Next
Moderator
|
Post by Next on Jun 24, 2022 19:08:48 GMT
A nie mówiłam, że on ma coś w sobie? Gdy by tylko nie rozbił sobie zdjęcia z rosyjskim oligarchą to by było idealnie.
|
|
Trepka
Wyjadacz
Mięka
|
Post by Trepka on Jun 26, 2022 6:44:14 GMT
Jestem po 3. części i jest coraz lepiej. W końcu była jakaś akcja i zabawne sytuacje, nic wymuszanego (poza śmiechem dziewczyn przy pewnej pacjentce, ale to miało być zabawne i takie było). Była też klata Emira w całej swej rozpiętości… Emir i Efsun byli oczywiście na party (w serialach Golda chyba co odcinek jest jakiś wernisaż, gala, grill, albo inna impreza), tam oczywiście zatańczyli wolnego. W tym odcinku nie brak było w ogóle sytuacji, w których byli bardzo, bardzo blisko (nos w nos), ale oczywiście oni się nie lubią, nie znoszą i w ogóle dej pan spokój. Typowe zagrania Golda. Pojawiła się druga przyjaciółka Efsun - z Ameryki - o którą Binnur jest piekielnie zazdrosna i powiem wam, że nikomu nie życzę takiej przyjaciółki jak ona. Jest strasznie apodyktyczna i ma wręcz chorobliwe podejście do Efsun. Chce ją tylko dla siebie i potrafi być bardzo chamska dla innych, kiedy czuje, że ktoś jej ją chcą „odebrać”. No, takiej przyjaciółki protki jeszcze nie widziałam. : Efsun była bardzo blisko odkrycia, że jej matka jednak jest w Istanbule, a nawet wygląda na to, że poznała prawdę… Matka Emira podejrzewa Kayę o romans z matką Efsun i chce rozwodu. Na razie wygląda to tak, jakby źle zrozumiała sytuację, ale co, jeśl odkryje tajemnicę skrywaną od lat? Zdaje się, że Emir bedzie miał przez Efsun niezłe kłopoty w związku z zapadnięciem w śpiączkę tamtej pacjentki. Chcą go oskarżyć o błąd w sztuce, a jego „kochany” ojciec nawet nie ukrywa, że wy*ebie go ze szpitala.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jun 26, 2022 8:37:53 GMT
Mnie też się serial coraz bardziej podoba. Czekam na literki i będę nadrabiał trzeci odcinek.
|
|
|
Post by lucy on Jun 27, 2022 14:29:59 GMT
TygodniówkaChoć 1 miejsce zdobył tylko w TOTAL, we wszystkich kategoriach jest w TOP3 letniaków. i.imgur.com/ajRdBxX.png
|
|
|
Post by julia on Jun 27, 2022 17:55:20 GMT
A nie mówiłam, że on ma coś w sobie? Mówiłaś Lucy, zgadza się. Oni są chyba najładniejszą parą wśród tych czterech , będących w czołówce seriali
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jun 27, 2022 21:30:10 GMT
Ten trzeci odcinek mnie chyba najbardziej znudził. Tu impreza na zawołanie. Ta pani byłam irytująca. Potem te zamieszania z ukrywaniem. I że będzie foch bo jak kto inny może operować jak bóg seksu i krojenia. Binnur była wyjątkowo irytująca wszystkich rozstawia. I te kukły golda do wypełniania czasu. Ani jeden ich wątek nie był sensowny.
|
|
Trepka
Wyjadacz
Mięka
|
Post by Trepka on Jun 27, 2022 22:06:05 GMT
Bóg seksu i krojenia
|
|
|
Post by mira on Jun 28, 2022 6:29:26 GMT
Co prawda jeszcze nie skończyłam odcinka, zostało mi jakieś pół godziny, ale mnie się wydaje, że właśnie w tym odcinku mało było scen z udziałem dietetyczki i znudzonego motywatora (nie mogę zapamiętać imion tych bohaterów). Meto pojawiał się często, ale nie pajacował, Anil póki co jest w tym serialu nad wyraz poważny.
Nadal uważam, że rodziców Emira i Efsun nie łączy żaden romans, tylko bliska przyjaźń.
Zamieszanie z pacjentkami takie sobie, nie lubię takiego humoru, chaosu, wrzasków. Choć muszę przyznać, że Cemre jest świetna. Byłam do niej nastawiona negatywnie, ale naprawdę mi się podoba. Podoba mi się też jej głos, dźwięczny, ale nie piskliwy.
Wczoraj pojawiły się opisy postaci Emira i Efsun, nie tłumaczyłam, ale widziałam jakieś urywki po angielsku i zdaje się, że Emir jest po pierwsze adoptowany, po drugie żonaty... Nieźle.
|
|
|
Post by julia on Jun 28, 2022 9:13:31 GMT
Choć muszę przyznać, że Cemre jest świetna. Byłam do niej nastawiona negatywnie, ale naprawdę mi się podoba. Podoba mi się też jej głos, dźwięczny, ale nie piskliwy. W "Ramo", gdzie widziałam ją po raz pierwszy, trochę mnie denerwowała, ale w "Baht Oyunu" zobaczyłam Cemre świetną, nadającą się do ról drapieżnych i komediowych Wczoraj pojawiły się opisy postaci Emira i Efsun, nie tłumaczyłam, ale widziałam jakieś urywki po angielsku i zdaje się, że Emir jest po pierwsze adoptowany, po drugie żonaty... Nieźle. No, no, no to dopiero by była sensacja
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jun 28, 2022 14:29:37 GMT
Bóg seksu i krojenia O operacje mi chodziło.
|
|
Trepka
Wyjadacz
Mięka
|
Post by Trepka on Jun 28, 2022 16:23:52 GMT
mira, nie spojleruj, pleaseeeee Mi odcinek z szaloną pacjentką się podobał, ale gdybym była mńiej zaangażowana w serial, odebrałabym to może inaczej, a nawet dokładnie tak jak wy. było nie było, w końcu był humor i jakieś spontaniczne akcyjki.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jun 28, 2022 16:30:37 GMT
Po twittere chodzi informacja o wątku Emira. Podobno bardzo wiarygodne. {Spoiler} Emir ma żonę. Czekają pewnie do sierpnia aż się uczucie pojawi i wtedy wkręcą ten wątek klasycznie na przedłużenie letniaka. Jak to dzieje się co rok.
|
|
|
Post by Mavi on Jun 28, 2022 16:49:48 GMT
Po twittere chodzi informacja o wątku Kaana. Podobno bardzo wiarygodne. {Spoiler} Kaan ma żonę. Czekają pewnie do sierpnia aż się uczucie pojawi i wtedy wkręcą ten wątek klasycznie na przedłużenie letniaka. Jak to dzieje się co rok. Emira. Wątek Emira.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jun 28, 2022 16:56:05 GMT
Emira. Wątek Emira. Moja pamięć do imion się aktywowała.
|
|
Trepka
Wyjadacz
Mięka
|
Post by Trepka on Jun 28, 2022 17:07:36 GMT
Bo tam już odcinek od ponad godzinki leci, to dlatego te „przecieki”.
|
|
|
Post by mira on Jun 29, 2022 6:33:08 GMT
mira , nie spojleruj, pleaseeeee Mi odcinek z szaloną pacjentką się podobał, ale gdybym była mńiej zaangażowana w serial, odebrałabym to może inaczej, a nawet dokładnie tak jak wy. było nie było, w końcu był humor i jakieś spontaniczne akcyjki.
Wybacz Trepka, nawet nie pomyślałam, że to spojler, bo informacja śmiga po TT i sądziłam, że wszędzie została już omówiona. Z jednej strony dziwne, że zdradzili tak ważną informację tyle wcześniej, ale z drugiej - może to i dobrze, bo wiemy, że się namiesza i jesteśmy ciekawi, jak bardzo
Dokończyłam wczoraj 3 odcinek i w sumie chętnie obejrzałabym już kolejny, także nie jest źle
|
|
|
Post by Matthias on Jun 29, 2022 19:51:22 GMT
📌 Reytingi za 28.06.2022:ТОТАL:4. Balkan Ninnisi (2 odcinek) - 3.21% ⬇ (-0.60) 3. Senden Daha Güzel (4 odcinek) - 3.77% ⬇ (-0.08) АВ:2. Balkan Ninnisi - 4.05% ⬇ (-0.29) 3. Senden Daha Güzel - 3.40% ⬆ (+0.15)
|
|
Trepka
Wyjadacz
Mięka
|
Post by Trepka on Jun 29, 2022 21:06:18 GMT
Utrzymuje poziom
|
|
|
Post by lucy on Jun 30, 2022 22:03:11 GMT
Do obsady dołączył Hakan Dinçkol (Yargi),
|
|
|
Post by lucy on Jul 1, 2022 9:42:07 GMT
|
|
Trepka
Wyjadacz
Mięka
|
Post by Trepka on Jul 1, 2022 13:23:44 GMT
Do obsady dołączył Hakan Dinçkol (Yargi), Ciasteczko
|
|
|
Post by Mavi on Jul 1, 2022 17:26:06 GMT
W punkt.
|
|
Trepka
Wyjadacz
Mięka
|
Post by Trepka on Jul 2, 2022 17:21:04 GMT
Jestem po 4. odcinku i nie tylko mi się podobało, ale czekam na to, co będzie dalej. Efsun i Emir tworzą fajną parę, jest między nimi jakaś chemia. Podobało mi się, że „spędzili razem noc”, ale dziwne, że ta laska, co ja Emir zaprosił do siebie i o niej zapomniał, czekała na niego aż do rana. Wywiad z influenserką fajny do czasu, aż weszła na tematy intymne, ale Emir fajnie z tego wybrnął. Sarpil, żona Kayi, wariuje i fajne były jego słowa, że kobieta mu nie wierzy po 30. latach małżeństwa. A z Perfin okazuje się, że naprawdę łączą go tylko biznesy. Emir pokazał trochę ciała w tym odcinku, było na co popatrzeć. Ten mem z Burakiem powyżej śmieszny, ale żal mi tego, kto bawi się w takie rzeczy. W internecie wszyscy chcą szydzić z innych - a to z urody, a to z niedoskonałości. Przykre to. Emir odchodzi z kliniki i dziwię się, że czeka na oferty pracy, bo ktos z jego pozycją śmiało znalzałby partnera i mógł założyć własny biznes. I pokazać tym samym Kayi, kto tu rządzi.
|
|
|
Post by julia on Jul 3, 2022 9:58:38 GMT
Efsun i Emir tworzą fajną parę, jest między nimi jakaś chemia. Podobało mi się, że „spędzili razem noc”, ale dziwne, że ta laska, co ja Emir zaprosił do siebie i o niej zapomniał, czekała na niego aż do rana Oj tak Moim zdaniem , to najbardziej energetyczna para sposród tych czterech seriali, które teraz oglądam. Emir odchodzi z kliniki i dziwię się, że czeka na oferty pracy, bo ktos z jego pozycją śmiało znalzałby partnera i mógł założyć własny biznes. I pokazać tym samym Kayi, kto tu rządzi. Znajdzie, znajdzie, trochę niepewności musi być. Ciekawe czy Pervin ma większość udziałów, że tak nalegała na tę komisję etyki. Fakt, że to było Kayi na rękę, tylko nie bardzo rozumiem dlaczego?. Wiemy już ,że nie jest ojcem prota, ale do tej pory nie było żadnej wrogości wobec pasierba. Odcinek 4.
Moim zdaniem świetny, choć oczywiście dla chcącego, nic trudnego, żeby zauważył braki. Serpil wymienia zamek, Kaya się dobija . w końcu wzywa ślusarza... ubrania leżą w workach ... Podobało mi się ,że Kaya nie położył uszu po sobie i kazał wyważać drzwi. Serpil przezywa kryzys wieku średniego i na siłę szuka dowodów zdrady. I , jak zwykle, jest tak w każdym serialu - ktoś coś zobaczył i zinterpretował po swojemu. Nie ma romansu, ale Serpil dalej drąży i zarzuca mężowi, że gdy ona zajmowała się domem i dziećmi, on robił karierę. Droga pani, to mąż powinien był siedzieć w domu i ty miałaś ją robić? Tak się nie da albo jedno, albo drugie, bo inaczej dzieci cierpią. Można , gdy są już podchowane. Poza tym wybiera się karierę tego, która też daje pieniądze. Tu ukłon realizatorów w kierunku kobiet i ich praw do kariery zawodowej. Mete, to jest gnida, cały czas dąży do postawienia Ertana przed obliczem komisji. Efsun się nie zgadza, ale presja Kayi i Pervin robią swoje, ku uciesze małego doktorka , specjalisty od bioder. , który uważa się za lepszego lekarza. Jakaś szansa przed nim się otwiera, bo może przejmie pacjentów Ertana , o ile oni zechcą . Cemre jest super. Jej scenki z oglądania meczu Fanka Beskitasu, kocha gadżety. Doktor poszedł zobaczyć , co się dzieje, gdyż filiżanka wyleciała przez okno i krzyki wydały mu się podejrzane, poszedł sprawdzić , co się dzieje, a tam : rwanie włosów, modlitwa do telewizora, bicie pokłonów, kopanie , krzyżowanie palców, przeklinanie przeciwnika i :"Panie sędzio, nic nie było, nic nie było...". .Nawet Ertan dał się wkręcić i panna Naz musiała czekać. Tylko głupia była, że aż całą noc. A proci świetnie spędzili czas na żartach i rozmowie. Wydawało się, że będzie coraz lepiej w ich relacjach, a tu stop. Nowa przeszkoda. Do tego jeszcze Serpil i wydrowata Gulden, które pracują nad tym, aby protom było dalej do siebie, niż bliżej. Cem i Burcu średnio interesujący. Ona mnie drażni od początku, on permanentnie ma kłopoty... Czekam na kolejny odcinek.
|
|
Trepka
Wyjadacz
Mięka
|
Post by Trepka on Jul 3, 2022 12:00:22 GMT
julia, nie wiem, o co chodzi z tym, że Kaya nie jest ojcem Emira, bo Emir w końcu mówi do niego „tato”. Wydaje mi się, że Emir powiedział Efsun, że Kaya nie jest jego ojcem, bo on go za niego nie uważa, bo ten go zawsze srogo traktował. Wydaje mi się, że Kaya zawsze miał go za niewystarczająco dobrego, odpowiedzialnego itd. i stąd ta pycha u Emira, pewność siebie i lekkie podejście do życia. Choć z drugiej strony, może się okazać, że Serpil i Kaya w ogóle nie są jego rodzicami i np. adoptowali go gdy zmarli mu rodzice czy coś - to by tłumaczyło absolutny brak relacji między Emirem i jego „matką” - z tego, co kojarzę, to widzieli się w ciągu całego serialu raptem dwa razy i to w jednym (drugim) odcinku. I Emir jakoś nie był tym zachwycony. Zgadzam się, że Efsun i Emir tworzą energetyczną parę - oby tego nie zepsuli, jak już będą razem i zaczną się pierwsze kłopoty… Boję się bohaterek komedii romantycznych, zazwyczaj prędzej czy później okazują się być po prostu nieznośne. Cem i Burcu to fajny wątek, aczkolwiek mnie ona też nieźle wkurza. Świętoszka, a wszędzie wytatuowana i czując się gorszą, traktuje innych z góry.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jul 3, 2022 13:48:55 GMT
julia, nie wiem, o co chodzi z tym, że Kaya nie jest ojcem Emira, bo Emir w końcu mówi do niego „tato”. Wcale mnie to nie nie zdziwi, przecież w sck był ten wątek a scenarzystka ta sama.
|
|
|
Post by Matthias on Jul 4, 2022 15:55:51 GMT
✨📸 Burak Celik, którego widziano w centrum handlowym Zorlu, powiedział, że tego lata nie odpocznie, bo jest zajęty kręceniem serialu „Piękniejsza niż ty / Senden Daha Güzel”. Tworzą świetny zespół, projekt ma się dobrze. Sam aktor jest bardzo zadowolony.
|
|
|
Post by lucy on Jul 5, 2022 11:25:23 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Jul 6, 2022 16:43:38 GMT
📌 Reytingi za 05.07.2022 - WTOREKТОТАL:2. Senden Daha Güzel (5 odcinek) - 3.59% ⬇ (-0.18)
3. Balkan Ninnisi (3 odcinek) - 3.04% ⬇ (-0.17) АВ:1. Balkan Ninnisi - 4.27% ⬆ (+0.22) 3. Senden Daha Güzel - 2.88% ⬇ (-0.52)
|
|
Trepka
Wyjadacz
Mięka
|
Post by Trepka on Jul 6, 2022 17:31:53 GMT
Nieładny ten spadek w AB, aczkolwiek jest bezpiecznie.
|
|