|
Post by lucy on Jul 7, 2022 13:40:44 GMT
W przyszłym tygodniu odcinka nie będzie.
|
|
Trepka
Wyjadacz
Mięka
|
Post by Trepka on Jul 7, 2022 21:58:46 GMT
No tak, w przyszłym tygodniu w ogóle nie będzie seriali.
|
|
nesaga
Entuzjasta
|
Post by nesaga on Jul 8, 2022 10:51:51 GMT
Zaczęłam oglądać, lubię takie lekkie seriale bez dramy 😊
|
|
Trepka
Wyjadacz
Mięka
|
Post by Trepka on Jul 8, 2022 16:01:31 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Jul 8, 2022 17:10:56 GMT
Odcinek 1Tak, tak... Dobrze widzicie. Po SCK chwyciłem się za jeden z letniaków, i wybór padł na właśnie tę produkcję. A dlaczego? Patrząc na plakaty, dobrze im z oczu patrzy. Nie oglądałem serialu z protem w roli głównej, więc poniekąd zacząłem Senden Daha Guzel - by wyrobić sobie o tym aktorze opinię. Poza tym, dwie znajome zachęciły mnie, bym zerknął i oglądał, i wymienił się swoimi spostrzeżeniami i wrażeniami . A więc, przechodząc do odcinka... Odcinek jak to 1 odcinek - rozpoczyna się od poznania miejscowości, w której dzieje się akcja. Poznajemy Efsun, panią doktor, która pracuje jako lekarz w Gaziantep. Jest szanowanym doktorem, którą praktycznie każdy zna. Dokądkolwiek by się nie udała, to się ciepło z nią witają. Jej ojciec zajmuje się farmą, ma przyjaciółkę Binnur. I nagle ni stąd ni zowąd - zjawia się on! On, Emir! Pod pretekstem umierającej matki, nakłania ją do podróży. Ciekawe było to, że matka ot tak postanowiła zostawić dziecko, męża i wyjechać. Stworzyła, jak się później dowiadujemy, prawdziwe imperium z operacjami plastycznymi - z ojcem Emira. Jednak Emir przedstawia się Efsun jako szofer/kierowca Cieszę się, że główna bohaterka nie jest jakąś pustą, głupią lalą. Efsun jest stanowcza, nie boi się atakować. Wiele protek już widziałem, że bały się cokolwiek powiedzieć, postawić. A tutaj proszę, Efsun walczy o swoje . Bardzo mi się to spodobało. Dodatkowo jak udała się do matki - przyjechała także jej przyjaciółka Spodziewałbym się, że Emir ją zawiezie i będzie musiała żyć tam sama, ale jednak scenarzyści przemyśleli to i przysłali Binnur do Efsun . Matka, kochana matula - tak tęskniła za córeczką, że dla dobra firmy ją sprowadziła ładnie jej Efsun pojechała. Szkoda tylko, że matka nic więcej nie powiedziała. Ba! Ta groźba, że zabierze im farmę była szczytem wszystkiego. Szkoda, że Efsun jej tam nie spoliczkowała... Należało jej się za wszystkie te stracone lata, ciężkie czasy i te słowa. Szantaż... Szantaż jest karalny, ale co może zrobić Efsun? Jak wytłumaczy to, co zaszło ojcu? Okłamuje go. NIE SPODZIEWAM SIĘ, ŻEBY PO 3 MIESIĄCACH EFSUN WRÓCIŁA. Wydarzy się coś, co sprawi, że dziewczyna będzie musiała zostawić Gaziantep, i zostać w tej firmie. Matka będzie miała wypadek? Nie przeżyje operacji, której ma się poddać? Zostanie sparaliżowana? Tu jest tyle możliwości... Czy wezmą i pójdą po najmniejszej linii? Czy ten aktor lubi aż tak pokazywać klatę? Nie mam nic do gościa, ale tyle razy, ile w zwolnionym tempie, albo w normalnym zdejmowałem koszulkę, otwierał drzwi z gołą klatą - jak dla mnie to troszeczkę przesada. Dziewczyny może i szaleją, klata niezła, ale niezbyt często? Nie dziwię się tym memom i przeróbkom... Klata jak u pirata. Tylko w tym 1 odcinku, naliczyłem 4 sceny, gdzie był bez koszulki A główna bohaterka - dobrze! Twarda sztuka! . Poznałem tę jakże słynną obsadę z Erkenci Kus; Sirin, Mete, Yasar... Na razie nic do nich nie mam. Z całej tej trójki, najlepiej mi się oglądały sceny z Sirin, która jest nadzwyczaj spokojna . Z Ironią wszystko mówi . Między Gulden a Efsun już było spięcie, ale myślę, że będą w stanie jeszcze się dogadać. W końcu muszą się przez 3 miesiące przemęczyć. Efsun jeszcze zamieszkuje CAŁKIEM PRZYPADKIEM w tym samym budynku co Emir. Przypadek?! Nie sądzę! Ona na górze, a on na dole. Mało mamy scen z nimi, to niech jeszcze pomieszkają razem Wariatka Filiz psuje im "uroczystość", ale to dzięki niej mamy co? Pocałunek Większość rzeczy i scen, to odnoszę wrażenie, jest wzorowana na Erkenci Kus. Czy tylko mnie to się wydaje? 1 odcinek, jak to komedia, dopiero zapoznajemy się z bohaterami. Postawiłbym na chwilę obecną 6/10... Nie jest źle, nie ma tragedii, ale czterech liter odcinek nie urwał. Były sceny zabawne (np. jak przyszła babka z facetem, którego chce przerobić na modela ).
|
|
Trepka
Wyjadacz
Mięka
|
Post by Trepka on Jul 9, 2022 7:29:26 GMT
Matthias, 6/10 to i tak wysoka nota… Chyba, że to głównie ze względu na główną parkę…
|
|
|
Post by Matthias on Jul 9, 2022 8:03:49 GMT
Matthias, 6/10 to i tak wysoka nota… Chyba, że to głównie ze względu na główną parkę… Przyjemnie odebrałem główną parkę, jednak ta klata... Tak patrząc na odcinek, to się zastanawiałem, kto chciał popatrzeć na tę klatę. Produkcja, czy widownia turecka . Muszę ponadto zwrócić na jego niebieskie oczy. Też takie bym chciał mieć Płaciłbym oczami i spojrzeniem. Dzisiaj zerknę na drugi odcinek, i liczę, że się nie zawiodę. Oby tylko mi dramy nie podrzucili...
|
|
|
Post by Matthias on Jul 9, 2022 8:15:20 GMT
📸💫 Cemre Baysel i Burak Celik za kulisami serialu „Piękniejsza niż ty”
|
|
|
Post by Matthias on Jul 9, 2022 11:03:09 GMT
Odcinek 2No proszę. Pocałunek dość szybko się skończył. Do Emira chyba nie dochodzi, to co właśnie zrobił. Pocałował swoją współpracownicę . Oj, Emirku - ależ się przyssałeś do Efsun - jak glonojad do ściany akwarium... Efsun też taka jakaś omotana. Musiał to być dobry pocałunek. Nie mogli się całować w spokoju. Gulden podejrzała i rozpowiedziała ploty wszystkim w robocie . W końcu to normalne. Podoba mi się Sirin, i ta aktorka. Gra z taką obojętnością, jakby miała na wszystko wywalone . I z całej trójki po Erkenci Kus, wciąż uważam, że najlepiej się zaprezentowała od samego początku. Poznajemy Cema - brata Emira. I od razu widać, że z rodzeństwa jeden jest wychwalany i wynoszony pod niebiosa, a drugi rozbija się autem, i jest ganiony przez ojca. Skąd ja to znam Kolejna często stosowana przez scenarzystów zagrywka . Emira daje mamie krem z wioski, by został przebadany... Chce się upewnić, że jest absolutnie dobry? Serpil, mama Emira, jak się tylko dowiedziała, że Emir ma partnera biznesowego, w te pędy udała się na wstrzyknięcie botoksu do Efsun Trzeba pójść na czaty Myślę, że Efsun nieźle się zaprezentowała. Gorzej Binnur jak wjechała z tekstem o matce Emira Binnur - jesteś skończona. Do kliniki trafia pacjentka Yesim, która za wszelką cenę, chce poddać się operacji usunięcia nadmiaru skóry, która została po odchudzaniu. Od razu było widać, że coś kręci. Jak rzuciła ten cały segregator z wynikami badań, to aż mnie ciarki przeszły. Trochę tego było. I gdy już jest po operacji - natychmiast pacjentka źle się czuje. Biedna Efsun oskarża się o to, że znów przez nią, pacjentka może umrzeć. Zastanawia mnie tylko, kim była ta bliska osoba, pacjentka, która zmarła z jej winy? A może nie z jej? Myślę, że powoli będzie to wyjaśniane. Obawiałem się, jak pan Kaya zareaguje na Efsun - a on nawet zaczął się śmiać, co zszokowało jego żonę Serpil, i syna Cema. Dawno nie słyszeli jego śmiechu. Czyżby Efsun jednak okazała się być kimś, komu Kaya mógłby powierzyć też firmę? Emir coraz bardziej ma się ku Efsun. Widać to, po jego zachowaniu. Tu gani, tu coś przykrego mówi, a za moment staje w jej obronie, nie pozwala innym jej skrzywdzić. I ta scena z upadkiem z konia - przereklamowane, ale co tam! Emir znajduje się w odpowiedniej chwili! . I jeszcze sprawa matki Efsun... Jednak nie jest w USA. Emir, nic nie mówiąc Efsun, przeprowadza operację. Jakieś ptaszki coś tam ćwierkają, że Emir może w innej klinice pracuje - ale Efsun nie wierzy w to. I proszę. Nawet ojciec Emira się pojawił przy stole operacyjnym . Wyjdzie z tego niezłe bagno. Drugi odcinek za mną - i na chwilę obecną ocena się nie zmieniła. Taki średniak, ale w kierunku mocniejszego. Część odcinka, szczególnie to spotkanie po pracy, by się lepiej poznać i wysłuchać - zanudziło mnie. Dodatkowo jeszcze pojawiły się dodatkowe osoby w obsadzie powodując rozwleczenie tego wszystkiego. Mamy Sarpa, który chyba zaczął podkochiwać się w Binnur, albo Efsun. Mamy koleżankę Cema ze studiów... Czy jeszcze ktoś się pojawi nowy w obsadzie?
|
|
Next
Moderator
Member is Online
|
Post by Next on Jul 9, 2022 17:30:01 GMT
Nie widziałem jeszcze najnowszego odcinka, ale już mnie powoli nudzi te ukrywanie że Efsun jest chirurgiem, i się uczyła za granicą. Czekam na sceny operacji Efsun by pokazała co potrafi. Bo do tej pory Emir traktuję ja jako słodką idiotkę. A ona ma coś więcej niż tylko urodę. Chce zobaczyć scenę w której emirowi kopara opada.
|
|
|
Post by Matthias on Jul 9, 2022 19:57:32 GMT
Next czyli mówisz, że to jeszcze się nie posunęło do przodu? Boziu... Ja skończyłem dopiero 3 odcinek . Niedługo napiszę, co sądzę na temat odcinka i serialu...
|
|
|
Post by Matthias on Jul 9, 2022 20:20:18 GMT
Odcinek 3Efsun i Emir w lesie sami... Nikt ich nie podgląda. Cóż można zrobić w lesie, jak nikt nie patrzy . Ale skończyło się tylko na nastawianiu barku i docinkach Żadnego pocałunku, żadnego noszenia na rękach. A szkoda. Serpil zjawia się w fabryce, by zobaczyć się z mężem, a tu niespodzianka! Nie ma Kayi, a w dodatku jeszcze okłamuje żonkę, że jest... No cóż. Ups! Nie dziwię się Serpil, że ciśnienie się jej podniosło, i jeszcze jest taka wkurzona... Zdenerwowana, to mało powiedziane... A wielmożny Pan Kaya gdzie w tym czasie przebywa? U Pervin Chłopie! Za jądra, i na latarnię. Dlaczego nie powiesz prawdy żonie? Pani Ayse Jak mnie rozbawiła! Tak patrząc na nią, odniosłem wrażenie, że patrzę na Cavidan z Sadakatsiz. Identyczne zachowanie, podobny wyraz twarzy i wygląd. Myślałem, że założyła perukę, ale szperając w necie, nie znalazłem informacji, żeby to była ta aktorka . Co nie zmienia, że już mi się spodobała. A ta mimika, i to podniecenie na widok Emira - no sztos A później robi się wielki kocioł... Cem dostaje samochód - pewnie je rozbije. Sam albo z tą młodą laską, której Binnur jest ciotką. Serpil po mojej myśli, postanawia złożyć papiery rozwodowe. Ciekawe, co Kaya będzie miał do powiedzenia w tej kwestii. Opowie żonie wszystko od początku, czy jednak zachowa tajemnice dla siebie, i Serpil o niczym się nie dowie? Pacjentka Yesim, która podpadła wszystkim, ma się coraz lepiej. Rezygnuje z dalszych operacji - myślę, że nawet do nich by nie doszło ze względu na stan jej zdrowia. Ale przez nią ma zostać zorganizowane zebranie etyki, która ten przypadek weźmie pod uwagę - Emirowi robi się gorąco... Mimo, że Efsun stara się wpłynąć jakoś na ojca Emira, i wytłumaczyć co zaszło, i że nic złego się nie stało - Kaya jest nieugięty. Dlaczego tak traktuje syna? Zamiast go ratować i tuszować sprawę, chce by cały świat dowiedział się o tym... Mete operuje panią Ayse, Emir operuje Bade, córkę Ayse... I domyśla się prawdy. Podkradanie pacjentek... Dlaczego to dla niego takie ważne? Ekipa powinna trzymać się razem, a tutaj jeszcze się przekomarzają. Emir nie będzie zadowolony z tego, że palce w tym maczała Efsun. Pervin utwierdza się w przekonaniu, że córka jej przebaczy i nie wróci do Gaziantep. Wolałbym jednak, żeby to rzuciła i wróciła. Wtedy Emir by pojechał za nią i przywiózł Czas pokaże. Serial nie jest taki nudny, ale 1 odcinek był z tych 3 najlepszy. Brakuje mi w tym serialu takiej lekkości... Takiego WOW. Wiele rzeczy jest przewidywalnych, wzorowanych na innych serialach. Chociaż główna para mnie nie irytuje .
|
|
|
Post by Matthias on Jul 10, 2022 14:29:36 GMT
Odcinek 4Już mamy pierwszą większą konfrontację pomiędzy Emirem i Efsun. Aydan? Domyśliłem się, że Pervin jest w szpitalu pod zmienionym nazwiskiem. Dziwne, że media żadnej jeszcze nie spostrzegły, że szefowa takiego koncernu farmaceutycznego i salonu piękności, nigdzie nie wybyła tylko była operowana na miejscu... Efsun chce porozmawiać z Aydan, a Emir od razu dzwoni tam gdzie trzeba. Co? Gorąco się zrobiło w tyłeczek? Śmiem wątpić, żeby Efsun dowiedziała się tak szybko prawdy, no ale... Lepiej dmuchać na zimne. Serpil straciła cierpliwość. Skoro Kaya nie chce pisnąć słóweczka, to postanawia go wyrzucić z mieszkania Twoje zdrowie, Serpil! Silną jesteś kobietą. A Kaya jakby nic się nie stało, od razu mknie do szpitala do Pervin. Grozi zdemaskowanie! . I jeszcze zmieniła zamki w mieszkaniu Serpil - I love you . Zara, zara, zara... To nawet sekretarka, asystentka Emira wie, że Pervin jest na miejscu? No jestem w szoku. Prawie wszyscy wokół wiedzą, tylko nie Efsun... Ta Gulden zaczyna mnie irytować. Czy nigdy nie może być spokoju? Zawsze musi być w serialu ktoś, kto podjudza innych, albo mąci w głowie głównym bohaterom? Dzięki niej, Emir jest wkurzony, bo dowiedział się, że zostanie postawiony przed komisją etyki... Brawo, Gulden, brawo! Cem się rozbił, Efsun nie może przegapić takiej okazji i zjawia się z nim na miejscu wypadku, a tam... Burcu we własnej osobie! Cała czwóreczka, jak miło . Uszkodzenie mienia państwowego, uszkodzenie samochodu - przepraszam, zdezelowanie! Zacznie się chodzenie na studia na piechotkę Efsun - prawdziwa fanka futbolu. Nawet Emir jest w szoku . On chce wyjść, a ona go sadza koło siebie i spędzaj bardzo miło wieczór i noc. Pan Sinan, komentator, reklamuje Efsun Czyżby szykował się napływ nowych klientów? Później oczywiście, jak odcinek się zapowiada dobrze, mamy istny dramat. Zwołana jest komisja etyki, Emir zawieszony - dlaczego? Nie mam pojęcia czemuż to taką decyzję podjęli. Na początku Emir jest wściekły na Efsun, ale jak dowiaduje się, że została zmuszona do tego głównie przez jego ojca, to reaguje brutalnymi słowami "on nie jest moim ojcem"... Cierpliwość już chłop stracił. Nie sądziłem, że Emir odważy się publicznie powiedzieć, że rezygnuje ze stanowiska i z tej kliniki... Nawet Kaya jest zaskoczony taką decyzją. Z resztą, jak wszyscy pracownicy z Efsun na czele. Planuje pójść gdzie indziej? A może to tylko taka gadka, i będzie czekał na przeprosiny... Odcinek nie był zły... Ale cały czas brakuje mi jakiegoś takiego pierdyknięcia. Najlepszą sceną, którą mi się najprzyjemniej oglądało - był mecz, i wspólnie spędzony wieczór + noc na pogaduchach.
|
|
|
Post by lucy on Jul 11, 2022 20:03:01 GMT
Tygodniówka. Serial się znalazł w TOP3 we wszystkich kategoriach i uplasował się na 3 miejscu (po Tozluyaka i Balkan Ninnisi). 1 miejsce - 0 razy 2 miejsce - 1 raz 3 miejsce - 2 razy i.imgur.com/1oWx979.jpg
|
|
|
Post by Matthias on Jul 14, 2022 19:09:43 GMT
Odcinek 5Pół godziny minęło, a ja czuję się troszeczkę znudzony tym odcinkiem. Nic ciekawego się nie wydarzyło, co by mnie porwało. Zrobiłem sobie już dwie przerwy, żeby się przejść. Emir odchodzi, Efsun nie rozumie dlaczego. Lata za nim jak pszczoła do kwiatu. Ten sobie oczywiście żartuje ze swojego odejścia - chce zobaczyć reakcje innych i zagrać na nosie ojcu, ale wszyscy pracownicy kliniki otwarcie mówią o tym, że nie podoba im się Efsun.... Sama ma zarządzać tak wielką kliniką? W dodatku jeszcze pojawia się Ali... Jak na komedię przystało - były ukochany naszej Efsun. Naprawdę? Trzeba było pójść po najmniejszej linii oporu i zastosować wątek wałkowany pierdyliard razy w innych serialach? . Zawiodłem się. W ciągu tych 30 minut, tylko Binnur ratuje sytuację swoją "gracją" i nowym Imagem . Nawet do twarzy jej w tej czerwieni. Ten Cem to jest w tym serialu potrzebny jak umarłemu kadzidło... Ali spotyka się poprzez szantaż z Efsun, a ta musi zrezygnować z kolacji z Emirem... Kolejne zagrywki scenarzystów, które nieco słabo wyszły... Jedyną na plus rzeczą z tego wszystkiego było to, że dziewczyna zorientowała się, że nie jest sama z kliniki. Zespół siedzi z tyłu, jednak Emir do nich się dosiada. Uff yaa. Serio? Nie można czegoś oryginalniejszego wymyśleć? Scena jak Efsun przychodzi do Emira i wspólnie spędzają wieczór, wydaje się być jedną z najlepszych scen tego odcinka. Szczera rozmowa odnośnie miłości ojca do syna. Szkoda, że Efsun nic nie wspomniała o przeszłości swojej - o Alim, o tym, że jest chirurgiem plastycznym... Zapewne za parę odcinków człowiek się dowie prawdy. Pervin się zjawia, robi zamieszanie. Serpil również szantażuje Kayę - albo usunie Efsun, albo nici z powrotu i z małżeństwa... Efsun z ekipą próbują jakoś przekonać Emira do powrotu do kliniki, jednak wszystkie sposoby idą na marne. Odcinek się rozkręcił od połowy dopiero, z tym przekonywaniem "szefa" do powrotu. Jednak wszystko oczywiście musiał popsuć Ali... Po chust on tam jest im do szczęścia potrzebny? No jakżeby inaczej! Drama musi być!!!! Serial nie jest sam w sobie zły. Obsada aktorska jest niezła, ale to, co mnie irytuje to powielane schematy i wciąganie nowych postaci - w tym przypadku byłego Efsun. Dla mnie - strzał w kolano. Tym niestety nie podbiją oglądalności...
|
|
|
Post by Matthias on Jul 16, 2022 19:13:54 GMT
💫📸 Za kulisami serialu „ Piękniejsza niż ty” Aytac Sasmaz nie opuszcza swojej ukochanej Cemre Baysel - często odwiedza ją na planie.
|
|
|
Post by julia on Jul 17, 2022 15:23:38 GMT
W dodatku jeszcze pojawia się Ali... Jak na komedię przystało - były ukochany naszej Efsun. Naprawdę? Trzeba było pójść po najmniejszej linii oporu i zastosować wątek wałkowany pierdyliard razy w innych serialach? . Zawiodłem się. W ciągu tych 30 minut, tylko Binnur ratuje sytuację swoją "gracją" i nowym Imagem . Nawet do twarzy jej w tej czerwieni. Matthias, owszem sposób ograny, ale ci pojawiający się byli protek zawsze mieszają, więc prawdę mówiąc jakoś tam się sprawdzają, no i wzbudzają zazdrość protów Odcinek 5., tak jak napisałeś przez pierwsze pół godziny bez rewelacji. Wszyscy zszokowani rezygnacją prota, Efsun także i próbują wpłynąć na zmianę decyzji. Kaya wściekły, no bo przecież zaprosił na tę konferencję wspaniałego plastyka, a tu poprzedni się zbiesił. Efsun w szoku, bo to jej były ze Stanów, któremu, jak na złość ona nie wywietrzała z głowy, co oczywiście ma namieszać w akcji Nowy image Binnur miał odwrócić uwagę, ale jak dla mnie był to kwiatek przy kożuchu. Ona w swojej czerwieni, w której jest jej oczywiście do twarzy, miała coś osiągnąć w kwestii prota i Alego, ale bardziej ograniczyła się do pozowania na tle obrazu, a potem siedziała sztywno na krześle. Tak się zastanawiałam, po co to było Ali spotyka się poprzez szantaż z Efsun, a ta musi zrezygnować z kolacji z Emirem... Kolejne zagrywki scenarzystów, które nieco słabo wyszły... Jedyną na plus rzeczą z tego wszystkiego było to, że dziewczyna zorientowała się, że nie jest sama z kliniki. Zespół siedzi z tyłu, jednak Emir do nich się dosiada. Uff yaa. Serio? Nie można czegoś oryginalniejszego wymyśleć? Tu też mamy dość ograny chwyt. Efsun z Alim akurat muszą się spotkać w miejscu, w którym wcześniej miała być z Emirem, no i silna grupa także musi być, gdy protka sie orientuje... Scena jak Efsun przychodzi do Emira i wspólnie spędzają wieczór, wydaje się być jedną z najlepszych scen tego odcinka. Szczera rozmowa odnośnie miłości ojca do syna. Szkoda, że Efsun nic nie wspomniała o przeszłości swojej - o Alim, o tym, że jest chirurgiem plastycznym... Zapewne za parę odcinków człowiek się dowie prawdy. To była fajna scena, ale Efsun dalej milczy na temat swojej przeszłości, co dobrze się nie skończy. Emir się obrazi, bo już widać początki zazdrości pod płaszczykiem irytacji. Ali to nie jest potulny facet, już posunął się do szantażu, że powie prawdę o Stanach i o tym, kim naprawdę jest Efsun. Ciekawe , jak to będzie dalej z jego pracą w klinice...a może zaproponuje do operacji asystę Efsun? Towarzystwo stolikowe jest wredne, a już żmija Gulden, wykrzywiając i wydymając złośliwie swoje usta, biesi mnie okrutnie. Cały czas jest na łączach z żoną Kayi i koniecznie chcą się pozbyć protki. Gulden od dawna jest zakochana w Emirze, ale musi się zadowolić wyłącznie jego przyjaźnią i miejscem przy stole w ich domu. Nawiasem, ta aktorka zazwyczaj gra wydry (np. "Nadzieja i Miłość"), jedynie w "Vuslacie" była inna. No i jeszcze jedno w odniesieniu do jej postaci. Makijaż. Jak na doktor pracującą w klinice urody, ma dość tandetny makijaż
|
|
Next
Moderator
Member is Online
|
Post by Next on Jul 17, 2022 16:30:56 GMT
Błagam niech oni już skończą te szopkę z ukrywaniem że efsun jest chirurgiem plastycznym.
|
|
|
Post by Matthias on Jul 17, 2022 19:08:37 GMT
Naprawdę mogliby już wyjawić tę tajemnicę -dla dobra swojego i naszego . Witaj julia .
|
|
Next
Moderator
Member is Online
|
Post by Next on Jul 17, 2022 20:41:47 GMT
Naprawdę mogliby już wyjawić tę tajemnicę -dla dobra swojego i naszego . W jakim sensie.? Że bym przestał narzekać jak typowy Polaczek.
|
|
|
Post by Matthias on Jul 17, 2022 21:33:31 GMT
Dla dobra ich - jedna sprawa by się wyjaśniła, a co za tym idzie - widzowie nie będą uciekać i się denerwować, że wciąż to pozostaje tajemnicą
|
|
|
Post by mira on Jul 18, 2022 6:43:58 GMT
Obejrzałam przez weekend odcinki 4 i 5. Serial nadal mi się podoba, ale wciąż nie są to emocje, o jakie mi chodziło i wydaje mi się, że takich emocji tutaj nie będzie. Niemniej ogląda się przyjemnie i to wystarczy, by chcieć kontynuować.
Serial jest trochę zwariowany i odrealniony. Zespół lekarzy dziwny. Jakoś nie potrafię wziąć tych ludzi na poważnie, do żadnego z nich nie umówiłabym się na konsultację. No może do dietetyczki, bo ta wydaje się być konkretna i rzeczywiście zna się na swojej robocie. Reszta niby też, ale mnie oni po prostu śmieszą, zwłaszcza duet panów z "Rannego Ptaszka". Podobnie Kaya. W ogóle wydaje się, że nico spuścił z tonu. W pierwszym odcinku był mega poważny, surowy, w ogóle się nie śmiał, a teraz jest bardziej ludzki (niezdarne pozy na mini-molo), choć w stosunku do Emira pozostaje oschły i bezwzględny. Chciałabym pozyskać więcej informacji na temat ich relacji, dowiedzieć się, czemu jest tak, a nie inaczej.
Ali zdecydowanie namiesza. Ale mnie to nie przeszkadza, lubię jak prot staje się zazdrosny. Wydaje mi się, że protka też będzie o tę całą Naz, bo dziewczę chyba nie odpuści tak szybko.
|
|
Next
Moderator
Member is Online
|
Post by Next on Jul 18, 2022 17:50:50 GMT
Serial nadal mi się podoba, ale wciąż nie są to emocje, o jakie mi chodziło i wydaje mi się, że takich emocji tutaj nie będzie. Bo za dużo tam słupów z golda. Które nić nie wnoszą i na pewno nie są śmieszni. Ja to ich pieprzenie przesuwam, są tam wstawieni tylko po to by zapełnić czas antenowy. Jak pierwszy raz jak oglądałem EK to mnie trochę śmieszyli tak teraz czuje zażenowanie.
|
|
|
Post by julia on Jul 19, 2022 7:42:47 GMT
Naprawdę mogliby już wyjawić tę tajemnicę -dla dobra swojego i naszego Matthias, cześć , już jestem gotowa na wyzwania , jakie niosą nam wakacyjne seriale Co do wyjawiania prawdy, przecież dopiero połowa wakacji, musimy poczekać. Napięcie rośnie A Ali będzie mieszać, lada moment Efsun będzie się miotać i...prawda wyjdzie na jaw w najmniej oczekiwanym momencie, bo nie sądzę, żeby Efi zdobyła się na szczerość wobec Emira. Chooociaż, to mogłoby przykrócić podchody Alego.
|
|
|
Post by Matthias on Jul 20, 2022 7:50:26 GMT
No mógłby w końcu osiągnąć te 4% . 📌 Reytingi za 19.07.2022 - WTOREK:ТОТАL:2. Senden Daha Güzel (6 odcinek) - 3.95% ⬆ (+0.36)
4. Balkan Ninnisi (4 odcinek) - 2.56% ⬇ (-0.48) АВ:2. Senden Daha Güzel - 3.10% ⬆ (+0.22)
4. Balkan Ninnisi - 2.49% ⬇ (-1.78)
|
|
|
Post by mira on Jul 20, 2022 10:37:19 GMT
Nie jest źle, bardzo się cieszę. Nie oglądałam wczorajszego odcinka, ale podobno sporo się dzieje. Takie akcje na oczach prota to dosyć mocne sceny, jak na tureckie seriale telewizyjne, więc liczę że oglądalność jeszcze podskoczy. Ostatecznie to jedyny serial, jaki oglądam tego lata, więc niech odniesie sukces (Trochę się czaję na "Duy Bani", a poza tym powoli nadrabiam zaległości, jeśli chodzi o zakończone produkcje).
|
|
|
Post by mira on Jul 21, 2022 7:48:37 GMT
Podobno Cemre i Burak pojawią się w nowym odcinku "Kamera Arkası”.
"W nowym odcinku #KameraArkası Cemre Baysel i Burak Celik, główni aktorzy popularnego serialu telewizyjnego stacji FOX #Sendendahagüzel, „Who More?” - zagrają w grę i dadzą widzom chwile śmiechu."
Chętnie obejrzę. Polubiłam Cemre, choć początkowo byłam nastawiona negatywnie.
|
|
Trepka
Wyjadacz
Mięka
|
Post by Trepka on Jul 21, 2022 12:29:08 GMT
Jestem po 5. odcinku i jestem ciekawa, co dalej, ale nagły powrót matki Efsun (i to bez fajerwerków) wypadł słabo. A Binur robiąca z siebie idiotkę w hotelu przed całym szpitalem została u mnie skreślona na amen.
|
|
|
Post by mira on Jul 21, 2022 13:19:58 GMT
Jestem po 5. odcinku i jestem ciekawa, co dalej, ale nagły powrót matki Efsun (i to bez fajerwerków) wypadł słabo. A Binur robiąca z siebie idiotkę w hotelu przed całym szpitalem została u mnie skreślona na amen. Zgadzam się, w wątku Efsun i jej mamy zdecydowanie brakuje dramatyzmu. Niby Efsun trochę się stawia, ale generalnie rozmowy są spokojne i całkiem miłe, nie wyobrażam sobie, by w normalnym życiu mogło tak być.
Ja też oglądałam 5 odcinek, ale szczerze mówiąc nawet nie bardzo rozumiem, o co chodziło z tą całą Binur i jej suknią, po co to właściwie było Ale za idiotkę jej nie uważam, jest bystra, zabawna i ma niezłą intuicję. Chciałabym mieć taką postrzeloną przyjaciółkę.
|
|
Trepka
Wyjadacz
Mięka
|
Post by Trepka on Jul 21, 2022 18:54:34 GMT
mira, na pewno byś chciała? W 5. odcinku Efsun non stop się za nią wstydziła… Przy tej drugiej przyjaciółce też nie wie gdzie oczy podziać jak widzi zachowanie Binur w stosunku do niej.
|
|