Next
Moderator
|
Post by Next on May 14, 2021 15:33:20 GMT
Nie wydaje mi się że by eda opuściła serkana bo on jej nie powiedział o guzie. To pewnie powoli wyjdzie.
|
|
|
Post by elysa7 on May 14, 2021 18:21:18 GMT
Tak, to jest kopia pierwszego zwiastunu, który później wycofali i zrobili nowy. Dla mnie to fajne mrugnięcie okiem do fanów. Albo nie pamiętają, że takie coś kiedyś zrobili i bang jest I właśnie ten przeskok... Jak oni to wytłumaczą? Ale przyznam, że jednak mimo mnie to trochę SCK znowu zainteresował. Na pewno obejrzę ten odcinek.
|
|
|
Post by mira on May 17, 2021 14:01:48 GMT
Podobno dzisiaj zaczęli kręcić, ale nie wiem, czy to prawda, tak wyczytałam na grupie. W sumie nie mogę się doczekać, chociaż mam ogromne zaległości z innym serialami Okres wiosenno-letni to nie jest dobry czas na oglądanie seriali... Do obsady dołączyła Ayse Akin i jeśli wierzyć plotkom, zagra menadżera hotelu. Nie mam pojęcia, jakiego hotelu, ani czy dołącza na dłużej.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 17, 2021 15:58:52 GMT
Oby nie kolejna villana bo ma dość intryg.
|
|
|
Post by Atahan on May 17, 2021 16:14:50 GMT
Oby nie kolejna villana bo ma dość intryg. Na pewno będzie antagonistką. Ayse (znana bardziej jako Ayshe) ma predyspozycje do czarnych charakterów i bardzo dobrze to wykorzystuje. Grała w "Bir Aile Hikayesi", "Insanlik Sucu" oraz w "Wymarzonej miłości" (występ gościnny) - za każdym razem były to role antagonistek. Przynajmniej te seriale oglądałem, więc jestem w stanie potwierdzić, że tam miała antagonistki, nie wiem, jak w innych produkcjach. Chyba z tego będzie najbardziej znana. Scena z 2. odcinka "Insanlik Sucu" ma 44 mln wyświetleń na YouTube. No i piosenka 50 mln wyświetleń.
|
|
|
Post by mira on May 17, 2021 17:40:11 GMT
Ostatnio grała w DEK i w sumie nie była negatywną postacią. Tzn. miała chrapkę na zakochanego w Zeynep Mehdiego, ale ostatecznie do niczego nie doszło, pomogła mu otworzyć firmę, a na koniec nawet pożyczyła pieniądze. W poprzednich serialach ta aktorka wyglądała bardzo świeżo, w DEK jakby się postarzała o 10 lat. Wydaje mi się, że wygląda zbyt poważnie dla postaci Kerema, ale zobaczymy jak to się rozwiąże. W sumie jest tochę podobna do Hande.
|
|
|
Post by elysa7 on May 17, 2021 18:52:24 GMT
Na pewno będzie to viliana. Mogę się założyć. Będzie pewnie potajemnie zerkała na Serkana.
|
|
|
Post by mira on May 19, 2021 7:07:00 GMT
Krążą plotki, że z serialu odeszło aż 4 aktorów. Na sto procent wiemy, że Melisa, reszty oficjalnie nie potwierdzono, ale wciąż pisze się o Cagrim (Ferit), Ilkyaz (Leyla), a teraz jeszcze o Sinanie (Kemal). Melisa jest mi obojętna, bo jakoś mnie drażni ta dziewczyna, ale resztę chciałabym oglądać dalej.
Ciekawe, kiedy pojawi się normalny zwiastun 1 odcinka. Pewnie jakoś w ostatnim tygodniu maja.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on May 20, 2021 20:02:22 GMT
Premiera drugiego sezonu w środę, 2 czerwca.
|
|
|
Post by mira on May 21, 2021 6:35:04 GMT
Przyspieszyli, ciekawe, jaki tego powód. Może to, że Fox kończy powoli wszystkie seriale i nie ma czym zapełnić miejsca w ramówce? Bardzo mało też wiemy na temat ich drugiego letniego serialu.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 21, 2021 16:17:57 GMT
To w środę pewnie frag będzie.
|
|
|
Post by mira on May 24, 2021 6:47:18 GMT
Coś kombinują z tą premierą. Miała być 9 czerwce, potem zmienili na 2, teraz znowu na 9. Podobno miał grać chłopiec ze "Wspaniałej dwójki", teraz okazuje się, że jednak grał nie będzie... Mięli tyle czasu, żeby się porządnie przygotować, a jak zwykle jakieś problemy wychodzą na ostatnią chwilę.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 24, 2021 15:25:59 GMT
Mięli tyle czasu, żeby się porządnie przygotować, a jak zwykle jakieś problemy wychodzą na ostatnią chwilę. Klasyka mf, jak zawsze na ostatnią chwilę i byle jak.
|
|
|
Post by elysa7 on May 24, 2021 15:56:00 GMT
A pamiętacie jak był poślizg na początku emisji, bo nagrywali 1 odcinek jeszcze raz? No, także SCK to zawsze jakieś problemy
|
|
|
Post by mira on May 25, 2021 7:03:39 GMT
Nowy wygląd Edy i Serkana. Eda pięknie, Hande pasuje ta grzywka. Fryzura Kerema na minus, ale nie pozostaje nic innego, jak przywyknąć do tego wyglądu...
A tu inne osoby z obsady. Jest jednak ten straszy aktor, o którym Birsen pisała, że wystąpi w czymś innym. Może i wystąpi, ale w SCK póki co nadal jest, jak widać. Natomiast rzeczywiście nigdzie nie widać aktorki grającej Leylę i aktora grającego Ferita.
|
|
|
Post by mira on May 25, 2021 11:01:30 GMT
Na stronie Foxa pojawił się krótki opis tego, co wydarzy się w nowym sezonie:
"Serkan i Eda przeżywają trudne dni podczas leczenia raka Serkana. Serkan, który ma już obsesję na punkcie choroby, po przeżyciu choroby zmienia się w zupełnie innego człowieka. Narasta lęk przed przywiązaniem, mówi, że nigdy nie chciał mieć dziecka, nieustannie odkłada datę ślubu i oddaje się pracy. Eda i Eda są coraz bardziej poszerzane, ostatecznie rozdzielone. Kiedy spotykają się po latach, czeka ich oboje niespodzianka."
Mnie się podoba. Wydaje się dość realne. On zawsze miał świra na punkcie zdrowia, po przechorowaniu raka mogło to do niego wrócić. Mogli się od siebie oddalić, mógł powiedzieć, że nie chce dziecka... W związku z tym Eda nie powiedziała mu o ciąży. Przykre, ale jak dla mnie brzmi całkiem wiarygodnie.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 25, 2021 13:03:36 GMT
Leylę i aktora grającego Ferita. Oni podobno odeszli. "Serkan i Eda przeżywają trudne dni podczas leczenia raka Serkana. Serkan, który ma już obsesję na punkcie choroby, po przeżyciu choroby zmienia się w zupełnie innego człowieka. Narasta lęk przed przywiązaniem, mówi, że nigdy nie chciał mieć dziecka, nieustannie odkłada datę ślubu i oddaje się pracy. Eda i Eda są coraz bardziej poszerzane, ostatecznie rozdzielone. Kiedy spotykają się po latach, czeka ich oboje niespodzianka." Mnie też się podoba. Wiadome było że nie zaczną od sielanki. Będą się kłócić i spierać przez dziesięć odcinków. a na końcu wiadome co będzie. Podoba mi si image i fryzura edy pasuje jej. Co do fryzury serkana/ kerema również mi się podoba. Sam kiedyś taką miałem.
|
|
|
Post by mira on May 25, 2021 13:20:27 GMT
Może Tobie akurat pasowała, bo do samej fryzury nic nie mam, po prostu uważam, że Kerem nie wygląda w niej korzystnie, bo ma bardzo wysokie czoło. Chyba po tatusiu
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 25, 2021 13:31:54 GMT
Kerem nie wygląda w niej korzystnie, Ja też w niej źle wyglądałem i również mam wysokie czoło. Dla tego z niej zrezygnowałem.
|
|
|
Post by elysa7 on May 25, 2021 17:27:18 GMT
W sumie takie wytłumaczenie rozłąki jest dosyć sensowne. Czekam na następny fragment i ostatecznie odcinek. Strasznie jestem ciekawa jaki będzie reyting po powrocie.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 27, 2021 17:40:53 GMT
|
|
|
Post by mira on May 28, 2021 6:26:28 GMT
Mnie się podoba. Widać, że mała ma charakterek po mamusi W tej chwili to się nawet cieszę, że ten serial startuje dopiero 9 czerwca, bo teraz chyba nie miałabym na niego czasu. Jestem na bieżąco tylko z "Marasli", całą resztę zostawiłam. Mam nadzieję, że w lipcu zdołam to wszystko nadgonić...
|
|
|
Post by elysa7 on May 28, 2021 17:40:45 GMT
Szczerze? To nie lubię takich pyskatych dzieci. Więc jeśli ta mała będzie taka cały czas to normalnie zejdę z irytacji.
|
|
|
Post by Alex on May 28, 2021 18:27:13 GMT
Szczerze? To nie lubię takich pyskatych dzieci. Więc jeśli ta mała będzie taka cały czas to normalnie zejdę z irytacji. Czyli nie jestem jedyna. 😌 Wszędzie widzę zachwyty tą małą, a mnie ona zdążyła doprowadzić do szału w ciągu 10 sekund w zwiastunie. 🤦♀️
|
|
|
Post by elysa7 on May 28, 2021 19:18:15 GMT
Oglądałam z trzy razy zwiastun i właśnie z każdym razem mała coraz bardziej mnie denerwowała. Po za tym nie widzę Edy jako matki 5-latki. Mogli dobrać jakieś mniejsze dziecko. I jak oni chcą wytłumaczyć fakt, że Serkan jest ojcem? Eda zaszła z nim w ciążę, ale się kłócili i sobie tak po prostu odeszła od niego, nie mówiąc o dziecku? Naprawdę? Bo jeśli tak to Serkan powinien rozszarpać Edę.
|
|
|
Post by mira on May 28, 2021 19:33:54 GMT
A mnie się ta mała podoba, przynajmniej teraz, potem może zmienię zdanie I ja akurat mam w domu dwójkę dzieci w wieku 5-6 lat i są mega grzeczne, w towarzystwie wręcz nieśmiałe, czasem wolałabym, żeby były odważniejsze, bardziej pyskate, bo takim ludziom w życiu jest po prostu łatwiej. Może Eda nie odeszła, ukrywając ciążę, tylko najpierw odeszła, wyjechała do Italii, a potem dowiedziała się o ciąży? Nie wiemy, w jaki sposób ostatecznie się rozstali i czy Serkan rzeczywiście nie chciał nic o Edzie wiedzieć (ona tak mówiła w tym pierwszym zwiastunie).
|
|
|
Post by Alex on May 28, 2021 21:41:41 GMT
Bo jeśli tak to Serkan powinien rozszarpać Edę. Też tak uważam. Bez względu na to co by powiedział lub zrobił to Eda nie miała prawa przed nim ukrywać ciąży a potem dziecka.
|
|
|
Post by lucy on May 29, 2021 11:02:18 GMT
Szczerze? To nie lubię takich pyskatych dzieci. Więc jeśli ta mała będzie taka cały czas to normalnie zejdę z irytacji. Czyli nie jestem jedyna. 😌 Wszędzie widzę zachwyty tą małą, a mnie ona zdążyła doprowadzić do szału w ciągu 10 sekund w zwiastunie. 🤦♀️ Dołączam do Waszego obozu. Też nie trawię przemądrzałych i pyskatych dzieci. Bo jeśli tak to Serkan powinien rozszarpać Edę. Też tak uważam. Bez względu na to co by powiedział lub zrobił to Eda nie miała prawa przed nim ukrywać ciąży a potem dziecka. Też uważam, że nie ma żadnego wytłumaczenia dla matki, która ukrywa przed ojcem dziecko, a przed dzieckiem - ojca. (mam na myśli sytuacje, gdzie ojciec nie jest chorym psychicznie degeneratem) I jeśli Eda ukryła córkę, bo się uniosła dumą jak Asi w "Asi" to serial się otrze o żenadę. To tępy romcom, więc chyba nie ma opcji, że mała nie jest córką Serkana? A to by w tej sytuacji było najrozsądniejszym posunięciem scenariusza. Albo, że Eda nie jest biologiczną matką tej dziewczynki, tylko np. córką jej zmarłej przy porodzie znajomej. Chyba się rozmarzyłam... Ta kręcona grzywka Edy jest okropna. Serkan natomiast w tej stylizacji przypomina mi Mirana z Hercai, tyle że w blond wersji.
|
|
|
Post by Matthias on May 29, 2021 14:25:20 GMT
Czy ja dobrze zrozumiałem, że minęło tyle lat, a Serkan wciąż ma tego guza?
|
|
|
Post by mira on May 29, 2021 16:13:30 GMT
Czy ja dobrze zrozumiałem, że minęło tyle lat, a Serkan wciąż ma tego guza? Nie mam pojęcia, mnie się wydaje, że guza raczej już nie ma, może jakieś powikłania neurologiczne? lucy, jakże brakowało Twoich kąśliwych komentarzy
|
|