|
Post by Matthias on Mar 13, 2022 16:13:32 GMT
Tytuł: Aktris - Aktorka Poprzedni tytuł: Avcı - Łowczyni Poprzedni tytuł: Süperstar Poprzedni tytuł: Star Wytwórnia: BKM Film Producent: Soner Caner Reżyseria: Soner Caner Scenariusz: Hakan Bonomo Kanał: Disney Plus Emisja: S1: 31 maja 2023 Gatunek: Dramat, thriller, kryminał Ilość odcinków: 8 Opis:Yasemin Derin, niezwykle popularna turecka aktorka, korzystając z doskonałej przykrywki celebrytki, od wielu lat prowadzi podwójne życie. Po pewnym czasie to nietypowe "drugie ja" wciąga ją w sam środek pełnej tajemnic intrygi. (Disney+) Obsada:Pinar Deniz Uraz Kaygılaroğlu
|
|
|
Post by Matthias on Mar 13, 2022 16:14:00 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Mar 13, 2022 16:14:08 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Mar 13, 2022 16:14:21 GMT
Zapowiedzi:
|
|
|
Post by Matthias on Mar 13, 2022 16:14:57 GMT
💥💥💥 Według Hürriyet, Uraz Kaigylaroglu i Pinar Deniz zagrają główne role w projekcie „Gwiazda”.Okazało się, że główną rolę w projekcie odegra Pinar Deniz. Pre-produkcja projektu, której zdjęcia ruszą w miesiącach letnich, nabiera tempa. Partnerem Pinar, który wkrótce rozpocznie próby, jest Uraz Kaigylaroglu. Pinar Deniz zagra w produkcji słynną kobietę. Uraz Kaigylaroglu pojawi się przed swoimi fanami jako policjant.
|
|
|
Post by mira on Mar 14, 2022 8:34:21 GMT
To pewnie na platformę, bo przecież oboje grają w serialach telewizyjnych. Niby coś tam słyszałam o finale "Uc Kurus", ale nie wydaje mi się, by "Yargi" zakończono w tym sezonie. Połączenie aktorów całkiem spoko. Tylko aż się boję, jak wystylizują Uraza
|
|
|
Post by Matthias on Mar 14, 2022 16:46:41 GMT
mira - myślę, że na platformę - nie wiadomo jak długo Wyrok pożyje. Przy takiej oglądalności i wynikach - 2 sezon jest na chwilę obecną pewny! Uc Kurus mają rzekomo kończyć. Do Uraza nic nie mam, jednak jego wygląd w UK jakoś mnie odrzuca...
|
|
|
Post by Matthias on Mar 14, 2022 17:05:11 GMT
💥💥💥 Szczegóły serialu #Star, który BKM będzie kręcić dla Disney Plus…Serial, który BKM planował nakręcić dla Exxen w zeszłym roku i w którym miała zagrać Melisa Şenolsun, został odłożony na półkę, gdy nie można było znaleźć pożądanej obsady. Historię Yasemin, która w dzień działa jako aktorka, a nocą zamienia się w seryjnego mordercę, zostanie opowiedziana w serialu napisanym przez odnoszące sukcesy Hakana Bonomo, którego hasłem przewodnim było „Nikt cię nie zobaczy, dopóki całe światło będzie skupiało się na Tobie." Warto zauważyć, że Yasemin wybiera swoje ofiary, zwłaszcza te, które dopuszczały się przemocy wobec kobiet i dzieci oraz krzywdziły społeczeństwo. Teraz ten projekt został zdjęty z półki i sprzedany Disney Plus. Pinar Deniz, jedna z twarzy Disney Talent Department, ma odegrać główną rolę w serialu. Uraz Kaigylaroglu rozmawiał i rozważał wziąć udział w serialu. Jednak okazało się, że Uraz, którego poinformowano, że serial #UcKurus dotrze do finału w 28. odcinku (jeśli nie zostanie podjęta nowa wczesna ostateczna decyzja), ciepło zareagował na projekt. Harmonogram zdjęć zostanie ustalony zgodnie z kalendarzem serialu "Wyrok", w którym główną rolę gra Pinar Deniz. Soner Caner jest wymieniane jako reżyser serialu.
|
|
|
Post by mira on Mar 15, 2022 12:36:18 GMT
Brzmi ciekawie
|
|
|
Post by Matthias on Mar 23, 2022 18:31:04 GMT
💥💥💥 Trwają przygotowania do serialu Disney Plus - # Star, w którym główne role będą dzielić Pinar Deniz i Uraz Kaigylaroglu. Pinar Deniz zagra bohaterkę o imieniu Yasemin, która w dzień występuje jako aktorka, a w nocy jako seryjny morderca...
|
|
|
Post by Matthias on Apr 25, 2022 16:13:54 GMT
💥Czytanie scenariusza do serialu Disney Plus „ Star” z Pinar Deniz i Urazem Kaygilaroglu odbędzie się w czerwcu, a zdjęcia do projektu rozpoczną się w następnej kolejności.
|
|
|
Post by Matthias on May 30, 2022 18:53:38 GMT
💥 Sebnem Hassanisoughi i Ahmet Rifat Sungar dołączyli do obsady serialu Disney Plus „ Superstar”, z udziałem Uraza Kaygiraloglu i Pinar Deniz. Tym samym serial zmienił nazwę ze Star na Superstar
|
|
|
Post by Matthias on Jun 1, 2022 18:03:52 GMT
💥 Tolga Tekin dołączył do obsady serialu „Superstar” platformy cyfrowej Disney Plus, z udziałem Pinar Deniz i Uraza Kaygiraloglu. W centrum opowieści znajduje się los słynnej aktorki, która jest również seryjnym mordercą.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 5, 2022 8:59:45 GMT
💥 Znany bloger Tokio donosi, że wkrótce rozpocznie się kręcenie serialu Disney Plus „ Süperstar” z Pinar Deniz i Urazem Kaygiraloglu
|
|
|
Post by lucy on Jun 7, 2022 9:31:19 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Jun 20, 2022 18:24:24 GMT
💥 Podobno w serialu platformy cyfrowej Disney Plus „ Łowczyni / Avci” Tolga Tekin wciela się w rolę ochroniarza głównej bohaterki - Yasemin (Pinar Deniz), a także jest jej mentorem, pomagającym w poszukiwaniach i pozbywaniu się przestępców, którzy uciekli przed wymiarem sprawiedliwości. Ode mnie: Zaleciało mi tak trochę Akinci
|
|
|
Post by lucy on Jun 30, 2022 11:12:39 GMT
Z planu..
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jun 30, 2022 20:43:20 GMT
Nawadniają się.
|
|
|
Post by Matthias on Jul 5, 2022 17:08:05 GMT
📸💫 W Adanie trwają zdjęcia do serialu platformy cyfrowej Disney Plus „ Łowczyni”. Pinar Deniz i Tolga Tekin podczas przerw próbują lokalnego jedzenia.
|
|
|
Post by Matthias on Jul 12, 2022 14:53:21 GMT
💥Słynny bloger Tokio sugeruje, że serial „ Łowczyni” z Pinar Deniz i Urazem Kaygiraloglu ukaże się na początku 2023 roku
|
|
|
Post by lucy on Aug 2, 2022 10:21:34 GMT
|
|
|
Post by lucy on Aug 2, 2022 10:24:03 GMT
|
|
|
Post by lucy on Aug 2, 2022 10:26:40 GMT
|
|
|
Post by mira on Aug 2, 2022 11:03:34 GMT
Ładne fotki. Tradycyjnie - jeśli tylko będzie gdzie, to na pewno obejrzę
|
|
|
Post by lucy on Aug 10, 2022 7:50:14 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Aug 11, 2022 18:51:54 GMT
🔥 Disney Plus kontynuuje kampanię promocyjną z gwiazdami platformy cyfrowej
|
|
|
Post by Matthias on Aug 23, 2022 18:08:04 GMT
✨📸 Pinar Deniz za kulisami serialu Disney Plus „ Łowczyni / Avci”
|
|
|
Post by lucy on Aug 25, 2022 13:49:21 GMT
Na widok tego ostatniego zdjęcia padłam. Brawa dla wizażystów.
|
|
|
Post by lucy on Dec 4, 2022 12:16:02 GMT
|
|
|
Post by lucy on Dec 4, 2022 13:31:53 GMT
Harmonogram wydania oryginalnych seriali tureckich Disney+ (wg kolejności chronologicznej). Jest to kolejna premiera na Diseny+ w kategorii seriale. i.imgur.com/PhEYjgQ.jpg
|
|