|
Post by lucy on Jun 27, 2021 10:21:53 GMT
Tytuł: Hayaller Ve Hayatlar - Marzenia i Rzeczywistość Wytwórnia: NGM Medya Producent: Nazlı Heptürk Reżyseria: Altan Dönmez, Emre Kabakusak Scenariusz: Yelda Eroglu Kanał: beIN Connect Emisja: 17 lutego 2021 - Dzień tygodnia: czwartek (po 2 odcinki) Gatunek: komedia romantyczna Ilość odcinków: 26 (S1) + ?? (S2) = Opis:Obsada:Alican Aytekin Yesim Ceren Bozoglu ............... Melike Ekin Mert Daymaz Özge Gürel ............... Dicle Tugce Karabacak Halil Ibrahim Kurum Melisa Pamuk ............... Setenay Kubilay Penbeklioglu Aybüke Pusat ............... Günes Beyza Sekerci Aysen Sezerel Serkay Tütüncü ............... Sergen Yusuf Çim Özge Özacar ............... Mehves
|
|
|
Post by Matthias on Jul 11, 2021 14:23:33 GMT
|
|
|
Post by lucy on Aug 31, 2021 13:58:02 GMT
Zwiastuny
|
|
|
Post by lucy on Aug 31, 2021 13:58:16 GMT
Plakaty
|
|
|
Post by lucy on Oct 15, 2021 9:26:02 GMT
Projekt był ogłoszony przez platformę w lipcu 2019 jako powierzony NGM Medya. Reżyserem został Kerem Çakıroğlu, a scenarzystkami: Yelda Eroğlu i Yeşim Çıtak, Ayse Kutlu (EK).
W seriali mieli zagrać: Kerem Bursin, YiğitKirazcı, Pelin Karahan.
Niestety tak jak "Limit" serial został odłożony na półkę przez beIN.
|
|
|
Post by lucy on Nov 19, 2021 13:33:47 GMT
💣🔥 Według Birsen, Ozge Gurel podpisała kontrakt z NGM Media na udział w dawno ogłoszonym i odłożonym na półkę serialu Hayaller ve Hayatlar, przygotowywanym dla platformy cyfrowej beIN CONNECT. Jest to historia czterech kobiet. W rolach głównych wystąpią także Yesim Ceren Bozoglu, Leyla Lidia Tugutlu, Ozge Ozajar i Emre Kıvılcım. Projekt ma mieć 13 odcinków. Scenariusz: Yelda Eroglu. Reżyseria: Altan Donmez.
|
|
|
Post by mira on Nov 19, 2021 14:15:10 GMT
Nie widziałam jeszcze żadnego serialu tej platformy. Ile trwa odcinek? Fajnie, że Ozge się gdzieś pokaże, bo już myślałam, że zrezygnowała z aktorstwa Pewnie obejrzę, bo zwykle oglądam wszystkie seriale Ozge i Serkana, chociaż przy tym o walkach na Cyprze poległam i nie wiem, czy i kiedy do niego wrócę.
|
|
|
Post by lucy on Nov 20, 2021 10:32:22 GMT
Zdjęcia rozpoczną się w ciągu tygodnia, a przed premierą pierwszego odcinka odbędzie się ceremonia otwarcia serialu w Katarze. Nie widziałam jeszcze żadnego serialu tej platformy. Ile trwa odcinek? Różnie. Ten serial jest krótkometrażowy, więc odcinki będą krótsze od standardowych. Fajnie, że Ozge się gdzieś pokaże, bo już myślałam, że zrezygnowała z aktorstw Patrząc na całą karierę Ozge jest ona aktorką romcomową i nie gra, bo w roli głównej nie ma na nią popytu, a rola drugoplanowa chyba jej nie odpowiada. No wg mnie będzie musiała się do niej zniżyć, żeby gdzieś wreszcie zagrać.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Nov 20, 2021 11:53:00 GMT
Nie mogę się doczekać! ❤️ Mam nadzieję, że odcinki będą ok. godzinne. Ma to być dramatyczna historia czterech kobiet. Cieszę się, że Özge Gürel wraca! 😍 Z obsady znam też Emre Kıvılcım i Yeşim Ceren. Swoją drogą Yeşim Ceren grała matkę villany i przybraną matkę protki w "To moje życie!". Aktorka wyglądała zupełnie inaczej. Od tego czasu kobieta straciła prawie 60 kilo i nie wygląda jak ona 🤪
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Nov 25, 2021 17:35:08 GMT
Cztery główne bohaterki: - Özge Gürel (Dicle) - Melisa Aslı Pamuk (Setenay) - Aybüke Pusat (Güneş) - Özge Özacar (Mehveş) W obsadzie także Serkay Tütüncü, Emre Kıvılcım i Yesim Ceren Bozoglu. Leyla Lidia Tugutlu opuściła serial. Serial opowie historię czterech przyjaciółek: Dicle, Mehveş, Setenay i Güneş.
|
|
|
Post by mira on Nov 26, 2021 8:08:02 GMT
Nowa obsada zdecydowanie bardziej do mnie przemawia. Jakoś za Leylą Lidią Tugutlu nie przepadam, chociaż w filmach "Cebimdeki Yabancı" i "Delibal", a także w reklamach Boscha w duecie z Sukru była niezła Na kilka fragmentów z "Kizim" też zerknęłam. Kiedyś obejrzę "W sercu miasta". Wszystkie panie ze zdjęć znam i do żadnej nie czuję niechęci, a to już coś Będę oglądać, bo nie wątpię, że tłumaczenie się pojawi. I super, że to platforma - krótki, konkretny serial.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Nov 27, 2021 11:18:06 GMT
Zdjęcia rozpoczną się w ciągu tygodnia, a przed premierą pierwszego odcinka odbędzie się ceremonia otwarcia serialu w Katarze. Z tego co zrozumiałem... nagrania ruszają 25 grudnia, data premiery nie jest jeszcze znana. Jest to dla beIN Connect ważny projekt. Platforma chce w 2022 roku umocnić swoją pozycję na rynku nowymi własnymi produkcjami.
|
|
|
Post by lucy on Nov 29, 2021 13:21:05 GMT
Z tego co zrozumiałem... nagrania ruszają 25 grudnia, data premiery nie jest jeszcze znana. Liam, być może się przesunęły ze względu na zmiany (min. odejście Leyli). Partnera Melisy Asli Pamuk zagra Ekin Mert Daymaz.
|
|
|
Post by mira on Nov 29, 2021 15:01:38 GMT
To chyba niektórzy mogą być zawiedzeni, bo w wielu miejscach widziałam zachwyty, że Melisa zagra w duecie z Serkayem. I w ogóle wydźwięk tego był taki, że to główni aktorzy, a Ozge trochę na doczepkę. Akurat dla mnie Ozge jest ważniejsza, ale wiadomo, że każdy może lubić kogoś innego. W każdym razie na pewno będę ten serial oglądać.
|
|
|
Post by lucy on Nov 29, 2021 15:45:34 GMT
Do obsady dołączyła także Beyza Sekerci (Intikam), prywatnie żona Engina Hepileri (AA, DEK).
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Nov 29, 2021 19:45:25 GMT
Jak u Birsen zobaczyłem zdjęcie Ekina Merta Daymaza myślałem, że to Michele Morrone i myślałem, że zagra on w tureckim serialu, dopiero późnej skumałem, że to nie on. Ekin pasuje do Pamuk. Mam nadzieję, że Serkay Tütüncü będzie towarzyszył Özge Gürel, choć mam przeczucie, że sparują go z Özge Özacar.
Premiera ponoć wiosną, a odcinki mają być udostępniane raz w tygodniu.
|
|
|
Post by Alex on Dec 5, 2021 18:51:59 GMT
Jak u Birsen zobaczyłem zdjęcie Ekina Merta Daymaza myślałem, że to Michele Morrone Niee, błagam. 🙈 Teraz mi się Ekin już tylko z nim będzie kojarzył, a co za tym idzie - z tym nieszczęsnym filmem, który mi Mavi kazała obejrzeć. I to zdecydowanie nie będzie dobre skojarzenie. 🤦♀️😂
|
|
|
Post by Mavi on Dec 5, 2021 18:58:35 GMT
Jak u Birsen zobaczyłem zdjęcie Ekina Merta Daymaza myślałem, że to Michele Morrone Niee, błagam. 🙈 Teraz mi się Ekin już tylko z nim będzie kojarzył, a co za tym idzie - z tym nieszczęsnym filmem, który mi Mavi kazała obejrzeć. I to zdecydowanie nie będzie dobre skojarzenie. 🤦♀️😂 Zawsze do usług Alex.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Dec 5, 2021 19:23:05 GMT
Jak u Birsen zobaczyłem zdjęcie Ekina Merta Daymaza myślałem, że to Michele Morrone Niee, błagam. 🙈 Teraz mi się Ekin już tylko z nim będzie kojarzył, a co za tym idzie - z tym nieszczęsnym filmem, który mi Mavi kazała obejrzeć. I to zdecydowanie nie będzie dobre skojarzenie. 🤦♀️😂 Co ty masz do tego filmu? 😡😂 Toż to hit... Jaki inny polski film może okazać się hitem w 90 krajach na całym świecie? 😏
|
|
|
Post by Alex on Dec 5, 2021 20:15:23 GMT
Mavi, dziękuję, więcej nie skorzystam. 😂 Liam, co ja mam do tego filmu? "ar ju lost bejbi gerl?" mi się po nocach śniło. Większy hit? Może "opowieści podręcznej wersja polska - film dokumentalny"? Swoją drogą skoro tak bardzo się kobietom podoba ten film to to co się dzieje aktualnie też powinno. 🤔 Przepraszam, znów się uniosłam. 😂
|
|
|
Post by lucy on Dec 7, 2021 21:04:07 GMT
|
|
|
Post by lucy on Dec 7, 2021 21:23:00 GMT
|
|
|
Post by mira on Dec 8, 2021 8:54:00 GMT
Melisa z Ozge pewnie poznały się za kulisami "Yeni Hayat". Brakuje tej drugiej Ozge, polubiłam ją w "Sevgili Gecmis". Czekam na ten serialik
|
|
ola
Entuzjasta
|
Post by ola on Dec 8, 2021 9:00:54 GMT
Ta aktorka z O Hayat Benim przeszła naprawdę totalną metamorfozę, jestem w ciężkim szoku 😳 najpierw zobaczyłam inne ujęcie aktorek na tej kanapie i myślałam, że to Aydan z SCK 😅 Naprawdę szok i szacun, bo czytałam kiedyś, że ta kobieta miała duże problemy z alkoholem. 👏
|
|
|
Post by lucy on Dec 8, 2021 12:19:05 GMT
Kręcą zwiastun..
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Dec 8, 2021 17:00:58 GMT
Nie mogę się doczekać premiery Czyli czwartą protką jest Yesim Ceren Bozoglu, a nie Özge Özacar. Dla mnie w sumie lepiej bo nie znam tej Özacar, ona pewnie zagra jakąś poboczną postać.
|
|
|
Post by lucy on Dec 8, 2021 17:08:41 GMT
To jeszcze filmiki z kanapą..
|
|
|
Post by lucy on Dec 10, 2021 10:43:21 GMT
Do obsady dołączył Yusuf Cim.
|
|
|
Post by mira on Dec 10, 2021 11:04:14 GMT
Chyba same gaże aktorów pochłoną połowę budżetu Wszyscy spodziewają się, że będzie hit, żeby czasem nie okazało się inaczej... Chociaż myślę, że wiele osób obejrzy dla samych aktorów.
|
|
|
Post by lucy on Dec 10, 2021 11:11:53 GMT
Aktorzy raczej nie są z górnej półki. Zresztą tak jak i platforma.
|
|