 20, 2021 20:06:10 GMT
Zdjęcia mają wystartować 25 sierpnia.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Aug 20, 2021 21:11:33 GMT
Mało mnie interesuje ten serial. Ay Yapim, Sema Ergenekon, Kanal D 😐
Chociaż może gdyby zrobili coś w stylu meksykańskiej telenoweli „Por Amar Sin Ley” („Miłość w świetle prawa”) to może chociaż bym spojrzał. W zasadzie PASL to ostatnia produkcja z głównym wątkiem prawniczym jaką oglądałem. Od tego czasu jakoś nie miałem okazji, nawet amerykańskich, chyba że o czymś zapomniałem... Lubię Kaana, a do Pinar nic nie mam. Jednak nie są to nazwiska, dla których musiał bym obowiązkowo oglądać. Cóż zobaczę co będzie, gdy serial już wystartuje 😌
|
|
|
Post by mira on Aug 23, 2021 7:07:56 GMT
Kanal D zdecydowanie nie jest moją ulubioną stacją, ale produkcje Ay Yapim bardzo lubię i zamierzam na to zerknąć, nawet już dołączyłam do grupy Obsada bardzo mi się podoba
Basak idzie jak burza.
Co prawda nie gra głównych ról, ale pokazała się w popularnym "Rannym ptaszku", potem było "Zapukaj...", w międzyczasie "Przerwana miłość" z Burakiem Denizem, a teraz dołączyła tutaj. Fajnie, życzę jej powodzenia.
|
|
|
Post by lucy on Aug 25, 2021 10:01:12 GMT
|
|
|
Post by Alex on Aug 25, 2021 14:25:26 GMT
Basak idzie jak burza. Co prawda nie gra głównych ról, ale pokazała się w popularnym "Rannym ptaszku", potem było "Zapukaj...", w międzyczasie "Przerwana miłość" z Burakiem Denizem, a teraz dołączyła tutaj. Fajnie, życzę jej powodzenia. Jak super. ❤️ Lubię Başak, w dużej mierze to dzięki niej dotrwałam do 24 odcinka SCK, ale nie wystarczyło już siły, aby obejrzeć drugie tyle. 😂 Fajnie, że tu zagra.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Aug 25, 2021 17:23:38 GMT
O nie wiedziałem że tu zagra. Jak dużą ma rolę.?
|
|
|
Post by mira on Aug 26, 2021 8:11:00 GMT
O nie wiedziałem że tu zagra. Jak dużą ma rolę.? Nie mam pojęcia, okaże się. Może przyjaciółka głównej bohaterki albo współpracownica głównego bohatera, do tego szaleńczo w nim zakochana
|
|
|
Post by lucy on Aug 28, 2021 11:38:24 GMT
|
|
|
Post by mira on Aug 28, 2021 14:45:55 GMT
Kaan jakoś dziwnie wygląda w tej fryzurze, ale nadal nie na swoje 40 lat. Niezmiennie czekam na ten serial
|
|
|
Post by Alex on Aug 28, 2021 19:51:23 GMT
Nie wiem, czy już się pojawiły informacje o postaciach i fabule, nie przypominam sobie, a dzisiaj trafiłam na krótką rozmowę ze scenarzystką, więc wrzucam:
Ilgaz jest prokuratorem cieszącym się opinią osoby uczciwej. Ceylin jest zagorzałą prawniczką, która z powodu ran zadanych przez ojca nie zna zasad, bezustannie przesuwa granice wartości i prawd, w które wierzy, i bierze na siebie najtrudniejsze zobowiązania.
Brat prokuratora zostaje aresztowany. To wydarzenie przecina ścieżki Ilgaz i Ceylin.
I oczywiście, kiedy Ilgaz zaczyna wędrować po wszechświecie Ceylin, zdaje sobie sprawę, że jego dusza jest pełna pęknięć i zakochuje się, zaczyna się zmieniać. Po raz pierwszy w życiu - po poznaniu Ilgaza - Ceylin doświadcza pewności siebie, ale rezygnuje z miłości, tłumiąc wewnętrzny ból. Kontrasty nie są jedynym powodem trudności w miłości między tymi dwiema postaciami. Jest też niemożliwość osiągnięcia wysokości góry i głębokości urwiska. Ale niech to wszystko będzie niespodzianką.
|
|
|
Post by lucy on Aug 30, 2021 11:32:40 GMT
Dzięki za opisy, Alex.
|
|
|
Post by lucy on Aug 31, 2021 17:58:24 GMT
|
|
|
Post by lucy on Sept 1, 2021 13:04:25 GMT
Dołączył.. Zza kulis..
|
|
|
Post by mira on Sept 6, 2021 18:14:55 GMT
Wyszedł dziś zwiastun. Widziałam tylko raz i to bez głosu - wrażenia póki co takie sobie, ale najważniejsze, że mnie nie zniechęcił. Potem obejrzę z głosem i angielskimi literkami.
|
|
|
Post by lucy on Sept 6, 2021 18:15:11 GMT
|
|
|
Post by lucy on Sept 6, 2021 18:29:01 GMT
|
|
|
Post by Alex on Sept 6, 2021 18:51:33 GMT
Nie jest źle, ale nie ma wielkiego wow. Do tego serialu raczej nic mnie nie zniechęci i na pewno będę oglądała. Chyba, że naprawdę okaże się totalnie beznadziejny. Choć KS jest gorzej niż beznadziejna i jakoś daję radę. Pinar mi tu nie bardzo pasuje, ale gorsza od Neslihan w KS raczej nie będzie, więc przeżyję.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Sept 6, 2021 19:30:23 GMT
Ja nie przepadam za pinar. Uraz z M.D.
|
|
|
Post by Alex on Sept 6, 2021 19:34:22 GMT
Ja nie przepadam za pinar. Uraz z M.D. Nie przypominaj, bo mi się od razu ciśnienie podnosi... (zwłaszcza po tym 58 )
|
|
martawiller
Początkujący
|
Post by martawiller on Sept 6, 2021 19:34:56 GMT
Jest Kaan to wiadomo,że oglądam 😁 wszystko jedno co jak będzie marny to będę skakać do scen z Kaanem jak zazwyczaj a resztę oleję
Już nie pamiętam kiedy jakiś serial wciągnął mnie do tego stopnia,że nie mogłam się oderwać
|
|
|
Post by lucy on Sept 6, 2021 21:03:20 GMT
Pinar mi tu nie bardzo pasuje, ale gorsza od Neslihan w KS raczej nie będzie, więc przeżyję. Jak dla mnie gorzej zagrać od Neslihan Atagul się nie da. Prawie mnie zakatowała i KS skończyłam resztkami sił. Niestety za Pinar nie przepadam i wolę nie ryzykować. Notabene bardzo źle wygląda w zwiastunie. Strasznie staro. Dziwnie się patrzy na Kaana jako tego dobrego.
|
|
|
Post by Alex on Sept 6, 2021 21:11:06 GMT
Dziwnie się patrzy na Kaana jako tego dobrego. Dla mnie to nie nowość, bo uważam, że w KS to on był jedyną normalną postacią. Ale to temat na dłuższy post, muszę się w końcu zebrać i napisać go w temacie KS.
|
|
|
Post by lucy on Sept 6, 2021 21:26:23 GMT
Dla mnie to nie nowość, bo uważam, że w KS to on był jedyną normalną postacią. Ale to temat na dłuższy post, muszę się w końcu zebrać i napisać go w temacie KS. W czasie kiedy oglądałam i komentowałam KS nikt nie bronił Emira bardziej ode mnie. W poprzednim poście miałam na myśli rodzaj roli (w KS był villanem, tutaj jest protem).
|
|
|
Post by Alex on Sept 6, 2021 21:40:04 GMT
W czasie kiedy oglądałam i komentowałam KS nikt nie bronił Emira bardziej ode mnie. To chyba muszę wpaść na poprzednie forum poczytać. Kuzynka oglądała, mama teraz ogląda i od nich słyszę same negatywne komentarze odnośnie Emira. Chociaż niedawno trafiłam na filmik z Emirem (Kaanem właściwie) i małą Deniz na yt i pokazałam go dzisiaj mamie oraz kilka przypadkowych scen i stwierdziła, że nie wyklucza opcji, że się polubią. Ten filmik, przesłodkie swoją drogą:
|
|